Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-04-2007, 21:15   #4281
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Nie wiem czy wy mieliście takie samo wrażenie... ale Mannow padł tak jakby sobie w dupie rady nie mógł dać... No bo chodziły o nim pogłoski że ma boskie pvp a ani w akcji z warlockiem ( tam faktycznie było mu trudno ), ani dzisiejszej za dużo nie pokazał...
Pamiętam też filmik Pephego gdy przez jakieś 10 minut walczył z nim solo pod desertem i to samo - nic specjalnego... żadnego przebłysku geniuszu czy czegoś podobnego...
Może Mannow potrafi tylko dobrze uciekać ??

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-04-2007, 21:41   #4282
Van007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chimmo Pokaż post
Waptor wyglądał bardzo podejrzanie, wiec LS nie mogło zrobic nic innego jak go zabic.

Akcja ładna, jak Mannow stracił całą mane to chyba nie wiedzial co zbytnio robic : |.
Oczywiscie Pan wyszedlby bez szwanku,dodatkowo zabijajac solo cala ekipe.
Van007 jest offline  
stary 30-04-2007, 23:06   #4283
Chimmo
Użytkownik forum

Chimmo's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

@Van007

Ja bym dużo więcej nie zrobił niż on (w ciężkich sytuacjach zazwyczaj panikuje ) ale myślałem ze taki wielki Mannow to jest w stanie pokazac coś większego.
Chimmo jest offline  
stary 30-04-2007, 23:10   #4284
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
Nie wiem czy wy mieliście takie samo wrażenie... ale Mannow padł tak jakby sobie w dupie rady nie mógł dać... No bo chodziły o nim pogłoski że ma boskie pvp a ani w akcji z warlockiem ( tam faktycznie było mu trudno ), ani dzisiejszej za dużo nie pokazał...
Pamiętam też filmik Pephego gdy przez jakieś 10 minut walczył z nim solo pod desertem i to samo - nic specjalnego... żadnego przebłysku geniuszu czy czegoś podobnego...
Może Mannow potrafi tylko dobrze uciekać ??
na akcji na wrl nie mial szans...

a co do walki z pephym ,to prawie sam nie padl jak pephy go poszczul mort hurem

no gz panowie
Pyro Aris jest offline  
stary 30-04-2007, 23:30   #4285
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

przy cipbocie i takim malym pomieszczeniu duzego pola do popisu nie mial. no bo co mogl zrobic ? nic. a wtedy na desercie, hmm... moze on poprostu nie ma, w przeciwienstwie do was, tibiaauto czy innego bota, i nie wie kiedy mu sie manashield skonczy ? skonczyl sie, odbiegl, wrzucil manashielda, wrocil. poza tym to pephy wtedy padl, a nie mannow, a to sie chyba liczy, no nie ? ciekawe, jakie wy byscie mieli pvp bez cipbota (no i gdyby wam powylaczali te wasze boty)

pochwalic sie moze tym, ze jest to jego trzeci(dopiero) zgon od poczatku serva a od dawna jest najwyzszym magiem na serwerze. ty mozesz sie pochwalic czyms wiecej ? czekamy!

nie, nie bronie go, ale pisze jakis chimmo, ze oo mannow mannow wielki dominator a padl, a mnie to wkurza

@ moreg

a mnie najbardziej rozsmieszylo to, ze popadali bo im potow zabraklo..

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 30-04-2007 o 23:36.
Ptak~ jest offline  
stary 30-04-2007, 23:54   #4286
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

[quote=Ptak~;1399196]przy cipbocie i takim malym pomieszczeniu duzego pola do popisu nie mial. no bo co mogl zrobic ? nic.

Zapraszam do poszukania na tibia.de filmu fenomenalnej ucieczki Abo Tagteamz z trapa na demoni. Dowiesz się co taka wielka postać tibijska jak Mannow powinna zrobić. Fakt faktem że Mannow to zwykły "Runaway" co nie zmienia faktu że jego taktyka jest dość dobra bo rzadko pada.
Veer~ jest offline  
stary 01-05-2007, 00:07   #4287
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

to co zrobil abo przechodzi ludzkie pojecie , choć wykonanie trapa pozostawia wiele do zyczenia
zielaq jest offline  
stary 01-05-2007, 00:15   #4288
hanspel
Użytkownik Forum

hanspel's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006

Profesja: Elite Knight
Domyślny

heh mozecie dac jakiegos linka do filmiku z tym abo ? plx
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me
hanspel jest offline  
stary 01-05-2007, 00:26   #4289
Blacov89
Guest

Domyślny

Szczerze powiedziawszy nie lubie takich dyskusji, ale jednak zabiore w niej glos.
Powiedz mi Suv co ty bys zrobil bez Cipbota? Otoz pozwole sobie odpowiedziec za ciebie - NIC
Pvp to nie tylko celnosc z run. A pozatym Cip bota ma kazdy, i tak samo oprocz run sd, mozna uzywac uhow, a nawet manasowac sie... A co do botow i Mannowa to z tego co wiem od dluzszego czasu uzywa bot na ssa, czyzby tym razem nie zadzialal?
A tak powaznie, to nie ma co tu sie glupio spierac, bo tak samo NG uzywa Cipbota i innych wynalazkow jak LS. Podczas tej bitwy lepsi byli LS ale nastepna moze wygladac zupelnie inaczej.

Pozdrawiam,

stary 01-05-2007, 00:43   #4290
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Dla chcącego nic trudnego:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22224

1 raz widziałem ten filmik ładna akcja widać chłopak ma olej w głowie i zapas run w bp Ci co go bili dali troche dupy ale Gz za ucieczke
Zywi jest offline  
stary 01-05-2007, 01:37   #4291
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
przy cipbocie i takim malym pomieszczeniu duzego pola do popisu nie mial. no bo co mogl zrobic ? nic. a wtedy na desercie, hmm... moze on poprostu nie ma, w przeciwienstwie do was, tibiaauto czy innego bota, i nie wie kiedy mu sie manashield skonczy ? skonczyl sie, odbiegl, wrzucil manashielda, wrocil. poza tym to pephy wtedy padl, a nie mannow, a to sie chyba liczy, no nie ? ciekawe, jakie wy byscie mieli pvp bez cipbota (no i gdyby wam powylaczali te wasze boty)

pochwalic sie moze tym, ze jest to jego trzeci(dopiero) zgon od poczatku serva a od dawna jest najwyzszym magiem na serwerze. ty mozesz sie pochwalic czyms wiecej ? czekamy!

nie, nie bronie go, ale pisze jakis chimmo, ze oo mannow mannow wielki dominator a padl, a mnie to wkurza
Może i masz racje... siedzi na Obsidii od początku więc jeden dead nie może przekreślić jego wielkości.... a przecież nie ma nikogo doskonałego...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pyro Aris Pokaż post
na akcji na wrl nie mial szans...

a co do walki z pephym ,to prawie sam nie padl jak pephy go poszczul mort hurem

no gz panowie
Hhehe no mial yellow, ale Pephemu sie nie udał spam na hotkey z ue xD
stary 01-05-2007, 09:44   #4292
Pitrass
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post

@ moreg

a mnie najbardziej rozsmieszylo to, ze popadali bo im potow zabraklo..
@ suv
Rozsmieszasz mnie wiesz, piszesz tak jakbys ty nigdy nie uzywal zadnuch botow, najezdzasz na chlopakow a oni w przeciwienstwie do ciebie cos proboja robic na tym serwie , walczyc o niego bez wzgledu na to czy maja kicki czy lagi. Jak nie pomagasz to przynajmniej nie pisz takich obmierzlych postow jaki to mannow jest wielki i wspanialy i jakie ma super pvp.
Mialem o tobie lebsze zdanie ale ta wypowiedzi zdenerwowales mnie i to bardzo.Szkoda slow.
P.S
Pozdro dla calej ekipy L.S i Vanum i oby tak dalej

stary 01-05-2007, 10:56   #4293
Pawlos II
Użytkownik Forum

Pawlos II's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień

Świat: Kyra
Pawlos II ma numer GG 6793058
Domyślny

@up zgadzam sie

Poporstu Ls i Vanum zajebiscie zrobili akcje i tylko gratulowac a nie chwalic wroga -.-
Pawlos II jest offline  
stary 01-05-2007, 11:42   #4294
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

@ anga

i tak kazdy by w niego z kazdego sd trafial bez cipbota... mialem na mysli to, ze jednak z tym cipbotem combo w biegu mozna robic (sprawdzcie film, jak pada slajpan), bez cipbota byloby o wiele trudniej, a on moglby sie uhac i uciekac tak, zeby dostawac mniejsze dmg. takie jest MOJE zdanie. co ja bym bez cipbota zrobil ? ja bym wzial te kilka potow wiecej >.<

a tak poza tym, wszyscy piszecie, ze nic az tak wielkiego nie pokazal, to czego od niego wymagacie ? gdyby yunichi padl, dobra, piszcie sobie, ze mogl pokazac wiecej, bo jest dobry. ale mannow, jak sami zauwazyliscie nie pokazal NIC szczegolnego oprocz bycia na tyle rozsadnym, zeby nie dac sie przegonic zadnemu sorcowi i miec mozliwosc spokojnego uciekania jak cos na battle pojdzie nie tak. nie, nie popieram jego explocka, ale patrzac na to zupelnie obiektywnie - wyszlo mu to jak najbardziej na dobre (np gdy uciekl przez tiquande do port hope, gdy dorpaz z azaredem padli od kickow)
wiec czego od niego wymagacie ? przez osiemnascie miesiecy nie pokazal nic szczegolnego a nagle ma wyjsc z czegos takiego ?

@ up
lighthack, zeby nie bylo tych brzydkich kwadracikow widac bez 'light effects'.
bardzo mi milo, ze cie rozsmieszam nie mialem na mysli tego, ze jest wielki i wspanialy, ale to, ze wg mnie kazdy by w takiej sytuacji polegl. no, chyba ze abo albo ktos jego pokroju.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 01-05-2007 o 11:43.
Ptak~ jest offline  
stary 01-05-2007, 12:34   #4295
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Poziom: +++
Domyślny

ludzie z Nebuli
Nie tacy kocazy juz tu byli i starali sie wykopac mannowa i dorpaza z serva a teraz juz kozakami sie sa. jak hawki czy ptak.
za pol roku z was zostanie tyle pamieci co z hawkow i ptaka.
axio90 jest offline  
stary 01-05-2007, 12:42   #4296
Filipeczekwladcakropeczek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90 Pokaż post
ludzie z Nebuli
Nie tacy kocazy juz tu byli i starali sie wykopac mannowa i dorpaza z serva a teraz juz kozakami sie sa. jak hawki czy ptak.
za pol roku z was zostanie tyle pamieci co z hawkow i ptaka.
Widzisz przynajmniej ktos bedzie pamietal Vanum jako gildie która nie boi sie przeciwstawic. Ciebie nikt nie będzie pameital jako lizi dupa ng.

stary 01-05-2007, 12:55   #4297
Undy
Użytkownik forum

Undy's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
Domyślny

Powinniscie popierac Vanum i LS bo walcza za was. A nie jeden po drugim podlizywac sie ng, bo to jest chore.
Undy jest offline  
stary 01-05-2007, 12:57   #4298
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filipeczekwladcakropeczek Pokaż post
Ciebie nikt nie będzie pameital jako lizi dupa ng.
no wiem bo nie lize dupy ng

place im za pro a to cos zupelnie innego

Ostatnio edytowany przez axio90 - 01-05-2007 o 13:08.
axio90 jest offline  
stary 01-05-2007, 12:57   #4299
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Undy Pokaż post
Powinniscie popierac Vanum i LS bo walcza za was. A nie jeden po drugim podlizywac sie ng, bo to jest chore.
PROPAGANDA
axio90 jest offline  
stary 01-05-2007, 13:02   #4300
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Undy Pokaż post
PROPAGANDA

A co do lizania dupy to vanum to robilo z szczegolnym uwzglednieniem imhreya robiliscie to niezwykle skutecznie i doglebnie

Ostatnio edytowany przez axio90 - 01-05-2007 o 13:07.
axio90 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania