![]() |
#4261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
|
![]() bedzie w pizde i tak... oni maja tyle siana ze ja pierdole polowa ludzi z valentines tyle na oczy nie widziala pozatym z nowym pvp systemem nie wyrobia z fragami... bo kazdy sie sra jak ja pierdole o chara i rsa nie wbija
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Imię: Dudi Lowe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Exile
Poziom: 109
|
![]() Ale noctumy sie troche posraly przyjmujac triggerow do guild
![]() Fajnie by bylo jesli gildie ktore maja wojne maja stary system pvp z fragami dla 1 osoby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4263 |
Użytkownik Forum
|
![]() no a co mieli robic mysleli ze valentines wypowie wara to invy dawali podczas wara nie mozna dawac pozatym ich jest malo paru szwedow odeszlo jakas gildia tam nie walczy to co mieli robic brali all jak valentines sieje pomagaja i niby ma zrobic duzo osob jeszcze transfery
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4264 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wazne czy wygramy czy przegramy wazne ze sie o cos walczy chocby o wlasne przekonania i honor zeby sie nie dac w zyc j....... przesz swedow
![]() |
#4265 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2009
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
A ja wierze ze wygraja, ta wojna bedzie jedna z dluzszych cos czuje, zwlaszcza jak przyjda Ci co maja przyjsc ![]() Pozdr. ed: http://www.youtube.com/watch?v=Reg5Qh7QWgM Ostatnio edytowany przez euphory - 25-11-2009 o 21:42. Powód: film... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Imię: Dudi Lowe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Exile
Poziom: 109
|
![]() Dobrze Koga gadasz, polejcie mu !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2009
Lokacja: Łódź
|
![]() Poczatek obka dobry, wylapywaliscie ich dobrze pojedynczo ale pozniej cos sie rozdzieliliscie i sie posralo niestety.
![]() gl next time. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Przeciez nie trzeba wygrac, zeby sie na*******ac
![]() Jak w gałe grasz to tez sie srasz czy wygrasz czy wychodzisz pokopać? Chodzi o samą walke i te trzęsące sie rece ![]() a mnie to koga rozjebales kiedys jak na vencie powiedziales: "Dobra. Po pierwsze ustalmy jedną rzecz. Padanie jest fajne. Teraz druga rzecz. Wychodzimy na opene i padamy" ![]() ![]() Szkoda ze nie mam czasu i chara zadnego bo tez bym sie pobawil.. niestety ostry brak czasu i pieniedzy ;/
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#4269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Glasgow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Brokerr
Profesja: Knight
Gildia: Avengers
|
![]() co tam guys?
![]() Ostatnio edytowany przez Rafix92 - 26-11-2009 o 03:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4270 |
Użytkownik Forum
|
![]() co jest guys ? łyso wam ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4271 |
Użytkownik Forum
|
![]() wojna sie przeniosla z forum do tibii
![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#4273 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie trza wygrac nawet jak bedziemy przegrywac to mozna po prostu nie dac im expic i przegrajac wywalczymy swoje troche ducha wali i bedzie dobrze nie mozna sie poddawac
![]() |
#4274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() dopoki nie zakceptujecie wara nie mozna nazywac tego wojna w tym systemie mozecie sie bic 5 lat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 |
Użytkownik Forum
|
![]() a czego nie chcecie zaakceptowac wara ? z powodu mass recrutu wri? nie loguje sie na tibie, z resztą gadam o wszystkim tylko nie o tibii to niech ktos mnie delikatnie oswieci?;p
![]() |
![]() |
![]() |
#4276 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo sie boja pare razy padną i połowa nie bedzie miala kasy... no to powodzenia w tym nie dawaniu expic co to za problem wylogowac chary na defie tak jak zaczynaly robic trigery pod koniec ostatniej wojny i co wtedy zrobicie bedziecie padac i plakac... pozatym w dni szkolne wieczorem malo jest polakow bo musza isc do szkoly a szwedy siedza bardzo dlugo...
Ostatnio edytowany przez kozaczeprzezneta - 29-11-2009 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() nawet nie potrzeba paru padakow, tylko jednej przegranej openki.. =)
z mojego punktu widzenia wyglada to tak, ze u nas jest zbyt malo aktywnych/chcacych naprawde sie bic osob i akceptujac wojne skonczy sie robienie czegokolwiek bez full teamu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4278 |
Użytkownik Forum
|
![]() bez full temu za duzo tez nie robicie jak ma tak byc to po co wogule wojne zaczynac?
niby miało duzo osob robic transfery i wam pomgac jakos tego nie widze Ostatnio edytowany przez kozaczeprzezneta - 29-11-2009 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() no ja nie wiem, ale to niepowazne polegac na domniemanych transferach ktore obiecal znajomy kolegi wujka, przynajmniej ja nie wiazalem sobie z nimi nadziei
mam nadzieje, ze teraz ludzie sie rozkreca, bo wojna zaakceptowana. szkoda tylko, ze az 2 miesiace |
![]() |
![]() |
![]() |
#4280 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() LaresCotton, można zawsze usunąć gildię, a to się wiąże z końcem wojny. Taki plan dla tych, co przegrywają.
Ostatnio edytowany przez Gonzo - 29-11-2009 o 21:54. |
![]() |
![]() |