Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-09-2006, 22:02   #401
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora Pokaż post
Ah ta Iridia. Ciagle wojny . Kibicuje squadowi szwedzkiemu. Wyobrazcie sobie PA w wykonaniu Bezoka i teamu po dojsciu do wladzy. Juz wolała bym Jaero z ktorym zawsze sie dogadywalam. Pozdro dla kazdego.
NIEWYOBRAZALNE! Bez rob prawko to powozimy sie razem xDDDD Ja tam nic do Szwedów nie mam ale chyba logiczne że wolałbym żeby nasi dominowali... PROSTE.

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-09-2006, 22:31   #402
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Massior Pokaż post
NIEWYOBRAZALNE! Bez rob prawko to powozimy sie razem xDDDD Ja tam nic do Szwedów nie mam ale chyba logiczne że wolałbym żeby nasi dominowali... PROSTE.
Zdefiniuj 'nasi', stary przyjacielu.
Adolphus Elbragol jest offline  
stary 10-09-2006, 22:35   #403
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol Pokaż post
Zdefiniuj 'nasi', stary przyjacielu.
W sumie masz racje... mój błąd. Pisząc "nasi" miałem na myśli Polaków choć proszę odbierać to bez żadnych podtekstów rasistowskich.

Btw padł Giant rider~ od Thunder'Storma, Rebbsa i Fardela a jak wiadomo jest on Rl od Yamahatiego <który jest obecnie w Triadzie>... Ciekawa sytuacja.

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline  
stary 10-09-2006, 22:39   #404
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bez~ Pokaż post
nie moge sie wozic bo jeszcze nie wyrobilem prawa jazdy :<
Za to ciekawa opinie o sobie, rhyrielu =S

Zeby nie bylo, ze offtopuje, jak tu sie nie smiac z takich pajacujacych na forum "polaczkow"?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adedin
OMG

LUDZIE!!!

JAKIE WY TU FARMAZONY PIEPRZYCIE... JEZU....
PL PPL JOIN WAR.... TRIAD WITH ARC..
no skonczcie!!!

Wszyscy ktorzy sa neutralni, pomagaja szweda mysla ze co? nie zaplaca albo cos jesli POLACY przegraja... jestescie smieszni... SZWEDZI NIE POZWOLA WAM NORMLANIE GRAC NA TYM SERVIE...
Jesli my POLACY dostaniemy po dupie to ucierpia wszyscy.. niewazne czy byli neutralni, pomagali szweda, sracy i owacy...

WY NAPRAWDE TEGO NIE ROZUMIECIE? ALBO BOICIE SIE PRZYSTAPIC DO WOJNY BO PADLISCIE... MACIE DYGA STRACIC KILKA LVL POSWIECAJAC SIE DLA POLSKI! CO TO JEST? WYGRYWAJAC MAMY TA DUME ZE BEDZIEMY DRUGIM SERVEREM KTORYM RZADZA POLACY.. NIE TLUMACZCIE TEGO NIKOMU(TEGO POSTA)

TO JEST WIADOMOsC TYLKO DLA WAS POLAKOW!! SKONCZCIE SIE BAC I ZACZNIJCIE GRAC! BO JAK NARAZIE NIE WIDAC ZADNYCH EFEKTOW! TO ZE SOBIE POEXPICIE TROSZKE NIC WAM NIE DAJE... NAPEWNO BEDZIECIE BARDZIEJ ZADOWOLENI GDY SKOPIECIE KILKA SZWEDZKICH DUP...

POPATRZCIE NA TE ZDJECIE ARC:
http://img301.imageshack.us/img301/7624/arcaniumcl8.jpg [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]

I WYWNIOSKUJCIE CZY TO NIE LAMY... JA MYSLE ZE TO DUUUUUUUZE LAMY!
Chlopak ma jawne fiksbzium dyrdum, a zwlaszcza "ALBO BOICIE SIE PRZYSTAPIC DO WOJNY BO PADLISCIE... MACIE DYGA STRACIC KILKA LVL POSWIECAJAC SIE DLA POLSKI!". I ludzie sie dziwia, czemu w tvnie puszczaja programy o tym, jak tibia odmozdza. Ten dzieciak chyba zatracil granice pomiedzy gra a rzeczywistoscia, powinien isc sie leczyc =S.

@Adedin
Jak tak Cie rajcuje zajecie servera przez "polaczkow" to stworz sobie otsa i zapros kolegow, wszyscy beda zadowoleni. (Mam nadzieje, ze ktos mu podrzuci tego linka =<)

Ostatnio edytowany przez Rankor - 10-09-2006 o 23:00.
Rankor jest offline  
stary 10-09-2006, 23:07   #405
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia.com
OMG

LUDZIE!!!

