![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() 3) Wydaje mi się że zaraz na początku są 3 npc, od jednego z nich dostaje się zadanie znalezienia peta. Wystarczyło przejść przez wąski kanion i tyle.
4) Nie ma żadnych bonusowych questów dla sec profesji, jest tylko ten na jej zdobycie. 6) Kupujesz je, zaczynając od Zniszczonego Ascalonu, u rune tradera. Jeżeli znajdziesz jakiś salvage item, który jest niezidentyfikowany, zidentyfikuj go a następnie użyj expert salvage kita, po 400 w sklepie. Użycie zwykłego salvage kita spowoduje stracenie runy!
|
![]() |
#422 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Avager jest naprawdę niesamowicie wiarygodny - WoWa na oczy nie widział i próbuje ludziom wmawiać, że tam się exp i przedmioty tylko przez walkę i handel zdobywa, że brak questów, że profesje niezbalansowane i że gra ma nieporównywalnie mniejszą grywalność od GW (grał? Widział? A może linijką zmierzył?). :S Nie mówiąc już o tym, że WoW oferuje WIĘCEJ - profesje, krawiectwo, bitwy pomiędzy całymi sojuszami, więcej klas i RASY. Ba, ma nawet te sławne areny. :P I jeszcze to wszystko można wyciągnąć z www.worldofwarcraft.com, a tyś się na ploteczki dał nabrać. +P Cytuj:
Mogę założyć temat o takim np. Endless Online. Powiedzmy, że giera zbierze więcej pochlebnych opinii niż GW. I co, dalej będzesz za GW? ;d
![]() |
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Może wcześniej grałem w GW
Ale gra znudziła mi się gdzieś tak w tydzień. Teraz gram w WoW. AVAGER! Zapraszam, możesz sobie na mnie poflame'ować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie chcem by ten temat zamienil sie w wojne miedzy GW a WoW
Wiec prosze bez takich ok? (mowie do jednej strony i do drugiej) |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Już wiem czemu GW jest od 12 lat
![]() ![]()
![]() |
#426 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Czy chciałby ktoś zagrać w guild wars na dwóch ownerów??
Od 1 lvl jednym charem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Opole
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Guild Wars to gra naprawdę świetna... Sam od niedawna w nią gram i w pewnych aspektach daje kopa WoW (nie chodzi tylko o grafikę). Owszem pełno osób pisze, że są to dwie inne gry..., no owszem, ale nie na tyle by nie można ich było porównywać... Obydwie gry to MMORPG..., tyle że w GW twórcy postawili na wspólne wykonywanie misji i w trakcie zadań, czy chodzenia po terenach jesteś tylko Ty i Twoja drużyna... dlatego też pasuje dobrze pasuje tu nazwa CORPG...
Jeżeli masz pełno zielonych papierków - wybierz WoWa, a nigdy tego nie pożałujesz ![]() Jeżeli nie stać Cię na abonament, a chciałbyś pograć w coś bardziej ambitnego niż Tibie, MU czy inne podobne twory to bezapelacyjnie GW będzie najlepszym wyborem... Moim zdaniem: Obie gry są warte zainteresowania, jednak WoW wg mnie niepodzielnie rządzi na rynku MMORPG (ma więcej graczy niż niektóre darmówki..., ba... ma więcej graczy niż darmówki, a jest płatny... chyba wystarczający powód ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Święta prawda. GW to gra dla ludzi, którzy nie mają dużo czasu i pieniędzy na gry, a lubią pograć w coś konkretnego. WoW to gra dla ludzi, których stać na nią, i którzy mają kopę czasu do spędzenia na coś równie konkretnego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Mam problem z grafiką, otóż niedawno przeszedłem na nową kartę graficzną mianowicie Ge Force Fx 5200 i teraz mam taki problem:
![]() Jak widzicie w okół niektórych potworów są takie dziwne kolorowe obwodki nie wiecie jak to naprawić? Na Ge Force 4 nie było takiego problemu... :/
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() szczerze mowiac to wydaje mi sie ze na geforce 4 problemem byl brak obwodek, bo z tego co wiem bossowie zaleznie od profesji maja jakies obwodki, a ja na swoim gf 2 nic takiego niewidze wiec pewno o to chodzilo :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() < wstaje z podłogi > LOL! Taką obwódkę mają wszystkie bossy (unikalne potwory) w GW. Twoja karta jest w porządku, don't worry. edit: aha, i każda obwódka ma inny kolor, to zależy od profesji. elementalista monk ranger nekromanta mesmer warrior < rotfluje dalej > Ostatnio edytowany przez Wikt - 27-08-2005 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() mam pewnien problem. pasuje on dotego tematu dosc srednio, ale dotyczy rowniez gw wiec napisze tutaj ;] wiec..... gw czasami lapie freeza. Nie dotyczy to tylko gw - problem powstal ok. miech temu, jak jeszcze gralem w w3(w tej grze tez byl freeze). Co kilkadziesiat sec do kilku min gra jakby zawieszala sie na kilka sec (ale wciaz reaguje na to co nacisne na klawiaturze co mnie dziwi). Z poczatku myslalem ze to wina neta - to jednak nie to, wczesniej wszystko dzialalo dobrze, to napewno nie lag ( wyglada to tak, jak by serwer przestal na chwile wysylac informacje do mojego kompura, ale sam wciaz by je otrzymywal, ale wtedy nastapil by disconnect z serwerem chyba :S ). Napewno nie jest to problem karty graficznej czy innego sprzetu - niezaleznie jakie detale/res ustawie, freez jest taki sam. Kolega poradzil mi bym zmienil sterowniki co wlasnie robie, ale watpie zeby to pomoglo. hlp me plx!111111oneonejeden
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@upup Możliwe, że był problem z 4... to mnie wkurza więc myślałem, że jest cos z karta :|
![]() Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 28-08-2005 o 02:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
a przez przypadek wtedy nie byl na arenie? ![]() Pety i miniony maja obwodki, by je jakos rozroznic, ludzie maja kolorowa capy ![]() Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 28-08-2005 o 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok dzięki, ale to jest straszne :p Odkupie sobie Ge Forca 4 lol :D
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Wow przyszedł guild wars i od pierwszego momentu się w nim zakochałem. Narazie mam 3 lvl E/N i narazie dobrze mi idzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() up i co z tego?
mam na sell 2 gold rare axe niehc ktos zagada w gw do mnie nick Ojczul deathblade to pokaze bo mi sie wypisywac nie chce oba maja max dmg |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio mi przyszło GW, i pykam zdrowo
![]() ![]() Jakby co to msg w grze nick" Clarissa Shard 7 E/N Albo jakby co to na GG ![]()
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
|
![]() JA tak w ogole i w szczegole polecam grac na amerykanskim serverze
![]() Msg me Carmen Bone 20 level W/Mo |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |