![]() |
#4301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Dragons
Świat: Silvera
|
![]() Powiem tylko jedno
n/c |
![]() |
|
![]() |
#4302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() @Up
racja ![]()
![]() |
#4303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Imię: Rastaman Shine
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() hummm.... wiele postow temu (przez ta smieszna klutnie) ktos napisal ze zbiera sie jakas ekipa na banshee, ja jestem chetny, bo ostatnim razem padlem jak noob i jako jedyny z ekipy nie wykonalem xD mowi sie trudno, bylem niedoinformowany ale teraz bede wiedzial co i jak \o/
#4304 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja (Sardas of Magic), ty, Gomez on Silvera (jak wbije lvl) Boromir of Silvera, Vake Stood, Pulpet~ i napewno jeszcze dużo róznych ludzi pojdzie znami na questa ![]() Ostatnio edytowany przez Girni - 21-01-2007 o 23:18. |
|
![]() |
#4305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Yo yo...
malo cos tu wchodziłem ostatnio.. Co do tego co przez ten czas robiłem to zdążyłem paść i odrobić lvl.. oczywiscie lagi i kicki jak to na naszej silverce kochanej bywa... No ale co do tej naszej silverki to widze ze duzo stron napisaliscie nie przeczytałem wszystkich ale widzialem ze pisaliscie duzo na temat naszego swiata i wiekszosc to zle cechy.. no ale moze ja sie na temat silvery wypowiem. P.A: Ostatnio mnie ktos huncil jak mialem moze 30 lvl PK: ostatnio mnie bił leoozengo z Hinx.. jak jescze bili polaków czyli kazdy wie ile czasu temu to było Ceny: Cały czas mnie to denerwuje ze ceny wciaz spadaja.. bo hunty coraz slabiej sie zwracaja i co za faza jest w tibi graniem knightem jesli sie ma wypas eq na 50 lvlu bo caly wypas do 100k kosztuje.. ja wole se postawic jakis cel gry iu do niegodąrzyć z wysiłkiem a nie isc na dwarfy i se dsm kupic z loota.. dlatego chce jak najwyzsze ceny i wole takie niz zebym lootowal bohy i myslal ze 10k wiecej bede mial.. noi co do reszty to ja poprostu nikogo nie protekuje nikogo nie bije nic nie thiefuje i tak lubie grac.. jestem szanowany bo szanuje innych.. i ignoruje brow jesli cos do mnei maja chcoiaz jakos mi sie to nie zdaza ... wiec nie wiem czemu zniechecacie ludzi do tego serwa... bo mysle ze bry dali nam juz chyba spokoj bo i tak im narazie nie mamy szans zagrozic.. a co do lagow i kickow to sa chyb a na kazdym serwie wiec nie pier*** tutaj ze na silv sie nie da grac... Noi tak btw.. Jutro ostatni dzien pacca.. niby juz mam zaplacony next ale cos czuje ze bedzie ze mna tak jak z Asenem a jak tak bedzie to sie chyba zalamie :S ale wieze jescze w to ze jednak dostane pacca a nie kase spowrotem.. no dobra.. to wszystko co mialem do napisania xD PzDr and CyA xD |
![]() |
![]() |
#4306 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 65
|
![]() jak czytam wasze posty to nie wime czy sie smaic czy plakac :\
Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 22-01-2007 o 00:35. |
![]() |
![]() |
#4307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]
Imię: Tede Kazoron
Profesja: Druid
Gildia: Blood Shaman King
Świat: SILVERA
Poziom: 32
![]() |
![]() @up
Płakać ze śmiechu ;]
#4308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Eh nie było mnie na forum parę dni i już spłodziliście tyle stron.
Ktoś tam napisał że na Silverze ludzie nie umieją grać. Czy to że przez tyle czasu nabiłem tylko 50lvl to znaczy że nie umiem grać? ![]() Po prostu to jak gdzie kiedy i ile expi to jest sprawa osobista. Kolejna sprawa to taka że cały czas prawie wszyscy besztają na tym forum Mendoline. Wydaje mi się że każdy ma prawo się wypowiedzieć na forum. Co z tego że Mendolina nie gra na Silverze? Z tego powodu nie może pisać w tym temacie? Jak tak ma być to dobra tak samo niech Kasztaniaczek przestanie pisać i parę innych osób. Ktoś napisał że nikt nie chce w tym temacie Mendoliny. Do tej osoby: Pisz za siebie nigdy za kogoś ![]() Carrota@ Wydaje mi się że wiele osób denerwujesz na tym forum ze względu na to jak piszesz posty. Nie możesz pisać ich normalnie? W całości w języku POLSKIM? Bez żadnych jak by to nazwać przerobień wyrazów? Pamiętaj e jest to POLSKIE forum... Kattinka@ Ty też nie jesteś doskonała twoje posty też mogą denerwować wielu ludzi. To chyba wszystko co chciałem napisać w tym poscie ![]() PS: Teraz będę mieć więcej czasu na grę w Tibie ![]() ![]()
#4309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() @up
Menda gra na Silvie.. Widze że jest ktoś jeszce po jego stronie bo ja na przykład też go lubie i nic mi nie zrobił a wole nie kłucić się na jego temat dlatego w jego sprawach jak na niego za darmo najezdzaja to sie poprostu nie odzywam bo jak sie odezwe to ze wzsytkimi sie pokluce a to bez sensu. @dwie dziewczyny wyżej;D xD jak ja lubie kłótnie dziewczyn.. moze dlatego że są az tak bardzo bezsensowne xD A tak w ogole to mam pomysł.. Pogadajcie se na gg a pozniej wklejcie to na forum bo jak tak co chwile cos piszecie to mi sie pozniej forum nie chce czytac jak mam 10 stron do przeczytania... |
![]() |
![]() |
#4310 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ligusek
A co ? ;> Czy ja mówie, ze jestem doskonała ? ;] Btw. Ty tez mnie chciales wywalic z forum i chciales mnie pozbawic przywileju wypowiadania sie... Pamietasz to jeszcze ? Ja Carroty nie chce wywalac, wyrazilam tylko swoje zdanie na jej temat, zgadzajac sie z Rekinem...
#4311 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ligus
Może i masz rację;/ Będę pisała po POLSKU ![]()
![]() |
#4312 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Ligus a kto powiedzial ze ja nie gram? Mam na silv chara 48 rp i 40 druida ;]
|
![]() |
![]() |
#4314 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Holu
Czemu odchodzisz ? ![]()
![]() |
#4315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]()
#4316 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Krk~
Imię: Royal Azus ;]
Profesja: Paladin
Gildia: Searching ;]
Poziom: 22
Skille: 69/56
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Oj oj Holu skąd ty tyle tych BLood Herbów masz ;s , chatka ładna
![]() |
![]() |
![]() |
#4318 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Holu
Jak na facc arena to z przyjemnością będę go biła z różdżki ;p
![]() |
#4319 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @holu
Gratulacje! Co miesiac zmieniasz server, nei wiem czy oplaca sie takie granie, proponuje ots ;** A tak szczerzeS? Wkurza mnie to ze co chwila zmienaisz serv, masz kumpli tu to idziesz gdzies indziej tylko z powodu jakiegos palanta ktory cie raz uderzyl. Hail Sewery 8====D Najs loocik ![]() |
![]() |
![]() |
#4320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Łodzianin
nie uderzyl raz tylko dzisiaj mnie we 3 ujebali na edron d lair =)) i zostałbym jakbym mógl... drozem nie chce zapłaty, poprostu mam hunta forever ![]() ![]() ![]() Banished: until Feb 06 2007, 12:35:56 CET because of advertisement not related to game
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 22-01-2007 o 19:02. |
![]() |