![]() |
#4201 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @tharrin
ty jestes tak glupi ze mnie przerazasz. Napisalem, ze nie tlumacze doslownie bo to wychodzi jak parodia sthura, ale do ciebie to jak do dupy mowic. |
![]() |
|
![]() |
#4202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Fu*k you- tere fere.. Fu*k you too- ty tez tere fere!! ![]() Ludzie nie klucic mi sie tu o cholerne tlumaczenia bo obaj macie biedny ten second language ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 90/80
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() zamrozić — zamrażać
1. «poddać coś działaniu niskiej temperatury, doprowadzając do całkowitego lub częściowego zamarznięcia» 2. «silnie schłodzić» 3. «wstrzymać realizację, użytkowanie lub sprzedaż czegoś» bibliografia ^^: www.pwn.pl SPOJRZ NA 3 ZNACZENIE> Nie wiem tharrin ale chyba znowu cos ci ne wyszlo ^^, bo kazdy wie, ze sie nie tlumaczy w slowo w slowo tak jak ty. Widze cie w roli tlumacza jakbyś miał tekst, a tam by ci sie idiom zapodział. Wiec jak nie umiesz polskiego to sie nie zabieraj za angielski, bo jestes znany z brazyliskiej konstrukcji zdania tj. Np Present Simple Tharrinowe zdanie : Podmiot/ osoba + (odmieniony) to be+ czasownik ^^ Wszyscy sie z tego brechtali ale zaraz sie wyprzesz mR THE BESTESTESTETS ENGLISH @kurier O to mi chodzi^^ wiekszosc polskich tlumaczy robi ten blad, ostatnio ogladalem miasto gniewu z napisami - cos takiego bylo SHUT THE FU*K UP - POLSKIE TLUMACZENIE - NIE MAM CI NIC DO POWIEDZENIA -.- @Linux userzy gratuluje wytrwalosci przy linuxie ^^ Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 14-01-2007 o 12:19. Powód: bibilografia |
![]() |
![]() |
#4206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
dobra, to pokarz mi gdzie sie "ze mnie wszyscy brechtali" ja po prostu uwielbiam jak ty przekreczasz i wymyslasz sobie nowe fakty, jak to wchodzilem w dupe kardearowi, a nigdy nie byles na vent ze mna ![]() panie kolego, jako ze masz angielski 2x lepszy od moejgo to na cholere ci napisy w filmie?!?! ja jestem w stanie obejrzec bez, a ty co? nie rozumiesz co mowia??!?!!?! nie powiem, czesto chodze na latwizne i uzywam napisow, bo nie znam slownictwa technicznego czy cos, no ale ty??? taki mastah? ktos taki jak ty z angielskim 2x lepszym jak moj to na pewno ma juz advenc'a i nie potrzebuje nic, pewnie myslisz po angielsku ![]() cos zaczya mi sie wydawac ze ty te posty tutaj piszesz ze slwonikiem, i nie popisujsie definicjami bo twoje tlumaczenie nie bylo jak napisalem ANI dobre ani doslowne. wiec chcac parodiowac sthuhra z doslownym tluamczeniem to ci niewyszlo, jak chciales zrobic dobre tluamczenie to tez nie. aragorn@ musisz podac parametry, przecierz ten sygnal namierzasz do czegos, czyli np ip galany, samo polecenie ci nie wyczyta z mysli gdzie ono ma sie laczyc ![]() PS: wklej mi przyklad najlepiej z jakiegos forum zdania mojego w present simple napisanego w ten sposob w ktory podales, chociarz raz w zyciu podaj przyklad i udowodnij co mowisz, a nie ciagle cos wymyslasz, to sie robi juz nudne ![]() ciagle czekam na filmiki z twoich wielkich akcji na wojnach...
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 14-01-2007 o 14:12. |
|
![]() |
![]() |
#4207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() ........................
Ostatnio edytowany przez aragorn uczciwy - 14-01-2007 o 14:22. |
![]() |
![]() |
#4208 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... A etraz z innej ebczki: Mam wirusa w c:/windows/system32/autosys
WIrus dziala tak, ze co chwila sie resetuje mi komp;/ PRubowalem juz wejsc na system32 i usnac go recznie, ale odrazu jak klikne na system32 komp mi siada;/ Antywirusem bylo to samo... avast dolecial do system32 i sie komp resetowal... prubowalem ctr+alt+delete wylaczyc auto sys, ale to tez nic nie dalo.. Moze wy cos wymyslicie?;/ Bylbym bardzo wdzieczny w tibi... ![]() ps. Tylko nie mowic ze mam zformatowac.... bo tyle to aj etz wiem, chodiz mi o usuniecie tego ebz formata |
![]() |
![]() |
#4209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() @ up: tryb tekstowy plx?
|
![]() |
![]() |
#4211 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam najnowsza abze avasta.. sprawdzalem jeszcze ad-aware se personal, ale roneiz doszlo do system32 i wyskoczylo niebeiskie okienki jakies biale napisy i komp sie wlacza od nowa...;/
edit: Moze ejst jakeis polecenie zeby nie wylaczalo kompa bezpolecenia...?;/ Ostatnio edytowany przez aragorn uczciwy - 14-01-2007 o 15:52. |
![]() |
![]() |
#4212 |
Użytkownik Forum
|
![]() W awascie jest opcja usuwania zakazonego pliku przed( w czasie?) rozruchem systemu operacyjnego...
|
![]() |
![]() |
#4213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Poziom: 13
![]() |
![]() 17:00 Primitives are attacking Thais!- powie mi ktoś do jasnej anielki cio to jest??
|
![]() |
![]() |
#4214 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|