![]() |
#421 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() gram na galanie i jeszcze nigdy sie do mnie nie przyczepili bez powodu
taka jest prawda wy mowicie na nich pa a to poprostu jest wasza wina , atakujecie jakies noobow 20 lvli albo nizsze bo sa pk a potem macie problemy i musicie placic , oni specjalcnie sie podszywaja pod takie noobowskie chary i was prowokuja do uderzenia a wy na to sie nabieracie a potem macie placic to wszystko co mialem do powiedzienia ps galana to dobry serv i nigdy go nie zmienie edit@ Ja osobiscie ignoruje pekerow i nigdy nie atakuje , chyba ze mam powod Ostatnio edytowany przez dressu - 10-03-2006 o 12:48. |
![]() |
![]() |
#423 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mnie huntowali za to ze nie chcialem z guardow wyjsc jakiemus ~35 ms Drugi raz huntowal mnie febb bo znam demiego.... qmpel padl za to ze NIBY uzywa Cavebotta, wpadli na scaraby on jakies 2 min wczesniej zaczol tam expic zobaczyli go tylko na ekranie odrazu zaczeli na*******ac ten zaczol gadac z nimi uhac sie i s*******ac a ci sie upieraja ze to byl cavebott.... next qmpel padl bo mial za duzo kaski w domq ~150k i wprost mu o tym powiedzieli... nie chce mi sie wiecej przykladow pisac bo po co.... ja wiem swoje ty swoje... to sa ***ani pa i tyle masz farta ze jeszcze tego nie odczules..... |
|
![]() |
![]() |
#424 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() Zgodze sie z toba co do Anarchista , to jest najwiekszy noob z patriotow, cwaniak mysli ze mu wszystko wolno , leje wszystkich ,mysli ze ma nieograniczona sile. Ale co przeciez jest w patriotach to moze robic co zeche ;/
kumpel expil sobie z 2 innymi sorcami i blokerem na hydrach a ten przylazl z kapcomem i kazal wylazic im , pozabijal wszystkie summony i powiedzial ze przejmuje resp caly i maja stad wylazic , jak nie to oczywiscie wiadomo co by sie stalo.. no i oczywiscie musieli wychodzic Nie zdziwilbym sie jakby dostalby kicka z gildii i dobrze by bylo , no i do kogoby poszedl? tego ci zycze bo jest wielki noob ktory naduzywa sily przeciwko slabszym Ostatnio edytowany przez dressu - 10-03-2006 o 14:52. |
![]() |
![]() |
#426 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aylitha
Profesja: Elite Knight
Poziom: 93
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Też gram na Galanie i wiem dobrze jak na niej jest.Byłem jednym z high lvli ale miałem haka i ***a mam. Zrobiłem se chara od początku zrobiłem 94 lvl aż tu nagle... Mar 09 2006, 19:44:44 CET Killed at Level 94 by Kardear a powodem było ... 16:34 Konda: ppl are saying u are demiphant 16:34 Aylitha: ;o To moze tu ktoś wie kto puścił jakaś ***ana plote ze ja to demiphant? Bo ja tego nie rozumiem -.-" /Maciek Ostatnio edytowany przez Aylitha - 10-03-2006 o 17:26. |
|
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Z tego co napisał Aylitha to wydaje mi się że to jest Boltan. <?>
1 .Był hlvl. 2. Miał hacka. wszystko się zgadza
#429 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
edit: już chyba good jest ;* Ostatnio edytowany przez Lasooch - 11-03-2006 o 01:08. |
|
![]() |
![]() |
#430 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
/Maciek |
|
![]() |
![]() |
#431 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
hahahaha to jak wyjasnisz mi ze np. Keekz i febb zaczeli mnie na****ć na cyclopolis za to ze se tam expilem :>??? albo ze kumpel sprzedawal teddy beara i za to go uje****i ??? To ze kolege bili za to ze niby ukradl pare dni temu loot z kopalni guardow chociaz od 2 miesiecy na guardach nie byl... ??? i to ze pod dp na 50,60,70,80 lvlu sie boisz zrobic skulla... czy to jest fajny server ????Tych przykladow jest kilka ale moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc ![]() Ostatnio edytowany przez Miltoner - 11-03-2006 o 21:32. |
|
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() 00:41 You see a dead human (Vol:10).You recognize Esqarial. He was killed by Wanos Elstar.
Hahahaha Gz Wanos tak dalej stalem pod depo w ab bez eq bo nie gram juz ta postacia i ubil mnie dla kasy to Ci frajer pozniej jak dalem reloga na najta w tym samym miejscu co padlem pogratulowalem mu osobiscie knighta tez zaczal klepac ale przestal i dyla dal -.- galana to coraz gorszy syf mam new chara zobacze czy nim cos se pogram ![]()
#433 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gran Deah! MASZ WIELKA RACJE! *******one PA |
|
![]() |
![]() |
#434 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Ten kolo "dressu", serio nie ma pojecia o czym gada............albo poprostu jest przyjacielem Patriots....
|
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Kamień Pom./Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Paul Steel
Profesja: Paladin
Poziom: 16
Skille: 48/40
Poziom mag.: 6
|
![]() Heh moim skromnym zdaniem jeżeli doszłoby do jakiegoś zjednoczenia ludzi grających na galanie mających dość pa i pk ze strony patsów i osób im przyległych, to nie ma bata, chłopaki dadzą sobie spokój [ nie mówię o zabijaniu tych wszystkich hlvl, bo to raczej trudne :d ]. Przecież rynek chociażby sprzedaży run opiera się w dużej mierze na nas, czyli lov lvl'ach i to właśnie takie levele najczęściej kupują eq. od innych graczy. Jeżeli udałoby się stworzyć rebelię, której członkami staliby się highlvl zdolni do walki z pats. a reszta osób ich tylko wspierała [ runki itp. + brak handlu z patsami ] to kto wie ? Besides zawsze można iść na Askarę, to bardzo miły serwer i nie ma tam PA i raczej ludzie tak nie PG'ują jak np. Konda
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byciu ma racje bo przeciesz ilu polaków jest makerami patriotsów.Np. taki Rissiel robi sdki dla kondy za 4.8 k za bp (hmm czy to normalna cena ?:>)bo niby ma za to protekta.Fellcon robi runy dla Kardeara jednego z większych PA na serwie.Gdyby tak ludzie polepszali sytuacji patrriotą i nie lizali im tyłków aż im g**no na zębach zostaje.Nie mogli by walic w nas sdków za 4.8 k za bp -.- .Te protekcje sa ch*** warte bo jak taki rissiel zabije przypadkiem noob chara patsów i tak przybiegnie jakiś Kardear albo Febb i go uj**ią (z jego pvp padnie w 5 sekund
![]() HAIL REVOLUTION. I TRUST YOU RAIN~. |
![]() |
![]() |
#437 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#438 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
/Maciek Ostatnio edytowany przez Aylitha - 11-03-2006 o 16:59. |
|
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Aylitha ja siedze na tym temacie od poczatku czytalem tu wszystko i nikt nie napisal ze jestes demiphant komus braklo przyczyny do ubicia i takie rzeczy wymysla.