JAKIE WY TU FARMAZONY PIEPRZYCIE... JEZU....
PL PPL JOIN WAR.... TRIAD WITH ARC..
no skonczcie!!!

Wszyscy ktorzy sa neutralni, pomagaja szweda mysla ze co? nie zaplaca albo cos jesli POLACY przegraja... jestescie smieszni... SZWEDZI NIE POZWOLA WAM NORMLANIE GRAC NA TYM SERVIE...
Jesli my POLACY dostaniemy po dupie to ucierpia wszyscy.. niewazne czy byli neutralni, pomagali szweda, sracy i owacy...

WY NAPRAWDE TEGO NIE ROZUMIECIE? ALBO BOICIE SIE PRZYSTAPIC DO WOJNY BO PADLISCIE... MACIE DYGA STRACIC KILKA LVL POSWIECAJAC SIE DLA POLSKI! CO TO JEST? WYGRYWAJAC MAMY TA DUME ZE BEDZIEMY DRUGIM SERVEREM KTORYM RZADZA POLACY.. NIE TLUMACZCIE TEGO NIKOMU(TEGO POSTA)

TO JEST WIADOMOsC TYLKO DLA WAS POLAKOW!! SKONCZCIE SIE BAC I ZACZNIJCIE GRAC! BO JAK NARAZIE NIE WIDAC ZADNYCH EFEKTOW! TO ZE SOBIE POEXPICIE TROSZKE NIC WAM NIE DAJE... NAPEWNO BEDZIECIE BARDZIEJ ZADOWOLENI GDY SKOPIECIE KILKA SZWEDZKICH DUP...

POPATRZCIE NA TE ZDJECIE ARC:
http://img301.imageshack.us/img301/7624/arcaniumcl8.jpg [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]

I WYWNIOSKUJCIE CZY TO NIE LAMY... JA MYSLE ZE TO DUUUUUUUZE LAMY!
To tak btw. Zalosc, czyz nie?

@Massior, no wlasnie. Szczerze powiem, ze w tej grze (tak, udaje mi sie jeszcze odgraniczac rl od pixeli ;f) bardziej 'moimi' ludzmi sa Ci, ktorych znam i na ktorych jeszcze sie nie zawiodlem. Przykro mi, ale to nie odnosi sie do wiekszej czesci polakow.
stary 10-09-2006, 23:13   #406
Danyth Knight
Guest

Domyślny

@up

Na ten cytat z Tibia.com powiem tlyko tyle :hauahauahuahauhau.

/Danyth

stary 11-09-2006, 07:40   #407
Harru
Użytkownik Forum

Harru's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005

Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
Domyślny

troche jest prawdy w tym co adedin napisal ^^ jesli my przegramy to koledzy z fire of hell i innych takich gildi moga powiedziec papa servovi jak beda expic no ale dogadaj sie naszym ;-)
Harru jest offline  
stary 11-09-2006, 11:04   #408
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Cytuj:
Nie dziwne. Pierwszy ban zawsze trwa tydzien..
Pierwszy ban za Unjusty, obrazy (podloze rasowe) , wykorzystywanie game weaknes itp tak... ale ban za acc sharing jest zawsze na miesiac, nie wazne czy jest 1 st czy 2nd. Mi dali odp w meilu ze nie bylo jak przyporzadkowac mojego bana i dali mi za share i wyjatkowo na tydz. Wiec moze klamali piszac do mnie ?? nie ladnie z ich strony)

Cytuj:
Bedziesz rozgraniczal chary tego samego ownera? Mam chara 50+ lvl i kilka odpowiednio 13 i powiedzmy 16. Pierwszy ma byc ok, dwoma ostatnimi bede kradl, cheatowal i bluzgal pod dp, bo nie kojarza tych charow z moim mainem. Polskie podejscie, nie powiem..
Chyba nie czytałes uwaznie i nie przeczytales pytania kolega mowil ze nie zna nikogo kto by mial chara 50+ i nigdy nim nie uzywal bota ani zadnych innych cheatow, sciaganych ze stron badz zabronionych przez tibie.

To ze innymi charami kradniesz jakos mnie nie dziwi

Cytuj:
Teleport to tak zwany game weakness abusing. A wiec to samo, co uzywanie bota badz lighthacka, rownierz wykorzystywujacych niedoskonalosci kodu gry. Nie widze roznicy. I nie, cipsoft nie tlumaczy wszystkiego po swojemu. Nie sadze..
Ponownie mowimy o dodatkowym oprogramowaniu ,ktore trzeba zainstalowac na kompa ,teleport jest to juz pierwotnie instalujac tibie

`````````````````````````````````````````````````` ````
Kibice ja wyrazam pełna aprobate do czynow ludzi walczacych przeciwko szwedom ,nie tylko my tez mowimy ze to wojna pol swe bo na to wyglada i tak sie zanosi ja bym dolaczyl do war z 2ch powodow -

pierwsze-> mam wiecej osob ktorym chetnie pomge po stronie Polakow.

Drugi powod to->
Vincento Vampire- Kill dirty fucking shity polacks.
Rau Grin~ - Giv me 100 gp and i will kill 3 ppl from poland.
Scotty Starburst- I cant w8 till i see all pl`s out from here.
Sesulo- How i hate those polacks every day of their death brings a happynes to my life.
Postujcie sobie w depo i posluchajcie tego jest naprawde wiecej

To sa teksty uslyszane pod depo i z niektorych GC Sorki ale nie jestem brudnym durnym polaczkiem, ktory zasluguje na to by byc tylko ich pomiotem i slugusem co ma byc wierny. Razi mnie takie cos bo mam w do glowy wpojone bardzo wysokie pojecie narodowosci i absorbuja moja uwage takie teksty.
berger jest offline  
stary 11-09-2006, 12:36   #409
Xandar Mac'Leod
Użytkownik Forum

Xandar Mac'Leod's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
Domyślny

czytam i placze...
wojna jest typowo narodowosciowa. Wojna o podlozu rasowym- po venore chodza sobie noobki w strojach czarno-czerwonych krzyczac: Fuck PL a zdrugiej strony w bialo czerwonych noobki polaczki krzyczac Fuck SWE. Bylem swiatkiem smiesznej sytuacji kiedy jakis 60~ ek wyzywal polakow i zostal ztrapowany przez 10 noob charow xd. Na forum tibia.com pojawiaja sie posty majace na celu zachecic polakow do walki. Jakby tego bylo malo texty Rau~ typu: I bet ur parents died in auschwitz.
Zastanawiac moze sytuacja Yamahati, ktory zdradzil GST, dolaczyl do Triady a teraz jego rl padl od niej ;p Ja osobiscie rozmawialem z Mailstormem, Huxym, Thunderem i siostra Mailstorma i pozostaje neutralny w wojnie.

Peace
Anum 21:12:51
jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?!
Cytuj:
18:43 Don Toro [132]: twoj stary to czarnuch
18:43 Dardiuz [101]: spier****j
18:43 Dardiuz [101]: dzwiko
18:43 Don Toro [132]: JAJKO!
18:43 Don Toro [132]: Kurwa mac.
18:44 Don Toro [132]: kurwa masslog?
Cytuj:
13:11 Togur Knight [75]: twuj brat to kozak
13:11 Xandar Mac'Leod [124]: tfuj?
13:11 Xandar Mac'Leod [124]: czy muj?
13:11 Togur Knight[75]: umisz pisac?
Xandar Mac'Leod jest offline  
stary 11-09-2006, 13:53   #410
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
Pierwszy ban za Unjusty, obrazy (podloze rasowe) , wykorzystywanie game weaknes itp tak... ale ban za acc sharing jest zawsze na miesiac, nie wazne czy jest 1 st czy 2nd. Mi dali odp w meilu ze nie bylo jak przyporzadkowac mojego bana i dali mi za share i wyjatkowo na tydz. Wiec moze klamali piszac do mnie ?? nie ladnie z ich strony)
Niech Ci bedzie ;f
Cytuj:
Chyba nie czytałes uwaznie i nie przeczytales pytania kolega mowil ze nie zna nikogo kto by mial chara 50+ i nigdy nim nie uzywal bota ani zadnych innych cheatow, sciaganych ze stron badz zabronionych przez tibie.
Podkreslilem rzeczy w Twojej wypowiedzi, na ktore powinienes zwrocic uwage. Teleport to ciagle game weakness abusing, czyli CHEAT ZABRONIONY PRZEZ CIPSOFT WYKORZYSTUJACY NIEDOSKONALOSCI GRY. Przyzwyczaj sie.
Cytuj:
To ze innymi charami kradniesz jakos mnie nie dziwi
Nadinterpretacja, a sytuacja byla hipotetyczna. Zaczynam podejrzewac, ze Ty tez nie dokonca uwaznie czytales mojego posta.
Cytuj:
Ponownie mowimy o dodatkowym oprogramowaniu ,ktore trzeba zainstalowac na kompa ,teleport jest to juz pierwotnie instalujac tibie
Po to, by klient nie crashowal, gdy Twoj pixel ludek nie ma gdzie sie pojawic. Co za tym idzie, teleporty wywolane przez przypadek, po zalogowaniu sie po jakims czasie nieaktywnosci sa legalne i normalne. Teleporty wywolywane sztucznie juz nie. Masz juz swoje lata, a Bozia nadal nie obdazyla umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem? Smutne ;f

Michas, <3

Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 11-09-2006 o 13:54.
stary 11-09-2006, 15:46   #411
cfk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 03 2005

Profesja: Paladin
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
cfk ma numer GG 4307491
Domyślny

ja się wypowiem apropo tych cheatów ;p
no więc tak wiadomo Tibia jak każdy program posiada niedoskonałości, zawarte w kodzie (w tym wypadku gry). NIe wynikaja one stąd, że są dziury w kodzie, tylko z niemożliwości doskonałego zaprogramowania danego problemu (w tym wypadku mówi się o teleporcie). Z jednej strony TP, jest potrzebny żeby użytkownik który dał loga, a nie może sie zalogować ze względu na to że na tym polu stoją inne osoby. Z drugiej strony są teleporty wykonywanie sztucznie. Jednak biorąc pod uwage pare możliwośći rozwiązań można ten problem łatwo usunąć.
1. opcja ze dwie osoby stoją na 1 polu tak jak przykładowo schodzisz na doł ana rope spocie stoi inna osoba. Jednak wierząc plotkom, jest to niemożliwe do zalogowanie ze względu na ograniczenia techniczne języka programowania wktórym jest napsiana tibia, gdyż przy procedurze logowania są uruchamiane inne mechanizmy niż podczas stałej gry. Stąd po zalogownaiu postać musi stać na wolnym polu.
2. Jest opcja że program teoretycznie mógłby przenosić ludzika o więcej sqm (zuważmy że jeśli przypadkowo osoba stoi na tym polu co sie wylogowaliśmy, logujemy się obok). Ale gry w promieniu 2 sqm na około naszej postaci nie da się zalogować mamy tp. (klasyczna sytuacja z dp). tne limit można by zwiększyć do n-tej liczby sqm, jednak czym mniejsza liczba tym dalej tp bedą robione, a jednak zwiekszenie liczny 'n' powoduje wydłużanie się czasu logowania (zwiększona liczba obliczeń), a poza tym w skrajnych przypadkach ta sytuacja może prowadzić do przesunięcia postaci nawet o kilkanaście sqm.

Oczywiście to jest w tak skrócie, teoretycznych rozwiąząń jest duzo więcej ale nie chce mi sie pisać, mam nadzieje, że kolega zrozumiał na czym polega wykorzystywanie błędów gry i dlaczego nie da sie ich naprawić.
stary 11-09-2006, 15:50   #412
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cfk Pokaż post
2. Jest opcja że program teoretycznie mógłby przenosić ludzika o więcej sqm (zuważmy że jeśli przypadkowo osoba stoi na tym polu co sie wylogowaliśmy, logujemy się obok). Ale gry w promieniu 2 sqm na około naszej postaci nie da się zalogować mamy tp. (klasyczna sytuacja z dp). tne limit można by zwiększyć do n-tej liczby sqm, jednak czym mniejsza liczba tym dalej tp bedą robione, a jednak zwiekszenie liczny 'n' powoduje wydłużanie się czasu logowania (zwiększona liczba obliczeń), a poza tym w skrajnych przypadkach ta sytuacja może prowadzić do przesunięcia postaci nawet o kilkanaście sqm.
Nie mowiac juz o mozliwosci ustawienia farmy druidow w miejscu teoretycznie niedostepnym. Btw, Bartus <3
stary 11-09-2006, 15:59   #413
Neztas
Użytkownik Forum

Neztas's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Neztas
Gildia: Ethical
Poziom: 156
Skille: 104
Poziom mag.: 22
Domyślny

takie sprzeczanie sie o pierdoly

wojna jest gildia vs gildia (ew. gildie)

nie czaje po co tu sie klocicie ze ktos dolaczyl do tej czy innej gildii
to jego prywatna sprawa wiec po co bluzgac kogos za to ze jego gildia zabila jego kumpla z rl blalblbablbalba

najbardziej mnie smiesza tylko osoby "dojde do wojny jak mnie poproszą"
lol, albo sie ma cos wspolnego z konfliktem/ludzmi w nim i zalezy ci na wygraniu wojny albo masz to kompletnie w dupie i to olewasz
stary 11-09-2006, 17:27   #414
Xandar Mac'Leod
Użytkownik Forum

Xandar Mac'Leod's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neztas Pokaż post
takie sprzeczanie sie o pierdoly

wojna jest gildia vs gildia (ew. gildie)

nie czaje po co tu sie klocicie ze ktos dolaczyl do tej czy innej gildii
to jego prywatna sprawa wiec po co bluzgac kogos za to ze jego gildia zabila jego kumpla z rl blalblbablbalba

najbardziej mnie smiesza tylko osoby "dojde do wojny jak mnie poproszą"
lol, albo sie ma cos wspolnego z konfliktem/ludzmi w nim i zalezy ci na wygraniu wojny albo masz to kompletnie w dupie i to olewasz

a wlasnie mi przypomniales co jeszcze mnie rozbawilo. Mniej wiecej od miesiaca kazdy wiedzial, ze moze nadejsc wojna- czytalo sie o tym na forach, o tym sie mowilo. 3-4 dni przed rozpoczeciem wojny rozmawialem z Adolphem o przyszlosci iridii i powiedzialem ze lada dzien bedzie wojna(nie majac jakis informacji- wiedzialem tyle co kazdy). Dzien wczesniej na gc (Ethical) zapytalem co ludzie sadza o wojnie i co zamierzaja zrobic. Kiedy uslyszalem(?) odpowiedzi nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac. Lider gildii (Chris) stwierdzil ze ktos gada ploty i kazdy sie podnieca, Neztas powiedzial, ze bredze i nie warto mnie sluchac a reszta odpowiadala mniej wiecej: co????? jaka wojna???? znow??? Przykro mi, ze to mowie ale mniej rozgarnietych osob w tibii nie widzialem o.0

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neztas Pokaż post
po co bluzgac kogos za to ze jego gildia zabila jego kumpla z rl blalblbablbalba
chodzi Ci zapewne o Yamahati, wskaz zatem fragment w ktorym bluzgam go za to ze jego rl padl od Trady. Jedynie godny pozalowania jest fakt, ze zdradzil GST i fakt, ze zjeb**ł moje 120k za ktore mial mi zalatwic pacc...
Cytuj:
Cytuj:
stary 11-09-2006, 17:28   #415
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Name: [CHAR]Krol Arturek[/CHAR]
Sep 11 2006, 17:10:12 CEST Killed at Level 105 by [CHAR]Helun Lirath[/CHAR]

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p

Ostatnio edytowany przez Anum - 11-09-2006 o 17:29.
Anum jest offline  
stary 11-09-2006, 17:29   #416
Maxxonek
Użytkownik Forum

Maxxonek's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
Maxxonek ma numer GG 1093327
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod
chodzi Ci zapewne o Yamahati, wskaz zatem fragment w ktorym bluzgam go za to ze jego rl padl od Trady. Jedynie godny pozalowania jest fakt, ze zdradzil GST i fakt, ze zjeb**ł moje 120k za ktore mial mi zalatwic pacc...
I pomyslec, ze ja za to poniekad tez walcze, a Ty ciagle neutralny...

Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 11-09-2006 o 17:31.
Maxxonek jest offline  
stary 11-09-2006, 17:36   #417
Xandar Mac'Leod
Użytkownik Forum

Xandar Mac'Leod's Avatar

Domyślny

btw przed chwila padl Krol Arturek (bedacy w tradzie) - zabili go swoi bo mysleli ze jest szpiegiem xd n/c xd
Cytuj:
Cytuj:
stary 11-09-2006, 17:47   #418
IridiaCarlinPk
Zbanowany

Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
IridiaCarlinPk ma numer GG 2729017
Domyślny

w gilid gsl jest troche zamalo osbob duzo ludzi co mialo walczyc nie walczy;/
IridiaCarlinPk jest offline  
stary 11-09-2006, 17:53   #419
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Domyślny

Taki lajf ;f
<edit, dopiero teraz zauwazylem ;f>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danyth Knight Pokaż post
Moze tego nie wiesz ale Bezok podczas wojny Arc. vs. IA zdradzil swoja gildie ( Iridian Aliance ). I to jest powód dlaczego Chris nie walczy po stronie Bezoka tlyko zostal Neutralny.

/Danyth
A w jeszcze innej wojnie (jeszcze jako Rhyriel), obiecal pomoc innej gildii - Independent. Potem sie ludzie dziwia, ze Polak staje sie synonimem do 'zdrajca'. ; (

Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 11-09-2006 o 18:47.
stary 11-09-2006, 20:05   #420
Hasis
Użytkownik Forum

Hasis's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: B3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod Pokaż post
0

wydaje Ci sie...
Hasis jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania