![]() |
#422 |
Guest
|
![]() Bardzo ładne avatarki
![]() Jeśli można chciałem złożyć zamówienie ![]() ![]() Może trochę dużo wymagam ale zależy mi na ładnym avku (widać jaki mam . . .). Postaraj się coś wykombinować plz. |
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A ja czekam...
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() A ja robię co mogę... Wiecie mam nie za ciekawy humor od kiedy się dowiedziałam od osoby której sama zrobiłam avatara, do tego w innym temacie avatarowym, że "ci WSZYSCY co robią avatary dopisują TYLKO napisy do obrazków". Poprostu jestem cholernie dumna, że dopisałam ponad 100 napisów...
@edit Ojć.. Za bardzo mnie poniosło... Przepraszam was... Przepraszam. Ostatnio edytowany przez Eileen - 10-07-2005 o 22:06. |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm jesli mozna ja bym prosil o avatarek z Jastrzębiem na tle Cebuli
![]() ![]()
#426 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() No ja moge byc dumny poniewaz mi Eileen osobiscie rysowala i poprawiala troszke na kompie prace
![]() ![]()
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up mnie sie podoba a jak innym nie to niech sie wypchaja
![]()
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ten wilkolak wyglada jak by robil... kupe. No ale...
Eileen wiemy, ze Ty wcale nie dopisujesz kilku literek. Rob bo ladnie Ci to wychodzi ;p
#430 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Winners City
Imię: Mazbul
Profesja: Paladin
Gildia: Deadlly Deception
Świat: Aldora
Poziom: 45
Skille: 75/58
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Ja bym prosil Smieszne Tło z wygrafowanym nickiem Akin
|
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No... kochany program graficzny ukoi wszystkie nerwy
![]() ![]() Piękna elfia dama z łukiem dla Igomasa (jak bedziesz chciał to dam ci dużą wersję obrazka - szkic z neta, wersja w kredkach - moja ![]() ![]() Rejdi: ![]() No! To narazie tyle, jak zdążę to jeszcze dziś z jedno logo zrobię... @edit Wiedziałam, że o czymś zapomniałam... ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Eileen - 11-07-2005 o 23:30. |
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze Tobie nie zlecałem avka ^^ a więc:
Po lewej stronie postać dwarfa opierajacego się o topór bądź roześmiany z kuflem w reku(dwie wersje mile widziane ![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() a ja przypominam o moim palku z lukiem w lsniacej zbroi i na dole ognisty napis Vomusu
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Winners City
Imię: Mazbul
Profesja: Paladin
Gildia: Deadlly Deception
Świat: Aldora
Poziom: 45
Skille: 75/58
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() ej umiesz Grafowac na Paincie? bo ja bym poprosil tego diabla i wygrafowanym napisaem Akin
|
![]() |
![]() |
#436 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: WaWa joł
![]() |
![]() Ja prosze umierajacego smoka w locie
#438 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() przypominam chce zakapturzana postac ktorej nie widac twazy ale widac zielone oczy.Miecz w rekach a w prawym dolnym rogu napis Str4t0s z blaskiem lightsabera
![]() |
![]() |
#439 |
Guest
|
![]() Thx Eileen, właśnie o coś takiego mi chodziło
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Mam do Ciebie prosbe... a do tego avatara co mi zrobilas (jest super!
![]() |
![]() |