![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Zlod
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() A więc uprzejmnie Cie kur.wa informuje ze od faków jest tu ktoś inny a jakby to był fake to nawet bym go tu nie wkleił...
E plate nie był moj tylko porzyczny. Skoro jestes Qumplem Qwerta to powiedz niech Cie nauczy fak'ów robic i wtedy bedziesz mial na screenach eq jak w dreamie ![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
|
![]() levelinski
![]() a co to eq znaczy co kruchy? dziwne nie u mnei lol ![]() rozmowa czyni cuda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
|
![]() @qwert
Nie chcecie to nie bede nic pisal,ani dawal ssow.Ale prosze o brak komentarzy na moj temat i wyzwisk. JA CHCE =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to garsc ss odemnie
![]() spotkalem skula... ![]() zemscilem sie za wyzywanie... bez litosci loot: noble arm, wand of dragon, bp manasow, bp kasy, nawet sie nie leczyl ![]() jebnol ![]() ![]() tu bez komentarza ![]() ![]() ![]() duzo tego, ale tak lubie ![]() ![]() a tutaj =o jupi ^^ ![]() to na tyle ![]() Ostatnio edytowany przez pOta - 26-12-2006 o 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() @Pota
Kocham takich ludzi ktorzy mysla ze skoro ktos ma wyzszy lvl od kogos to moga go zabic i wladaja swiatem ^^ i mlvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Zamość
Imię: Nesepi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chimerian Protectorate League
Poziom: 112
Skille: 100/77
Poziom mag.: 21
|
![]() Qwert to nie IRC, że można gadać tu sobie... Bartss zrobił ten temat, abyśmy mogli wklejać tu screeny, a Ty ciągle się wykłócasz -.-. Przestań tu pisać to nie forum dla Ciebie...To nie Chimera dla Ciebie... Odpuść sobie, idź na inny server, na inne forum bo wcale nie chcemy Cię tutaj...
Btw. Mogę znaleźć Ci jakiś dobry poradnik dla "odtrąconych" i "niechcianych" albo dobrego psychologa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Zamość
Imię: Nesepi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chimerian Protectorate League
Skille: 100/77
Poziom mag.: 21
|
![]() a Ty go nie broń... a z resztą to był ostatni mój taki post =p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Imię: mag kruchy
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: chimera
Poziom: 32
Skille: 10/24
Poziom mag.: 35
|
![]() forum jest po to zeby pisac wienc ja tego nierozumiem jak ktos chce to niech pisez ma do tego prawo...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
|
![]() lvl
![]() @Skorpion bylem sobie na dc na slimach.. wpada 2 najtow i psiza po polsku(mysleli, ze nie jestem Polakiem) zrobili skule i sa hunted, wyzywali mnie od noobow, pedalow itd, ja nie odpisywalem tylko ignorowalem, pisze do czarnula~ a on do mnie, ze jest nave~ pisze do nave i rozmowa jest, btw skoro razem byli w tym momencie on line i razem w thais i jeden mowi, ze jest tym drugim to mi wyglada na mc lol nvm @MODERATOR mam prosbe zbanuj tego analfabete kruchego, sma robie bledy, nie psize ę,ą ale to z przyzwyczajenia, ale jego bledy mniedobijaj i tak raza, ze ohohoho |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Kemyr Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom mag.: 69
|
![]() hiehieh skorpion Ty dalej sie bawish tymi uhami ;D pamietam jeszcze jak mieszkalismy all w kazz to 5 bp uhs dziennie to byla podstawa;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Imię: mag kruchy
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: chimera
Poziom: 32
Skille: 10/24
Poziom mag.: 35
|
![]() dobijacie mnie ja mam dysgrafie i dysofrtografie wienc niema sie tu co dziwic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pazdii
Profesja: Knight
Poziom: 66
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Z tego co wiem to jest dzial screeny, wiec nie robcie sobie tutaj chatu >.< Jak chcecie sobie pogadac to napiszcie sobie priv msg albo cos.. a nie zasmiecajcie tego tematu jakimis pierdolami -.- ...
__________________________________ Adv na 21 lv mojego druida ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() @Kemyr
Teraz tez tak bywa ![]() ![]() A dzisiaj postanowilem sie troszki zabawic wiec wyciagnolem epo na bk ![]() i oto moje sux hity ![]() ![]() ![]() ![]() no a to efekt mojej zabawy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
|
![]() Gz wszystkich fot .
![]() Mam nadzieje że coś ugram tym druidem ;p Kilka miechów na ots mnie znudziło. Pozdro dla Wszystkich z Chimery !!! ![]() Acha i apelacja do Dani Stone żeby sie nie wkurzała ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2006
|
![]() Vakerm mowisz ze nie mam zycia tutaj... Prawda, tylko nie dlatego ze ty sobie tego zyczysz, tylko dlatego ze mam w dupie taki serwer gdzie jakis 'niby kumpel' cie zabija bez powodu, mimo ze mowisz mu ze nie masz eq mf'ow etc. , a nastepnie podbiega 109 rp i padasz ponownie...
Jak chcesz to mozesz mnie zrookowac, nie mam nic przeciwko temu... Spieprzyles mi chara i ci w sumie za to dziekuje, bo stracilem tylko tyle ile do tej pory gralem, a gdybym gral dalej, to bym stracil jeszcze wiecej a i tak bym wyladowal z huntem od np. kogos kto zabija bo 'bo potrzebowalismy kasy' (c) Vennio. Moglem olac to ze 2 razy padlem i grac dalej, odrobic mlvl , lvl, ale po co? Ty zabiles mnie (bez powodu), ja zabilem Ciebie (z powodem, wiadomo jakim). Ja jestem cala gre w plecy, ty jestes pare h na lvl, paredziesiat h na skille i 50k... . zforuowalem trochedziko, ale nie chce mi sie myslec o glupiej grze 7 minut po polnocy xP Ostatnio edytowany przez Workis - 27-12-2006 o 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
|
![]() 138, po dlugim czasie xd
![]()
![]() |
#440 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2006
|
![]() gz Kamils ;p ile wyciagasz expa / h na tych zolwiach ?
|
![]() |
![]() |