![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Victum Omnis
Świat: Nebula
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
|
![]() Ja Nie Dalem Loga Przed Openem Mowilem Ze Mam Problemy Z Netem I Mnie Wyjebalo Przed Dedem Terta I Estany :<
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() zastanawia mnie czemu zawsze jak idziecie walczyc/walczycie macie kicki lagi itp bo zawsze co ktos padnie to ,,kicka mial i dlatego padl"-.-
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#423 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
bo lepiej skłamac i powiedziec ze mialo sie laga, niz przyznać sie ze zjebałem....
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Przeglądając to forum odnalazłem teksty, które chcą mnie obrazic albo sprowokowac, przykro mi chłopaki jestem ponad to, nie jesteście w stanie mnie obrazic, nie ten poziom
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Sunze kiedy bylo 3:0 dla was bo cos mnie chyba ominelo?
|
![]() |
![]() |
#426 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
a ze dziś sunze wrócil pozno do domu to nie jego wina tylko moja ;P troche za duzo balowalismy zazdrosne mendy ![]()
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Wprawdzie nie o to Sunze chodziło, ale mimo wszystko - pewnego, pieknego dnia...
Wachu of Nebula Aug 19 2007, 12:34:34 CEST Killed at Level 103 by Tana Max and by Narlen Maledrus Aug 19 2007, 14:00:45 CEST Killed at Level 156 by Ratinsa and by Slowzard Hinogoos Aug 19 2007, 13:43:01 CEST Killed at Level 120 by Arthas of nebula and by Celandia |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Profesja: Rookstayer
|
![]() Przestało być zabawnym liczenie fragów na osobach, których nawet nie zabiliście, to już jest niestety tylko żałosne ;<.
|
![]() |
![]() |
#429 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
O to powody "wydarzenia z przeszłości nauczyły mnie, że poziom dyskusji na tym forum jest dośc niski, wręcz uwłaczający, więc się nie udzielam." <- więc pozwól, że zapytam co robisz? "Wracając do gościa o nicku sunze, pragne przypomniec, że ja w tej grze osiągnąłem już wszystko, Ty niestety albo stety jeszcze nic. Wbiłem bez sharingu więcej expa niż ty pewnie przez całą swoją kariere z kolegami" <- tutaj zadam 3 pytania: Skąd wiesz ze Sunze sharuje? Skąd wiesz ze to pierwsza postać Sunze? Czy w tibii można osiagnać "wszystko"? Zgodzę się w sprawie wojny i z tym, że poziom forum jest niski(ale chyba dla ciebie jednak trochę za wysoki) |
|
![]() |
#430 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() A kto padl od nas w takim razie?
|
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Narlen czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci trudność, ale to nie mój problem, chodzi o to, że zostałem posądzony o coś czego nie zrobiłem, więc wypadało to wyjaśnić. Natomiast jeśli chodzi o Sunze, to kilka osób z Vu miało przyjemność, bądź nie spotkać się z graczami z "Białego. Oczywiście był tam sunze, który w grze jest niezłym "zadymiarzem", a jak przyszło co do czego, tzn do bezpośredniego spotkania, zasłaniał się tym, że to drugi owner wszystkich wyzywa, że to on jest "be", więc chyba jednak sam to on nie gra. Na koniec mam do Ciebie prośbę nie pisz do mnie, nie czekaj na moją odpowiedź, nie próbuj ze mną rozmawiać, ani prowadzić dyskusji, bo niestety zarówno na forum, jak i nebuli nie chce mi się z tobą/wami gadać.
|
![]() |
![]() |
#433 |
Guest
|
![]() Mam kolejna porcje pytań do ciebie
Czemu oceniasz moją zdolność czytania ze zrozumieniem skoro mnie nie znasz i kim jesteś, że sobie na to pozwalasz? Myślę, że nawet dobry profesor miał by problem z oceną owej umiejętności na podstawie jednej wypowiedzi. Kolejne pytanie: Więc skoro chciałeś wyjaśnić tylko jedna sprawę to czemu zacząłeś podsumowywać poczynania Sunze? Teraz możesz zastanowić sie jeszcze raz nad tym co o mnie napisałeś. |
![]() |
#434 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Victum Omnis
Świat: Nebula
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
niestety lvl wbijalem sam ale dostęp do mojego konta na wojnie ma kilka osob wrazie jak bym nie mial neta lub jakby mnie nie bylo w domu poniewaz nei jestem takim noliferem jak Ty <PRZYBIJ PIĄTKE ZIOM> ze jestem dostepny 24/7.!
:-) Ostatnio edytowany przez Sunze - 02-09-2007 o 00:10. |
|
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Lolowo
Gildia: Viribus Unitis (Prawie)
Świat: Jestem wszedzie
Poziom: Big
Skille: 666/999
Poziom mag.: 00
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zwracam się z uprzejmą prośbą do moderatora tego forum o zamknięcie tego tematu, dalsze nabijanie stron niepotrzebnym i mało ciekawym spamem nie ma według mnie sensu.
|
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2007
|
![]() figofago
Użytkownik forum Data dołączenia: 30 07 2007 kto tutaj mówi nam o nabijaniu postów... ty kolego zabierz zabawki z naszej piaskownicy i WYNOCHA my tutaj toczymy tematy o nebuli a nie twoich widzi-misie sam się zamknij!!!!1111oneoneoneone |
![]() |
![]() |
#438 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do spamerstwa popatrz na siebie a potem zacznij pier**lic dzieciaku z oleckiego zadupia bo do wsi tego nie mozna porownac .. Porownanie olecka do wsi jest nie na miejscu bo to by byla obraza wsi
10:30 Juroqu [117]: Speak english here or I kill you Juroqu is the best ! F*ck the rest ! ![]() The trio : Iggy Denaamwa , Juroqu , Cienszko Mysloncy |
|
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na szczęście mamy Ciebie, twoją ciekawą gębę i inteligentne posty, co byśmy zrobili bez Ciebie, "kaganku oświaty" ?. Dzięki ludziom jak ty nebula na tibia.pl ciągle żyje, tylko nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu.
|
![]() |
![]() |
#440 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiem wiem ze bezemnie to forum nie bedzie istniec a powiedziec ci dlaczego ? .. Bo moj iloraz inteligencji przerasta twoj i twoich ziomow z United States of Olecko (USO) .. I nie pyskuj juz przemadrzaly bachorze bo twoi rodzice nic nie pomoga tobie .. Wszedzie za toba nie beda chodzic ![]() ![]()
10:30 Juroqu [117]: Speak english here or I kill you Juroqu is the best ! F*ck the rest ! ![]() The trio : Iggy Denaamwa , Juroqu , Cienszko Mysloncy |
|
![]() |