Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-09-2005, 12:49   #421
Ziven
Użytkownik Forum

Ziven's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wilq
Tiaaa, to zdradź ten swój sposób, bo bardzo jestem ciekaw jak to wyglada...
Czekam na odp...
A prosze bardzo np ten: Szukasz wiru do lake timor albo roahm dungeon. Nastepnie dajesz party z jakims silnym gosciem (najlepiej jak sie ma qmpli). No i on zabija potwory a ty dostajesz razem znim expa.
Ziven jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-09-2005, 13:55   #422
Ojczul1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2005

Domyślny

Kupie int+ hiding robe najlepiej 3+ moze byc 2+ szukam vampira chetnego do czestych wspulnych wypadów na slayery i do roahm mam 58lvl int vamp
i ostatnie pytanie co daje zabijanie slayerów oprucz aligment i zabawy?
stary 21-09-2005, 13:19   #423
Fivapo
Użytkownik Forum

Fivapo's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
Domyślny help

Siema w lasnie zasysam ta gre i chail by sie dowiedziec kim najlepiej zaczoc gre vampirem czy ludzmi aha i gdzie moge epxpic na 1 lvl i gdzie sie cos kupuje albo robi pls help
stary 21-09-2005, 16:37   #424
Aeglos Tribunal
Użytkownik Forum

Aeglos Tribunal's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ojczul1
Kupie int+ hiding robe najlepiej 3+ moze byc 2+ szukam vampira chetnego do czestych wspulnych wypadów na slayery i do roahm mam 58lvl int vamp
i ostatnie pytanie co daje zabijanie slayerów oprucz aligment i zabawy?

rang exp czyli będzie Ci rosła ranga szybciej
stary 24-09-2005, 02:41   #425
Ojczul1
Użytkownik Forum

Domyślny

A to dobrze ze rank rosnie.Jeżeli jest ktoś nowy to zgłoscie sie do mnie na pw albo w grze nick ojczul pomoge w exp dam eq kase itp obecnie 68lvl int+dex vamp
stary 24-09-2005, 08:06   #426
Fivapo
Użytkownik Forum

Fivapo's Avatar

Żarówka prolem

Siema ja wlasnie zassalem gre i zainstalowalem i chce odpalac gre i wyskakuje mi okno z update i czekam czekam i zaraz jakis blad wyskakuje i cs tam pisze po arabsku i www.darkeden.com cos takiego czy jest do tego potrzebny patch albo cos pls pomuzcie alno czy jest polska stronka tej gry pls need help
stary 26-09-2005, 21:29   #427
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005

Imię: Bakura Pol
Gildia: Heroes Home
Świat: Elona
Poziom: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ziven
Ty kolo a twoj slayer to ktory ma lvl. Ja mam qmpla ktory ma 150lvl (wyzszego sie nieda) Rozdupil by cie w pyl hehehehe Ale mam podniete ze sie pochwalilem

A ty zamknij dupe bo raz ,że co z tego ,że masz kumpla? A rusz tylko Aeglosa to masz hunted i już sobie kolega nie pogra...a dwa nie chwal się tyle...o 34 lvl w pare minut OHHH!! TAK ...lol...stanął ci już z radochy?

I tak wogóle to z tym teleportem..widać ,że masz max 30 lvl...bo po pierwsze...żaden 100 lvl nie weźmie do party 1...a nawet jakby to najmniejszy lvl dostaje -30 % expa...czyli jakieś 70 % a naprawde,w adam nie dostaje się zbyt dużo ,bo cały czas zajęty jest...a do C się chodzi z mojusami i cursem i i tak trudno jest...więc jak nie wiesz to przymknij dupe i idź się bawić klockami lego (może na tym się znasz)

Ostatnio edytowany przez Bakura - 26-09-2005 o 21:31.
Bakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2005, 22:01   #428
Aeglos Tribunal
Użytkownik Forum

Aeglos Tribunal's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bakura
A ty zamknij dupe bo raz ,że co z tego ,że masz kumpla? A rusz tylko Aeglosa to masz hunted i już sobie kolega nie pogra...a dwa nie chwal się tyle...o 34 lvl w pare minut OHHH!! TAK ...lol...stanął ci już z radochy?

I tak wogóle to z tym teleportem..widać ,że masz max 30 lvl...bo po pierwsze...żaden 100 lvl nie weźmie do party 1...a nawet jakby to najmniejszy lvl dostaje -30 % expa...czyli jakieś 70 % a naprawde,w adam nie dostaje się zbyt dużo ,bo cały czas zajęty jest...a do C się chodzi z mojusami i cursem i i tak trudno jest...więc jak nie wiesz to przymknij dupe i idź się bawić klockami lego (może na tym się znasz)

BUHAHAHAHAHAH Ziom ja się nie boje wiesz , że mnie się nie da łatwo rozwalić jedynie enchant~ na SH
stary 27-09-2005, 22:20   #429
Ziven
Użytkownik Forum

Ziven's Avatar

Cool no i maslo ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bakura

Rozumiem ze ty jestes zbyt glupi by wpasc na taki pomysl dlatego tera zazdroscisz. Sposob jest a ludzie powyzej setki daja party. Sam tak robilem na 1 lvl to mi tutaj nie chrzan. Z twoim przewidywanym lvlem tez nie wyszlo. A ciebie sie boje jak gowna w polu. Pozatym od dawna nie gram na tym "waszym" z hackowanym DE. Ja se gram na tajlandzkim serverze. 0 hackerow nowa profesja mapy i inny exp. Ale tera to juz prawie wogole nie gram w mmorpg. Szkola...

P.S. Eh... nie nawidze "sztywniakow" i nie wyloozowanych ludzi...

Ostatnio edytowany przez Ziven - 27-09-2005 o 22:24.
stary 27-09-2005, 22:34   #430
Fivapo
Użytkownik Forum

Fivapo's Avatar

Domyślny Help Pls

****A pomoze mi ktos albo nie ?Napisalem posa z emi jakis bład wysakkuje i chce pomocy a wy mnie ****a olewacie wogole ego neiczytacie a mzoe chail bym sie pograc w darkeden ? Jesli by ktoregos toz ainteresowalo parepostow wyzej jest anpisane co jest garne.Czy potzrebny jakis patch czy cos?Bozainstalowaem gre i mi sie autoupatde scaiga i jakis bald wysakuje ale to po arabsku czy *** wie jakiemu pisze.Prosze o pomoc ci co grajom to wiedzom co jestgarne albo ci co zainstalowli niedawno i garjom niech pomozom czyest jakis patch do tego? bo chial bym sie pograc w to?

z gory thx
stary 27-09-2005, 23:28   #431
Ojczul1
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fivapo
****A pomoze mi ktos albo nie ?Napisalem posa z emi jakis bład wysakkuje i chce pomocy a wy mnie ****a olewacie wogole ego neiczytacie a mzoe chail bym sie pograc w darkeden ? Jesli by ktoregos toz ainteresowalo parepostow wyzej jest anpisane co jest garne.Czy potzrebny jakis patch czy cos?Bozainstalowaem gre i mi sie autoupatde scaiga i jakis bald wysakuje ale to po arabsku czy *** wie jakiemu pisze.Prosze o pomoc ci co grajom to wiedzom co jestgarne albo ci co zainstalowli niedawno i garjom niech pomozom czyest jakis patch do tego? bo chial bym sie pograc w to?

z gory thx
Naucz sie pisać to porozmawiamy.
I nie klnij tyle.
Ojczul1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 23:39   #432
Ziven
Użytkownik Forum

Ziven's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fivapo

z gory thx
Eeeee? Wroc jak sie pisac nauczysz to moze zrozumie
stary 28-09-2005, 08:10   #433
Fivapo
Użytkownik Forum

Fivapo's Avatar

LOL lol

LOl Loknij 3 posty do gory tam jest napisane co jest grane a jak nie to ci napisze jeszcze raz. Zainstalowalem gre i podlanczam sie i mi sie cos pobiera i zaraz jakis blad wyskakuje i niebradzo wiem co jest garne bo nieumiem arabskiego;p czy mogl by mi ktos pmoc czy potrzebny patch czy cos?

lol to ty chyba czytac nieumies zjak nierozumisz co tam pisze no ale coz napisalem ci to jeszcze raz ?

Co wyscie sie do tego pisana do*******ili pisze normalnie z wyjatkiem paru zdan bo to przy nerwach pisalem ale ***;p A tak dla was patrzcie an siebie a nie na innych

For hellp thx

Ostatnio edytowany przez Fivapo - 28-09-2005 o 08:12.
Fivapo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 08:19   #434
Aeglos Tribunal
Użytkownik Forum

Aeglos Tribunal's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Rozumiem ze ty jestes zbyt glupi by wpasc na taki pomysl dlatego tera zazdroscisz. Sposob jest a ludzie powyzej setki daja party. Sam tak robilem na 1 lvl to mi tutaj nie chrzan. Z twoim przewidywanym lvlem tez nie wyszlo. A ciebie sie boje jak gowna w polu. Pozatym od dawna nie gram na tym "waszym" z hackowanym DE. Ja se gram na tajlandzkim serverze. 0 hackerow nowa profesja mapy i inny exp. Ale tera to juz prawie wogole nie gram w mmorpg. Szkola...

Tak się składa , że Bakura ma wiele postaci na 100+ Vampy i Slayerzy więc Ty możesz zamknąć mordę ..... , a do tego jest w jednej z lepszych gildi w której aj też byłem , a mianowicie M.I.S.T
stary 28-09-2005, 11:25   #435
Ojczul1
Użytkownik Forum

Domyślny

Fivapo skąd masz instalke z angielskiej czy koreanskiej i jak wbic na koreanski serw?

potrzebuje kogos kto zrobi lowlvl vampa wbije nim evil albo wery i pozwoli mi wbic wery good

Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 28-09-2005 o 13:04.
Ojczul1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 15:08   #436
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Dobra...ja zazdroszcze? Więc zrób mi w taki sposób trzech slayerów 100 +,bladera 58 lvl,guna 71 i dwa wampiry 128 + w dwa miechy zrobisz? wątpie więc to ty nie chrzań...a TH jest do dupy...mapa lol? Kilka nowych lokacji i exp o wiele niższy niż na INT...

stary 28-09-2005, 16:24   #437
Fivapo
Użytkownik Forum

Fivapo's Avatar

Domyślny

Ojczul 1
Mam instalke z angielskiej stronki ? bo na koreanskej nieumiem sie poczytac gdzie co jest A z jakiej stronki mam sciagnac instalke z koreanskiej
czy angielskiej versji;po jak sciaglem z angielskiej to mi podczas patchowania jakis blad wyskoczyl? i pisalo cos po koreansku i www.darkeden.com w srodku tego błedu i niewiem co jest garne pls help ;/
stary 28-09-2005, 17:56   #438
Ziven
Użytkownik Forum

Ziven's Avatar

Domyślny

Lol a niech se ma postacie nawet na 300 lvl i niech bedzie w gildii bogow adminow a mi to i tak bedzie zwisalo. Postaci ci nie zrobie w 2 miechy bo nie gram tera prawie wogole w DE DOTARLO? Gostek serio gadasz jak jakis dzieciuch normalnie . Sk8em napewno nie jestes to juz widac ;]

P.S. i kto tu sie podnieca

Ostatnio edytowany przez Ziven - 28-09-2005 o 17:57.
stary 28-09-2005, 20:41   #439
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Lol a niech se ma postacie nawet na 300 lvl i niech bedzie w gildii bogow adminow a mi to i tak bedzie zwisalo. Postaci ci nie zrobie w 2 miechy bo nie gram tera prawie wogole w DE DOTARLO? Gostek serio gadasz jak jakis dzieciuch normalnie . Sk8em napewno nie jestes to juz widac ;]

P.S. i kto tu sie podnieca
A od kiedy to ja sk8em jestem? Prędzej metal niedorobiony

No dokłądnie i na 300 nawet..więc się nie mądruj kto tu lepiej gra i wie o tej grze...

stary 29-09-2005, 11:43   #440
Gloudar'Knight
Guest

Domyślny Pomozcie

jestem vampirem na 17 levelu i niewiem jak uzywac czarow pomocy
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania