![]() |
#401 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Torun
Imię: Kokolupia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Spike Sword Team
Świat: Askara
Poziom: 17
Skille: 19/23
![]() |
![]() TE zdjecie jest zrobione na minie zobaczcie go se na tibia.com!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Co z tego moze to byc depo char poprostu ukryl swoje glowne i nie sadze ze jakby mial pacca to by mial tylko jednego chara.
Cytuj:
Pewnie (o ile zdobyl ss) robi teraz kilka charow zeby znowu zrobic questa potem zbije niemala sume na allegro/ebay. Hmm mogl by tylko pokazac go w trade romie zeby wszyscy uwierzyli. Ostatnio edytowany przez Zylkolak - 02-03-2007 o 09:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Imię: Zlatan'shi
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: 18/23
Poziom mag.: 39
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Cytuj:
Uwierzę w zdobycie spike sworda, gdy de'Ska pokaże go komuś wiarygodnemu na trade. Najlepiej niech ta osoba nakręci filmik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zbanowany
|
![]() Naprawdę nie wiecie jak on to zrobił?!
Do tego nie trzeba bota... Wystarczy podmienić sprity. Po prostu pod sprite'a z numerem np. knife'a podłożył obrazek ze spike swordem, takie to trudne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...
Bez względu czy SS jest na mainie czy na rooku, nie powinno być podpisu It's Sword of Fury. co najwyżej jakby było to sword i fury by było z małej litery...
![]() |
![]() |
#408 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Imię: Zlatan'shi
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: 18/23
Poziom mag.: 39
|
![]() Cytuj:
It's the magic Cyclopmania Sword. albo jakakolwiek inna broń/item z podpisem własnym. co do tego, ze nie powinno byc podpisu to sie nie zgodze, bo zobacz: chociazby przyklad crystal ringa: sa normalne ringi i np. ten z podpisem, ktory zdobywasz podczas robienia questu Eleonore. niemniej jednak ja i tak nie wierze w ten screenshot ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Świat: Julera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem dobry fake ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Wielki Czerwony Smok
Świat: Azura
Poziom: 15
Skille: 18/21
![]() |
![]() ja też uważam że to jest fake.... przypatrze mu sie dobrze.
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() Kiedys miałem taki nick na forum Rookmaniaczka pisałem o Soft Boots w temacie Spike Sword zdobyty??!! oto jego tresc
Rookmaniaczka Użytkownik forum Data dołączenia: 27 10 2005 -------------------------------------------------------------------------------- Jestescie do banni wszyscy !!! -------------------------------------------------------------------------------- Jezeli chodzi o zdjecie to fake a jesli chodzi o buty to nie sa buty do chodzenia po wodzie bo ja je kiedys widziałem na Rl i miał je muj kolega i to sa buty co idzie szybciej manna i zycie skraca czas regeneracj o 2 sek to tak jak bys miał pacca i wykupine promocje!! ten muj kolgea nazywał sie ADI OF PALADIN i tez grał na danubi ale powiedział ze ta gra nie jest dla niego a wiec Cipsoft sobie robi jaja !!! i niech nie gadaja ze ta so buty do chodzenia po wodzie -------------------------------------------------------------------- zauwazcie date dołączenia na forum ROOKMANIACZKA tego samego dnia napisaałem tego posta ale wy mi nie uwierzyliscie ze te buty daja ze szybciej idzie mana i zycie nasmiewaliscie sie ze mnie i wyzywali od noobów i trolli a teraz zobaczcie opis soft butów jaki jest.tak samo pisałem w innych spawach na innym koncie ale wy tez mi niewiezyliscie o spike swordzie tak wiec jestescie daleko w tyle jezeli chodzi o spike sworda bo wy wiecie co trzeba zrobic zeby zniknał ale nie wiecie co trzeba dalej zrobic a ja wiem i bym wam napisał ale znowu byscie sie smiali i wyzywali od najgorszyvh gdybyscie czytali wszystkie posty noobków i ich nie wyzywali to byscie dalej doszli bo to ze nowy to znaczy ze juz głosu nie ma i ze w tibie grac nie umi a gdyby Rookguardian de'bove powiedziała wtedy zamias mnie ze te buty daja to i to to byscie jej uwiezyli bo wkoncu miała najwiekszy lvl Soft Boots Opis : Po założeniu regenerują manę i punkty życia przez cztery godziny. Po tym czasie aby móc dalej używać tych butów musimy zgłosić się do pewnego NPC w Venore, który odnowi je za pewną opłatą. Jedna z nagród Pits of Inferno quest 27.10.2005 wtedy nie pisało co daja a wiec miałem racje a czemu bo je widziałem na RL P.S sorrki za błedy w zdaniach i to ze nie ma przecinków ale j.polski ne był moim najmocniejszym pkt w szkole!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Po pierwsze post nie wnoszący nic do tematu Po drugie każdy szanujący się gracz wie o tym, że Boots of Waterwalking to co innego niż Soft Boots (nawet jeśli te pierwsze nie istnieją) Po trzecie nie widzę powodu, abyś miał się teraz żalić tym na forum... Co do Tematu. Jak widać nic nowego, nie było tu napisane już od bardzo dawna... Jak dla mnie bezsensowne jest gdybanie na forum. Dlaczego zamiast pisać nie sprawdzicie tych "bzdur" w praktyce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Moim zdaniem to, że ktoś zdobył SoF to jedna wielka bzdura... Puki nikt mi go na trade nie pokaże to nie uwierzę, a raczej się nie zanosi żeby ktoś chciał w ogóle komuś pokazać SoF... Co do SS to nie sądzę, żeby 10 lvl sam zdobył SoF, a już w ogóle 50k, jeśli by założyć, że to noob char to po co by wbijał 10 lvl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() Cytuj:
jezeli Boots of Waterwalking istnieja to czemu wyglądaja tak samo jak Soft Boots przeciez Gm mógłby dac inny wygląd tych butów a nie kopiowac ich wyglądu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: W domu
Imię: Angel from Isara
Gildia: Soul Rookgaard Wariors
Świat: Isara
Poziom: 14
Skille: 20/20
|
![]() @up to od GM'a zalezy jaki jest wyglad butow? ciekawe -.- to nie jest OTs ze durne komendy sie wpisuje xDDD
![]() |
#418 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Imię: Drudka from Isara
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
|
![]() Cytuj:
-> CIPy chca nam pokazac ze Rook moze byc "zdobywany" nie tylko przez Rookstayerow z wysokim lvlem ale teoretycznie przez kazdego Tyle mam do powiedzenia ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka z Isarki
DrudkA DrapieznA I SlodkA JaK BialY TygryS I CzarnA KotkA JesteM GoracA NiE DlA KazdegO DrudkA - NiE PytaJ DlaczegO 15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych Ostatnio edytowany przez Drudka - 05-03-2007 o 08:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]() Zacznijmy od tego ze Instynkt dowiedziala sie sama tyle ile my razem wiec trzeba do niej msg i zapytac
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Guest
|
![]() Kod:
UNDECIMO: SPIKE SWORD QUEST Para este quest son necesarias 10 personas, para matar el respawn de minotaurs de la carlin quest y una persona que sea level 1 sin exp y sin que lo haya tocado un mounstro (OJO SI LO TOCARON SRRY). Ese level 1 sin exp va a abrir la puerta con cualquier llave, cuando entras no hay mino, hay una pared hacia donde esta el mino, hay un punto de teleport, tienen que entrar el level 1 primero, y despues los demas (EL QUEST ES BASTANTE DIFICIL). Cuando entras solo aparece 1 troll, el level 1 tiene q matarlo, si muere todos tienen q salir rapido o el minotaur mage los mata, (EL MINO MAGE ESTA ENCERRADO Y PUEDE SALIR SI MATAN AL LEVEL 1) si el level 1 lo mata entren todos al portal q viene, solo esta la quest y nadamas 1 la puede hacer (TIENEN Q PISAR 10 AGUJEROS, EL LEVEL 1 VA EN EL MEDIO) solo el level 1 hace la quest, ahi se consiguen las boots of waterwalking y hay un agujero, pisenlo y aparecen en el centro. todos los charts tienen que turnarse 10 dias para q cada ves q cierren tibia otra persona busque la sword, EL LEVEL 1 LE PASA LAS BOTAS A CADA UNO) ojo el lvl 1 tiene q ser de ABSOLUTA CONFIANZA ![]() ![]() |
![]() |