|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#401 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Ja to jakis dziwny jestem najwyrazniej bo mam sobie 20 lvl rycerzem skile 46/42 i spokojnie bije sie z 4 soldami ja to jak se na maina wyszlem to se zrobilem skile 40/40 (na trolach) mialem wtedy juz 10 lvl wtedy zaczolem na amazonki hodzic i nic nie skilowalem na 15 lvl zaczolem ghule odwiedzac i mam tera knight set tawer shild worior helmet fire axe i naprawde BH bije spokojnie gardy terz albo ja jestem skis inny albo tu wszystkim cos marnie idzie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() ja mam pallka zaraz 44 lvl skill ~75 dokladnie niepodam :> bo rosnie ... gdzie moge expic bez straty lub z malymi stratami uh ?? pw plx
![]() |
#403 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
|
![]() Cześć.
El Knight 41lvl skills 67/67 Eq; Cru helmet C armor K legs Med shield B sword (Samera, best lvl 110 - dlatego takie eq) dam rade wyblokować Black Knighta, Hero, DL'a, Necro? O D P O W I E D Z C I E P L X |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
|
![]() Rycerz skille:53/48 fs, crown armort, k-legi, c-helmet, t-shield...
GDzie moge ekspic chodzi mi o toczy cyce mnie beda mocno laly Belhodery to dla mnie pestka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Mam knighta lvl 41 skille 67/65 walcze niestety clubami....
Gdzie moge efektywnie expic, przynajmniej 40k expa na dzien. PS. Gram 1-2h dziennie......
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Grajac sorcem do 15 lvlu rozwijalem go na goblinach an edron... potem roy i dwarfy do 30... a pozniej smoczki i cyco z sumonami a od 40 jzu bilem guardy, vampirki , necro , nawet 2 demonki ubilem, dle itp. Your Gorrath ![]()
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc mam sorcerera
Mój sprzęt: -Broadsword -Scale Armor -Soldier Helmet -Brass Legs -Leather Boots -Scarf -Tarczy brak (miecz dwuręczny) -około 90 platynek Skille: Level: 18 Magic Level: 18 Sword Fighting: 18 Shielding: 20 Powiedzcie na czym mam trenować i czy coś mam dokupić ![]() ![]()
![]() |
#408 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Thais Karlino
![]() |
![]() Jestem Palem 23lvl skille 63/48 niemam pacca.I teraz pytanie na czym mam expic bo narazie to expie na cycach ale nudza mi sie powoli, jesli jest cos na cyzm mogl bym expic i duzo expa wyciagac powiedzcie plz.
.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja mam knighta(z pacciem) skille 58\56. Na czym moge expić bezpiecznie nie zużywając dużo run i zarabiając przyzwoite pieniądze?
![]() Ostatnio edytowany przez Pharaun - 27-11-2004 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() Gdzie mogę expić :
Sorc 19lv, skille 18/21, 29mlv, FACC eqp fire sword, dragon shield, noble armor, plate legs, crown helmet, leather boots Chodzi mi o expienie samym mieczem bo z HMM wypady narazie sie kompletnie nie opłacają (za male dmgs)... Próbowałem z Scoutami wybrać się na Guardy/Cyce ale zawsze jakiś miły 30lvlowiec wybija mi elfy "dla jaj"... A w Troll Moutains full ludu zawsze jest ![]() Ostatnio edytowany przez Tc Masta - 30-11-2004 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Krakow
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Czy knight 16lvl 42/39 ma szanse z cycami czy nie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Lubartów
|
![]() Jestem knightem 34 lv 65/63 skille (sux
![]() Ostatnio edytowany przez damak - 30-11-2004 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Krakow
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ok wiec tak jak napisalem wyzej niewiem czy mam szanse z cycami...
![]() Poniewaz nikt mi nieudzielil odp. to se pod awansowalem tera mam 18lvl 43/40 i p-set steel helm scimar i d-shield i jestem szczesliwy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() Ja proponuje usunąć ten topic... po update tibii jest on lekko mówiąc nieaktualny i gratuluje ludzią którzy pójdą na gs-y z lvl 25
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() albo usunąć stare posty... ten temat się trochę rozrósł...
zalożenie nowego topicu może być, ale po grudniowym update w tym roku. ontopic - mam rycka 13lvl skille 36/31 eq: longsword, scale armor, dwarf shield, iron helmet, brass legs + 1,3k w depo i zbieram na spike sworda na czym mogę trenić ?? na razie trenie na trollach i orcach (zwyklych) + czasem wilki. nie bardzo sie znam na tibii ![]() ps. w tej dziurze na południowym zachodzie greenshore jest rope place ?? raz się naciełem na taką dziurę w troll mountains, wylądowałem koło slimów (dobrze że znalazlem polaka i ruska którzy mi pomogli) --edit-- juz mam skille 37/32 i 27k expa, odpowie mi ktos ?? Ostatnio edytowany przez slammer - 04-12-2004 o 13:40. Powód: potrenowałem troche |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
![]() |
![]() Jestem palem na 15lvl ze skillami 49/40. Gdzie moge expic i na czym???
Ale oprocz kazz i kopalni z dwarfami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: P-ń WLKP
![]() |
![]() Gorąco polecam Ghostland obok Carlin świetnie sie palem expi gdy nie ma ludzi na ghulach jak juz masz troche lepszy sprzęt możesz zejść poziom niżej i pobic FD oraz mnóstwo ghuli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Imię: Sir Jagoda
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Ja swoim knightem 8 lvl ze skillami 45/45 chodziłem na dwarf soldiery(mam crown armor, plate legsy, soldier helmet
![]()
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]() mam 17 lev, skile 53/44 magic lev 7
c-helm, plate armor i legsy, dvarven shield Gdzie moge expic z lukiem lub spirami? |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: P-ń WLKP
![]() |
![]() Odsyłam do mojego posta troche wyżej na temat expienia na tym lv chyba można chodzić do HG niektórzy juz próbowali a trenić oczywście dvarfy w kopalniach lub summonowanego monka bic =]
|
![]() |
![]() |