![]() |
#4242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A mnie wzielo na Henriette i wyladowala i w avku i w sygnie >.>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Grocix.... Normalnie lol. Ty dajesz do avka Henriette, a ja właśnie zaczęłem Gunslinger Girl oglądać ;p Coż za zgranie. Szkoda że nie jesteś Rayzą, bo bym troszkę więcej i bardzo inaczej napisał.
Mam ochotę na anime z rodzaju nie często oglądanego przez mnie. I akurat na gunslinger girl trafiło. Z tego co na tanuki wyczytałem, trafiłem bardzo dobrze. Po recenzji natychmiast pomyślałem o Claymore i Nikicie xD Akurat zbliżają się ferie to będe miał troszkę więcej czasu na mange&animu. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4245 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jednak zacząłem ściągać Spice And Wolf, mam dużo czasu, a to chciałem pierw obejrzeć.
* Takie pytanko: Skąd mogę ściągnąć wszystkie odcinki ''Seto no Hanayome''? Bo mam pełno stron, ale to po jednym trzeba ściągać...
![]() |
![]() |
#4246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Corgar
Widzisz?;> Jak dobrze, ze nie jestem Rayza... @Sam http://getfansub.com/wiki/Seto_no_Hanayome |
![]() |
![]() |
![]() |
#4247 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Grocix. I znowu tak samo myślimy ;p Tylko że byłeś minimalnie szybszy. Ale to dlatego że nie mam getfansub w bookmarkach i musiałem szukać na 1 stronie tematu.
@ Serious Sam W 1 poście tego tematu masz poradnik jak używać USDownloadera. Robisz liste linków i zapominasz o tym. Sciąga się samo. A Seto no Hanayome znajdziesz na www.getfansub.com/wiki/ . Spice and Wolf całkiem fajnie się ogląda. Zwłaszcza Horo. Ending może jest troszkę dziecięcy, ale i tak jest cudowny ;p EDIT: Link się zepsuł. Za jakieś 1h uploadne swojego USD i wszystko będzie śmigać. Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 14-12-2008 o 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4248 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Azumanga to też bezfabułowiec... Nie wiem jak można się takimi podniecać.
![]() |
#4249 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4250 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() no wiec pierwsza seria VK za mną, zajebiaszcze anime, szkoda tylko ze walki w nim jako tako nie ma, przez tydzien chyba zdaze obejrzec 2ga serie... : P
![]() |
#4251 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@edit. Po raz drugi zainteresowałem się USD. Nie wiem dlaczego, ale linki z MU jadą mi za 25-35 kb/s, podczas gdy przez przeglądarkę ~230
Ostatnio edytowany przez Nari - 14-12-2008 o 20:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4252 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nari
U mnie USD sciąga z pełną prędkością neta. Może masz jakąś dziką wersje? Sciągnij to co jest w 1 poście bo dzisiaj wrzuciłem najnowszą wersję tego. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ściągnąłem tą samą, nawet niedawno, czyli dziś. Trzeba coś w ustawieniach zrobic? Ja nic nie grzebałem. Prędkośc jest od początku wysoka, czy co dopiero się rozkręci? Ja przeczekałem 10 minut żeby zobaczyc i z 25 kb/s podskoczyło do (aż) 35. Korzystam z AoLa.
![]() |
#4254 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Corgar Frizz Dzięki, teraz ściągam 26 odcinków(Seto no Hanayome) dzięki temu programowi, no i 13 (Wolf And Spice) przez torrent - wszystko ustawione na noc, ciekawe, czy do rana się ściągnie =]
![]() |
![]() |
![]() |
#4255 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak masz włączonego AOLa możliwe jest że dostałeś dziadoskie proxy. W każdym razie u mnie działa wszystko ok, a mamy identyczne USD. U mnie AOL wieczorem praktycznie zawsze mulił. Jak ściagasz z megaupload to narazie AOL nie jest potrzebny.
Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 14-12-2008 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam małe pytanko:wie ktoś może, gdzie w necie znajdę full mangę Dragon Ball? Bo na onemanga jest bodajże kilka chapów tylko :/
![]() |
#4258 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#4259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() A pamiętacie anime Mikan - Pomarańczowy Kot? <3 Leciało na TVN'ie jakieś 10 lat temu XD To było zajo anime ^o^ Ending miał taką smutną pioseneczkę, którą do teraz pamiętam.