![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Up:Nie wiem skąd 5lat temu mial by SCA jak wtedy anni nie było jeszcze noobku.Więc nie ******* pozatym skoro mial 10bp uh to mugl sie uhac a nie wiem kto by dal taki lvl jakiemus noobowi co sie uhac nie umie.
![]() |
#403 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Jędzrejów
Stan: Początkujący
Imię: Master Slayer
Profesja: Paladin
Poziom: 1
Skille: 1/1
![]() |
![]() A mi wczoraj ktos shakowal 23 lvl sroka 29 mlv a eq dobre mialem:
vampir shield/knight armor/crown helmet/plate lags/2-wa/wandy/fire sword ![]() i co ja mam zrobic kurde |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mi odechcialo sie grac jak dalam zaufanemu kumplowi kiedys passy do starego konta i on dal takiemu gosciowi ktorego nienawidze[ale to byl jego kumpel] i ten znienawidzony koles wyrzucil mi scale armor,katane,plate legs,steel helmet i kase to bylo na mainie i na tym starym koncie i na tym starym kocie te ciuchy byly bardzo cenne bo to bylo postac ja wiem z przed roku kiedy nie umialam w tibie tak dobrze grac jak tera;]
JEszcze odechcialo mi sie grac jak TEZ na starych passach poszlam na mino hell i mowilam do gostka "....Jak dednie to sie podzielimy..." heh i on blokowal chyba jedna skrzynka tam 5 mino [ten gosciu co mial dednac] i jakims cudem sie z tamtad odsunol a ze ja sie zawsze wsuwam to glupia sie wsunelam... no i ded tam mnie mino dedaly a ja po chacie laze strasznie wku***ona normalnie rozwalam wszystko;] ale wypadlo mi 1 k chyba copper shield chain armor ale sie cieszylam z tego deda troszke;] bo mi shielding urusl do 19 na 7 lvl ale jak zaliczylam deda to i tak bylo normalnie;] po tych dedach zalozylam se nowe postacie i bardzo dobrze mi sie powodzi a przez te dedy nie gralam z 2 tygodnie dluzej nie wytrzymalam;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Kalisz
Świat: Julera
Poziom: 16
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja mialem gorzej ide sobie ktorego pieknego dnia po 1 miesiacu treningu mialem skile po 70/70 a polowe eq dostalem od kumpla wiec za 30 lev ide z Dsm,Rh,Demon Shield, Fire Axe, Dragon Lance , Bohy i K legs ! Oczywisce aol mialem kupic sobie jutro pomyslalem ze mi nic sie nie stanie! nagle wyskoczylo 2 sorkow z pk marne lev 10 i 15 no to biegne zeby ich ubic ale nie zauwazylem ale za nimi stal 50 ms no ta ja w dluga do miasta a tu nagle 3 sd i dead i wypadl Dsm, Rh i 4 bp i Dragon lanca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik forum
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Skille: 76/77
Poziom mag.: 5
|
![]() A mi sie odechciało grać jak zabił mnie 30 sorcer na lagu gdy treniłem (49 knight byłem) wyleciał mi crown set, demon shield, giant sword, boh, royal helmet. Straciłem 2 lvle i 3 skille. To by było na tyle. Nadal gram ale inną postacią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Moje najwieksze zalamanie nastapilo na poczatku mojej tibianskiej kariery. Poprzez korzystanie z eMule zaczalem miec lagi, wiec sie wylogowalem (to bylo na rooku) pod mostem ktorym sie wychodzilo na polnoc miasta (przynajmniej tak to pamietam). I potem loguje sie, patrze, jestem w swiatynii.. Spadl mi level na 6, stracilem plecak (w nim 140gp, wtedy to dla mnie bogactwo bylo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik forum
|
![]() :/ Kick na scarabch i g arm i demonka poszła sie ..... A miałem kupić aol'a ... ehhh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
juz widze ze sciema @topic mi na mino wypadly bohy. podczas gdy do nich szlem oidechciewalo mi sie grac ale jak doszedlem nadal tam byly wiec jest looz. ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() Cytuj:
ile to mogło byc o ja a no wlasnie to jakis debil dal taka postac nobbowi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ehhh dwa tygodnie temu w sobote padlem dwa razy przez kicka na scarabach -.-" a w nastepnym tygodniu padlem od 92rp + 4 innych kolesi bo byla niby wojna -.- o ktorej nic nie widzialem... mialem wtedy (2 tyg temu ) 48lvl spadl mi do 46 odrobilem 48 i dead do 47 ... i aktualnie trenuje do x/75 shield ;p wkurzylem sie ostro, bylem pewnien ze juz grac nie bede ;p teraz sie z tego smieje ;] bo tibia to aby gra...
![]() |
#413 |
Guest
|
![]() Ja gdy mialem słabego neta-Stoie sobie pod depo(full bp uh które zrobilem,bp hmm,i troche innych run)stoje sobie ,podchodzi jakis 12 pall.Coś zagadał,lecz niemogłem mu nic odpowiedziec bo znowu mnie lag zlapał.Patrze,lecą hity po 4,ziomek przesuwa mnie od depoa ja niewiem co robic.Zabił bym go bez trudu ale mialem lagi totalne.Wszystkie runy poszły sie walic.Niedosc tego za 3 godziny puzniej zabił mnie jak expiłem.Ciekawe skad mial te runy którmi mnie okladal.
|
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Salwah
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 20
Skille: x/19
Poziom mag.: 19
|
![]() mi sie odechciało grać jak pożyczyłem kumplowi eq (arma i roda) i mu sie teraz ciągle pokazuje "Account disabled for five minutes. Please wait."
wrrr moze ktos iwe co z tym zrobic?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Salwah
Świat: Arcania
Skille: x/19
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik forum
Lokacja: ...
Imię: Lord Pulpit
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
![]() |
![]() Mnie się odechciało grac jak świezo co wszełem z rooka do Thais i mnie dwóch brayzliczyków zdegradowało do 6lvl. Wyłączyłem kompa ze łzami w oczach (mam słabe nerwy szczególnie, że nie szło mi na innych serwach), na nastepny dzień ze zwojoną siłą wróciłem i nasłałem na tych dwóch kuzynów dwóch i teraz tamci poznają rooka na nowo (zemsta jest słodka jak miód)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Byłem w okolicach Kazzo, na Soldkach. Miałem lootbaga 5 k O.z.
Nagle zaatakowały mnie 2 guardy, zapewne zrulowane. Padłem. Straciłem FS-a którego wczoraj kupiłem, Dragon Shielda, 700 gp w kasie. A z Lootbag był w połowie z CrossBowów. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]() Ja miałem giga pecha i potem pół szkoły sie ryło ze mnie ...
Kumpel skończył grać dał mi itemy g arm, gs. Ja grałem jakis czas i ja chciałem skończyć a kumpel zaczoł grać znowu. No to daje mu itemy ale on g arma na obhy zmienił. I ja już mu daje te itemy a tu nagle pomysł: spotkajmy sie na niby w depo i grajmy itemami dobrymi w fast hand niech noby zazdroszczą . To ja daje c arma na depo on bohy. I juz mówie play. a tu............ prąd siadł na całym osiedlu....... czarny ekran i mój tępy wzrok w monitor....... pół minuty i zdałem sobie sprawe co sie stało. Mi to zaczeło wisieć ale kumpel teraz miał grać :/ W szkoel jak my to powiedzieli...... OMG! |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Poszedłem sobie ostatnio do Dark Cathedral, bo to w końcu wsytd żeby mieć 20 poziom i jeszcze ani razu tam nie być
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |