![]() |
#421 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Kupie int+ hiding robe najlepiej 3+ moze byc 2+ szukam vampira chetnego do czestych wspulnych wypadów na slayery i do roahm mam 58lvl int vamp
i ostatnie pytanie co daje zabijanie slayerów oprucz aligment i zabawy?
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Siema w lasnie zasysam ta gre i chail by sie dowiedziec kim najlepiej zaczoc gre vampirem czy ludzmi aha i gdzie moge epxpic na 1 lvl i gdzie sie cos kupuje albo robi pls help
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
rang exp czyli będzie Ci rosła ranga szybciej ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to dobrze ze rank rosnie.Jeżeli jest ktoś nowy to zgłoscie sie do mnie na pw albo w grze nick ojczul pomoge w exp dam eq kase itp obecnie 68lvl int+dex vamp
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema ja wlasnie zassalem gre i zainstalowalem i chce odpalac gre i wyskakuje mi okno z update i czekam czekam i zaraz jakis blad wyskakuje i cs tam pisze po arabsku i www.darkeden.com cos takiego czy jest do tego potrzebny patch albo cos pls pomuzcie alno czy jest polska stronka tej gry pls need help
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A ty zamknij dupe bo raz ,że co z tego ,że masz kumpla? A rusz tylko Aeglosa to masz hunted i już sobie kolega nie pogra...a dwa nie chwal się tyle...o 34 lvl w pare minut OHHH!! TAK ...lol...stanął ci już z radochy? I tak wogóle to z tym teleportem..widać ,że masz max 30 lvl...bo po pierwsze...żaden 100 lvl nie weźmie do party 1...a nawet jakby to najmniejszy lvl dostaje -30 % expa...czyli jakieś 70 % a naprawde,w adam nie dostaje się zbyt dużo ,bo cały czas zajęty jest...a do C się chodzi z mojusami i cursem i i tak trudno jest...więc jak nie wiesz to przymknij dupe i idź się bawić klockami lego (może na tym się znasz)
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bakura - 26-09-2005 o 21:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
BUHAHAHAHAHAH Ziom ja się nie boje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#429 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S. Eh... nie nawidze "sztywniakow" i nie wyloozowanych ludzi... Ostatnio edytowany przez Ziven - 27-09-2005 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik Forum
|
![]() ****A pomoze mi ktos albo nie ?Napisalem posa z emi jakis bład wysakkuje i chce pomocy a wy mnie ****a olewacie wogole ego neiczytacie a mzoe chail bym sie pograc w darkeden ? Jesli by ktoregos toz ainteresowalo parepostow wyzej jest anpisane co jest garne.Czy potzrebny jakis patch czy cos?Bozainstalowaem gre i mi sie autoupatde scaiga i jakis bald wysakuje ale to po arabsku czy *** wie jakiemu pisze.Prosze o pomoc ci co grajom to wiedzom co jestgarne albo ci co zainstalowli niedawno i garjom niech pomozom czyest jakis patch do tego? bo chial bym sie pograc w to?
z gory thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I nie klnij tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOl Loknij 3 posty do gory tam jest napisane co jest grane a jak nie to ci napisze jeszcze raz. Zainstalowalem gre i podlanczam sie i mi sie cos pobiera i zaraz jakis blad wyskakuje i niebradzo wiem co jest garne bo nieumiem arabskiego;p czy mogl by mi ktos pmoc czy potrzebny patch czy cos?
lol to ty chyba czytac nieumies zjak nierozumisz co tam pisze no ale coz napisalem ci to jeszcze raz ? Co wyscie sie do tego pisana do*******ili pisze normalnie z wyjatkiem paru zdan ![]() For hellp thx Ostatnio edytowany przez Fivapo - 28-09-2005 o 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak się składa , że Bakura ma wiele postaci na 100+ Vampy i Slayerzy więc Ty możesz zamknąć mordę ..... , a do tego jest w jednej z lepszych gildi w której aj też byłem , a mianowicie M.I.S.T
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fivapo skąd masz instalke z angielskiej czy koreanskiej i jak wbic na koreanski serw?
potrzebuje kogos kto zrobi lowlvl vampa wbije nim evil albo wery i pozwoli mi wbic wery good Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 28-09-2005 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobra...ja zazdroszcze? Więc zrób mi w taki sposób trzech slayerów 100 +,bladera 58 lvl,guna 71 i dwa wampiry 128 + w dwa miechy zrobisz? wątpie więc to ty nie chrzań...a TH jest do dupy...mapa lol? Kilka nowych lokacji i exp o wiele niższy niż na INT...
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojczul 1
Mam instalke z angielskiej stronki ? bo na koreanskej nieumiem sie poczytac gdzie co jest ![]() czy angielskiej versji;po jak sciaglem z angielskiej to mi podczas patchowania jakis blad wyskoczyl? i pisalo cos po koreansku i www.darkeden.com w srodku tego błedu i niewiem co jest garne pls help ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol a niech se ma postacie nawet na 300 lvl i niech bedzie w gildii bogow adminow a mi to i tak bedzie zwisalo. Postaci ci nie zrobie w 2 miechy bo nie gram tera prawie wogole w DE DOTARLO?
![]() ![]() P.S. i kto tu sie podnieca ![]() Ostatnio edytowany przez Ziven - 28-09-2005 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No dokłądnie i na 300 nawet..więc się nie mądruj kto tu lepiej gra i wie o tej grze...
![]() |
![]() |
#440 |
Guest
|
![]() jestem vampirem na 17 levelu i niewiem jak uzywac czarow pomocy
|
![]() |