![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Powiem wam jedno.
Kanon, Myself Yourself, Clannad, True Tears. Normalnie zakochalem sie w takim rodzaju anime. Teraz mecze Oneagi Teacher a potem zaczne meczyc Oneagi Tweens. Moze mi ktos polecic jeszzce cos z tego rodzaju anime ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
i dobrze ze niema motywu przewodniczego,bo w pewnym sensie można all sie spodziewać w graniach. w dodatku można tam dojrzeć trochę o ich kulturze i życiu i ciekawostkach ze np: ze mają mundurki sezonowe ; p
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 31-05-2008 o 13:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Szukalem w googlach i nie moglem takiego info znalezc ;<
Ale ja chce 3 serie, w ktorej pewnie bedzie sie czesto pojawiac: "Fairy with big boobs" ![]() Co do Lucky Stara, ogladalem dzisiaj drugi odcinek i w polowie wymieklem. To jednak nie dla mnie. Wole, jak jest jakas fabula. Jak poszczegolne odcinki sa jakos ze soba powiazane. W Lucky Star, zniecheca mnie kreska, jak i brak tego, co juz wyzej opisalem ;p Teraz ogladam Elfen Lied (koncze wlasnie 8 odcinek) a potem sie chyba zabiore za Ouran high school (czy to prawda, ze to anime jest o gejach? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() To ja was nie rozumiem... mi w Lucky star właśnie się to podało. Brak fabuły, mnóstwo dialogów i kraska jakaś taka fajna.
Btw. Oglądał ktoś Clannada i Lucky star? Koniecznie obydwa tytuły. Bo mi bliźniaczki z Lucki star dziwnie przypominają 2 siostry z Clannada. Tzn wygląd i charakter (tak trochę). W ogóle ostatnio wszyscy mi przypominają postacie z innych anime... Podobał się wam ostatni odcinek Soul eatera? Mi w miarę, tylko bardzo wolno fabuła się posuwa. Co teraz zacząc oglądac: -Neon Genesis Evangelion -Myself, Yourself -Dokonczyc wszystkie nie skonczone anime -One piece Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja odnosnie Lucky Stara zgadzam sie z Rayza i Corgarem. Takie lekkie, niemeczace, oderwanie
![]() Ja ostatnio obejrzalem cale Full Metal Panic, a teraz koncze Air. Co byscie polecali teraz? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() jak nie ogladales to wszystkie anime na wbijam.pl czyli clannad, myself yourself, true tears, chrono crusade, devil may cry, hellsing, oneagi teacher a potem twins(choc tego jeszcze nie ogladalem).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]() nice,hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
![]() |
![]() |
#430 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() A ja do onegaiow polecam dobra japonska wersje z angielskimi napisami w VeohTV
![]() Jest tam rowniez naruto, bleach, elfen lied i wiele innych dobrych anime ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Frizz,Grocix,
Dobrze powiedziane!! ![]() @up tam oglądałem DN,i Girls Bravo
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 31-05-2008 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jeżeli a propos Clannada to - Kanon (2006), Air. Cała trójką wymyślona przez tych samych ludzi. Chyba. Często się można spotkać z opinią, że Clannad to taki gorszy Kanon, ja się z tym nie zgadzam. To Kanon jest gorszym Clannadem. : P |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: Kronus
Imię: Shas'o Khais
Gildia: Rasa Tau
Świat: Warhammer
|
![]() POLECAM:
- Girls Bravo ( Ecchi - duuuużo cyckuf ![]() - Ah! my goddess (romans) - ai yori aoshi + enishi (romans troche przesłodzone :/) - Chobits - NIE można NIE zobaczyć! - Air TV (smutne, płakałem ![]() ![]() PS: Film Clannad jeszcze smutniejszy od Air TV! Jak zobaczyłem do końca to płakałem bardziej niż przy Air!
Z połnocy zawiało, łoho hoho! Majtki jej porwało, łohohoho! Dziewcyna hyc w krzoki, łohohoho! Tam byli hopoki, łohohoho! hehe ![]() "Jam Jest Hades, pożerając własne skrzydła przeżyłem w cierpieniach..." Jeśli jako 1 przeczytałeś czerwony cytat - masz poczucie humoru! ![]() A jeśli drugi - jesteś samobójcą/ponurakiem/szatanistą ![]() 02:20 You see a table. It weight 70 oz. Twój stary is sleeping under that. He's sleeping, because he stand on mine in his job.
Ostatnio edytowany przez Drutek_z_piekla_rodem - 11-06-2008 o 14:25. Powód: Nowiutkie anime :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
|
![]() pojechałeś....
ecchi to wiadomo ze jest trochę nagości
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ta ecchi to dopiero jest oav GreenGreen wiec wiecie. Thero co do Porownywania Kanona do Clannad. Bohaterowie sa bardzo podobni do postaci w tych anime. Zwlaszcza Męskie odpowiedniki. Charakterki maja takie same. Dlatego to9 mi sie podoba =P A ze opowiada inna historie to bardzo dobze przynajmniej nie wpada sie w monotonie.
No i bardzo wazne teraz ogladam ostatnie 3 odcinki(wlasnie sie za nie zabieram) wiec odczucia po calej serii powiem wam za mniej wiecej 1.5h. Btw tutaj tak smoa jak w clannad mialem taka zchize jagby w ktoryms odcinku anime powinno sie konczyc bo histtoria ktora byla prowadzona zakonczyla sie. Tak bylo w clannad z Fuko oraz tutaj, tyle ze juz nie pamietam gdzie =P ale tez byl taki momecik gdzie byl zchiz jak obejzalo sie wlasnie ten 9 odcinek clannadu i tylko o kurwa zaraz zaraz juz sie konczy a mialo byc 24 odcinki =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 01-06-2008 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() 13 odcinek Green Greena to juz nie za bardzo ecchi
![]() Mozna powiedziec, ze to taki hentai z cenzura ;P Skonczylem dzisiaj ogladac Elfen Lied. Ogolnie fajne. Na pewno bylo to jakies inne doswiadczenie, niz przy ogladaniu innych anime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() jest tutaj gdzies moj post ale nie chce mi sie go szukac i edytowac, moge powiedziec ze Kanon 2006 jest naprawde warty obejrzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jest warte wczoraj wieczorem objezalem caly i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony takim anime. Jak to mowi ta nappa na S(saori czy jakos tak) i opowiada ze to moze my jestesmy w czyims snie i to tenktops powoduje wszystkie cuda jakie sie tutaj zdazaja(typu wyzdrownienia cudowne, Mokoto etc)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Co do Girl Bravo to troche az za duzo tych cyckow , gdyby autor pokazywal je mniej napewno anime stalo sie bardziej ciekawe bo tak to zobaczysz cycki w 1,2,3, odcinku to dalej nie chce ci sie ogladac bo wiesz ze znowu cycki ;p takie moje przemyslenia