![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() ale ja tak lubie moj podpis ==DD
no dobra pomylilem sie do Friidy, mozna chyba nie? ![]() w kazdym bądz razie uciekal(a) baaaaardzo szybko na battle w VDL =p |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() o co wogóle poszło ?
|
![]() |
![]() |
#403 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: zywiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: zelarz
Profesja: Royal Paladin
Świat: nebula
![]() |
![]() Cytuj:
a tym bardziej nie mozna pisac takich "pomylek" na forum!!! (bo to bardzo wkur....) |
|
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Nie ktorzy phy pogonili na pandorie ... Znajac zycie to oni beda bogami
Wizz juz na pandorii posiada 94 lvl... do pa'owania jeden krok..
#405 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Noo... Źli "swe" dobrzy polacy!! HEIL POLENT!!! GOGO!! Może porozmawiamy o sharerze, hlvlu z Nebuli, Vura Soth... tak, tak mieszka niedaleko mnie i gra z bratem... Mateusz i Filip... huh... Ostatnio edytowany przez Diamonic - 21-06-2006 o 17:09. |
||
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
|
![]() HEHEHEHE
Lapka tez sharer ![]() mam nadzeje ze zostana za to nalezycie ukarani ;-] |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() no niestety wiecej na nebuli jest sharujacych niz nie sharujacych hlvl
![]() a wracajac do tej idiotycznej wojny, nie wiem po co to cale zamieszanie? po ciul bylo wogole zaczynac na cale to zamieszanie jak i tak bylo wiadomo ze nic z tego nie bedzie ;p |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() e@ Diamonic
jak ja cie dziecko prosze popros rodzicow zeby sie pozbyli komputera ![]() kolejny bedzie narzekal ze sharuja jaki masz problem ty zagrac z bratem/siostra ? mnie to wali vura jakos nie wykorzystuje tego ze ma 150lvl i skoncz juz z tymi swe bo wiemy ze sa zajebisci wizz wcale ale to nigdy nie mial ownerow baxter tez wogle szwedzi to nie no nie da sie opisac sa mega wypas jol i idz im lizac dupe dalej ^^
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 22-06-2006 o 00:40. |
![]() |
![]() |
#409 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
niewiesz ocb i sie raczej niedowiesz i zadnej wojny NARAZIE nie ma ^^ |
|
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]() @Diamonic
O bosze Kto Cie dopuscil do komputera ??? To przeciez wiadomo ze to przenosnia z tymi Pa Naucz sie czytac czasem ze zrozumieniem zanim zaczniesz na kogos najezdzac bo mnie rozsmieszyles ![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
|
![]() Hespios byku gdzie ty jesteś ?!
![]()
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Co do epitetów na temat mojej osoby, to już się przyzwyczaiłem i szczerze mam to w dupie. Tak jestem sharerem. Sharuje z Babcią, mlodszą siostrą, kuzynem i przyjacielem od serca. Pasi? Masz temat do napinki to się napinaj. Ja to ze śmiechem przeczytam.
|
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() @up
i to jest wlasnie nasz elmer znany jako Friida "Jacek zwykly chlopak z podlasia " xD i jego zdrowe podejscie do tej sprawy
#414 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2. Czy ja powiedziałem, że Wizz Lowe, Baxter Lowe, Sqeensy i spółka nie sharują? Po 3. Co do tego: "jak ja cie dziecko prosze popros rodzicow zeby sie pozbyli komputera" - mimo tego, że młodszy to inteligentniejszy. Po 4.Eeee... wątpię żeby oni czytali to forum, więc jeśli oni tego nie widzą to jak mogę im lizać dupę? Myślenie nie boli. Po 5. To, że nie wykorzustuje zmienia to, że sharuje? Cytuj:
Btw. Nie przenośnia tylko sarkazm -> www.wikipedia.pl -> W "szukaj" wpisz: "sarkazm". Zresztą co ja się będę kłócił z "opóźnioną" w rozwoju populacją Tibijską. @Elmer Do ciebie nic nie mam, bo wiem, że ty nie sharujesz, itd. ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią. |
||
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() 'h lvl nooby', 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'
wow ![]() A to ze tak ni z gruszki ni z pietruszki sie przyczepiles o sharowanie mnie tez rozbawilo. Nie bede tu nikogo urazal, obrazal itd. ,ale: - jezeli mowisz o swe to rekordzista byl Sqn ktory mial 5 ownerow, - lwia czesc h lvli po prostu sharuje i Nebula nie jest wyjatkiem Poza tym w moim mniemaniu jestes po prostu blaznem, ktory ocenia ludzi po tym co robia(mam na mysli gre w tibie w tmy przypadku), bo nie da sie inaczej oceniac sposobu wypowiedzi w stylu 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'. O ile sie orientuje to przecietnie jest online okolo 20-30 tysiecy ludzi z calego swiata i mowienie, ze wszyscy sa zacofani jest po prostu bledem. Fakt moze i jakas czesc z tych ludzi to osoby, ktore olaly sobie szkole i nauke, ale uwierz mi nie wszyscy. Edit: Poza tym jezeli uciekasz to wikipedii to i ja cos pozwole sobie zacytowac: Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować.(...) Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia). A teraz zacytuje ciebie: "ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią." Musze komentowac? Ostatnio edytowany przez Webi - 22-06-2006 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i ja za to Air'maga kocham <3
xD! btw. nastapil koniec kochanego DBH oraz Erh ehm AKHM KAtharsiss peace. |
![]() |
![]() |
#417 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować" "H-lvl noob" jest w pełni prawdą (mówimy tu o Nebuli, choć nawet tu jest kilka wyjątków, ale jak to mówią "wyjątek potweirdza regułę"), wyganianie ze spawnów, wyciąganie paymentów za nic, thiefowanie na noob-charach... ale mówmy tu o sharingu, otóż: czy wydaje ci się fair to, że gra sobie tak za przeproszeniem ciul, ba! 4 ciuli, robią sobie 100 lvl w miesiąc i wykorzystują to, że ty grasz sam i masz może z 60~ lvl, wywalają cię z każdego miejsca, bo dziecko czuje moc... Zawsze są dwie strony medalu... W sumie to prawda, odwoływanie się do sharingu było mijaniem się z celem... Mój błąd. Zapomniałem już, że 3/4 h-lvli gra w 20. |
|||||
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehehhe
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Diamonic
Nie wiem czy masz racje ale napewno umiesz ja bronic ...
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Muhauhauh
Pan Loyal Shargas zabilw final roomie ze swoimi rl kumplami ludzi na banshee. Nadodatek na Cybe sie wypiął. Loyal in the end ?XD