![]() |
#4341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Rayza
To jakaś aluzja do mnie? Ile razy mam mówić JA NIE JESTEM GEJEM... chyba. To że mi wyszło że mam gejowe skłonności w pewnym teście to jeszcze nic nie znaczy. Lepszy był koleś z wojna w Gruzji... Jako że w USA jest stan który ma taką samą nazwę jak Gruzja, koleś się pytał kiedy Rosjanie zaatakowali, czemu nie widzi żadnych czołgów i czy powinien się bać. Ale to tyle offtopu. Rayza zmień temat na anime po wpadnie Tompior i nasze starania pójdą na marne. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Cytuj:
@Gro ~~dobrych wynikow na maturze. http://www.scadconnector.com/wp-cont...lacklagoon.jpg ; d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() ale ja tylko o anime gadam ; D
i to nie była aluzja do ciebie......chyba słyszał[eś] o animaxie w polsce coś ?
![]() |
![]() |
#4344 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w Visual Novel nigdy nie grałem, ale setki godzin czasu zmarnowałem na RPG ;p Więc jeśli jest jakieś podobieństwo to spodoba mi się.
@Rayza. Nie słyszałem o animaxie. Po co ci coś takiego? Masz komputer, internet i animesub. Potrzeba ci czegoś więcej? Bo mi nie bardzo pasuję oglądać anime w telewizorku na daną godzinę... Chyba że będę miał N i sam sobie wybiore godzine ;p Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Frizz
Nie, VN nie ma nic wspolnego z RPG. VN sa jakby czytana ksiazka z obrazkami. sam w C;H pogralem z godzine po czym stwierdzilem, ze taki typ "grania" mi nie pasuje (juz wole zwykla ksiazke , bo sie szybciej czyta ![]() ![]() Co do Animaxu, mial byc na poczatku 2008, nie ma do tej pory, takze ja bym nie liczyl. @Czego I tak moja Henrietta roksi!!!! Ostatnio edytowany przez Grocix - 18-12-2008 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4346 |
Użytkownik Forum
|
![]() poleci mi ktos jakies anime?
(bez black lagoon,macross i tego co ma gro w avku)
![]() |
![]() |
#4347 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Nie! Żartowałem, obejrz sobie... NGE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4348 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Właź na tą strone i wybierz coś co ci się podoba ;p Są krótkie opisy, więc nie powinno być problemy z rozpoznaniem rodzaju animu. http://www.phimhongkong.com/f/showthread.php?t=170153 @Gro Jaki ty nie dobry dla nii-nii jesteś! Shine! Przeczytałem gdzieś że w Chaos;Head są momenty kiedy prowadzi się drużyne;p Taki rpg'owy dodatek. W każdym razie jutro w to zagram. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4350 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Corg
Moze i sa, po 458349468 godzinach czytania tekstu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4351 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oj takie klasyki będziecie mu polecać...
Od siebie to mogę ci polecić -Bakuretsu Tenshi -Hyakko ( nie oglądałem, ale zapowiada się na niezłą komedię) -BECK -Berserk -Murder Princess Jak chcesz coś więcej to podaj jaki rodzaj, to będzie mi prościej coś znaleźć. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4352 |
Użytkownik Forum
|
![]() z serii Hack tylko legend of twiglight mi sie podobało..
zobacze to co dał nii-san albo moze fma obejrze?
![]() |
![]() |
#4353 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Frizz
A czemu nie, skoro nie ogladal, a seria jest b. dobra?-.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4354 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A skąd wiesz że nie oglądał ;p Rayza widział trochę anime, więc jest spora szansa że już widział większosć najbardziej znanych. Dlatego wolę mu dać coś mniej znanego, a równie dobrego.
Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4355 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Bo wiem co ogladal Rayza >.< Naabie. Co do "rownie dobrego", malo jest serii takich jak Evangelion i na pewno zadna z tych, ktore podales sie do nich nie zalicza (co nie znaczy, ze sa zle). Z tych bardziej znanych to NGE kojarzy mi sie tylko z Higurashi, Elfen Lied i Paranoia Agent. Ostatnio edytowany przez Grocix - 18-12-2008 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4356 |
Użytkownik Forum
|
![]() a coś co ma do 13 epów?
![]() |
![]() |
#4357 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
No to w druga strone... moze I"s Pure? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4358 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Akurat evangeliona nie porównywałem z tym co podałem ;p
Możesz jeszcze Minami-ke zobaczyć. Narazie widziałem 3 minuty 1 ep, ale śmiało mogę polecić. Strasznie mi się spodobało, ale to chyba dlatego że jedna z postaci zachowuje się podobnie do Konaty. PS. Dziwnie ogląda się anime gdy w nim jest postać która wygląda identycznie jak postać z innej serii, a ma całkowicie inny charakter. Tak jak w Minami-ke i Toradora!. Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 18-12-2008 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4359 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Minami-ke ma 24 epy ![]() @Rayza Ogladaj I"s, 6 epowy romansik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4360 |
Użytkownik Forum
|
![]() jestem już po 2 odc. Vampire Knight ^^ extra anime : p Idol-sempai jest bardzo podobny do sunohary tylko ze on nie jest frajerem etc. xD
* zaku.... trudno znaleść jaka fajną tapete ><" setki stron i anywhere good wallpapers to se ><
![]() |