![]() |
#4323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Yangs
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Fakt, kto ma wiedziec to wie o Lycant, ale coz, wydarzylo sie i koniec. Wiemy, przeciez o tym, ze Orculan i Kiri dostaly duzo wiecej punktow, no ale trudno. Btw. ty chyba byles vice misterem, wiec gratz ![]() PS. mogles robic wiecej fot! :x |
![]() |
![]() |
![]() |
#4324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Szczecin
Skille: xxx/xxx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Adv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4325 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4327 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: =TureK=*=oSp=
Stan: Na Emeryturze
Imię: Marvel Lolek xD
Profesja: Knight
Gildia: Killah
Poziom: 154
|
![]() Widze ze mało postów ostatnio do moge wam dać filmik z war noobow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Above the Clouds
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() No aż żal mi patrzeć na Danubie, taki wspaniały tak się zmienił na złe... :|
No ale wkońcu ludzie z BB odejdą z tego serva (chyba) i może zobaczymy jeszcze jakieś piękne lata Danubi......
![]() |
#4330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
![]() |
![]() blablabla~ tylko gadacie i gadacie, jaka ta Danubia jest zla itp. Nie ma sensu tak mowic
![]() ![]() @up Fajny ten filmik ![]() //Azz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: SzCzEcIn
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir rycerz
Profesja: Elite Knight
Gildia: HaCk :>
Poziom: ;(
Skille: HaCk :>
Poziom mag.: ;(
|
![]() @chi chi
No wiesz ja próbowałem nie raz coś pozmieniać na tym świecie ..ale potem kończyło się to dedem...a podsumowaniem był Hak ;> wiec nie wiem czy warto jest mieszac sie w sprawy tych "Najlepszych" i cos zmieniac .... tego zmienic sie nie da ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4333 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
@Edit: Mozecie mnie bluzgac wali mnie to bo nie garm juz w Tibie , wiec wiecie to jest moje zdanie BB Sux ! xP btw. Pozdro Myzia Cielo Makrox Szatky Lelkusa i reszta znajomych ![]() Ostatnio edytowany przez Aeglos Tribunal - 12-10-2006 o 21:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Szczecin
Skille: xxx/xxx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Adv
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Stan: Niegrający
Imię: Logest
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 122
Skille: 101/81
Poziom mag.: 21
|
![]() gówno nie prawda, to sobie przypomnijcie jak mythos poniewierał polakami jak bylo u władzy... więc się zastanówcie zanim coś napiszecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4336 |
Użytkownik Forum
|
![]() Logest ma racje -.-
Pomiatało polakami jak szmatami jakimiś. -,- Ja płaciłem dla Xanny za tamtych czasów za nic 40k i nikt ani nic nie mogło mi pomóc bo nikt nie podskakiwał dla swe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() No jeżeli coś się zrobiło ja tam z nimi nie miałem problemów , a jeśli były to już się gadało z odpowiednimi osobami. Hail Mythos gdyby oni tera wrócili to myślę , że dali by rade rozwalić BB jeszcze , i na bank wiele osób by się do nich przyłączyło.
@Logest Mówisz , że pomiatali ? A co Wy robicie ? Już koło DP się nie da przejść (z tego co słyszałem) bo ludzie z Olecka 10-12 latkowie bronią się dają kasę w RL czy huj wie co i Pala z kolegami się cieszy bo kase zarabia -.-. Chcesz dowód ? Grałem sobię jeszcze sorcem (Bombel Tribunal) to expiłem sobię na rotach koło Venore wszystko ładnie pięknie całą kopę obszedłem , żeby sprawdzić czy nikogo nie ma. Fajnie czysto druga rundka patrze koleś mi się wjebał i mówię mu , że byłem pierwszy , a on na to "wy*******aj bo hunted u Pali" i co ? Dostałem tego hunta miałem płacić bodajże za to , że niby jego kumpel był pierwszy miałem też płacić 50k za takie gówno więc zastanów się kurwa kiedy było gorzej cU Ostatnio edytowany przez Aeglos Tribunal - 13-10-2006 o 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4339 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2005
|
![]() OMG wiecie dlaczego tak mówicie o Pali i o Olecku..
Bo niepotraficie czasami przemilczeć pewnych spraw tylko od razu pyskujecie i pier*** smuty.Kto potrafi grać na Danubi to gra i jakoś nie ma problemów,tylko wy ciągle jakieś pretensje macie. Idzcie sobie na Xerene to tam was zabija za to ze macie addon,Albo na Askare tam was zabija za wbicie 80 levela.A na Danubi czegoś takiego niema. A skoro twierdzisz ze tibia "to tylko gra" to skończ pier**** smuty na forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4340 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45