![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Gra ktoś na tym nowym serverze na MapleGlobal? Ja chyba przejde tam bo na Bera jest za dużo ludzi, ale nudno jest grac samemu :/
![]() |
![]() |
#403 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Tak mnie zastanawia coś. Czemu u mnie do cholery są tylko 4 server (+ 20 kanałow na każdy)
Aqilla, Delphinus, Cassiopeia chyba i coś jeszcze... Pewnie coś jak zwykle zjebałem. Chuja ^^''
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() @up
Raczej gra na maple sea bo na jms i kms zamiast nazw mialby "krzaczki" @grzelu Lepiej isc na bellocan bo na tym nowym servie-Maridi strasznie wszystko drogie ,a na bellocan jest podobna ilosc ludzi i owiele lepsze ceny. Na bellocanie jest dosc duzo polakow Ostatnio edytowany przez MALLuś - 09-04-2007 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Na broa naliczyłem 7 aktywnych polskich gildii. Jak się ma na innych światach?
Co do nicka, przecież znacie. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 09-04-2007 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ta tego nie da się ukryc xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Mam mały problem. Otóż przedwczoraj zacząłem grać, zdecydowałem zrobić archera idącego w kusze, i tak więc bez czytania żadnych poradników dot. rozmieszczania SP, rozłożyłem w ten sposób:
Blow - 3, z poradników zalecana 1 Amazon's Blessing - 5, 3 Amazon Eye - 0, 8 Critical Shot - 8, 20 Double Shot - 0, 20 Focus - 3, 8 AP rozmieszczałem wg zasady siła = lv + 5, reszta w DEX. Więc co mi poradzicie - próbować jakoś wyrównać SP by były przybliżone do statów z poradników, czy od razu robić nową postać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() ![]() Mój ubogi (przedewszystkim w lvl) Swordman. Idę nim na Sword Fightera, identycznie jak Kuraj. Serwer: Broa Nick:Virusmaxi (widać zresztą ![]() @edit Zapomniałem! Oczywiście Maple Global. Niedługo dam screena z mojej drugiej postaci, (oczywiście bardzo nisko lvlowej) ![]()
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 10-04-2007 o 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Też idę na Broa, niedługo dam screeny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
|
![]() @3up Nowa postać chyba ,że cie stać na dużo SP resetów lub znalazłeś inny podobny build i jest w miare dobry(ale i tak musisz wyrzucić bless of amazon-zbędne na wyższych poziomach to taki shit nikomu nie potrzebny tylko utrudniający trenowanie)
![]() |
#412 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() A kto idzie na khaini? Właśnie robię nowego łucznika.
Ostatnio edytowany przez OnlyShadow - 10-04-2007 o 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nikt?
Nadrill- a jak nazwiesz postać? ![]()
![]() |
![]() |
#414 |
Zbanowany
|
![]() Jeszcze jedno pytanie. W buildach dla łucznika na cloudparku i maplepoland pisze, aby SP dawać w Double Shot zamiast w Arrow Blow. Jednak to drugie, zjada więcej many a odbiera tyle samo HP (130% x 2= 260%). A do tego oszczędzamy jeden SP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
|
![]() nadrill zdrajco!;p jak wszyscy to chyba i ja pojde ;p ale na windii mam nx itemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Po masz się przenosić? Na razie to tylko ja się przenoszę, zresztą nie wiem, czy mi starczy cierpliwości, żeby wbić ten sam lvl tą samą profesją. @Virusmaxi Miałbym już z 25 lvl, gdybym wiedział... Taki już jestem, siedzę 2 dni nad nazwą, dla mnie musi być idealna, unikatowa i bez przeróbek, cyferek i iksów Ostatnio edytowany przez Nadrill - 10-04-2007 o 13:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zbanowany
|
![]() Chodźcie na Khaini.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nadrill
No to pięknie ![]() @topic ![]() Screen z mojego pro ivul masta 11-to lvlowego Rogue którym idę na sina. Nick widać, a reszta taka jak przy swordmanie. PS. przenosicie się na Broa bo Nadrill to wasz bóg i musicie grać tam gdzie on? ![]()
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
|
![]() offtopic:yesyes! Nadrill to nasz szatanski evul master nie masz prawa tego kwestionowac!! uhshuhuhu<sztanski smiech>
ontopic:a tak wogule to jednak zostaje na windii ;p |
![]() |
![]() |