Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-12-2005, 14:04   #421
Madus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Domyślny Omfg.

Omg. Ludzie o czym wy wogule gadacie ?? Nie rozumiem was czemu macie pretensje do Rondla i reszty sqadu. Oni sa w Arcaniu bo tego chca nikt ich do tego nie zmusza. Przeciez to jest normlane ze jest sie w gildi nie tylko z ludzi o tej samej narodowosci, ale jak wy uwazacie ze jak jest sie w gildi ze swe albo innym to jest zdrada to zal mi was ludzie !! Ja odeszlem z Iridi i nie dlatego ze Arcanium cos tam mi zrobilo tlyko dlatego ze nie chce mi sie juz sluchac was wszystkich "kik arcanium z serva" itp.!! Bylem czlonikem Lost Exiles gdy trwala "niby wojna" ;p (bo tego co tam mialo miejsce nie mozna nazwac wojna)!! Pewnego dnia loguje sie do gry a tu mi krzycza na GC "wojna z Arcanium zabili 4 naszych" !! Kilka osób z gildi chcialo walczyc ale jak mozna walczyc bez przygotowania ( runy kasa itp. )!! A wiekszasc polaków biegala po depo w Venore i krzyczala " do walki a nie w depo stoicie" !! Ale moze ktos mi uswiadomi jak mielismy walczyc z 3bp uh !! A wszyscycy jestescie modzy w gembie i ciagle tylko zeby obalic arcanium!! A ja wam poiwem ze Arcaniu mi nie przeszkadza na tym seriwe przeszkadzalo mi tlyko to ze nie mozecie sie zebrac i czegos dokonac na tym swrwie !! I z mila chencia zebym mial mozliwoac to bym dolonczyl do Arcanium bo przynajmniej oni sa zgrani!! A nie tak jak polacy na Iridi boja sie o swoje lv i skile !! Pff

P.S Przepraszam za blendy ortigraficzne ale spieszylo mi sie !

@ Z tego co wiem to Polacy w Arc maja juz jakis glos np. Yamachati jest Vickiem
A jak nie chcesz wiencej padac bez powodu to sie postawcie Arcanium!! Wlasnie to jest jeden z najwazniejszych powodów czemu odeszlem z Irdi nie umiecie walczyc o swoje !! Bye

Madusik~~

Ostatnio edytowany przez Madus - 27-12-2005 o 14:11.
Madus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-12-2005, 14:06   #422
Valard
Użytkownik Forum

Valard's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia/Xerena
Domyślny

Jak chcą niech będą, ale niech starają się odgrywać w arcanium jakąś rolę. Powinni starać się utemperować swe. Na co być w gildi jak nie ma się w niej żadnego głosu?? Dziś padłem od Mimm na pohu ;/. Za to chyba że tam byłem...

Napisz jeżeli zaglądasz: http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=50865
Valard jest offline  
stary 27-12-2005, 14:12   #423
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Stan: Na emeryturze
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Ogorek: jak widzisz to niejest takie latwe, bo co jeden konflikt sie skonczy to odrazu jest grozba nastepnej wojny
kto wam teraz zagraza?

Cytuj:
jeszcze teraz zaczelo sie zabijanie rl kumpli wiec to nie jest za ciekawa sytuacja dla nikogo.
Fakt. Lassad padl, ale czy tylko on? jesli tylko on zostal zabity to jeszcze niewiele znaczy.

Cytuj:
Pamietam jak ktos na tym forum napisal ze jak tylko sie wojna skonczy to Polacy wyleca z Arcanium, noi sie skonczyla i zamiast wyleciec to kisia wszedl na vice-lidera LOL^^.
heh... gdybyscie teraz wylecieli to byloby oczywiste ze ARC zostaloby wrecz zmiecione z tego servera, wiec nie ma co sie dziwic ze jeszcze was nie pogonili.

Cytuj:
Banditos: Jesli jestesmy tylko marionetkami to powiedz mi dlaczego po dedzie naszegl rl kumpla Lassata cale Arcanium poszlo zabic Frixiego, wiec... o czyms to swiadczy.
tak masz racje. to o czyms swiadczy... ale o czym? oto jest pytanie

wracajac jeszcze do tego 'zagrozenia' jakie czycha na ARC zaraz za krzakami to wiesz... Bentero raczej nie byl dla was duzym zagrozeniem. moze nawet zadnym, a jednak na Cyclopolis musieliscie sie do niego przyczepic i to tylko dlatego ze wasz kupel chcial sobie poexpic. najsmieszniejsze bylo to jak ten wasz kolega powiedzial ze to Berger jest PA, bo nie moze sobie przywlaszczy kawalka mapy tylko dla siebie, po czym albo on albo ktos z ARC [juz nie pamietam dokladnie] dodal ze taraz cyclo jest zajete na 2 tygodnie wlasznie przez tego kolesia.
moze na iridi gdzies tam po cichu zbiera sie jakas grupa, ktora chce wam skopac tylki [mam nadzieje] ale prawda jest taka, ze przez was 'cierpi' duzo niewinnych osob.

mam nadzieje Rondel, ze kiedys ty tez bedziesz w takiej sytuacji, ze wieszosc twoich kumpli odejdzie z servera, bo ktos nie daje im grac, a ty sam tez bedziesz sie musial zastanawiac czy zostac, bo moze ciebie tez bedziesz ja kilka lvli ktos huntowal za to ze... no wlasnie...

pozdr0
stary 27-12-2005, 14:34   #424
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Banditos
Takiego PA na zadnym innym serwie nie widzialem a gralem juz na 5.
Rotfl, zapewne byly to servery non-pvp.

Cytuj:
Mialem na nich 40 + lvl i nic nie bylo problemu z nikim a na iridi takie rzeczy sie dzieja, ze odechciewa sie grac !
Jak sie odechciewa to nie graj.

Cytuj:
To wszystko sprawka arc mysle, ze zaniedlugo sie to skonczy bo wiecznie nie beda rzadzic .
Poki co, zapowiada sie na dluzszy pobyt Arc na serwerze panie jasnowidzacy.

Cytuj:
A co do Polakow w arc , to na ich miejscu bal bym sie wyjsc na przystanek autobusowy poniewaz znam ludzi ktorzy chca im zrobic krzywde (sam bym chetnie kopnal jednego lub paru z nich ).
A ja na Twoim miejscu wybralbym sie do psychiatry i na lekcje polskiego bo znam ludzi ktorzy pekaja ze smiechu czytajac Twoje posty (sam sie smieje czytajac Twoje wypociny). Rotfl, w tym momencie zrobiles z siebie idiote wiekszego niz mi sie wydawalo. Najwyraznej Tobie i Twoim "kolegom" zacieraja sie granice pomiedzy gra a rzeczywistoscia.

Cytuj:
Patrzac na tibia.com ile ludzi jest online na serwach to iridia zalicza sie do tych w ktorych najmniej ludzi gra bardzo mi z tego powodu jest przykro . I nie dziwie sie ludziom ktorzy chetnie skopali arc !
A mi bardzo jest przykro z tego powodu, ze na serwerze na ktorym gram jest masa takich ludzi jak Ty. Poza tym, nie wiem kiedy Ci sie to przysnilo ale jak na razie to Arc kopie tylki kazdemu ktory im sie przeciwstawi. =]

Pobijesz mnie w rl za tego posta? =>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rendevar
wyraze sie zle ale czemu ****a Polacy sa w Arckanium ???????
tam sa same szwedy wredne jak h**.wy chcecie zepsuc ten serwer...
Po to zebys sie pytal, nauczcie sie kvrwa ze nie dzieli sie ludzi ze wzgledu na ich pochodzenie. Jak sie nie podoba to proponuje poszukac innej piaskownicy.
Rankor jest offline  
stary 27-12-2005, 16:35   #425
Banditos
Użytkownik Forum

Banditos's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005

Imię: m
Poziom: 12
Domyślny

RAnkor to powiedz czemu coraz mniej ludzi gra na iridi wytlumacz to zjawisko. JA na iridi jestem od powstania tego serwia i wiem chyba troche wiecej niz ty. Jesli nie PA arc to jaki jest powod ze ludzie opuszczaja ten serwer ?? O ile mi wiadomo to arc huntuje rodzinke de'masterow (wyjatkiem jest szenlong) A wiesz za co ? ja wiem bo jeden z nich mial jakis problem a arc przezucila ten problem na cala rodzinke ;/
Banditos jest offline  
stary 27-12-2005, 17:27   #426
Alora
Użytkownik Forum

Alora's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny Arc

Ludzie Arcanium bedzie rządzić dopuki polska społecznośc i nie tylko nie postawi się. Widziałem dużo PA w wykonaniu wielu gildi ale w wykonaniu Arc narzie jest najgorsze. Pozatym Arc ma dużą determinacje żeby rządzic a to dlatego że znudzeni gracze z Secury Templar of the darkness, King Dragon II to teraz Praxia ,Praxian itd. Iridi potrzebuje naraie pokoju a nie nowego powstania może w przyszłości w co wątpie uda się ograniczyć PA.

Pomóż głodnym dzieciom!
Alora jest offline  
stary 27-12-2005, 20:27   #427
Rankor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
RAnkor to powiedz czemu coraz mniej ludzi gra na iridi wytlumacz to zjawisko.
Rotfl, pytaj sie tych co odeszli nie mnie. Ja na nigdy nie plakalem, ze odchodze z serwera bo zabil mnie zly power abuser =<

Cytuj:
JA na iridi jestem od powstania tego serwia i wiem chyba troche wiecej niz ty.
Rotfl, tos mi dowalil, tez gram od poczatku serwera i nie wydaje mi sie, zebym wiedzial mniej od Ciebie... =d

Cytuj:
Jesli nie PA arc to jaki jest powod ze ludzie opuszczaja ten serwer ??
Phew, prawa dzungli, najslabsi sie wykrusza. Jakos mnie i moich przyjaciol ANI RAZU Arcanium nie zabusowalo.

Cytuj:
O ile mi wiadomo to arc huntuje rodzinke de'masterow (wyjatkiem jest szenlong) A wiesz za co ? ja wiem bo jeden z nich mial jakis problem a arc przezucila ten problem na cala rodzinke ;/
Podpisywanie sie pod jednym nazwiskiem ma swoje plusy i minusy. Minusem jest to, ze jesli jeden cos nabroi, reszcie tez sie dostaje. I nie tylko Arc tak robi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora
Ludzie Arcanium bedzie rządzić dopoki polska społecznośc i nie tylko nie postawi się.
I nastepny idiota dzielacy ludzi na:
- Przecudownych Polakow
- zlych i abusujacych Szwedow (ew. ludzi z innego kraju niz Polska)

Cytuj:
Widziałem dużo PA w wykonaniu wielu gildi ale w wykonaniu Arc narzie jest najgorsze.
"Óbidź zlyh i wstrednych szfeduf!!11oneone"
Z tego co napisales wnioskuje, ze malo widziales~
Ktory to juz raz pisze, ze jak Wam sie nie podoba to powinniscie przeniesc sie na serwer non-pvp(czyt. zabrac lopatke i zmienic piaskownice). =]

Cytuj:
Pozatym Arc ma dużą determinacje żeby rządzic a to dlatego że znudzeni gracze z Secury Templar of the darkness, King Dragon II to teraz Praxia ,Praxian itd. Iridi potrzebuje naraie pokoju a nie nowego powstania może w przyszłości w co wątpie uda się ograniczyć PA.
Wymieniles (AZ!) 2 graczy z Secury. O ile wiem nie tylko gracze z Secury wchodza w sklad Arcanium.
Rankor jest offline  
stary 27-12-2005, 20:57   #428
Banditos
Użytkownik Forum

Banditos's Avatar

Domyślny

wiesz czemu cie arc nie bije ?? Bo jak sie ma taki low lvl to nie warto sie brudzic na takich noobkow jak ty !! A po 2 jak sie komu lize dupe to sie nie dziwie !!
Banditos jest offline  
stary 27-12-2005, 21:11   #429
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Pergamin

je ludzie... przystopujcie troche. zaczynacie schodzic na bardzo niski poziom, a to nieswiadczy o was zbyt dobrze.
stary 27-12-2005, 21:31   #430
Banditos
Użytkownik Forum

Banditos's Avatar

Domyślny

Ogorek masz racje zapomnialem sie troche ;/
Rankor jesli ludzie odchodza z serwa to uwazasz ze to nie wina arc .Ja uwazam inaczej niz ty, to ich wina a wiesz czemu bo tak sie sklada (na nieszczescie graczy) ze arc rzadzi serwem a jesli w jakims panstwie sie zle dzieje to jakos wszyscy maja pretensje dla ludzi ktorzy rzadza panstwem i nic tego nie zmieni, poprostu podaje sie ich do dymisji !
Banditos jest offline  
stary 27-12-2005, 21:37   #431
Yamahati
Użytkownik Forum

Yamahati's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów

Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
Yamahati ma numer GG NIE INTERESUJ SIE
Domyślny

