Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-11-2005, 12:24   #421
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

ekhm..tylko bez klotni 1 bandyta nam wystarczy(xarabek)...
Elder Nagan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-11-2005, 15:02   #422
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Ciopek
Lord Erus domnie sie przy***al zato ze po polsku gadalem zkumplem przed depo i zgfb mnie potraktowal ja sie zhowalem do dp a on zabil kumpla i jakas kolesiowe tez z polski OMG dobrze ze se 4 protkow zalatwilem
hehehe masz pecha a co to protkow.. sry nie pomoga bo erusa nie zabija.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
2. Najprawdopodobniej grał ten rasista ... ostatnio nawet gadale z Erusem z bodajze Mabbisem? jakos tak (sol popraw mnie )
RASISTA?? awolver nie badz smieszny. ani BABBIS ani Nitros nie sa rasistami. A co do tego ktory to zabil to ja wiem. ale nie powiem hehehe
jak cos to na msg w gierce moze odpowiem

Elder Nagan ma racje BEZ KŁÓTNI. Ale jeden banduyta styknie ??Dlaczego xarabek ma byc bandyta? cos przeskrobal? czego nie wiem o.O
DAWAC NOWE PLOTKI

p.s. NIE KLOCIC SIE BO HUNTED!!!!!!
Sol jest offline  
stary 18-11-2005, 12:21   #423
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sol

Elder Nagan ma racje BEZ KŁÓTNI. Ale jeden banduyta styknie ??Dlaczego xarabek ma byc bandyta? cos przeskrobal? czego nie wiem o.O
DAWAC NOWE PLOTKI

heh plotek nowych niema ale to jest bandyta ostatnio z nim gadalem to stwierdzilz e ja sie "wbilem" na serwer a nei ze on mnie zapraszal..podszedlem do kolesia i powiedzialem "hunted" zeby sprawdzic reakcje xarabka a ten do mnie ze "zobaczymy jaki bedziesz cfany" czy jakos tak...mam tu krotka konwersacje z nim troche wulgarna ale wywiadowka w ten dzien byla ..

14:00 Xarabek: to zoabczymy jakis ty cfaniak
14:01 Elder Nagan: ale z ciebe noob
14:03 Elder Nagan: myslisz ze jak dobze obiagneles swe to cie zostawia??
14:04 Xarabek: Ja wiem swje ty wiesz swoje
14:04 Elder Nagan: ja wiem ze ty noob jestes zreszta duyzo osob to wie^^
14:04 Xarabek: Za takie cos padniesz
14:04 Xarabek: Wkrotce
14:05 Xarabek: kozak jestes bo tu niegrasz

krotkie ale jest
Elder Nagan jest offline  
stary 18-11-2005, 23:01   #424
Raxilon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005

Imię: Raxilon
Profesja: Elite Knight
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kuglarz
wiem, że offtopicowo ale pytanko do Raxa
Wracasz do knighta czy dalej będziesz grał druidem?
(plx, wróć do starego chara, bo zaczynam czuć twój oddech na plecach hehe, żartuje sobie troszke )
Dzięki Slyth za docenienie wilków
No i prośba do Kiroya i reszty NG, zróbcie coś z ludzmi, którzy łamią price liste, bo inaczej skończymy z cenami rodem z Premii
Zresztą można się dogadać z Independens jeszcze i wymusić ekonomię na reszcie graczy, jak nie po dobroci to niestety siłą.
To zalezy, druta szczerze mowiac zrobilem tylko dla zabawy i do pogrania w wolnym czasie, nie pgowalem ani nic takiego. Teraz zbytnio nie mam czasu na ostrzejsza gre (szkola, rl life etc.) i chyba zostane przy knighcie, a drut pozostanie tylko moja mala maskotka. Na niektorych ludzi na tym forum to nie mam slow.
Pozdro dla wszystkich znajomych, calych wilkow i innych, ktorzy proboja radzic sobie na tym swiecie.
Yours,
Raxi.
Raxilon jest offline  
stary 18-11-2005, 23:04   #425
Raxilon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
hehehe masz pecha a co to protkow.. sry nie pomoga bo erusa nie zabija.

RASISTA?? awolver nie badz smieszny. ani BABBIS ani Nitros nie sa rasistami. A co do tego ktory to zabil to ja wiem. ale nie powiem hehehe
jak cos to na msg w gierce moze odpowiem

DAWAC NOWE PLOTKI

Jesli sadzisz, ze Erus nie jest rasista to naprawde malo o nim wiesz. Reezor(czy jak mu tam) to najwiekszy rasista z Obsidi, a zapewniam Cie, ze jest ich paru.
Raxilon jest offline  
stary 19-11-2005, 08:18   #426
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Giżycko

Euratielek Dard ma numer GG 6974104
Domyślny Hail NG

Next Generation odwala takie pa ,że się w głowie nie mieśći.Ale co ty możesz wiedzieć ,jeżeli jesteś w tej gildi.(kiroy)Tak samo było na Arcani (jak grałeś z Rexsim)ciągle razem trenowaliśmy,a pózniej huntował mnie za 15 palla jakiegoś ,gdy pózniej się dowiedziałem że nawet kolesia nie znał.Moim zdaniem nie wiem czym się szczycisz że grasz paroma ownerami.Oczerniasz ludzi na tym forum że wystąpili przeciwko swe (mając przy tym powody)to donich powinien każdy mieć Respekt.Co z tego wygracie wojne??(wygraliście)Jak na każdym serverze prędzej czy pózniej dojdzie do rozlamu polaczków ze swe...
I to wy oberwiecie podupie...Czego wy im gratulujecie ,że bedą was wywalać z cave to wy lubicie?Czemu nikt na tym forum nic nie pisał przedtym jak NG dostawało..Ty neutralny "kuglarz" czekałeś tylko kto wygra... Łatwo stanąć po stronie wygranych ....? Jestem duchowo z NG (to znaczy że nie masz jaj aby brać w wojnie) Od jakiś dwóch miechów nie gram na Obsidia ,lecz więcej wiem od wielu z was.Co do katmai i reszty tez byliscie pa ,ale tak to jest jak ma się wyższy level ... Respekt za Odwage,Honor.. Tacy ludzie powini zostać na zawsze w naszej pamięci xD
Euratielek Dard jest offline  
stary 19-11-2005, 22:14   #427
Radovan
Użytkownik Forum

Radovan's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2004

Profesja: Master Sorcerer
Radovan ma numer GG 4347461
Domyślny

Mi sie calkiem dobrze zyje na obsidii. Stworzylem ciekawa gildie , poznalem fajnych ludzi. A PA ze strony NG doswiadczylem tylko raz kiedy 42 lvl ms wszedl do cave'a i zaczal mi wybijac roty, no ale pogodzilem sie z tym , bo widzialem ze on bardzo czesto ten cave okupuje.

little offtopic@

Raxi the second - Raxilon , dopiero nie dawno sobie to uswiadomilem Cos tam kiedys mowiles ze teraz juz grasz knightem, ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze masz tak mocnego knighta. No i gratuluje Ci mlvl na druidzie. W tak krotkim czasie to niiezle osiagniecie ( mf rox ) Pozdro.

little offtopic2@

Zapraszam do mojej gildii Dark Warriors of Honour .

pozdrawiam wszystkich graczy z obsidii

Ostatnio edytowany przez Radovan - 22-11-2005 o 14:41.
Radovan jest offline  
stary 19-11-2005, 23:05   #428
Nazgool
Użytkownik Forum

Nazgool's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

OWN3D-k.o-OWN3D

Ostatnio edytowany przez Nazgool - 03-12-2005 o 17:44.
Nazgool jest offline  
stary 20-11-2005, 08:51   #429
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raxilon
Jesli sadzisz, ze Erus nie jest rasista to naprawde malo o nim wiesz. Reezor(czy jak mu tam) to najwiekszy rasista z Obsidi, a zapewniam Cie, ze jest ich paru.

znan juz na tyle ze moge powiedziec ze nie jest rasista. mowicie ze nie lubi polakow i polakow tylko zabija. dziwne ja jestem polka i co?? zabil mnie erus (ktory czy nitros czy babbis to juz sprawa dla detktywa, bo zaden nie chce sie przyznac choc ja swoja teorie mam) a pozniej babbis czyli rezeer z azury pomogl mi na obsidi dal rozne rzeczy bliyskotki, jesli cos potrzebuje pozmoe. i teraz to samo jest na azurze. na 8 lvlu mielam lepszy sprzet niz niektorzy juz na 30. lubi mnie a nie wydziwia bo jest rasista. ludzie wy sie poknjcie w glowe. to ze pozabila paru polakow o niczym nie swiadczy. daj mi jakies przyklady, wasze rozmowy itp a przekonaj mnie do tego.
a to ze WY sie poklociliscie, a do tego jestes polakiem nie daje powodu do nazywnia go rasista. poznaj go a bedziesz mial inne zdanie.
Sol jest offline  
stary 20-11-2005, 10:58   #430
Nazgool
Użytkownik Forum

Nazgool's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań

Brak ikony

OWN3D-k.o-OWN3D

Ostatnio edytowany przez Nazgool - 03-12-2005 o 17:44.
Nazgool jest offline  
stary 21-11-2005, 07:26   #431
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Imię: Drunka
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Euratielek Dard
...Ty neutralny "kuglarz" czekałeś tylko kto wygra... Łatwo stanąć po stronie wygranych ....? Jestem duchowo z NG (to znaczy że nie masz jaj aby brać w wojnie) Od jakiś dwóch miechów nie gram na Obsidia ,lecz więcej wiem od wielu z was...
No cóż... Przyjmuję każdą krytykę, a co do mojej osoby i neutralności jaką deklaruję (jest ona nadal niezmienna), a to ze trochę pogadałem z Kiroyem i że kilku moich znajomych dostało się później do NG nie oznacza że od razu mam tu lajtowe życie. Też musieliśmy płacić pewnym osobą jak nasi chłopcy poszli po zemstę, też mieliśmy kilka sytuacji, gdzie nie wiadomo było czy nie koniec z tym serverem. Więc to że kogoś tu chwale bądz krytykuje nie oznacza że się "sprzedałem" szwedom, bo tak nigdy nie było. Ja zawsze unikałem konfliktów bo nie gram w tibie dla pvp, może ty tak, ale dla mnie liczy się przede wszystkim to że się utrzymuje na servie, a nie co tydzień robie nowego chara. Euratielek Dard zastanów się czy czasem nie przesiąść się na CS'a albo innego fpp, bo tibia to nie ladajace SDeki i banda 20 lvl knigtow z warhammerami, to tylko drobne ekscesy i poboczne mało istotne wydarzenia dla osób, które tu po prostu chcą dłużej pograć. Jak nie zrozumisz, że bywają od Ciebie lepsi gracze, którzy nie raz nadużują swojej przewagi to szkoda mi Ciebie, bo tylko stracisz nerwy przy tej grze. Taka karma tibii, albo pogodzisz się z PA, random PK, przewagą szwedów, albo skończysz na non-pvp lub odejdziesz do wow'a albo innej gierki dla ludzi lubiących łatwiznę.
Nie czuję że komuś właziłem kiedykolwiek w tyłek, razem z wilkami nie raz przeklinałem NG za PA i chronienie złodzieji i random PK, bo to są fakty który nie przeoczyłem i nie mam zamiaru o nich milczeć, ale też nie zapomne, że to oni ustabilizowali Obsidie i gra się teraz całkiem nieźle. I tylko strach pomyśleć co by sie tu działo gdyby żądzili tu polacy, pewnie bym musiał płacić po 30k za każdego posta jakiego tu napisałem bo nie chciałem dwa mięsiące temu ginąć w imię waszych błędnych pobudek i górnolotnych, pustych haseł.
To jest tylko GRA! I ja gram w nią tak jak potrafię, najwyraźniej nie gram aż tak źle, bo nadal jestem na Obsidii i wciąż posuwam się naprzód, a ty Euratielek Dard?? Gdzie ty jesteś?? Ile charów, chłopcze, od tego czasu miałeś??
stary 21-11-2005, 07:34   #432
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radovan

little offtopic@

Raxi the second - Raxilion , dopiero nie dawno sobie to uswiadomilem Cos tam kiedys mowiles ze teraz juz grasz knightem, ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze masz tak mocnego knighta. No i gratuluje Ci mlvl na druidzie. W tak krotkim czasie to niiezle osiagniecie ( mf rox ) Pozdro.
Raxilon byl (kiedy expil ) bodajze 3 na servie , kiedy zaczal trenic mial najlepsze skille na servie i spadl na 5 miejsce w expie reszte opowie on sam jezeli bedzie chccial
A co do Erusa to to jest dla mnie po prostu n/c temat i tak sie nikt z nikim nie zgodzi na forum jezeli chodzi o Erusa .
^Awolver^ jest offline  
stary 21-11-2005, 09:44   #433
Raxilon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
znan juz na tyle ze moge powiedziec ze nie jest rasista. mowicie ze nie lubi polakow i polakow tylko zabija. dziwne ja jestem polka i co?? zabil mnie erus (ktory czy nitros czy babbis to juz sprawa dla detktywa, bo zaden nie chce sie przyznac choc ja swoja teorie mam) a pozniej babbis czyli rezeer z azury pomogl mi na obsidi dal rozne rzeczy bliyskotki, jesli cos potrzebuje pozmoe. i teraz to samo jest na azurze. na 8 lvlu mielam lepszy sprzet niz niektorzy juz na 30. lubi mnie a nie wydziwia bo jest rasista. ludzie wy sie poknjcie w glowe. to ze pozabila paru polakow o niczym nie swiadczy. daj mi jakies przyklady, wasze rozmowy itp a przekonaj mnie do tego.
a to ze WY sie poklociliscie, a do tego jestes polakiem nie daje powodu do nazywnia go rasista. poznaj go a bedziesz mial inne zdanie.
Wiec wyobraz sobie, ze na tym serwerze gralem dluzej niz Ty i wiecej czasu z nim spedzilem niz Ci sie wydaje. Najpierw byl mily, pomagal mi, a pozniej zaczynal bez powodu sie pluc. Wkoncu nie wytrzymalem gdy zarzadal payment odemnie, bo ktos tam znajomy zabil jego kolege, powiedzialem, ze nie bede za nic placil i tyle(skoro byl takim kolega, to chyba sie nie kaze placic kolegom, nieprawdaz?). Pozniej przyszedl z Millido(ten to juz wogole jest przypalem) i zabili mnie w ab, po tym jak jego koledzy z azury(boneshards) zaatakowali mnie i zrobilem pz locka. Naprawde znam go dluzej niz Ty, wiele tez o nich z innych serwerow slyszalem.
Raxilon jest offline  
stary 21-11-2005, 11:51   #434
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

@Kuglarz

brawo za swietna wypowiedz. ja nie znam nikogo z naszej gildii kto by wlazil w tylek szwedom. z jednymi sie przyjaznimy a z innymi nie. zycie......

@raxilion

co do erusa to ja mam inne zdanie. trudno mi powiedziec o ktorej osobie mowisz. bo jak wiadomo nie kazdy swoja postacia gra sam. ja narazie nie narzekam. dla mnie jest mily i nie wydaje mi sie zeby mial powody aby to zmienic. zreszta kazdy lubi tych ktorych chce.

KAZDY SAM SOBIE PRZYJACIOL WYBIERA

a NG to PA i PK i ich nie lubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! zmienilam o nich zdanie niestety na gorsze......
Sol jest offline  
stary 22-11-2005, 06:34   #435
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

NIestety ale jestem zmuszony zasmucic pewne osoby otóż w tibii nie chodzi o to kto gra tylko chodzi o postać... wiem ze podchodzicie (wy niektorzy) troche inaczej ale wlasnie dlatego sharing acc jest zakazany! ja potrafie zrozumiec jak sie ludzie dobrze znaja brat, siostra, ojciec kumpel mieszkajacy 15 metrow odemne....
w ogóle tamta historia z Millido i Erusem to dotyczyła tego iz raxilon zaczla ich doganaic w expie (millida wyprzedzac) a ze im sie to nie za bardzo podobalo to... no i wyzej jest juz napisane
^Awolver^ jest offline  
stary 22-11-2005, 08:05   #436
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

Kuglarz piekne przemówienie..az sie lezka w oku zakrecila

Sol
Ja Erusa nie znalem ale bralem udzial w ojnie to byla moja 1 wojna a duzo zrobilem dla polakow..w przeciwienstwie do niektorych...Z Erusem nigy nie gadalem ale wiesz jak to jest...ludzi sie ocenia zanim sie ich pozna;/

NG moze utrzymuje jakos ten serwer ale PA z ich strony jest lekka przesada...

Rozumiem sobie pozabijac 4fun mi sie zdarza jak sie juz nudze..

..nudze sie bo niemam kim grac i Z kim...
Elder Nagan jest offline  
stary 22-11-2005, 11:51   #437
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
Kuglarz piekne przemówienie..az sie lezka w oku zakrecila

Sol
Ja Erusa nie znalem ale bralem udzial w ojnie to byla moja 1 wojna a duzo zrobilem dla polakow..w przeciwienstwie do niektorych...Z Erusem nigy nie gadalem ale wiesz jak to jest...ludzi sie ocenia zanim sie ich pozna;/

NG moze utrzymuje jakos ten serwer ale PA z ich strony jest lekka przesada...

Rozumiem sobie pozabijac 4fun mi sie zdarza jak sie juz nudze..

..nudze sie bo niemam kim grac i Z kim...
prosze mi tu nie wmawiac ze ja niejestem patriotka ect..... ja barac w wojnie nie bede nigdy ja gram dla zabawy i jedyne co ubiajam w gierce to potworki... a nie ludzie...
ja w przeciwienistwie do ciebie oceniam ludzi jak ich poznam a nie po tym jakie plotki o nim chodza. i wybieram ludzi wartosciowych. a to ze wy sie klocicie bo dogania was ktos lub wy kogos w statystykach, to przykro mi. pkujcie sie robcie co chcecie. ALE MNIE ZOSTAWCIE W SPOKOJU. i ja sie mieszac w wojny niebede bo one nie sa moja!!!!!!!!!!!!!! ja jestem neutralna osoba, ktora po zadnej stronie nie stoi. mam znajomych z jednej i 2giej strony. a mysle ze tak samo mysla moi kochani koledzy z gildii.

a jesli ty piszesz ze czasami zabijesz se bogu winnego czlowieczka i to dla zabawy to sorry ale jestes dla mnie nikim. nie takie sa zasady w tej grze przynajmniej dla mnie. to jest gra gdzie robisz postac dla siebie a nie dla innych.

powodzenia........
stary 22-11-2005, 12:16   #438
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Tak w ogóle głowynmi zasadami Tibii jest :
- pvp
- non pvp
- pvp enforced
Grajac na pvp zasadami jest zabijanie ludzi za odpoiwednia kare i mozliwoscia odpokutowania przez jego czy tez przypadkowych znajomych
dalej do Nagana ;]
O kogo ci przedewszystkim chodzi ze nic na wojnie nie zrobil? ( z czystej ciekawosci ) ja bym chetnie z toba pogadal na priv o tych czy innych osobach ktore tak czy ianczej zahcowywały się na wojnie :/ ( przez to rozumiem nie atakowanie wrogów i ogolnie brak pomocy w sytuacjach kryzysowych) powoli tu dochodzi do kłótni przez Erusa ale dobra ja w to jak juz mowilem NIE wnikam

pozdro dla White Wolfs którzy zgodzili się mnie przyjąć do gildii.
i specjalne pozdro dla Kiroya
^Awolver^ jest offline  
stary 22-11-2005, 14:06   #439
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

Sol:
ja nigdzie nie napisalem ze niejestes patriotka i to sie tyczylo ogolu...

Dla mnie zabijanie samych potworkow jest nadzwyczaj nudne...rozumiem ze kady lubi sobie pograc bo tez lubialem..ale w Tibie im wiecej sie siedzi na creatach tym bardziej chce sie polowac...

wiekszosc mojej gry ostatnie miesiace to byly Rotwormy i Ghoule...Mam dosc a czasem pkowanie to fajna zabawa..mam blackliste to ja unicestwiam albo random pk..

Pojechala po mnie...

Awolver:
Jak chcesz to napisz pogadam glownie chodzilo mi o Xarabka ktory nieudolnie prubowal zaprzeczyc udzialu w wojnie..namawial a nic nie robil ehh..
Elder Nagan jest offline  
stary 24-11-2005, 15:36   #440
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Domyślny

piszczie cos bo nam temat skasuja ;P
Elder Nagan jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania