![]() |
#401 | |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
P.S. Lepszego argumentu nie mogłeś znaleźć. Żeby nie było: @Top: Wolę widzieć jako zwycięzce krisa niż tych śpiewaków. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Normalnych kobiet nie nazywa się pustymi lachonami. Ja nie wiem czy Ty jesteś na tyle głupi czy po prostu chcesz być złośliwy? Złośliwy? No to poćwicz bo jak na razie robisz z siebie kretyna który nie potrafi dać porządnego argumentu.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Tak czy siak wygra telewizja, produkuje debilne programy a idioci je ogladaja. Tych tancow, talentow juz tyle ze ciezko sie polapac co jest co, ale i tak bez roznicy, bo wszystkie ogladaja te same inteligentne inaczej osoby...
Lasooch zapozycze od ciebie, Flame me as much as you want. Ostatnio edytowany przez Exodus - 11-11-2008 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@top jak dla mnie to lenda wymiata ale nawet nie wiem czy nadal jest w programie... chcialbym podkreślić, że również nie podoba mi się opcja większości śpiewaków. No ale nie można pchać do przodu kogos kto nie ma talentu tyle, że nie śpiewa. i nie pisac, zem jest troll bo to takie nie mile ![]() no zgadzam sie, a najlepszym przykładem jest kuba wojewódzki, doda, czy ten brzuchomówca ,który chce popełnić samobójstwo. Cytuj:
@Lasooch tak nalezy czytać ze zrozumieniem, OD POCZĄTKU DO KOŃCA.. nie lasooch,tylko głupota innych. Mam nadzieje, że twoja matka nigdy nie zobaczy co jej syn pisze na temat kobiet. Ostatnio edytowany przez S-75 - 11-11-2008 o 14:09. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | ||
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@top Co do spiewania.. Po co ta ruda śpiewała angielską piosenkę?o.O Jak ktos nie zna angielskiego to nie powinien się za takie rzeczy brać.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Na tle religijnym. I wystarczy. Tak samo broń atomowa nikogo nie zabiła, to głupota ludzka. ... ale chyba offtopujemy. Cytuj:
Dwa, że jeżeli uważasz, że określenie 'puste lachony' odnosiło się do kobiet ogółem, to przeczytaj tego posta jeszcze ze trzy razy. Jak dalej będziesz miał takie wrażenie, zalecam kurs czytania ze zrozumieniem dla pierwszoklasistów. Cytuj:
Prawda w oczy kole?
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 11-11-2008 o 14:03. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() ten facet jest genialny...
http://www.youtube.com/watch?v=HNW9MqORtCA fajnie by było gdyby zagrał ten numer w finale... ![]()
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napiszę coś od siebie.
Klaudia Walencik? Była zajebista.. ma fantastyczny głos, szczerze szkoda że to ona odpadła, a nie Ziółko.. dobrze, że nie zabrakło Bladego Krissa, fanstastycznie to robi, tak on ma talent. Magda Staszewska ( dziewczynka guma ) - Ona według mnie nie ma szans, nie wygra programu na 100 %, daję głowę uciąć.. Klaudia Kulawik - Tak jak Wojewódzki powiedział, jest fantastyczna ale programu tego nie wygra. Paulina Lenda - Myślę, że ma największe szanse z wokalistek, ale czy wygra - nie wiem. Ssnake - Według mnie jest zajebisty, ma talent. Mateusz Ziółko - Jest kandydatem do zwycięstwa, lecz mi się nie za bardzo podobał ;/ Blady Kriss - Swietny, kocha to co robi.. AudioFeels - mam nadzieję, że przejdą bo byli zajebiści ;P Aczkolwiek uważam, że Ci co piszą że Jury są za dziećmi itp. nie mają racji. Jeżeli rzeczywiście by tak było, zobaczyli byśmy w finale chociażby Klaudie Walencik albo Karola Garosa. Myślę, że najbardziej obiektywnie ocenia Kuba Wojewódzki i dobrze, że wzięli go do Jury. Niektórzy pisali, że co to za problem tak zaśpiewać. Idz, zaśpiewaj i powiedz jak było.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ale czemu szambo mamy nazywać perfumerią? (cholera, nigdy nie sadzilem ze przyjdzie mi cytowac O.D.)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
|
![]() Blady Kris nie powinien przejśc dalej (takie moje zdanie) co prawda może w Polsce jest ,,niby'' dobry ale jakby pojechał gdzieś za granicę (np. do ameryki) to porównywaliby go z dziecmi które to robią dla jaj... (sorry ale mi ,,c'' z kreseczką nie działa ;p)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Da Old school.
![]() |
![]() Smoly, no co Ty. Przecież zachód jest we wszystkim od Nas lepszy!
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Ciekawe, co by powiedzieli w np. brytyjskim Got Talent, gdybym przyszedł i wyzerował jabola w 25 sekund.
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Widziałem ruska co 0,5 w 16 sekund wypił, a filmiki widziałem z 13 sekundami xd
Dzisiaj gdzieś widziałem finały mistrzostw Francji w beatboxie i nie wydaje mi się, żeby kriss był od nich gorszy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() audiofeels rox ; )
|
![]() |
![]() |