![]() |
#421 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Na open battle nie widac go albo widac jak s*******a... Raks przynajmniej dla Ciebie Hail ze walczysz ale teksty sa juz stare.
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Secret bez przesady -.- 80 sorc na ue leci, a chyba nie masz tylu ston skinow zeby w nich biegac na kazdym open battle -.-
@L4ki Majac na mysli dobrego sorca mnie miales na mysli? ![]() Ja tez kocham to forum, a w szczegolnosci, ze tutaj duzo osob sie chwali nie wiadomo czym :S
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#423 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Imię: Sting
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
aa i jeszcze jedno padlem bo nie mielismy oraganizacji wtedy^ i zobacz ile oni maja 100+ lvli a ile my moze to ci cos da do myslenia... Bye |
|
![]() |
![]() |
#424 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Siemasz Borewicz ty w każdym odcinku wyrywasz jakąś dupe. Ostatnio edytowany przez Damq - 27-10-2005 o 19:26. |
|
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Damq Pewnie Liam ma buga ... Sam widzialem jak Sting pada - nawet sie nie uhnal.
Jak juz mowilem 100 razy patrz co wyprawia Tageho Toots, ktory ma podobny do Ciebie level, a Liam troche sie mieczyl zanim go sklepali. I jakos on potrafil po przekatnej chodzic ![]() Btw. Wy sie juz czujecie tacy pewni siebie? Zaczynacie expic? Wczoraj by Isaris padl tylko nie bylo zadnego sorca :S Buti-sruti-tutti jak padl to nawet tych 10% dziennie nie robi xD Aha i ja robilem statystyki i jak bys je obejrzal to Was jest 33, w MI jest 34 charow a jesli chodzi o 100+ to MI ma 14,a wy 11 albo 12 juz dobrze nie pamietam.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: wrocek
Stan: Aktywny gracz
Imię: xx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: aurea
Poziom: 47
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() hm rom wygrywa wojne tylko dlatego ze ma Liama... a on w rl pewnie wyglada jak zagrzybialy gosc po 60-ce hrhr pewnie polowe swojego pieknego zycia zmarnowal na trenienie na ots dlatego tak sie buja teraz ale wkoncu nadejdzie jego kolejka dedow
![]() jak by bylo tak ze rom wygra wojne to cos czuje ze pierwsze co zrobią to wy***ią all polakow i wtedy tylko swe bedą rządzic... Sting nigdy nic do Ciebie nie mialem ale brakuje ci kasy na wojne i huntujesz ludzi za freee to jest fair-play? -.- -------------------------------------------------------------------------- PLAY WITH "MI" SHE IS KILLER MACHINE ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() ten temat staje sie coraz smieszniejszy
@ secret~~ jeszcze spoooro wody uplynie zanim wbijesz lev na którym sie przydasz na wojnie ( bo puki co stanowisz latwy lup dla ROM ) ale zycze powodzenia ![]() osobiscie ta wojna przeszkadza mi tylko w tym ze takie dekle jak rask biegaja i bija wszystkich naokolo a middle lev wykozystuja sytuacje i bawia sie w PA ( ale to szczegul ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() -------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik Forum
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() @secret~~
a ty se chyba lubisz dodawac m lvle<-- chyba ze masz problem ze wzrokiem i nie widzisz jaki masz naprawde;] |
![]() |
![]() |
#431 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Endino Tylko ze Isaris bilo wiecej niz dwie osoby xD Ty z Cervikiem mogliscie mu jedynie co to pare uhow zabrac ;p
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Erven
Profesja: Elite Knight
Gildia: Truskawkowe Szalenstwo
Świat: Kyra
Poziom: 84
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() @secret~~
Ty w tym calym temacie smieszysz mnie najbardziej... Niedosc ze wypisujesz takie bzdury to jeszcze klamiesz :/ Jak ty masz 59mlvl to ja jest Eternal Oblivion... Sprawdzialem na tibia.com na statystykach. Sa tylko 3 os co maja 59mlvl i nikt z tych trzech os. nie ma 47 lvl wiec po co takie glupie klamstwa?? stfu n00b!? |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ryin van Hellsing
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dangerous Mind
Poziom: 90
Skille: 85/78
Poziom mag.: 7
|
![]() @ secret
wez czlowieku n/c dla ciebie podobnie jak pelerino szukalem takich osob z 47 lvl okolo i 59 mniej wiecej mlvl,podobnie jak pelerino nic nie znalazlem wiec fdp Stfu bo sie osmieszasz teraz dla mnie."mam 47 lvl i jestem nadzieja polakow z aurei na byt na tym servie!" wez idz czlowieku brechtam z ciebie atm @ktos tam co powiedzial ze liam to 60 letni dziad nie widziales fotki z rla liama wiec Stfu jesli mozesz ![]() Ostatnio edytowany przez Ryin - 28-10-2005 o 22:49. |
![]() |
![]() |
#435 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#436 | |
Użytkownik Forum
Imię: Sting
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() @Podróżnik:
Stara ci chyba nie pokazywała jak słownik wygląda ... @Secret~~: Ty dla mnie wygrałeś na maxa, wogóle wiesz gdzie ty weszłes? Fajnie sie sprawdza na kalkulatorze jak sie ma 5x mlvl nie? :> @topic: *******enie o Chopinie jak narazie jest i tyle ![]()
#439 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004