![]() |
#4281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
pewnie to ty mozgu nie masz ![]() jestem w 1lo ![]() ![]() no i z tym swiatem to przesadziles ale gdansk to nalezy do mnie ![]()
|
![]() |
#4282 |
Guest
|
![]() Ty to juz sie uczysz szwedzkiego bo niedlugo ng zacznie wymagac takiego jezyka do lizania ich dupsk ^^
@Fin'er ja jestem spokojnym czlowiekiem i ogolnie nikomu nie jade, ale jesli czlowiek ktory prawie nic nie zrobil w tej wojnie tylko stal w domq u pephego zaczyna kozaczyc jak nie wiadomo kto to mnie krew zalewa Chill ^^ Ostatnio edytowany przez Arha - 10-02-2008 o 21:31. |
![]() |
#4283 |
Guest
|
![]() hmm po dluzszych obserwacjach stwierdzam wystepowanie tu nastepujacych offtopow:
1. bluzgu bluzgu (nie mam mozgu?) 2. szwedy huje, polacksy huje, zabili mnie w carlin 3. (wstaw nick) pedal wiadomo co dalej 4. kto komu i za co wylizal 5. silence! i'll kill u jesli wsrod powyzszych tematow zauwazasz swoj ulubiony, to W Y P I E R D A L A J ! xD |
![]() |
#4284 |
Guest
|
![]() a co jesli lubie wszystkie z wyzej wymienionych ??
FLAME THAT !!! Joke dla niekumatych ofc |
![]() |
#4285 |
Guest
|
![]() @up
^_^ to mi juz rece opadaja ^_^ |
![]() |
#4286 |
Użytkownik Forum
|
![]() finer jak fajnei ze wrociles ! znow bedziemy mogli posluchac twoich znobialych historyjek wymadrzania sie i moich ulubionych opowiadan o tym jak enjoyujesz rl life i ze ci ktorzy graja to bezmozgi
![]() myslalem ze to forum sie juz od ciebie uwlonilo leszczyno .. i od majka sie odczep bo nawet nie wiesz kto to
#4287 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4288 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() zes im pojechal. co wam wszystkim od*******a tak z tym 'enjoy rl life'. przeczytales wywody jakiegos skrzywdzonego emo na tibia.de i teraz powtarzasz? co to za problem wstac o 7 rano na pol godziny ujebac 4 osoby i isc spac ? poza tym akurat kto jak kto, ale na rybe i szikake to, przynajmniej za moich czasow, narzekalismy, ze na akcje sie spozniaja czy cos. wiec nie chrzan, ze nie maja rl. a nawet gdyby i 30/7 siedzieli na kompie, i tak nie powinno cie to obchodzic.
ale nie, oni wbili fraga, a ja jestem skrzywdzonym emo, to sobie pierdolne ze nie maja rl, co z tego ze wyrazam swoje skryte kurwa problemy, oni nie maja rl ja jestem kul, wychodze do parku napic sie ze skejtami codziennie. tak, to jest prawda, a wy nie macie rl, wstajecie o 7 rano i gracie w tibie! a mnie poprostu nie rozumiecie! druga czesc posta juz nie do nikogo konkretnego, ale taka prawda. wchodza takie pokrzywdzone przez los biedne stworzenia na forum i sie wyżywaja, za to ze kolejny dzien sie z nich swiat smieje. a ze po angielsku ladnie na tibia.com albo tibia.de napisza, to zaraz sobie jakies dzieciaki wkrecaja, ze sa zajebisci, bo znaja angielski i stwarzaja wrazenie, ze maja rl, i sie zaczyna, slyszysz co chwile ze nie masz rl bo zrobiles akcje o godzinie, o ktorej jakis tam burek jeszcze spal. troche chaotycznie, ale chyba wiecie, o co mi chodzi. ale po stronie finera i tak sie opowiem, bo jako jeden z nielicznych pisze na jakims poziomie. @ down przepraszam, ale ktos ty kurwa?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 10-02-2008 o 22:48. |
![]() |
![]() |
#4290 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
PO.....Y jestes? |
|
![]() |
#4291 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A co do wstawania na 30 min... generalnie wiadomo ze przerewany sen jest niezdrowy ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 10-02-2008 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
#4292 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Odyn master
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
to żer marchewki i niepisz tu tych swoich glupot ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4293 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie czytaj
|
![]() |
![]() |
#4294 |
Użytkownik Forum
|
![]() to nie wypisuj gowien tylko po to aby cos napisac.
#4295 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Posłuchać możesz np. radia, tutaj możesz co nawyżej poczytać coś. To po pierwsze, po drugie, Majk może być dla mnie nawet świętą krową z Indii, oceniam ludzi po tym co sobą reprezentują, choćby tu na forum, a nie ile zdobyli fragów w Tibii. I po trzecie, wiem, że chcesz mnie zniżyć do swojego poziomu i pokonać w doświadczeniu, ale nie uda Ci się to. Nie podobają Ci się moje posty to, ich nie czytaj, kto każe Ci czytać mądrzejszych od siebie ?
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 10-02-2008 o 23:12. |
|||
![]() |
![]() |
#4296 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
oceniasz ludzi po tym co soba reprezentuja tak? napisalem 1 posta po ktorym mogles ocenic jaki ja jestem? tak? ![]() ![]()
![]() |
#4297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() Czy mi się zdaje, czy kiedyś ktoś pomylił waszą głowę z akumulatorem i nalał tam kwasu?
|
![]() |
![]() |
#4298 |
Użytkownik Forum
|
![]() yaugardo jak dobrze wiesz od ponad pol roku nie gram szikaka , jezeli tak cie urazilo to ze ci 2giego ownera urazilem to przepraszam
![]() a co do enjoy rl life porownaj sobie godziny spedzone online w ostatnim czasie a potem pisz takie glupoty ok? @dedal zamiast w*****ac ludzi powerbowal bys ludzi do ministerstwa magii ;*
#4299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() @ yaugardo
nie mam zadnego problemu, ale juz mnie w*****aja te wszystkie pseudo-zajebiste pokraki ze szwecji tudziez finlandii, co jak uslyszysz na vencie, to powiesz ze dziewczyna albo chlopczyk maly. i bedzie ci mowil, yo mate, cool mate, chill mate, gonna go out irl now, mate, that's cool. mate. poprostu zaczal kiedys jeden z drugim, pedalujac w miedzyczasie, wypisywac, ze jak wstaja rano i zrobia sneaka, to nie maja rl. ze jak walna pg, to nie maja rl. jak nie grali przez miesiac bo byli na wakacjach, to tez nie maja rl bo bankowo grali na innym servie. i teraz to wszedzie naokolo widzisz i w*****a jak teksty o tych, co cie karmili jak zes byl maly.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 10-02-2008 o 23:44. Powód: post skrocony - po przeczytaniu go zobaczylem w lustrze naszego mistrza od wiazanek o rl |
![]() |
![]() |
#4300 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|