Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-02-2006, 16:19   #401
Ten tego teges
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ojczul1
Up:A jak sie obudziles to w łóżku było mokro?Ale kit prubujesz wciskać.
n/c

zapomniałem dodać że to była postać kogoś innego
więc przypał podwójny
Ten tego teges jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-02-2006, 21:52   #402
Ojczul1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2005

Domyślny

Up:Nie wiem skąd 5lat temu mial by SCA jak wtedy anni nie było jeszcze noobku.Więc nie ******* pozatym skoro mial 10bp uh to mugl sie uhac a nie wiem kto by dal taki lvl jakiemus noobowi co sie uhac nie umie.
stary 21-02-2006, 09:43   #403
Master Slayer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Jędzrejów

Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Poziom: 1
Skille: 1/1
Master Slayer ma numer GG 4854780
Evul

A mi wczoraj ktos shakowal 23 lvl sroka 29 mlv a eq dobre mialem:
vampir shield/knight armor/crown helmet/plate lags/2-wa/wandy/fire sword
i co ja mam zrobic kurde
Master Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-02-2006, 10:33   #404
JaaaJooo
Użytkownik forum

JaaaJooo ma numer GG 6810852
LOL Ooops;]

Mi odechcialo sie grac jak dalam zaufanemu kumplowi kiedys passy do starego konta i on dal takiemu gosciowi ktorego nienawidze[ale to byl jego kumpel] i ten znienawidzony koles wyrzucil mi scale armor,katane,plate legs,steel helmet i kase to bylo na mainie i na tym starym koncie i na tym starym kocie te ciuchy byly bardzo cenne bo to bylo postac ja wiem z przed roku kiedy nie umialam w tibie tak dobrze grac jak tera;]

JEszcze odechcialo mi sie grac jak TEZ na starych passach poszlam na mino hell i mowilam do gostka "....Jak dednie to sie podzielimy..." heh i on blokowal chyba jedna skrzynka tam 5 mino [ten gosciu co mial dednac] i jakims cudem sie z tamtad odsunol a ze ja sie zawsze wsuwam to glupia sie wsunelam... no i ded tam mnie mino dedaly a ja po chacie laze strasznie wku***ona normalnie rozwalam wszystko;] ale wypadlo mi 1 k chyba copper shield chain armor ale sie cieszylam z tego deda troszke;] bo mi shielding urusl do 19 na 7 lvl ale jak zaliczylam deda to i tak bylo normalnie;] po tych dedach zalozylam se nowe postacie i bardzo dobrze mi sie powodzi a przez te dedy nie gralam z 2 tygodnie dluzej nie wytrzymalam;]
JaaaJooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 08:03   #405
Dawidos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Kalisz

Świat: Julera
Poziom: 16
Poziom mag.: 3
Dawidos ma numer GG 4793768
Domyślny Omg

Ja mialem gorzej ide sobie ktorego pieknego dnia po 1 miesiacu treningu mialem skile po 70/70 a polowe eq dostalem od kumpla wiec za 30 lev ide z Dsm,Rh,Demon Shield, Fire Axe, Dragon Lance , Bohy i K legs ! Oczywisce aol mialem kupic sobie jutro pomyslalem ze mi nic sie nie stanie! nagle wyskoczylo 2 sorkow z pk marne lev 10 i 15 no to biegne zeby ich ubic ale nie zauwazylem ale za nimi stal 50 ms no ta ja w dluga do miasta a tu nagle 3 sd i dead i wypadl Dsm, Rh i 4 bp i Dragon lanca !!! Bylem zalamany ale nadal gram ta postacia!!
Dawidos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 09:29   #406
Rezz
Użytkownik forum

Rezz's Avatar

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Skille: 76/77
Poziom mag.: 5
Domyślny

A mi sie odechciało grać jak zabił mnie 30 sorcer na lagu gdy treniłem (49 knight byłem) wyleciał mi crown set, demon shield, giant sword, boh, royal helmet. Straciłem 2 lvle i 3 skille. To by było na tyle. Nadal gram ale inną postacią.
Rezz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 10:17   #407
Ardes
Użytkownik forum

Ardes's Avatar

Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Imię: Quamar
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 32
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
Domyślny emerutura...

skillowalem i mnie pallek jakis zatlukl
bright sword mi wyrabal sie i nie gram!
Ardes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-02-2006, 15:50   #408
Dark Master Lesiu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2006

Domyślny

Moje najwieksze zalamanie nastapilo na poczatku mojej tibianskiej kariery. Poprzez korzystanie z eMule zaczalem miec lagi, wiec sie wylogowalem (to bylo na rooku) pod mostem ktorym sie wychodzilo na polnoc miasta (przynajmniej tak to pamietam). I potem loguje sie, patrze, jestem w swiatynii.. Spadl mi level na 6, stracilem plecak (w nim 140gp, wtedy to dla mnie bogactwo bylo) oraz chec do grania . Podobno zostalem zabity przez poison spidera Jedyne co pamietam to to, ze byc moze bylem zatruty.. Wtedy nie gralem w Tibie przez miesiac, zyjac w przekonaniu, ze ded zostaje w statsach na zawsze Ale powrocilem do grania i sie niczym nie przejmuje
Dark Master Lesiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-02-2006, 10:15   #409
Gelo08
Użytkownik forum

Domyślny

:/ Kick na scarabch i g arm i demonka poszła sie ..... A miałem kupić aol'a ... ehhh
Gelo08 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-02-2006, 10:23   #410
Sixon of Lucera
Użytkownik Forum

Sixon of Lucera's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@up

juz widze ze sciema

@topic

mi na mino wypadly bohy. podczas gdy do nich szlem oidechciewalo mi sie grac ale jak doszedlem nadal tam byly wiec jest looz. ;p
Sixon of Lucera jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2006, 15:34   #411
Ten tego teges
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ojczul1
Up:Nie wiem skąd 5lat temu mial by SCA jak wtedy anni nie było jeszcze noobku.Więc nie ******* pozatym skoro mial 10bp uh to mugl sie uhac a nie wiem kto by dal taki lvl jakiemus noobowi co sie uhac nie umie.
mówie że niepamiętam ****a
ile to mogło byc o ja
a no wlasnie to jakis debil dal taka postac nobbowi
Ten tego teges jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-02-2006, 22:15   #412
Guriel
Użytkownik Forum

Guriel's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
Guriel ma numer GG 1066511
Domyślny

ehhh dwa tygodnie temu w sobote padlem dwa razy przez kicka na scarabach -.-" a w nastepnym tygodniu padlem od 92rp + 4 innych kolesi bo byla niby wojna -.- o ktorej nic nie widzialem... mialem wtedy (2 tyg temu ) 48lvl spadl mi do 46 odrobilem 48 i dead do 47 ... i aktualnie trenuje do x/75 shield ;p wkurzylem sie ostro, bylem pewnien ze juz grac nie bede ;p teraz sie z tego smieje ;] bo tibia to aby gra...

http://www.youtube.com/results?search_query=pjto&search=Search
Guriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-02-2006, 15:51   #413
marianoitaliano
Guest

Domyślny

Ja gdy mialem słabego neta-Stoie sobie pod depo(full bp uh które zrobilem,bp hmm,i troche innych run)stoje sobie ,podchodzi jakis 12 pall.Coś zagadał,lecz niemogłem mu nic odpowiedziec bo znowu mnie lag zlapał.Patrze,lecą hity po 4,ziomek przesuwa mnie od depoa ja niewiem co robic.Zabił bym go bez trudu ale mialem lagi totalne.Wszystkie runy poszły sie walic.Niedosc tego za 3 godziny puzniej zabił mnie jak expiłem.Ciekawe skad mial te runy którmi mnie okladal.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2006, 18:00   #414
hawli
Użytkownik forum

hawli's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Salwah
Profesja: Druid
Poziom: 20
Skille: x/19
Poziom mag.: 19
hawli ma numer GG 7595048 Send a message via Skype™ to hawli
Domyślny

mi sie odechciało grać jak pożyczyłem kumplowi eq (arma i roda) i mu sie teraz ciągle pokazuje "Account disabled for five minutes. Please wait."
wrrr
moze ktos iwe co z tym zrobic??
hawli jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2006, 19:54   #415
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Domyślny

moze poczekac?
Olorion. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2006, 21:11   #416
hawli
Użytkownik forum

hawli's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Salwah
Skille: x/19
Poziom mag.: 19
hawli ma numer GG 7595048 Send a message via Skype™ to hawli
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion.
moze poczekac?
ale to trwa znaczenie dłużej niz "5 minut" ....
hawli jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2006, 22:14   #417
Silverkin
Użytkownik forum

Silverkin's Avatar

Lokacja: ...

Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Silverkin ma numer GG 2192093
Domyślny

Mnie się odechciało grac jak świezo co wszełem z rooka do Thais i mnie dwóch brayzliczyków zdegradowało do 6lvl. Wyłączyłem kompa ze łzami w oczach (mam słabe nerwy szczególnie, że nie szło mi na innych serwach), na nastepny dzień ze zwojoną siłą wróciłem i nasłałem na tych dwóch kuzynów dwóch i teraz tamci poznają rooka na nowo (zemsta jest słodka jak miód)
Silverkin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-03-2006, 11:17   #418
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Domyślny

Byłem w okolicach Kazzo, na Soldkach. Miałem lootbaga 5 k O.z.
Nagle zaatakowały mnie 2 guardy, zapewne zrulowane. Padłem. Straciłem FS-a którego wczoraj kupiłem, Dragon Shielda, 700 gp w kasie. A z Lootbag był w połowie z CrossBowów. Kończe z tibią....Już kolejny raz
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-03-2006, 11:52   #419
Wymiot
Guest

Domyślny

Ja miałem giga pecha i potem pół szkoły sie ryło ze mnie ...
Kumpel skończył grać dał mi itemy g arm, gs. Ja grałem jakis czas i ja chciałem skończyć a kumpel zaczoł grać znowu. No to daje mu itemy ale on g arma na obhy zmienił. I ja już mu daje te itemy a tu nagle pomysł:
spotkajmy sie na niby w depo i grajmy itemami dobrymi w fast hand niech noby zazdroszczą . To ja daje c arma na depo on bohy. I juz mówie play.
a tu............ prąd siadł na całym osiedlu....... czarny ekran i mój tępy wzrok w monitor....... pół minuty i zdałem sobie sprawe co sie stało. Mi to zaczeło wisieć ale kumpel teraz miał grać :/ W szkoel jak my to powiedzieli...... OMG!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 05-03-2006, 21:56   #420
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Poszedłem sobie ostatnio do Dark Cathedral, bo to w końcu wsytd żeby mieć 20 poziom i jeszcze ani razu tam nie być Łaże sobię, łaże, zabiłem 2 tarantule, kilku(nastu?) bandytów i wild warriorów, a nawet jednego assasina (na tibia.pl w dziale "czary" piszą, że fireball to strata kasy... Ciekawe, bo ta "strata kasy" uratowała mi (_|_) gdy assasin rzucił niewidkę ). No to rozzuchwalony idę dalej, a tu na mnie się rzuciło 3 assasinów i 2 dark monków. Jednego assasina zabiłem, ale jego kumple w dosłownie kilku atakach zbiło mi życie "do czerwonego". Szybko rzuciłem vitę i w nogi! Ale niestety mnie dogonili (na tym czarnym marmurze potworki cholernie szybko biegają) a ja nie miałem many, i dotego troche mnie lagowało (dlatego nie zdążyłem się manafluidnąć, poza tym jak się skapnąłem, że są koło mnie, miałem już czerwone życie). Po chwili przywitał mnie znienawidzony przez wszystkich Tibijczyków biały napis, oraz zniknięcie Wand of Plague z ekwipunku. Prawie cały poziom i 5k poszło się j*** Ale cóż mam zrobić, "odsapnę" trochę i będę grał dalej

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...
Mar Cin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania