|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Up:
Exori Pretzel Mort Hur 2xUp: Nie rób z Michalka idioty!
![]() |
#402 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#404 |
Zbanowany
|
![]() Ty chyba nie rozumiesz co się do ciebie mówi...skoro Preclowi podoba się w kamiennym pudełku na kanapki,a ty chcesz żeby żył swoim niezależnym życiem to zamknij pysk i s*******aj!
|
![]() |
![]() |
#406 | |
Zbanowany
|
![]() :> pewnie dostane coś tego rodzaju :
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Co do tej gadaniny o pudełku po kanapkach, to większość postów powinna być usunieta...
@Down Wiem, tylko mówię. Btw. I z twoim też. ;p @2xDown To ten fake ma przyszłość? o.0 Ostatnio edytowany przez Shuki - 02-01-2008 o 20:54. |
![]() |
![]() |
#408 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#410 |
Kapłan Preclanski
|
![]() ![]() Koniec! Koniec! KONIEC! K O N I E C !!! Uff...Ile czekałem tego czwartku...Nareszcie zamykam ten, sam to już przyznam, denny fake. Tak, całą gembą i dupą przyznaję, Precel był chujowy. Na początku miałem jako-takie plany, chciałem się coś wybić. Ogólnym planem na początek, było zrobienie sporej kampanii reklamowej, co chyba akurat mi się udało. Gorzej było z samym fake. Mimo iż od strony graficznej starałem się jak mogłem, to fabuła, no cóż...Sami wiecie. Ni to ciekawe, ni to śmieszne. W końcu już sam się tłukłem, żeby zrobić tego parta, aż nareszcie postanowiłem : "A, wale to, dociągnę 20tego parta i kończę". No i dotrzymałem. Skończyłem. I się cieszę. Dziękuję wszystkim, którzy przez ten cały czas jechali po mnie i po Preclu. Tobie Orog nie, bo ty się wyparłeś. Caban, możesz się wieszać. I nie spamuj mi na gg o kontynuację, bo nie będę ożywiał Precla. Dodatkowo, mam dla was prezenta: ![]() Kod:
http://img214.imageshack.us/img214/7022/koniecpreclaht4.png ![]() Kod:
http://img242.imageshack.us/img242/9424/precelnieyjeyh8.png Adminów proszę o zostawienie tematu jeszcze na jakiś czas, poświętujmy sobie ![]() Pozdrawiam Michos @edit Bwahahahahah nie ma tak dobrze! ;D
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 23-06-2008 o 17:16. |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Ostatni odcinek chyba najlepszy...
Btw. A pogrzeb Precla? |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Michoss, za to, że to skończyłeś masz 10/10
I dobrze. Nareszcze. Bogu dzieki HOSANNA! @down Stul mordę ^^ To koniec, Precel is dead. Own3d.
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() Ostatnio edytowany przez Philozof_ - 03-01-2008 o 15:17. |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Fake został chociaż zakończony z honorem.
![]()
#414 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() a co sie stało z Panem Skauom?
![]() ![]() @edit coś jak gogeta ![]() Mogłeś zrobić ciekawiej jak oni giną czy coś (bo ja za bardzo nie kminie z tym patykiem, nagle jeb i koniec) Zrób odcinek podsumowujący ![]() Ostatnio edytowany przez Lord_Piterek - 03-01-2008 o 16:09. |
![]() |
![]() |
#419 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() @up
nie ma o jak słowo otuchy ![]() |
![]() |