|
|
#421 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Na open battle nie widac go albo widac jak s*******a... Raks przynajmniej dla Ciebie Hail ze walczysz ale teksty sa juz stare.
|
|
|
|
|
#422 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
@Secret bez przesady -.- 80 sorc na ue leci, a chyba nie masz tylu ston skinow zeby w nich biegac na kazdym open battle -.-
@L4ki Majac na mysli dobrego sorca mnie miales na mysli? ![]() Ja tez kocham to forum, a w szczegolnosci, ze tutaj duzo osob sie chwali nie wiadomo czym :S
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
|
|
|
|
#423 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Imię: Sting
Świat: Aurea
|
Cytuj:
aa i jeszcze jedno padlem bo nie mielismy oraganizacji wtedy^ i zobacz ile oni maja 100+ lvli a ile my moze to ci cos da do myslenia... Bye |
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
|
Cytuj:
![]() Siemasz Borewicz ty w każdym odcinku wyrywasz jakąś dupe. Ostatnio edytowany przez Damq - 27-10-2005 o 19:26. |
|
|
|
|
|
#425 |
|
Użytkownik Forum
|
@Damq Pewnie Liam ma buga ... Sam widzialem jak Sting pada - nawet sie nie uhnal.
Jak juz mowilem 100 razy patrz co wyprawia Tageho Toots, ktory ma podobny do Ciebie level, a Liam troche sie mieczyl zanim go sklepali. I jakos on potrafil po przekatnej chodzic ![]() Btw. Wy sie juz czujecie tacy pewni siebie? Zaczynacie expic? Wczoraj by Isaris padl tylko nie bylo zadnego sorca :S Buti-sruti-tutti jak padl to nawet tych 10% dziennie nie robi xD Aha i ja robilem statystyki i jak bys je obejrzal to Was jest 33, w MI jest 34 charow a jesli chodzi o 100+ to MI ma 14,a wy 11 albo 12 juz dobrze nie pamietam.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
|
|
|
|
#426 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: wrocek
Stan: Aktywny gracz
Imię: xx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: aurea
Poziom: 47
Poziom mag.: 59
|
hm rom wygrywa wojne tylko dlatego ze ma Liama... a on w rl pewnie wyglada jak zagrzybialy gosc po 60-ce hrhr pewnie polowe swojego pieknego zycia zmarnowal na trenienie na ots dlatego tak sie buja teraz ale wkoncu nadejdzie jego kolejka dedow
jak by bylo tak ze rom wygra wojne to cos czuje ze pierwsze co zrobią to wy***ią all polakow i wtedy tylko swe bedą rządzic... Sting nigdy nic do Ciebie nie mialem ale brakuje ci kasy na wojne i huntujesz ludzi za freee to jest fair-play? -.- -------------------------------------------------------------------------- PLAY WITH "MI" SHE IS KILLER MACHINE ![]() |
|
|
|
|
#427 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#428 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
ten temat staje sie coraz smieszniejszy
@ secret~~ jeszcze spoooro wody uplynie zanim wbijesz lev na którym sie przydasz na wojnie ( bo puki co stanowisz latwy lup dla ROM ) ale zycze powodzenia osobiscie ta wojna przeszkadza mi tylko w tym ze takie dekle jak rask biegaja i bija wszystkich naokolo a middle lev wykozystuja sytuacje i bawia sie w PA ( ale to szczegul ) |
|
|
|
|
#429 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
Cytuj:
-------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#430 |
|
Użytkownik Forum
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
@secret~~
a ty se chyba lubisz dodawac m lvle<-- chyba ze masz problem ze wzrokiem i nie widzisz jaki masz naprawde;] |
|
|
|
|
#431 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#432 |
|
Użytkownik Forum
|
@Endino Tylko ze Isaris bilo wiecej niz dwie osoby xD Ty z Cervikiem mogliscie mu jedynie co to pare uhow zabrac ;p
|
|
|
|
#433 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Erven
Profesja: Elite Knight
Gildia: Truskawkowe Szalenstwo
Świat: Kyra
Poziom: 84
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
@secret~~
Ty w tym calym temacie smieszysz mnie najbardziej... Niedosc ze wypisujesz takie bzdury to jeszcze klamiesz :/ Jak ty masz 59mlvl to ja jest Eternal Oblivion... Sprawdzialem na tibia.com na statystykach. Sa tylko 3 os co maja 59mlvl i nikt z tych trzech os. nie ma 47 lvl wiec po co takie glupie klamstwa?? stfu n00b!? |
|
|
|
|
#434 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ryin van Hellsing
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dangerous Mind
Poziom: 90
Skille: 85/78
Poziom mag.: 7
|
@ secret
wez czlowieku n/c dla ciebie podobnie jak pelerino szukalem takich osob z 47 lvl okolo i 59 mniej wiecej mlvl,podobnie jak pelerino nic nie znalazlem wiec fdp Stfu bo sie osmieszasz teraz dla mnie."mam 47 lvl i jestem nadzieja polakow z aurei na byt na tym servie!" wez idz czlowieku brechtam z ciebie atm @ktos tam co powiedzial ze liam to 60 letni dziad nie widziales fotki z rla liama wiec Stfu jesli mozesz ![]() Ostatnio edytowany przez Ryin - 28-10-2005 o 22:49. |
|
|
|
|
#435 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
siara by bylo pasc od 2 palkow i knighta? ^^ |
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Użytkownik Forum
Imię: Sting
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#437 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
@Podróżnik:
Stara ci chyba nie pokazywała jak słownik wygląda ... @Secret~~: Ty dla mnie wygrałeś na maxa, wogóle wiesz gdzie ty weszłes? Fajnie sie sprawdza na kalkulatorze jak sie ma 5x mlvl nie? :> @topic: *******enie o Chopinie jak narazie jest i tyle ![]()
|
|
#439 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|