Mówicie że nas wy***ia z arc jak juz nie bedziemy im potrzebni? to po co mnie wzieli do Triad jak mieli wystarczajaca armie zeby kazdego u***ac na tym serwie? po co bylem w Fusion, Divinity reign etc jak wcale im tak bardzo nie bylem potrzebny? Jesli nie wyjdziemy z Arcanium sami to bedziemy w tej gildi az do konca jej istnienia. Co do bicia na rl ja slyszalem ze na mnie sie ekipa zbiera, ja juz dalem paru panom moj adres jak ktos jeszcze chce to na privie niech pisze, zapraszam kazdego a jak nie bedziesz wiedzial jak trafic wejdz na www.uwaga.pl ( chyba taka strona ) i poszukaj osiedla baranowka
Yamahati jest offline  
stary 27-12-2005, 21:38   #432
Rankor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
wiesz czemu cie arc nie bije ?? Bo jak sie ma taki low lvl to nie warto sie brudzic na takich noobkow jak ty !! A po 2 jak sie komu lize dupe to sie nie dziwie !!
Widzisz, opuscilem iridie na dobre pol roku bo przegralem wojne z ludzmi ktorzy dzisiaj sa w Arcanium. Wrocilem. Bez problemu expie w miejscach gdzie bardzo czesto spotykam ludzi z Arc (POH, d lair, kopalnie) i jakos mnie nie wyrzucaja jesli bylem tam pierwszy. Co do oceniania ludzi po lvlu, zachowaj to dla siebie. =]
Nie mam po co lizac dupy dla Arc. Ich protekcja nie jest mi potrzebna.
Rankor jest offline  
stary 27-12-2005, 21:51   #433
Banditos
Użytkownik Forum

Banditos's Avatar

Domyślny

To masz szczescie bo mnie trafilo sie z 3 razy PA z arc
1 na dragach w ank przyszedl scoty i powiedzial wyczerpujaco BYE
2 na necro na darashi cirmo
3 roty na darashi
Najnowsze PA arc zakaz expienia przez tydzien i 3 miesiace bez gildi :0 yamahati tos wymyslil
jest tego duzo duzo wiecej nie bede wymienial poniewaz i tak to rondel albo yama zdementuje i bedzie podawal lewe argumenty ;/
Mialem nadzieje ze jak bedzie koniec wojny z NR sutuacja na serwie bedzie lepsze a tu okazuje sie ze ludzie odchodza z serwa po jakims domysle yamahati ze ktos go chce zabic ;/
przykro mi bylo bo duzo dobrych ludzi odeszlo ;/
Banditos jest offline  
stary 27-12-2005, 23:11   #434
Yamahati
Użytkownik Forum

Yamahati's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005

Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
Yamahati ma numer GG NIE INTERESUJ SIE
Domyślny

Nie ja to wymyslilem tylko ja im to przekazywalem, stfu jak nie wiesz
Yamahati jest offline  
stary 28-12-2005, 13:04   #435
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Domyślny

Musze sie zgodzic z Yama~ ze to nie on to wymyślił tylko Arcanium tak ustaliło. Podobno juz mozemy expic. Ale wyszly kolejne problemy ale nie wszyscy musza wiedziec o co chodzi
Jinikao jest offline  
stary 29-12-2005, 02:08   #436
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Pergamin

eee... zaraz. moze mi ktos tutaj wyjasnic? ja chyba troche nie na czasie jestem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
Podobno juz mozemy expic.
ARC zabronilo wam expic? kiedy? gdzie? za co? komu?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
Ale wyszly kolejne problemy ale nie wszyscy musza wiedziec o co chodzi
nie musza ale chyba moga no nie badz taki zamkniety w sobie i powiedz o co chodzi

Ostatnio edytowany przez ogorek - 29-12-2005 o 15:12.
ogorek jest offline  
stary 29-12-2005, 13:08   #437
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Domyślny

@Up Nie moge
Jinikao jest offline  
stary 29-12-2005, 13:19   #438
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yamahati
a jak nie bedziesz wiedzial jak trafic wejdz na
http://uwaga.onet.pl/1211617,archiwum.html

Ale reklama

Signed Rondel
stary 29-12-2005, 15:02   #439
Banditos
Użytkownik Forum

Banditos's Avatar

Domyślny

ogorek juz ci mowie za co. Podobno ktos z Lost Exiles chcial ubic Yamahati (oczywiscie brak dowodow) i wyszla (niby) wojna LE na Arc (tylko ze nikt nikomu jej nie wypowiedzia)i tak oto padlo z6 ludzi z LE wogule nie walczac (nie wystrzelili nawet 1 bolta) NO i Ludzie z LE nie moga expic przez tydzien i na 3 miesiace nie moga byc w zadnej gildi .(pieknie co pierwszy raz z takim czyms sie spotkalem)
Banditos jest offline  
stary 29-12-2005, 15:15   #440
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Pergamin

@up Dzieki Banditos.

A czy ktos z ARC moglby to skomentowac? potwierdzic, zaprzeczyc, podac jakies powody...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania