![]() |
#401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Zdefiniuj 'nasi', stary przyjacielu.
|
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() W sumie masz racje... mój błąd. Pisząc "nasi" miałem na myśli Polaków choć proszę odbierać to bez żadnych podtekstów rasistowskich.
Btw padł Giant rider~ od Thunder'Storma, Rebbsa i Fardela a jak wiadomo jest on Rl od Yamahatiego <który jest obecnie w Triadzie>... Ciekawa sytuacja.
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#404 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Za to ciekawa opinie o sobie, rhyrielu =S
Zeby nie bylo, ze offtopuje, jak tu sie nie smiac z takich pajacujacych na forum "polaczkow"? Cytuj:
@Adedin Jak tak Cie rajcuje zajecie servera przez "polaczkow" to stworz sobie otsa i zapros kolegow, wszyscy beda zadowoleni. (Mam nadzieje, ze ktos mu podrzuci tego linka =<) Ostatnio edytowany przez Rankor - 10-09-2006 o 23:00. |
|
![]() |
![]() |
#405 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Massior, no wlasnie. Szczerze powiem, ze w tej grze (tak, udaje mi sie jeszcze odgraniczac rl od pixeli ;f) bardziej 'moimi' ludzmi sa Ci, ktorych znam i na ktorych jeszcze sie nie zawiodlem. Przykro mi, ale to nie odnosi sie do wiekszej czesci polakow. |
|
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]() @up
Na ten cytat z Tibia.com powiem tlyko tyle :hauahauahuahauhau. /Danyth |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() troche jest prawdy w tym co adedin napisal ^^ jesli my przegramy to koledzy z fire of hell i innych takich gildi moga powiedziec papa servovi jak beda expic no ale dogadaj sie naszym ;-)
|
![]() |
![]() |
#408 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Pierwszy ban za Unjusty, obrazy (podloze rasowe) , wykorzystywanie game weaknes itp tak... ale ban za acc sharing jest zawsze na miesiac, nie wazne czy jest 1 st czy 2nd. Mi dali odp w meilu ze nie bylo jak przyporzadkowac mojego bana i dali mi za share i wyjatkowo na tydz. Wiec moze klamali piszac do mnie ?? nie ladnie z ich strony
![]() Cytuj:
To ze innymi charami kradniesz jakos mnie nie dziwi ![]() Cytuj:
![]() `````````````````````````````````````````````````` ```` Kibice ja wyrazam pełna aprobate do czynow ludzi walczacych przeciwko szwedom ,nie tylko my tez mowimy ze to wojna pol swe bo na to wyglada i tak sie zanosi ja bym dolaczyl do war z 2ch powodow - pierwsze-> mam wiecej osob ktorym chetnie pomge po stronie Polakow. Drugi powod to-> Vincento Vampire- Kill dirty fucking shity polacks. Rau Grin~ - Giv me 100 gp and i will kill 3 ppl from poland. Scotty Starburst- I cant w8 till i see all pl`s out from here. Sesulo- How i hate those polacks every day of their death brings a happynes to my life. Postujcie sobie w depo i posluchajcie tego jest naprawde wiecej ![]() To sa teksty uslyszane pod depo i z niektorych GC ![]() |
||
![]() |
![]() |
#409 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() czytam i placze...
wojna jest typowo narodowosciowa. Wojna o podlozu rasowym- po venore chodza sobie noobki w strojach czarno-czerwonych krzyczac: Fuck PL a zdrugiej strony w bialo czerwonych noobki polaczki krzyczac Fuck SWE. Bylem swiatkiem smiesznej sytuacji kiedy jakis 60~ ek wyzywal polakow i zostal ztrapowany przez 10 noob charow xd. Na forum tibia.com pojawiaja sie posty majace na celu zachecic polakow do walki. Jakby tego bylo malo texty Rau~ typu: I bet ur parents died in auschwitz. Zastanawiac moze sytuacja Yamahati, ktory zdradzil GST, dolaczyl do Triady a teraz jego rl padl od niej ;p Ja osobiscie rozmawialem z Mailstormem, Huxym, Thunderem i siostra Mailstorma i pozostaje neutralny w wojnie. Peace
|
|||
![]() |
![]() |
#410 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Michas, <3 Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 11-09-2006 o 13:54. |
||||
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Profesja: Paladin
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() ja się wypowiem apropo tych cheatów ;p
no więc tak wiadomo Tibia jak każdy program posiada niedoskonałości, zawarte w kodzie (w tym wypadku gry). NIe wynikaja one stąd, że są dziury w kodzie, tylko z niemożliwości doskonałego zaprogramowania danego problemu (w tym wypadku mówi się o teleporcie). Z jednej strony TP, jest potrzebny żeby użytkownik który dał loga, a nie może sie zalogować ze względu na to że na tym polu stoją inne osoby. Z drugiej strony są teleporty wykonywanie sztucznie. Jednak biorąc pod uwage pare możliwośći rozwiązań można ten problem łatwo usunąć. 1. opcja ze dwie osoby stoją na 1 polu tak jak przykładowo schodzisz na doł ana rope spocie stoi inna osoba. Jednak wierząc plotkom, jest to niemożliwe do zalogowanie ze względu na ograniczenia techniczne języka programowania wktórym jest napsiana tibia, gdyż przy procedurze logowania są uruchamiane inne mechanizmy niż podczas stałej gry. Stąd po zalogownaiu postać musi stać na wolnym polu. 2. Jest opcja że program teoretycznie mógłby przenosić ludzika o więcej sqm (zuważmy że jeśli przypadkowo osoba stoi na tym polu co sie wylogowaliśmy, logujemy się obok). Ale gry w promieniu 2 sqm na około naszej postaci nie da się zalogować mamy tp. (klasyczna sytuacja z dp). tne limit można by zwiększyć do n-tej liczby sqm, jednak czym mniejsza liczba tym dalej tp bedą robione, a jednak zwiekszenie liczny 'n' powoduje wydłużanie się czasu logowania (zwiększona liczba obliczeń), a poza tym w skrajnych przypadkach ta sytuacja może prowadzić do przesunięcia postaci nawet o kilkanaście sqm. Oczywiście to jest w tak skrócie, teoretycznych rozwiąząń jest duzo więcej ale nie chce mi sie pisać, mam nadzieje, że kolega zrozumiał na czym polega wykorzystywanie błędów gry i dlaczego nie da sie ich naprawić.
#412 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
|
![]() takie sprzeczanie sie o pierdoly
wojna jest gildia vs gildia (ew. gildie) nie czaje po co tu sie klocicie ze ktos dolaczyl do tej czy innej gildii to jego prywatna sprawa wiec po co bluzgac kogos za to ze jego gildia zabila jego kumpla z rl blalblbablbalba najbardziej mnie smiesza tylko osoby "dojde do wojny jak mnie poproszą" lol, albo sie ma cos wspolnego z konfliktem/ludzmi w nim i zalezy ci na wygraniu wojny albo masz to kompletnie w dupie i to olewasz
#414 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a wlasnie mi przypomniales co jeszcze mnie rozbawilo. Mniej wiecej od miesiaca kazdy wiedzial, ze moze nadejsc wojna- czytalo sie o tym na forach, o tym sie mowilo. 3-4 dni przed rozpoczeciem wojny rozmawialem z Adolphem o przyszlosci iridii i powiedzialem ze lada dzien bedzie wojna(nie majac jakis informacji- wiedzialem tyle co kazdy). Dzien wczesniej na gc (Ethical) zapytalem co ludzie sadza o wojnie i co zamierzaja zrobic. Kiedy uslyszalem(?) odpowiedzi nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac. Lider gildii (Chris) stwierdzil ze ktos gada ploty i kazdy sie podnieca, Neztas powiedzial, ze bredze i nie warto mnie sluchac a reszta odpowiadala mniej wiecej: co????? jaka wojna???? znow??? Przykro mi, ze to mowie ale mniej rozgarnietych osob w tibii nie widzialem o.0 chodzi Ci zapewne o Yamahati, wskaz zatem fragment w ktorym bluzgam go za to ze jego rl padl od Trady. Jedynie godny pozalowania jest fakt, ze zdradzil GST i fakt, ze zjeb**ł moje 120k za ktore mial mi zalatwic pacc...
|
||||
![]() |
![]() |
#415 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Name: [CHAR]Krol Arturek[/CHAR]
Sep 11 2006, 17:10:12 CEST Killed at Level 105 by [CHAR]Helun Lirath[/CHAR]
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Anum - 11-09-2006 o 17:29. |
||||
![]() |
![]() |
#416 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Cytuj:
Always in my memory. Doom Brigade. Summer '05. Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 11-09-2006 o 17:31. |
|
![]() |
![]() |
#417 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() btw przed chwila padl Krol Arturek (bedacy w tradzie) - zabili go swoi bo mysleli ze jest szpiegiem xd n/c xd
|
|||
![]() |
![]() |
#418 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() w gilid gsl jest troche zamalo osbob duzo ludzi co mialo walczyc nie walczy;/
|
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taki lajf ;f
<edit, dopiero teraz zauwazylem ;f> A w jeszcze innej wojnie (jeszcze jako Rhyriel), obiecal pomoc innej gildii - Independent. Potem sie ludzie dziwia, ze Polak staje sie synonimem do 'zdrajca'. ; ( Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 11-09-2006 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: B3
Gildia: Power-Rangers
|
![]() |
![]() |