Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-06-2008, 19:45   #4361
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Oby Atlewtico w końcu coś zrobiło, dość mam patrzenia na przypadkowe kluby typu Getafe, Sevilla.
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-06-2008, 20:12   #4362
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Nasri w Arsenalu, hehe.
stary 24-06-2008, 10:04   #4363
Ditto
Zbanowany

Data dołączenia: 31 12 2007

Domyślny

http://youtube.com/watch?v=nThhvb9mjVg

1:56 bramkarz wyraźnie chce wrobic ale strzelec sie nie daje - koniec yoh ;[

@Edit

pozniej jeszcze wiecej takich

btw w czasach, kiedy manu byl sposnorowany przez vodafone, a mieli biale wstawki mieli moim zdaniem lepszy sklad (no, moze oprocz obrony...)

Rooney - Van Nistelrooy
Giggs - Scholes - Kean - Ronaldo
Heinze/Evra/Silvestre - O'Shea/Silvestre/Brown - Ferdinand - Neville
Van der Sar

nie estem pewny czy kean juz nie gral przypadkiem, wtedy anuluje moje zdanie na temat ktory sklad lepszy (tevez nie jest o wiele gorszy, a do tego nadrabia obrona...)

Ostatnio edytowany przez Ditto - 24-06-2008 o 10:10.
Ditto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2008, 10:07   #4364
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ditto Pokaż post
http://youtube.com/watch?v=nThhvb9mjVg

1:56 bramkarz wyraźnie chce wrobic ale strzelec sie nie daje - koniec yoh ;[

@Edit

pozniej jeszcze wiecej takich
Nie nazwałbym tego wrobieniem. A czytałem o tym w telegazecie na TVP2, ponoć naukowo było udowodnione, że tak właśnie jest. Mogli się pomylić.
stary 24-06-2008, 10:17   #4365
Ditto
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Nie nazwałbym tego wrobieniem. A czytałem o tym w telegazecie na TVP2, ponoć naukowo było udowodnione, że tak właśnie jest. Mogli się pomylić.
ale to zaprzecza wolnej woli ;\\\\\ to by byla manipulacja "HA! RUSZE SIE W LEWO TO KOPNIE W PRAWO BO WLADAM JEGO UMYSLEM!"... my nie gramy na takim duzym boisku, wiec i bramki sa mniejsze - tam nikt nie broni na wyczucie, wiec trzeba zaladowac mocno w gorny rog, ja zawsze strzelam w prawy, niezaleznie od ustawienia bramkarza (no, chyba ze ktos stanie przy slupku, zebym nie mogl tam strzelic, wtedy z przymusu w lewy - jak najszybciej zeby nie zdazyl)
stary 24-06-2008, 10:52   #4366
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ale to zaprzecza wolnej woli ;\\\\\ to by byla manipulacja "HA! RUSZE SIE W LEWO TO KOPNIE W PRAWO BO WLADAM JEGO UMYSLEM!"... my nie gramy na takim duzym boisku, wiec i bramki sa mniejsze - tam nikt nie broni na wyczucie, wiec trzeba zaladowac mocno w gorny rog, ja zawsze strzelam w prawy, niezaleznie od ustawienia bramkarza (no, chyba ze ktos stanie przy slupku, zebym nie mogl tam strzelic, wtedy z przymusu w lewy - jak najszybciej zeby nie zdazyl)
To nie jest żadna manipulacja. Jest 90%, czy tam ileś, szans na to, że właśnie tam grajek będzie strzelał i w sumie bramkarz może spokojnie rzucać się w tę stronę, w której jest więcej miejsca.
A że ty strzelasz zawsze w prawy górny - co to za porównanie w ogóle, wasze bramki są małe, więc ten trick nie działa, proste. A jak spróbujesz kiedyś na bramce normalnych rozmiarów, to i tak strzelisz w prawy górny róg, bo zrobisz wszystko, żeby udowodnić, że ja się mylę
stary 24-06-2008, 10:56   #4367
Ditto
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
To nie jest żadna manipulacja. Jest 90%, czy tam ileś, szans na to, że właśnie tam grajek będzie strzelał i w sumie bramkarz może spokojnie rzucać się w tę stronę, w której jest więcej miejsca.
A że ty strzelasz zawsze w prawy górny - co to za porównanie w ogóle, wasze bramki są małe, więc ten trick nie działa, proste. A jak spróbujesz kiedyś na bramce normalnych rozmiarów, to i tak strzelisz w prawy górny róg, bo zrobisz wszystko, żeby udowodnić, że ja się mylę
ale ja po prostu zawsze strzelam w to samo miejsce, zeby nie bylo ze zle wybralem, rozumiesz? z tego co sie orientuje pilkarze tez tak robia

jesli wybieraja miejsce tuz przed strzalem, to znak ze zjadla ich presja - cristiano ronaldo jak strzelal cechowi w finale lm pewnie dopiero w trakcie rozbiegu pomyslal gdzie strzeli, popatrzyl i tak zrobil :x

Ostatnio edytowany przez Ditto - 24-06-2008 o 11:00.
stary 24-06-2008, 12:08   #4368
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Ja w swojej drużynie strzelam karne i zawsze podchodzę do nich w miarę na luzie bo zawsze strzelam w lewy róg (na normalnej bramce.. 7m z hakiem). Nie obchodzi mnie to gdzie jest bramkarz. Raz już tak było, że był w bardziej na moje lewo, ale mimo to poszła petarda w lewy róg R10 zawsze bije w lewy róg i zawsze mu ładnie wchodzi. Raz zmienił róg na prawy i obronił bramkarz
W meczu Hiszpania-Włochy strzelając karnego zaimponował mi Camoranesi. Strzelał praktycznie z podniesioną głową. Ciekawe czy byłby w stanie zmienić róg w trakcie rozbiegu.
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2008, 12:43   #4369
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ale ja po prostu zawsze strzelam w to samo miejsce, zeby nie bylo ze zle wybralem, rozumiesz? z tego co sie orientuje pilkarze tez tak robia
Nie wszyscy. Ale i tak najfajniej IMO karne wykonywał Henry - kilkumetrowy rozbieg, a na końcu leciutko w sam środek

Cytuj:
jesli wybieraja miejsce tuz przed strzalem, to znak ze zjadla ich presja - cristiano ronaldo jak strzelal cechowi w finale lm pewnie dopiero w trakcie rozbiegu pomyslal gdzie strzeli, popatrzyl i tak zrobil :x
Jeśli wybierają miejsce tuż przed strzałem (znaczy, przed rozbiegem), to może mają po prostu taki styl. Nie można od razu wszystkiego na presję zwalać.
stary 24-06-2008, 14:58   #4370
Ditto
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Nie wszyscy. Ale i tak najfajniej IMO karne wykonywał Henry - kilkumetrowy rozbieg, a na końcu leciutko w sam środek

Jeśli wybierają miejsce tuż przed strzałem (znaczy, przed rozbiegem), to może mają po prostu taki styl. Nie można od razu wszystkiego na presję zwalać.
tuz przed strzalem, tzn. w trakcie rozbiegu - przeciez cristiano wzial rozbieg popatrzyl na bramke i strzelil dopiero ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ rozumiesz taki newb "aaaaaa, zapomnialem nacelowac!"
stary 24-06-2008, 15:19   #4371
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
tuz przed strzalem, tzn. w trakcie rozbiegu - przeciez cristiano wzial rozbieg popatrzyl na bramke i strzelil dopiero ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ rozumiesz taki newb "aaaaaa, zapomnialem nacelowac!"
Aa, o to ci chodzi - no tak, wtedy to pewnie presja. Ale cesarzowi co cesarskie - Ronaldo jest jednym z lepszych wykonawców jedenastek. Karny na OT z Arsenalem był rewelacyjny.
stary 25-06-2008, 09:36   #4372
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Dzisiaj do późnych godzin wieczornych prowadzone były rozmowy w PZPN-ie w sprawie fuzji Groclinu z Pogonią Szczecin. Decyzja nie zapadła, terminy przesuwane są w czasie, który nieubłaganie ucieka.

– Szczecińscy kibice bardzo dobrze przyjęli prezesa Drzymałę, choć mieli na uwadze wszystkie historie związane z niedoszłą fuzją ze Śląskiem Wrocław – powiedział dla Polskiej Agencji Prasowej Jerzy Pięta, rzecznik prasowy Groclinu.

Dzisiaj PZPN miał się jednoznacznie zdeklarować czy zgodzi się na połączenie klubów. Działacze dostali wstępną zgodę. Groclin ma przenieść swoją siedzibę do Szczecina i zmienić nazwę na Pogoń Szczecin. Do takiego zabiegu potrzebna jest zgoda Stowarzyszenia MKS Pogoń, które dysponuje nazwą, herbem oraz tradycją Pogoni Szczecin.

– Kwestie związane z połączeniem i przeniesieniem klubu to proces bardzo długi, dlatego możliwe to będzie dopiero w następnym sezonie rozgrywkowym. To jest oczywiście konkluzja dzisiejszego spotkania, ostateczna decyzja należy bowiem do zarządu związku – poinformował Eugeniusz Kolator.

Zgodnie z naszymi informacjami Stowarzyszenie MKS Pogoń Szczecin ma się zebrać w czwartek i podjąć decyzję, która jak się nieoficjalnie mówi ma być tylko formalnością. Jeżeli dojdzie do takiej sytuacji to wszystko wskazuje na to, że Szczecin będzie mieć drużyny w Ekstraklasie, II lidze oraz w Młodej Ekstraklasie.

Jak podaje komunikat wysłany przez Jerzego Piętę do dziennikarzy szczecińskich, kluby po analizie formalno-prawnej ostatecznie rozstrzygną losy prowadzonych od kilku dni negocjacji w najbliższy piątek.

nawet nie wiem co o tym myslec, po tym co przeżyłem ;p
stary 25-06-2008, 10:15   #4373
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Domyślny

Poki co jednak to Flota kroluje w zach-pom. Jednak prawdziwym krolem jest Pogon i w pelni zasluguje na tytul Dumy Pomorza. Mimo iz wygralismy z Wami w PP.. historia gry w E-klasie i dlugoletnie tradycje, szacunek. Szczerze to mam nadzieje, ze nie polaczycie sie z Grocklinem. Bez problemu dacie rade dojsc do I ligii, a pozniej walczyc o najwyzsza klase rozgrywkowa.
stary 25-06-2008, 11:50   #4374
eisscheriann
Zbanowany

Data dołączenia: 01 03 2008
Wpisy bloga: 6

Stan: Początkujący
Świat: harmonia,nebula
Domyślny

drzymała wydymany, we wrocławiu, mam nadzieje że i w szczecinie
eisscheriann jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 17:05   #4375
Siviertez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 09 2006

Domyślny

Dariusz Żuraw po Swej długoletniej przygodzie w Hanoverze, ma zamiar wrócić do ligi polskiej.
Siviertez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 17:33   #4376
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Domyślny

Powrot rozumiem.. ale do Arki :-/.
stary 25-06-2008, 20:51   #4377
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

http://sport.onet.pl/0,1264200,1776677,wiadomosc.html
Brawo, panie Platini, kolejny poroniony pomysł. Na szczęście związki krajowe nigdy się na to nie zgodzą. Bo co np. z United czy Arsenalem ? Przecież wszyscy kluczowi piłkarze jadą na Euro - dlaczego te kluby mają cierpieć ? Jest w czerwcu, jest dobrze, nikt nie narzeka. No ale Platini musi pokazać, jaki jest z niego super prezes, czy kim on tam jest - szkoda tylko, że robi z siebie idiotę, który ma szalone i kretyńskie pomysły. Ja jestem za tym, żeby go pozbawić posady, a na jego miejsce dać kogoś, kto jest kompetentny.
stary 25-06-2008, 21:55   #4378
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005

Domyślny

Platini stacza się tak jak Korzeniowski, szkoda.

Niesamowite, co grają Turcy.
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 22:46   #4379
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Niemcy 3:2 Turcja
A tak liczyłem na Turków, taki piękny footbal graja W Finale chciałbym zobaczy Hiszpanów i Holandie, ale, że odpadła to Hiszpanów przeciwko Turkom
Tak w ogóle to mogłoby byc: Turcja vS Rosja xD,a teraz pewnie będzie Hiszpania vS Niemcy
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 25-06-2008 o 22:48.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 23:13   #4380
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
Niemcy 3:2 Turcja
A tak liczyłem na Turków, taki piękny footbal graja W Finale chciałbym zobaczy Hiszpanów i Holandie, ale, że odpadła to Hiszpanów przeciwko Turkom
Tak w ogóle to mogłoby byc: Turcja vS Rosja xD,a teraz pewnie będzie Hiszpania vS Niemcy
Hiszpania i Holandia w finale ? Chyba w półfinale...tylko tam mogliby się spotkać.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania