![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ktos kupuje wrotki szatana w pree orderku ? jak tak to za ile ? bo w angli jest za 18 funtow jak by ktos chcial widziec. To wychodzi mniej wiecej 78zl. Ahh jak milo miec rodzinke w anglii =)
PS przesylka na terenie anglii za darmo =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No i 3.0.2 uderzył w Live Servery.
Jak wams ię podoba? Dla mnie jest ciekawy, daje nadzieje na udany dodatek. Achievementy sa fajne, nowa profesja ciekawa. Nic tylko grać ![]() Choć wciąż są błędy - wyłączyli właśnie połowę serwerów, bo coś padło. No trudno =f
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() A mi akurat 2 tygodnie temu skończył się abonament. :/ Muszę jakoś wytrzymać z kupnem pre-paida do wyjścia WotLK, bo inaczej zamiast wziąć udział w OI (zaczyna się 20 października) grałbym cały czas w WoWa.
![]() Próbuję się pocieszać, że i tak już widziałem 3.0.2, więc teoretycznie niczym nowym mnie nie zaskoczy, ale kiepsko mi to wychodzi. Czuję się jak ćpun na głodzie. ;p
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
|
![]() wyglada na to ze cale vindication padlo. Poki co jako solo healer jestem po nefrie ( holy CoH priest, patrze na koncept zachowania many) ale na raidzie 25 men nowy system sie jakos sprawdza. Mimo iz musze uzywac g heal rank 7 zamiast rank 1. Oraz ze nie moge miec 5/5 mental agility z CoH
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 16-10-2008 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() moj frost mag robi wiecej dpsu (1300dps - 890 spell power), niz moj shadowpriest (1100 - 1200 spellpower), a do tego mana mu sie konczy o wiele wolniej. testowalem na tych bucowatych slupkach treningowych. syf jak chuj. dobra wiadomosc jest taka, ze przerobilem priesta w holy i lecze bezproblemowo w dawnym sprzecie do dpsu
![]() paladynem tankuje mi sie wyjatkowo dobrze, i moj dps dochodzi do 900-1000. (grupy 4-5 mobow). rogala i locka jeszcze nie testowalem, nie mam kasy na respece poki co ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie wrocilem z vashj. I powiem tak. Bossy dostaly OSTREGO NERFA. Jako healer tam glownie F heal spamowalem, ale spokojnie sie z mana wyrabialem ( co nie oznacza ze nie musialem uzyc s fienda, albo trinekta z lurkera, ale bylismy z 13 osobami ktore drugi raz w ssc byly i raz 1 w tk) Wiec jak mozecie to pushujcie bossow
![]()
![]() |
![]() |
#427 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Moja gildia chciała ubić całe BT po staremu. Niestety nie wyrobiliśmy się z czasem i został sam Illidan (Illidari Council padło w ten wtorek)
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Achievmenty obsysają na całej lini: - nagle się dowiedziałem, że nie zrobiłem żadnego heroica, o? A każdy z nich dziesiątki razy, - możliwość zdobycia achievmentu za zabicie c'thuna w aq40 czy nefariana w bwl powinna być zablokowana od wejścia patcha: kto zdobył to zdobył. Żal patrzeć na ludzi, którzy lecą po taki tytuł i czyszczą aq40 w 2h. Nie byłem tam na 60 lvlu, nie zabiłem go na 60 lvlu więc taki achievment mi się po prostu nie należy.
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 17-10-2008 o 09:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
to jest minus tego, że jak chcesz mieć łądnie achievementy powbijane, to musisz klepać mase heroiców od nowa. Co do AQ, itd. - Blizzard chce, aby ludzie znowu tam poszli - zainteresowani mają juz powód. Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie ma czegoś takiego jak "Old Naxxrammas" w achievementach czy cuś. Mi to się osobiście podobac ![]() PS - 364 inskrypcji ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Nie zaliczyli: scholo, strat, dire maul. Dziwnie losowo i odległość w czasie nie jest tu chyba najważniejszym czynnikiem. Olać to, i tak nie mam zamiaru tam wracać, no chyba że boostując czyjegoś alta.
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
|
![]() WSG top5 dps retardiny xDD
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na AUchindoun wszyscy zakladaja teamy z retardinami na areny. 2v2, 3v3 5v5
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie to na stan obecny ret pala nie ma dobrej counterclassy. Skoro blue/s2 ret pala jedzie s4 priesta. I to juz nie chodzi nawet o tego skila czy farta. Ret pala jest MEGA op, ale jak wiemy do czasu. Chwila moment i znowu bedzie szmata do freefragow =).
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ile nowych stunów dostał pal w tym upie? ._. ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Podobno blizz tak zostawi bo mowi ze klasy sa aktualnie zbalansowane na 80 lvl nie na 70.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() cale 0. [wiadomosc zbyt krotka]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Tak wam powiem, że zmiany wprowadzone w WotLK to robienie sobie jajec z poważnych graczy.
- Achievements rodem z konsol (zdobądź 40 mountów - absurd - a dostaniesz epickiego smoka) - Możliwość zmiany specc podczas trwania instancji lub rajdu! - Zdobywanie experience points w walce pvp. Już nie trzeba poświęcać mnóstwa marków na zdobycie paru xp, tylko możesz sobie levelować wyłącznie na bg, a marki lądują w tych achivements. - Zmniejszenie różnicy poziomu trudności pomiędzy instancjami normal a heroic -> czyli najprawdopodobniej nerf tych drugich. To parę dwie rzeczy, które świadczą, że średnie IQ i zdolność manualnego sterowania rękoma graczy spada w drastycznym tempie. Oczywiście sporo nowości zapowiada się świetnie, m. in. wyrównanie klas, możliwość swobodnego levelowania prot warriorem/holy priestem oraz świetnie zapowiadające się lore. Jednak o to ostatnie najbardziej się martwię, ponieważ coraz większa brać graczy nie ma pojęcia nawet, kto to jest Illidian czy Arthas. Dlatego porzucę swoje stare postacie i przeniosę się na jakiś serwer role play. I po dwóch miesiącach gry podejmę decyzję, czy dalej grać w WoW, czy go rzucić w diabły i grać w jakieś bardziej "hardkorowe" MMOcRPG (Archlord, na przykład, albo Warhammer Online -> widziałem już w Empiku, boję się o abonament). Niestety chyba negatywne cechy dodatku przeważą te dobre.
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() i to jest super =P wkoncu nie bedzie wsg na lvl 10-19 gdzie jest 10 normalnie wygearowanych hord i 10 rogue ally zgadnijcie jakich =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |