![]() |
#421 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ciekawe jak w szkole robi prace...
Myśli, że to przyjemność dostawać same jedynki... Po za tym jak się robi prace na konkurs to nigdy na odwal. Chyba, że nie chcesz wygrać...
|
![]() |
#422 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
|
![]() Edit:
Według mnie to większość prac to niezbyt udane przeróbki itemow z tibii ;/ Ostatnio edytowany przez Maciey - 02-05-2008 o 14:55. |
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Gąbin
Stan: Na Emeryturze
Świat: Danubi
![]() |
![]() @Maciey, Syroh i inni
To może są komentarze do prac??
#425 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Gąbin
Stan: Na Emeryturze
Świat: Danubi
![]() |
![]() Cytuj:
PS. dodałem nową pracę. Może słaba, ale moja xD (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=465)
A o to moj Fake Story, 1. bo 1. ale zawsze moje ![]() Wojskowa definicja kałuży: ----Akwen wodny bez żadnego militarnego znaczenia ![]() Życie: ----Nieuleczalna choroba zakończona śmiercią. ![]() Ostatnio edytowany przez sosek108 - 02-05-2008 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2008
|
![]() 1 Patriot Medal
![]() 2 Braveheart Medal ![]() 3 White Eagle Claw ![]() 4 Patriot Medal v. 2.0 ![]() Pracki robiłem w GIMP'ie. Około 1h pracy ![]() Walnijcie jakieś ocenki xD ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2008
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2008
|
![]() Proszę o komentarz mojej pracy. Męczyłem się nad nią ponad 1h w paincie.Jakie jest wasze zdanie o niej??
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2008
|
![]() O to moja rekawica szczescia .Kazdy kto ja bedzie mial bedzie mial szczescie xD> No co jakis skrypt sie napisze i bedzie pasic
![]() Prosze O Komentarz |
![]() |
![]() |
#430 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po drugie - grafika nawet do rzeczy, tylko w jaki sposób ona jest związana z Polską??? |
|
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik forum
|
![]() Czlowieku a co maja zwiazane jakies medaliki pokolorowane na bialo czerwono tym ze kolor jest taki . Co patrze to tylko same medale sa kazdy sugeruje sie ta wygrana co jakis koles wygral pare lat temu bo narysowal medal O.M.F.G
|
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra, mistrzu, a gdzie tu jest zgodnośc z kryteriami u ciebie? medale przynajmniej jakoś nawiązują do medal of honor, a jakaś rękawica nawet do Polski nie nawiązuje ;/ Nie mówię że musi to byc biało czerwone ale żeby się kojarzyło z Polską! Z resztą to twoja sprawa.
|
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() Według mnie, konkurs dopiero się zaczyna. Narazie nie ma konkretnych prac - same marne przeróbki. Najlepsi pewnie szykują sięna sam koniec
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
![]() Według mnie rękawica jest bardzo ładna tylko gdybyś ją jeszcze przerobił, aby faktycznie nawiązywała do polski było by już super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() W zgłoszeniach jest ponad 100 przeróbek Medal of Honour. Nie możecie zrobić czegoś nowego i nie piszcie, że robiliście takie coś w 1h, bo takie rzeczy robi się w pare minut...
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=501
Może jakieś wskazówki co poprawić/dodać?
![]() |
#438 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Poza tym też jest kilka prac, które mają szanse, chociaż to prawda, że 90 procent wszystkiego to beznadzieja |
|
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Sama rękawica to tylko zmienione kolory. Kontury zostały 'zapożyczone' z gry Maple Story.
![]() |
#440 |
Użytkownik forum
|
![]() Po 1 nigdy nie slyszalem o takiej grze
Po 2 jak nie wierzysz to ja ja sam rysowalem!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |