Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-03-2006, 12:31   #421
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
i to jest wlasnie podejscie ... "nie dacie im rady bo maja duzo 100 lv ... " to co z tego ... trzeba probowac bo inaczej kazdy bedzie sie bal pozatym podoba sie wam gra na takim serverze ?? bo mi osobiscie nei i w d*pie to mam czy bede mial 64 lv i gral na innym serwerzeczy tez zostane zabity kilka razy i pojde gdzie indziej. Bo poki patriots rzadza to ja zmieniam serwer ....
Nie całkiem o to mi chodziło. Nie dacie im rady nie tylko dlatego że mają dużo 100lv i dużo kasy i są zgrani i... czy potrzeba więcej i?? Komandos widziałeś poprzednie "wojny" patriots vs appendix, blue ~~. Żadnego fraga ze strony aliancu patsi po prostu logowali się i w 5-6 na 1 wybijali pokolei czy to ma sens ??? mi też się nie podoba to co się dzieje na servie no ale co mam zrobić??? walczyć?? przegram i zmiana serva (szczerze to już mi by się nie chciało) wiem jestem pesymistycznie nastawiony?? nie raczej jestem realistą mierze siły na zamiary (jestem na 1-2 sd więc bym po prostu padał jak mucha)ale wbijać w to będę padał i ch.j no ale co z tego kiedy jakoś nie wierzę w jakąś open battle a pz kamping nie jest dla mnie. Chary które walczą po stronie Desperados przeważnie byli już w appendix lub w Blue~~ więc nie za bardzo mają kasę i możliwości (bo głównie całą wojnę albo się nie logowali albo pz okupowali). Przypomina mi się ocena wszystkich powstań polaków komandos z histy napewno też pamiętasz ocena powstań styczniowego, listopadowego?? Bez rozłamu w patriots lub "cudu" nic z tego nie wyjdzie. Największą szansę miało pierwsze powstanie i tak było też i teraz appendix i Blue~~ razem mogłyby z łatwością pokonać patsów byli liczniejsi i przy odrobinie szczęścia odnieśli by zwycięstwo ...ale stało się inaczej do bitwy nawet nie doszło a membersi aliancu zaczęli jeszcze płacić patsom co już wcale miaja się z celem i zdrowym rozsądkiem. Teraz jest was mniej co do organizacji nie wiem ale jeżeli ma to być powtórka z 1 powstania to...
jastr jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-03-2006, 12:41   #422
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

gram na galanie i jeszcze nigdy sie do mnie nie przyczepili bez powodu
taka jest prawda wy mowicie na nich pa a to poprostu jest wasza wina , atakujecie jakies noobow 20 lvli albo nizsze bo sa pk a potem macie problemy i musicie placic , oni specjalcnie sie podszywaja pod takie noobowskie chary i was prowokuja do uderzenia a wy na to sie nabieracie a potem macie placic

to wszystko co mialem do powiedzienia

ps galana to dobry serv i nigdy go nie zmienie

edit@

Ja osobiscie ignoruje pekerow i nigdy nie atakuje , chyba ze mam powod

Ostatnio edytowany przez dressu - 10-03-2006 o 12:48.
dressu jest offline  
stary 10-03-2006, 12:51   #423
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
taka jest prawda wy mowicie na nich pa a to poprostu jest wasza wina , atakujecie jakies noobow 20 lvli albo nizsze bo sa pk a potem macie problemy i musicie placic , oni specjalcnie sie podszywaja pod takie noobowskie chary i was prowokuja do uderzenia a wy na to sie nabieracie a potem macie placic

edit@

a hunt za to ze ktos za szybko expi? tez wina tego kogos?
mnie huntowali za to ze nie chcialem z guardow wyjsc jakiemus ~35 ms
Drugi raz huntowal mnie febb bo znam demiego....
qmpel padl za to ze NIBY uzywa Cavebotta, wpadli na scaraby on jakies 2 min wczesniej zaczol tam expic zobaczyli go tylko na ekranie odrazu zaczeli na*******ac ten zaczol gadac z nimi uhac sie i s*******ac a ci sie upieraja ze to byl cavebott....
next qmpel padl bo mial za duzo kaski w domq ~150k i wprost mu o tym powiedzieli...
nie chce mi sie wiecej przykladow pisac bo po co....
ja wiem swoje ty swoje...

to sa ***ani pa i tyle masz farta ze jeszcze tego nie odczules.....
thewojtek jest offline  
stary 10-03-2006, 13:19   #424
bolekndm
Użytkownik forum

bolekndm's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2005

Domyślny

Cytuj:

edit@

Pfffff wez wogule. Wiec co jak mnie jakis 20lv zacznie obrazac lub w****aic to nie moge go ruszyc bo to jakis kumpel albo noobchar jakiegos kola z Patsow i ty to nazywasz fajnym servem. Ja co chwile mialem jakies akcje z PAtsami. Raz Anarchist mnie trapnol i na*******al za nic po prostu chcial wymusic Bohy, poniewaz potrzebny bylmu hajs po dedzie, innym razem veccia na*******ala mnie zeby zajac se resp dragow. Naprawde super serv...
bolekndm jest offline  
stary 10-03-2006, 14:48   #425
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Poziom: 1+
Domyślny

Zgodze sie z toba co do Anarchista , to jest najwiekszy noob z patriotow, cwaniak mysli ze mu wszystko wolno , leje wszystkich ,mysli ze ma nieograniczona sile. Ale co przeciez jest w patriotach to moze robic co zeche ;/

kumpel expil sobie z 2 innymi sorcami i blokerem na hydrach a ten przylazl z kapcomem i kazal wylazic im , pozabijal wszystkie summony i powiedzial ze przejmuje resp caly i maja stad wylazic , jak nie to oczywiscie wiadomo co by sie stalo.. no i oczywiscie musieli wychodzic

Nie zdziwilbym sie jakby dostalby kicka z gildii i dobrze by bylo , no i do kogoby poszedl?

tego ci zycze bo jest wielki noob ktory naduzywa sily przeciwko slabszym

Ostatnio edytowany przez dressu - 10-03-2006 o 14:52.
dressu jest offline  
stary 10-03-2006, 17:20   #426
Aylitha
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny gracz
Imię: Aylitha
Profesja: Elite Knight
Poziom: 93
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
Oczko

Cytuj:

edit@

"No comment."

Też gram na Galanie i wiem dobrze jak na niej jest.Byłem jednym z high lvli ale miałem haka i ***a mam. Zrobiłem se chara od początku zrobiłem 94 lvl aż tu nagle...
Mar 09 2006, 19:44:44 CET Killed at Level 94 by Kardear

a powodem było ...

16:34 Konda: ppl are saying u are demiphant
16:34 Aylitha: ;o

To moze tu ktoś wie kto puścił jakaś ***ana plote ze ja to demiphant? Bo ja tego nie rozumiem -.-"

/Maciek

Ostatnio edytowany przez Aylitha - 10-03-2006 o 17:26.
Aylitha jest offline  
stary 10-03-2006, 17:21   #427
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Hail Revolution!! ;D
Rybzor jest offline  
stary 10-03-2006, 17:52   #428
Fabolous
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Z tego co napisał Aylitha to wydaje mi się że to jest Boltan. <?>

1 .Był hlvl.
2. Miał hacka.

wszystko się zgadza
And a hundred percent reason to remember the name!
Fabolous jest offline  
stary 10-03-2006, 18:06   #429
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ci co tu pisza ze maja hunta od corlica za nic itp, bzdury, znam go dosc dobrze i on nie huntuje za nic, to ze wam jakis noob tak powiedzial, albo ze ma napisane "friends - corlic" nei znaczy ze corlic was huntuje. ilu z was co niby maja u niego hunta napisalo do niego albo kogos z patsow zeby to wyjasnic? zaloze sie ze nikt, a robicie tylko zamieszanie i narzekacie.
Taaak? A ja mam hunta (17:04 Corlic: hunted.) za missclicka na jakiegoś redskulla na tombie dzisiaj. Nie stracił nawet 1 HP a teraz mam płacić. Nie huntuje za bzdury? Żyj sobie dalej w świecie złudzeń -,-

edit: już chyba good jest ;*

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 11-03-2006 o 01:08.
Lasooch jest offline  
stary 10-03-2006, 18:19   #430
Aylitha
Użytkownik forum

Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fabolous
Z tego co napisał Aylitha to wydaje mi się że to jest Boltan. <?>

1 .Był hlvl.
2. Miał hacka.

wszystko się zgadza
Może i jestem Boltan ale napewno nie Demiphant -.-" Anarchist moze ty mi powiesz co sie tu dzieje?

/Maciek
Aylitha jest offline  
stary 10-03-2006, 22:40   #431
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:

edit@

hahahaha to jak wyjasnisz mi ze np. Keekz i febb zaczeli mnie na****ć na cyclopolis za to ze se tam expilem :>??? albo ze kumpel sprzedawal teddy beara i za to go uje****i ??? To ze kolege bili za to ze niby ukradl pare dni temu loot z kopalni guardow chociaz od 2 miesiecy na guardach nie byl... ??? i to ze pod dp na 50,60,70,80 lvlu sie boisz zrobic skulla... czy to jest fajny server ????Tych przykladow jest kilka ale moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc Byc moze PA cie niedopadlo bo masz 20-40 lvl zrob sobie gdzies 50-90 albo najlepiej wystaw swoje cale eq w domku bohy, dsm (o ile kiedys bedziesz takie mial) itd. to szybko sie dowiesz co to jest PA, a najbardziej wku***a jak kumpel na gc ci pisze ze padl za free.

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 11-03-2006 o 21:32.
Miltoner jest offline  
stary 11-03-2006, 00:52   #432
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Domyślny

00:41 You see a dead human (Vol:10).You recognize Esqarial. He was killed by Wanos Elstar.

Hahahaha Gz Wanos tak dalej stalem pod depo w ab bez eq bo nie gram juz ta postacia i ubil mnie dla kasy to Ci frajer pozniej jak dalem reloga na najta w tym samym miejscu co padlem pogratulowalem mu osobiscie knighta tez zaczal klepac ale przestal i dyla dal -.- galana to coraz gorszy syf mam new chara zobacze czy nim cos se pogram

Tarnos jest offline  
stary 11-03-2006, 01:02   #433
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
hahahaha to jak wyjasnisz mi ze np. Keekz i febb zaczeli mnie na****ć na cyclopolis za to ze se tam expilem :>??? albo ze kumpel sprzedawal teddy beara i za to go uje****i ??? To ze kolege bili za to ze niby ukradl pare dni temu loot z kopalni guardow chociaz od 2 miesiecy na guardach nie byl... ??? i to ze pod dp na 50,60,70,80 lvlu pod dp sie boisz zrobic skulla... czy to jest fajny server ????Tych przykladow jest kilka ale moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc Byc moze PA cie niedopadlo bo masz 20-40 lvl zrob sobie gdzies 50-90 albo najlepiej wystaw swoje cale eq w domku bohy, dsm (o ile kiedys bedziesz takie mial) itd. to szybko sie dowiesz co to jest PA, a najbardziej wku***a jak kumpel na gc ci pisze ze padl za free.
Signed
Gran Deah!

MASZ WIELKA RACJE! *******one PA
thewojtek jest offline  
stary 11-03-2006, 01:41   #434
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Ten kolo "dressu", serio nie ma pojecia o czym gada............albo poprostu jest przyjacielem Patriots....
sliver jest offline  
stary 11-03-2006, 02:17   #435
Byciu
Użytkownik forum

Byciu's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Kamień Pom./Szczecin

Imię: Paul Steel
Profesja: Paladin
Poziom: 16
Skille: 48/40
Poziom mag.: 6
Domyślny

Heh moim skromnym zdaniem jeżeli doszłoby do jakiegoś zjednoczenia ludzi grających na galanie mających dość pa i pk ze strony patsów i osób im przyległych, to nie ma bata, chłopaki dadzą sobie spokój [ nie mówię o zabijaniu tych wszystkich hlvl, bo to raczej trudne :d ]. Przecież rynek chociażby sprzedaży run opiera się w dużej mierze na nas, czyli lov lvl'ach i to właśnie takie levele najczęściej kupują eq. od innych graczy. Jeżeli udałoby się stworzyć rebelię, której członkami staliby się highlvl zdolni do walki z pats. a reszta osób ich tylko wspierała [ runki itp. + brak handlu z patsami ] to kto wie ? Besides zawsze można iść na Askarę, to bardzo miły serwer i nie ma tam PA i raczej ludzie tak nie PG'ują jak np. Konda
Byciu jest offline  
stary 11-03-2006, 13:20   #436
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Byciu ma racje bo przeciesz ilu polaków jest makerami patriotsów.Np. taki Rissiel robi sdki dla kondy za 4.8 k za bp (hmm czy to normalna cena ?:>)bo niby ma za to protekta.Fellcon robi runy dla Kardeara jednego z większych PA na serwie.Gdyby tak ludzie polepszali sytuacji patrriotą i nie lizali im tyłków aż im g**no na zębach zostaje.Nie mogli by walic w nas sdków za 4.8 k za bp -.- .Te protekcje sa ch*** warte bo jak taki rissiel zabije przypadkiem noob chara patsów i tak przybiegnie jakiś Kardear albo Febb i go uj**ią (z jego pvp padnie w 5 sekund ) Więc zastanówcie sie czy warto im pomagac a później marudzic -.-.

HAIL REVOLUTION.
I TRUST YOU RAIN~.
Kuczer88 jest offline  
stary 11-03-2006, 13:22   #437
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
Byciu ma racje bo przeciesz ilu polaków jest makerami patriotsów.Np. taki Rissiel robi sdki dla kondy za 4.8 k za bp (hmm czy to normalna cena ?:>)bo niby ma za to protekta.Fellcon robi runy dla Kardeara jednego z większych PA na serwie.Gdyby tak ludzie polepszali sytuacji patrriotą i nie lizali im tyłków aż im g**no na zębach zostaje.Nie mogli by walic w nas sdków za 4.8 k za bp -.- .Te protekcje sa ch*** warte bo jak taki rissiel zabije przypadkiem noob chara patsów i tak przybiegnie jakiś Kardear albo Febb i go uj**ią (z jego pvp padnie w 5 sekund ) Więc zastanówcie sie czy warto im pomagac a później marudzic -.-.

HAIL REVOLUTION.
I TRUST YOU RAIN~.
own3d pozdro dla rissiela :* ****a zle mi sie robi jak slysze o takich ass lickerach ;|
thewojtek jest offline  
stary 11-03-2006, 16:55   #438
Aylitha
Użytkownik forum

Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
own3d pozdro dla rissiela :* ****a zle mi sie robi jak slysze o takich ass lickerach ;|
a może ktos mi się chce pozdlizać ;> chętnie wezme uh makera który uhy bedzie mi sellować za 2-2,3k, nie obraże się ;D ale jednak powróce do innej sprawy ... Kto tu na forum tibia.pl powiedzial ze ja jestem demiphant?

/Maciek

Ostatnio edytowany przez Aylitha - 11-03-2006 o 16:59.
Aylitha jest offline  
stary 11-03-2006, 17:53   #439
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Hail teoria Miltonera!

***ac PA!!
Rybzor jest offline  
stary 11-03-2006, 18:02   #440
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Brak ikony

Aylitha ja siedze na tym temacie od poczatku czytalem tu wszystko i nikt nie napisal ze jestes demiphant komus braklo przyczyny do ubicia i takie rzeczy wymysla.

Tarnos jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania