![]() |
#4281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Nie wiem czy wy mieliście takie samo wrażenie... ale Mannow padł tak jakby sobie w dupie rady nie mógł dać... No bo chodziły o nim pogłoski że ma boskie pvp a ani w akcji z warlockiem ( tam faktycznie było mu trudno ), ani dzisiejszej za dużo nie pokazał...
Pamiętam też filmik Pephego gdy przez jakieś 10 minut walczył z nim solo pod desertem i to samo - nic specjalnego... żadnego przebłysku geniuszu czy czegoś podobnego... Może Mannow potrafi tylko dobrze uciekać ??
|
![]() |
#4282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Stan: Na Emeryturze
Imię: Van Del'Sal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4283 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @Van007
Ja bym dużo więcej nie zrobił niż on (w ciężkich sytuacjach zazwyczaj panikuje ![]() |
![]() |
![]() |
#4284 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
a co do walki z pephym ,to prawie sam nie padl jak pephy go poszczul mort hurem ![]() no gz panowie |
|
![]() |
![]() |
#4285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() przy cipbocie i takim malym pomieszczeniu duzego pola do popisu nie mial. no bo co mogl zrobic ? nic. a wtedy na desercie, hmm... moze on poprostu nie ma, w przeciwienstwie do was, tibiaauto czy innego bota, i nie wie kiedy mu sie manashield skonczy ?
![]() pochwalic sie moze tym, ze jest to jego trzeci(dopiero) zgon od poczatku serva a od dawna jest najwyzszym magiem na serwerze. ty mozesz sie pochwalic czyms wiecej ? czekamy! nie, nie bronie go, ale pisze jakis chimmo, ze oo mannow mannow wielki dominator a padl, a mnie to wkurza ![]() @ moreg a mnie najbardziej rozsmieszylo to, ze popadali bo im potow zabraklo..
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 30-04-2007 o 23:36. |
![]() |
![]() |
#4286 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Ptak~;1399196]przy cipbocie i takim malym pomieszczeniu duzego pola do popisu nie mial. no bo co mogl zrobic ? nic.
Zapraszam do poszukania na tibia.de filmu fenomenalnej ucieczki Abo Tagteamz z trapa na demoni. Dowiesz się co taka wielka postać tibijska jak Mannow powinna zrobić. Fakt faktem że Mannow to zwykły "Runaway" co nie zmienia faktu że jego taktyka jest dość dobra bo rzadko pada. |
![]() |
![]() |
#4287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() to co zrobil abo przechodzi ludzkie pojecie , choć wykonanie trapa pozostawia wiele do zyczenia
|
![]() |
![]() |
#4288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() heh mozecie dac jakiegos linka do filmiku z tym abo ? plx
![]() ![]()
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
![]() |
![]() |
#4289 |
Guest
|
![]() Szczerze powiedziawszy nie lubie takich dyskusji, ale jednak zabiore w niej glos.
Powiedz mi Suv co ty bys zrobil bez Cipbota? Otoz pozwole sobie odpowiedziec za ciebie - NIC Pvp to nie tylko celnosc z run. A pozatym Cip bota ma kazdy, i tak samo oprocz run sd, mozna uzywac uhow, a nawet manasowac sie... A co do botow i Mannowa to z tego co wiem od dluzszego czasu uzywa bot na ssa, czyzby tym razem nie zadzialal? A tak powaznie, to nie ma co tu sie glupio spierac, bo tak samo NG uzywa Cipbota i innych wynalazkow jak LS. Podczas tej bitwy lepsi byli LS ale nastepna moze wygladac zupelnie inaczej. Pozdrawiam, |
![]() |
#4290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Dla chcącego nic trudnego:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22224 1 raz widziałem ten filmik ładna akcja widać chłopak ma olej w głowie i zapas run w bp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4291 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Hhehe no mial yellow, ale Pephemu sie nie udał spam na hotkey z ue xD
![]() |
![]() |
#4292 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Rozsmieszasz mnie wiesz, piszesz tak jakbys ty nigdy nie uzywal zadnuch botow, najezdzasz na chlopakow a oni w przeciwienstwie do ciebie cos proboja robic na tym serwie , walczyc o niego bez wzgledu na to czy maja kicki czy lagi. Jak nie pomagasz to przynajmniej nie pisz takich obmierzlych postow jaki to mannow jest wielki i wspanialy i jakie ma super pvp. Mialem o tobie lebsze zdanie ale ta wypowiedzi zdenerwowales mnie i to bardzo.Szkoda slow. P.S Pozdro dla calej ekipy L.S i Vanum i oby tak dalej |
|
![]() |
#4293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Świat: Kyra
![]() |
![]() @up zgadzam sie
Poporstu Ls i Vanum zajebiscie zrobili akcje i tylko gratulowac a nie chwalic wroga -.- |
![]() |
![]() |
#4294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() @ anga
i tak kazdy by w niego z kazdego sd trafial bez cipbota... mialem na mysli to, ze jednak z tym cipbotem combo w biegu mozna robic (sprawdzcie film, jak pada slajpan), bez cipbota byloby o wiele trudniej, a on moglby sie uhac i uciekac tak, zeby dostawac mniejsze dmg. takie jest MOJE zdanie. co ja bym bez cipbota zrobil ? ja bym wzial te kilka potow wiecej >.< a tak poza tym, wszyscy piszecie, ze nic az tak wielkiego nie pokazal, to czego od niego wymagacie ? gdyby yunichi padl, dobra, piszcie sobie, ze mogl pokazac wiecej, bo jest dobry. ale mannow, jak sami zauwazyliscie nie pokazal NIC szczegolnego oprocz bycia na tyle rozsadnym, zeby nie dac sie przegonic zadnemu sorcowi i miec mozliwosc spokojnego uciekania jak cos na battle pojdzie nie tak. nie, nie popieram jego explocka, ale patrzac na to zupelnie obiektywnie - wyszlo mu to jak najbardziej na dobre (np gdy uciekl przez tiquande do port hope, gdy dorpaz z azaredem padli od kickow) wiec czego od niego wymagacie ? przez osiemnascie miesiecy nie pokazal nic szczegolnego a nagle ma wyjsc z czegos takiego ? @ up lighthack, zeby nie bylo tych brzydkich kwadracikow widac bez 'light effects'. bardzo mi milo, ze cie rozsmieszam ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 01-05-2007 o 11:43. |
![]() |
![]() |
#4295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Poziom: +++
|
![]() ludzie z Nebuli
Nie tacy kocazy juz tu byli i starali sie wykopac mannowa i dorpaza z serva a teraz juz kozakami sie sa. jak hawki czy ptak. za pol roku z was zostanie tyle pamieci co z hawkow i ptaka. |
![]() |
![]() |
#4296 |
Guest
|
![]() Widzisz przynajmniej ktos bedzie pamietal Vanum jako gildie która nie boi sie przeciwstawic. Ciebie nikt nie będzie pameital jako lizi dupa ng.
|
![]() |
#4297 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
|
![]() Powinniscie popierac Vanum i LS bo walcza za was. A nie jeden po drugim podlizywac sie ng, bo to jest chore.
|
![]() |
![]() |
#4298 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() place im za pro a to cos zupelnie innego Ostatnio edytowany przez axio90 - 01-05-2007 o 13:08. |
|
![]() |
![]() |
#4299 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4300 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do lizania dupy to vanum to robilo z szczegolnym uwzglednieniem imhreya ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez axio90 - 01-05-2007 o 13:07. |
|
![]() |