Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-08-2007, 01:30   #421
Sunze
Użytkownik Forum

Sunze's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Victum Omnis
Świat: Nebula
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
Domyślny

Ja Nie Dalem Loga Przed Openem Mowilem Ze Mam Problemy Z Netem I Mnie Wyjebalo Przed Dedem Terta I Estany :<

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-08-2007, 10:32   #422
lycha_ziom
Użytkownik Forum

lycha_ziom's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
Domyślny

zastanawia mnie czemu zawsze jak idziecie walczyc/walczycie macie kicki lagi itp bo zawsze co ktos padnie to ,,kicka mial i dlatego padl"-.-
Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.

Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
lycha_ziom jest offline  
stary 30-08-2007, 15:25   #423
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lycha_ziom Pokaż post
zastanawia mnie czemu zawsze jak idziecie walczyc/walczycie macie kicki lagi itp bo zawsze co ktos padnie to ,,kicka mial i dlatego padl"-.-

bo lepiej skłamac i powiedziec ze mialo sie laga, niz przyznać sie ze zjebałem....
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline  
stary 30-08-2007, 16:55   #424
El_payaso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2007

Domyślny

Przeglądając to forum odnalazłem teksty, które chcą mnie obrazic albo sprowokowac, przykro mi chłopaki jestem ponad to, nie jesteście w stanie mnie obrazic, nie ten poziom . Druga sprawa nie mam nic wspólnego z gosciem o nicku figo~~ coś tam, to jest moje jedyne konto na tym forum., wydarzenia z przeszłości nauczyły mnie, że poziom dyskusji na tym forum jest dośc niski, wręcz uwłaczający, więc się nie udzielam. Wracając do gościa o nicku sunze, pragne przypomniec, że ja w tej grze osiągnąłem już wszystko, Ty niestety albo stety jeszcze nic. Wbiłem bez sharingu więcej expa niż ty pewnie przez całą swoją kariere z kolegami, w kwestii wojny się nie wypowiadam, bo po co skoro gra wszystko weryfikuje i każdy widzi jak jest i kto przed kim ucieka jak przyjdzie co do czego. Nara i pozdro.
El_payaso jest offline  
stary 30-08-2007, 18:19   #425
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Sunze kiedy bylo 3:0 dla was bo cos mnie chyba ominelo?
August jest offline  
stary 30-08-2007, 23:27   #426
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez El_payaso Pokaż post
Przeglądając to forum odnalazłem teksty, które chcą mnie obrazic albo sprowokowac, przykro mi chłopaki jestem ponad to, nie jesteście w stanie mnie obrazic, nie ten poziom . Druga sprawa nie mam nic wspólnego z gosciem o nicku figo~~ coś tam, to jest moje jedyne konto na tym forum., wydarzenia z przeszłości nauczyły mnie, że poziom dyskusji na tym forum jest dośc niski, wręcz uwłaczający, więc się nie udzielam. Wracając do gościa o nicku sunze, pragne przypomniec, że ja w tej grze osiągnąłem już wszystko, Ty niestety albo stety jeszcze nic. Wbiłem bez sharingu więcej expa niż ty pewnie przez całą swoją kariere z kolegami, w kwestii wojny się nie wypowiadam, bo po co skoro gra wszystko weryfikuje i każdy widzi jak jest i kto przed kim ucieka jak przyjdzie co do czego. Nara i pozdro.
w 300% jestem pewien ze sunze wbił 100lvl SAM!! wiem o nim więcej niz Ty z opowiadan na forum... Nikt nie ucieka... kazdy moze miec problem z internetem
a ze dziś sunze wrócil pozno do domu to nie jego wina tylko moja ;P troche za duzo balowalismy zazdrosne mendy
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline  
stary 31-08-2007, 06:08   #427
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post
Wprawdzie nie o to Sunze chodziło, ale mimo wszystko - pewnego, pieknego dnia...

