![]() |
#4181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Offtop ano zyje mam sie dobrze dalej oglądam anime nawet zaczolem mangę czytać ;p no i wyj****i mnie z roboty wiec przygotowuje sie fizycznie do sql podoficerskiej ofcoz (wojskowej) psiakiem nie zostanę nigdy ;p no chyba ze będę bezdomny i nie będę miał jak anime oglądać i za co treningi opłacać ;p
Topic Właśnie skończyłem last możliwy odcinek wybielacza (całkiem fajne szkoda ze wcześniej nie dałem sie przekonać ;p) no i ukończyłem seryjki które po prostu musiałem ukończyć ;p mowa tu o tonagura (polecam serdecznie taka ot przerwa od wszystkich bijatyk i typowych dramatów ;p), toradora , ikkitousen great guardians no i Zero no tsukaime prince~ bla bla (taka zła ta seria nie była jak to all mówią choć może mi podobała sie tylko z sentymentu bo tsukaima była moim 2 obejrzanym anime. ps. Pozdro dla wszystkich starych jak i nowych anime loversów ;p Oyasumi bo ide sie przespać ;p
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4182 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rayza
Edytować postów nie umiemy? @topic Tak się składa, że zacząłem ostatnio czytać To-Love-Ru, jestem na razie na początku. Ściąganie ''Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora'' dobiegło końca. Teraz Kannagi, a później Chaos;Head =] Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 09-12-2008 o 18:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() hmm ciekawe spostrzeżenie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Rayza bardzo mi przykro ale będziesz się cieszył premierami na mokonie bez mnie i Corgara. Zdecydowaliśmy, że nie jedziemy. Do kibla też będziesz musiał znaleźć sobie kogoś innego
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 09-12-2008 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() cholera,widac tentacle będą miały pełne macki roboty..
a mi sie udało jakimś cudem zdobyc 2dniowke..
![]() |
![]() |
#4186 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Tyle postów, aż nie chcę się czytać
![]() Ja zaczynam Saiyuki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora done. Wydawalo sie nudne, slabo rozwijala sie akcja, ale cos w tym anime bylo, dzieki czemu moge uznac je za jedne z najlepszych jakie obejrzalem ; ) Kazdemu polecam : )
Teraz biore sie za sciaganie M;Y, a planow na pozniej jeszcze nie mam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4188 |
Fallen Angel
|
![]() Tak apropos Pikachu:
http://www.youtube.com/watch?v=8SqZZsCD7Ec I z zupełnie innej beczki: http://www.youtube.com/watch?v=nuJiymjV4cI
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 09-12-2008 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Mógłby mi ktoś polecić jakieś anime? Dramat najlepiej ; P. Może być też z serii "okruchy życia", tak żeby było podobne do True Tears czy Aira.
![]() |
#4190 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Są juz polskie napisy do bleacha ? : P
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 10-12-2008 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Nari
2gi ef? A jak nie to nie o milosci ale Paranoia Agent. post by iPod xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Albo raczej jeden oglądany, drugi zaliczony <.< Ukryty tekst:
@down Musiałbym go powiększyć 3 razy :>, zresztą jestem przyzwyczajony do tego u góry ; p.
Ostatnio edytowany przez Nari - 10-12-2008 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4193 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() To przesun pasek zadan na dol i on Ci zakryje dodatkowy kosz
![]()
![]() |
#4194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Głupio mówić to przez kogoś ;p....
Niestety nie mogę jechać na Mokon w tym roku. Może kiedyś się uda ;p Narazie jednak jest praktycznie bez kasy, a jechać tam tylko z kasą na powrót niebardzo mi się podoba.... Gome Rayza nii-nii;p Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4195 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam male info odnosnie drugiej odslony FMA!!!
![]() Cytuj:
Na stronie sa 2 trailery ktore mozna oblukac (jeden mi nie dziala ;<). Tak wiec tylko zacierac rece i czekac na publikacje. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 10-12-2008 o 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() nie chciałem tego pisac (1 dzien bez pisania miał byc ....)
ale o FMA 2 pisałem juz pare stron wcześniej... http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=4157
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 10-12-2008 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Hejka naabzy <3 Ostatnio minęła mi faza na Narótardy i inne Fillertardy i szukam jakiegoś porządnego anime dotyczące sztuk walki... Any ideas? Nie, Yattaman i Dragonball się nie liczą.
![]() |
#4198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @up
Jeśli chodziło Ci o takie anime w których uczą się sztuk walk bądź też doskonalą swoje umiejętności to powinno Cię zainteresować: History's Strongest Disciple Kenichi - zarąbiste ale to coś bardziej humorystycznego Tenjou Tenge bądź też Tenjho Tenge Ikkitousen (wszystkie 3 serie) To polecam z własnego doświadczenia. Air Master-tego nie widziałem, ale pisze że jest o walkach @down Z demoniczna siłą i nie wygrasz ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 10-12-2008 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Akuma: minimalnie szybszy byłeś ;p
Z klasyki to Fate Stay/Night, a ja ci polecam Murder Princess... co prawda nie jest tak poważne jak FSN, ale mi się bardzo podobało. A jeśli chcesz anime czysto o sztukach walki to Tenjou Tenge (słabizna... ) albo Ikkitousen. Ikki całkiem fajny był, ale nic szczególnego. Sporo scen ecchi, a nawet były takie które można potraktować jako łagodne hentai. Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 10-12-2008 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Sztuki walki + dobra domieszka komedii = Sumomo Mo Momo Mo
|
![]() |
![]() |