![]() |
#4282 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4283 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Kurde, przed Niemcami 3 dni wczesniej sie modlilem, przed Austria caly dzien nie moglem myslec o niczym innym.. a dzis.. kilka razy mi mysl o meczu przebiegla przez glowe, cos jest nie tak :-S.
![]() |
#4284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4285 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Dzis zaczniemy bez Smolarka i Krzynowka, moze to i dobrze, ostatnio im nie szlo w dodatku.. tylko czy ma ich ktos godnie zastapic, nawet jezeli bylby w swojej zyciowej formie?:-S.
Swoja droga wczoraj Boniek po raz pierwszy powiedzial cos b. madrego... mianowicie to, ze nie mozna grac jednym wysunietym napastnikiem, nie majac takiego. Mial racje, nasze dwa najlepsze mecze- Belgia i Portugalia. W pierwszym popisal sie dobrze zbudowany Matusiak, a w drugim- walczacy, wysmiewany Rasiak. Saganowski, jeszcze ujdzie.. Zurawski tez, ale na Boga.. Smolarek jako wysuniety napastnik?
![]() |
#4286 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
|
![]() Castrol tylko to sponsoruje.
![]() |
#4288 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() @up: Na jedno wychodzi ;d
Co do meczu Polski to po 42 minutach wielka dupa. Jak można nie radzić sobie z drugim składem Chorwatów? I oni chcą coś zwojować na Euro? Z taką grą to nie ma szans. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4289 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, choroba filipińska chyba Polaków zaatakowała (tak, wiem co to za choroba)... Ale za to honor ratuje król Artur...
![]() |
#4290 |
Zbanowany
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() 21:55 Arcillon [135]: omg -.-.
21:55 Royal Robson [41]: KURWA!!!1 21:55 Isah Pola [13]: KURWAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21:55 Vencedor de Harmonia [64]: do domu 21:55 Goldwusser [9]: jebaki 21:55 Hexi Stah [15]: ja pierdole 21:55 Salina Than [42]: KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21:55 Vanterior Warrior [142]: cya poland ;s 21:55 Skug Nightmare [48]: KURWA -,- 21:55 Gall Chaner [23]: chorwaty zajebane 21:55 Amack Knight [27]: kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! 21:55 Fenix Arie [9]: kurrrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwaaaaaaaa maccc do hujjjjjjjjjjjjjjja 21:55 Dram Twen [105]: omg -.- 21:55 Yaus Xan Sorcerer [36]: ZAJEBISCIE |
![]() |
![]() |
![]() |
#4291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() niech ta faza grupowa sie konczy bo to zenada co widze,w elimkach grac umiemy...
![]() |
![]() |
#4292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() Tyle qrwa na temat remisu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() 0% celności w podaniach
0% zgrania między sobą 0% Prędkości(czy oni w ogóle umieją biegać?) Tylko Smolarek pokazał kilka ładnych strzałów, Roger za dużo się kiwał(2 ładne podania) Krzynówek poza jednym strzałem w obrońców wszystkie piłki wykopywał 10m nad bramką, i tak się zastanawiam co wyprawiał Lewandowski? Faulował bez sensu, już raz nam mecz popsuł z Austrią(nie wiem po co ten faul był w polu karnym)a teraz by dostał czerwoną i jeszcze bylibyśmy osłabieni
![]() |
![]() |
#4295 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() co to kurwa było... ;d? zamiast gryźć trawę by wygrać, to zaprezentowali takie gówno omg...
![]() |
#4296 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4297 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Prawda jest taka, że jesteśmy...przepraszam, byliśmy najgorszą drużyną na EURO(strzeliliśmy tylko 1 gola i to ze spalonego)
![]() Po ostatnim meczu spodziewałem się czegoś więcej po naszych piłkarzach. Mamy słabych zawodników i tyle. Chorwacja liczy ok 4,5 mln ludności, my 35 mln i nie potrafimy pokonać ich drugiej drużyny...To już słabsze reprezentacje mają lepszych graczy od nas np. Walia Giggsa, Białoruś Hleba, nawet w Słowacji gra Skrtel który jest podstawowym zawodnikiem Liverpoolu. Druga sprawa to przygotowanie fizyczne. Przed turniejem słyszałem, że Polska ma być jednym z najlepiej przygotowanych zespołów, stąd zatrudnienie Lindemana, a jak to było naprawdę nie muszę mówić...Jednak uważam, że Leo jest tak doświadczonym trenerem, że będzie wiedział co z tym dalej robić i absolutnie jestem przeciwny zwolnieniu go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4299 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Po dwóch meczach:
Ukryty tekst:
Po czterech meczach: Ukryty tekst:
Po sześciu meczach: Ukryty tekst:
Po ośmiu meczach: Ukryty tekst:
Po dziesięciu meczach: Ukryty tekst:
Po dwunastu meczach: Ukryty tekst:
Po czternastu meczach: Ukryty tekst:
Po szesnastu meczach: Ukryty tekst:
Po osiemnastu meczach: Ukryty tekst:
Po dwudziestu meczach: Ukryty tekst:
Po dwudziestu dwóch meczach: GK: Van der Sar DEF:Hansson Pepe Rozehnal Chiellini (Grosso) MID:Ronaldo Barnetta Yakin Ribery (Sneijder) ATK:Villa Podolski (Olic) @Legenda niebieski - Czechy (1/0) różowy - Szwajcaria (2/0) czerwony - Portugalia (2/0) czarny - Turcja (0/1) brązowy - Niemcy (1/0) zielony - Chorwacja (0/1) żółty - Austria (0/0) szary - Polska (0/0) ciemny pomarańczowy - Rumunia (0/0) ciemny fioletowy - Francja (1/0) seledynowy - Włochy (1/1) pomarańczowy - Holandia (1/1) ciemny oliwkowy - Grecja (0/0) morski - Hiszpania (1/0) jasny zielony - Szwecja (1/0) fioletowy - Rosja (0/0) (podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu) Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie względem ostatniego notowania. Ostatnio edytowany przez Ditto - 18-06-2008 o 08:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() nie rozumiem czemu w tym skladzie nie ma buffona..; f
|
![]() |