Wachu of Nebula

Aug 19 2007, 12:34:34 CEST Killed at Level 103 by Tana Max
and by Narlen

Maledrus

Aug 19 2007, 14:00:45 CEST Killed at Level 156 by Ratinsa
and by Slowzard

Hinogoos

Aug 19 2007, 13:43:01 CEST Killed at Level 120 by Arthas of nebula
and by Celandia
TheDwarf jest offline  
stary 31-08-2007, 15:18   #428
figofago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 07 2007

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Przestało być zabawnym liczenie fragów na osobach, których nawet nie zabiliście, to już jest niestety tylko żałosne ;<.
figofago jest offline  
stary 01-09-2007, 00:41   #429
Narlen
Guest

Domyślny

Cytuj:
"Przeglądajac to forum odnalazłem teksty, które chcą mnie rozśmieszyć, przykro mi autorze posta, udało Ci się."
O to powody
"wydarzenia z przeszłości nauczyły mnie, że poziom dyskusji na tym forum jest dośc niski, wręcz uwłaczający, więc się nie udzielam." <- więc pozwól, że zapytam co robisz?
"Wracając do gościa o nicku sunze, pragne przypomniec, że ja w tej grze osiągnąłem już wszystko, Ty niestety albo stety jeszcze nic. Wbiłem bez sharingu więcej expa niż ty pewnie przez całą swoją kariere z kolegami" <- tutaj zadam 3 pytania: Skąd wiesz ze Sunze sharuje? Skąd wiesz ze to pierwsza postać Sunze? Czy w tibii można osiagnać "wszystko"?
Zgodzę się w sprawie wojny i z tym, że poziom forum jest niski(ale chyba dla ciebie jednak trochę za wysoki)

stary 01-09-2007, 00:57   #430
Szczera
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post

Bylo przed tym jak padl Tert i Estana

stary 01-09-2007, 09:18   #431
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

A kto padl od nas w takim razie?
August jest offline  
stary 01-09-2007, 10:08   #432
El_payaso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2007

Domyślny

Narlen czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci trudność, ale to nie mój problem, chodzi o to, że zostałem posądzony o coś czego nie zrobiłem, więc wypadało to wyjaśnić. Natomiast jeśli chodzi o Sunze, to kilka osób z Vu miało przyjemność, bądź nie spotkać się z graczami z "Białego. Oczywiście był tam sunze, który w grze jest niezłym "zadymiarzem", a jak przyszło co do czego, tzn do bezpośredniego spotkania, zasłaniał się tym, że to drugi owner wszystkich wyzywa, że to on jest "be", więc chyba jednak sam to on nie gra. Na koniec mam do Ciebie prośbę nie pisz do mnie, nie czekaj na moją odpowiedź, nie próbuj ze mną rozmawiać, ani prowadzić dyskusji, bo niestety zarówno na forum, jak i nebuli nie chce mi się z tobą/wami gadać.
El_payaso jest offline  
stary 01-09-2007, 20:31   #433
Narlen
Guest

Domyślny

Mam kolejna porcje pytań do ciebie
Czemu oceniasz moją zdolność czytania ze zrozumieniem skoro mnie nie znasz i kim jesteś, że sobie na to pozwalasz? Myślę, że nawet dobry profesor miał by problem z oceną owej umiejętności na podstawie jednej wypowiedzi.
Kolejne pytanie:
Więc skoro chciałeś wyjaśnić tylko jedna sprawę to czemu zacząłeś podsumowywać poczynania Sunze? Teraz możesz zastanowić sie jeszcze raz nad tym co o mnie napisałeś.

stary 02-09-2007, 00:08   #434
Sunze
Użytkownik Forum

Sunze's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006

Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Victum Omnis
Świat: Nebula
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Narlen czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci trudność, ale to nie mój problem, chodzi o to, że zostałem posądzony o coś czego nie zrobiłem, więc wypadało to wyjaśnić. Natomiast jeśli chodzi o Sunze, to kilka osób z Vu miało przyjemność, bądź nie spotkać się z graczami z "Białego. Oczywiście był tam sunze, który w grze jest niezłym "zadymiarzem", a jak przyszło co do czego, tzn do bezpośredniego spotkania, zasłaniał się tym, że to drugi owner wszystkich wyzywa, że to on jest "be", więc chyba jednak sam to on nie gra. Na koniec mam do Ciebie prośbę nie pisz do mnie, nie czekaj na moją odpowiedź, nie próbuj ze mną rozmawiać, ani prowadzić dyskusji, bo niestety zarówno na forum, jak i nebuli nie chce mi się z tobą/wami gadać.
No tak jestem fu i be ! JESTEM SHAREM!111 <SHARER>

niestety lvl wbijalem sam ale dostęp do mojego konta na wojnie ma kilka osob wrazie jak bym nie mial neta lub jakby mnie nie bylo w domu poniewaz nei jestem takim noliferem jak Ty <PRZYBIJ PIĄTKE ZIOM> ze jestem dostepny 24/7.!

Ostatnio edytowany przez Sunze - 02-09-2007 o 00:10.
Sunze jest offline  
stary 02-09-2007, 13:07   #435
Zolzoller
Użytkownik Forum

Zolzoller's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Lolowo

Świat: Jestem wszedzie
Poziom: Big
Skille: 666/999
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Narlen czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci trudność, .
Jemu tylko czytanie , .. tobie myslenie sprawia trudnosc
Zolzoller jest offline  
stary 04-09-2007, 18:23   #436
figofago
Użytkownik Forum

Domyślny

Zwracam się z uprzejmą prośbą do moderatora tego forum o zamknięcie tego tematu, dalsze nabijanie stron niepotrzebnym i mało ciekawym spamem nie ma według mnie sensu.
figofago jest offline  
stary 04-09-2007, 19:53   #437
Zziiomalek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 08 2007

Problem Zal mi ciebie

figofago
Użytkownik forum

kto tutaj mówi nam o nabijaniu postów... ty kolego zabierz zabawki z naszej piaskownicy i WYNOCHA
my tutaj toczymy tematy o nebuli a nie twoich widzi-misie
sam się zamknij!!!!1111oneoneoneone
Zziiomalek jest offline  
stary 04-09-2007, 22:20   #438
Zolzoller
Użytkownik Forum

Zolzoller's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez figofago Pokaż post
Zwracam się z uprzejmą prośbą do moderatora tego forum o zamknięcie tego tematu, dalsze nabijanie stron niepotrzebnym i mało ciekawym spamem nie ma według mnie sensu.
Malo ciekawa to jest twoja geba ..

A co do spamerstwa popatrz na siebie a potem zacznij pier**lic dzieciaku z oleckiego zadupia bo do wsi tego nie mozna porownac .. Porownanie olecka do wsi jest nie na miejscu bo to by byla obraza wsi
10:30 Juroqu [117]: Speak english here or I kill you
Juroqu is the best ! F*ck the rest !
The trio : Iggy Denaamwa , Juroqu , Cienszko Mysloncy
Zolzoller jest offline  
stary 05-09-2007, 11:05   #439
figofago
Użytkownik Forum

Domyślny

Na szczęście mamy Ciebie, twoją ciekawą gębę i inteligentne posty, co byśmy zrobili bez Ciebie, "kaganku oświaty" ?. Dzięki ludziom jak ty nebula na tibia.pl ciągle żyje, tylko nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu.
figofago jest offline  
stary 05-09-2007, 13:40   #440
Zolzoller
Użytkownik Forum

Zolzoller's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez figofago Pokaż post
Na szczęście mamy Ciebie, twoją ciekawą gębę i inteligentne posty, co byśmy zrobili bez Ciebie, "kaganku oświaty" ?. Dzięki ludziom jak ty nebula na tibia.pl ciągle żyje, tylko nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu.
Ty stul gebe szczylu i na twoim miejscu opuscilbym to forum i przestal pokazywac takiego kozaka tu , bo inaczej bedziemy musieli sie przejsc do tego twojego zapiździalego bloku .. Jesli myslisz ze nie wiem kim jestes to jestes w duzym bledzie .. Tak wiec nie pyskuj bo twoja sklepana geba bedzie jeszcze bardziej .

Wiem wiem ze bezemnie to forum nie bedzie istniec a powiedziec ci dlaczego ? .. Bo moj iloraz inteligencji przerasta twoj i twoich ziomow z United States of Olecko (USO) .. I nie pyskuj juz przemadrzaly bachorze bo twoi rodzice nic nie pomoga tobie .. Wszedzie za toba nie beda chodzic
10:30 Juroqu [117]: Speak english here or I kill you
Juroqu is the best ! F*ck the rest !
The trio : Iggy Denaamwa , Juroqu , Cienszko Mysloncy
Zolzoller jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania