![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() ja znalazłem w dead human 5 bp z sd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Guest
|
![]() Bag z ~4500 rybami
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Carlin/Celesta
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
|
![]() heh pewnie wysmiejecie, ale dla mnie to jest cos znalezc serpent sworda just like that na ziemi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Carlin/ Shivera
![]() ![]() |
![]() Ja znalazłem w bagu przy depo halberd (Atk: 35 Def: 14), a w zwłokach jakiegoś playera w Thais 10 chain armorów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() W czasie orc raid ciało red skulla a w nim :
boh, garm, clegs, ok 1000 boltow, kilka bp uh, kilka bp sd, crusader, crown shield = all oddałem ![]() kiedys gość shakowany wyrzucał itemki i rzucił mi na depo b.sword + drag shielda w ciele koło necro : c set, ok 10 bp sd,hmm,uh, boh = oddałem kolesiowi na dragach w ankrahmun 2x dragon shield w ciałach ![]() w p ammu w prawie rozłożonym ciele gsa itp |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
|
![]() A ja jestem na Rooku i znalazłem(do tej pory) studded shield
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() na ziemi to to nie było ale w trupi znalazlem c armor (crown) bo byłem najszybszy jak bilo red skula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() Ja jakis tydzien temu jak szedlem kolo ab zobaczylem worek. zawsze otwieram kazdy worek. akurat jak ten otworzylem to znalazlem k-armor serpent sword i 11k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białe Błota
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argan Card
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 20
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja tu nie ściemniam ale jak restart servera na Pytherze był zalogowałem się na Elysii (i od tej chwili zostałem tam ) znalazłem w worku, teraz sie trzymajcie krzeseł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ja tam na roocku znalazlem p shielda w lezacym cialku minoska a na mainie z qmplem znalezlismy w ded body f sworda i f axa radocha byla ale potem mi haxneli konto i tyle sie nacieszylem...... Jak narazie Tibia mi nie chodzi ale coz jakos to przezyje
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... Ostatnio edytowany przez Radix - 22-04-2005 o 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: W Polsce
![]() |
![]() ja miałem farta wracałem z desert questa ,patrze martwe ciało ktośtam killed by giant spider
(lurer sie bał wrócić czy co?) i w ten sposób zarobiłem na desert queście podwójnie (wszystko po 2 łącznie z tym 10k!!!) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Przed Sedesem w Sulu
![]() |
![]() Mi jakis h lvl wrzucil na depo 100k i demon legsy ,tak sie ucieszyłem ze przestałem grać w tibie !
![]() Tak na serio to 80% opowiesci tutaj to fikcja ,ja znalazłem c legsy w moim ciele ,@topic p legi i d hammera w ciele karola zalewskiego.
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ja scale armor w ghostland (powierzchnia)
![]()
Imię:Iwan-Najemnik Świat: Lucera Profesja: Sorcerer Miasto:Kazordoon Level:13 Mlv:21 Best solo: Dwarf Guard Best Team: Dwarf Guard Best hit(broń)-Nie liczyłem ![]() Best hit(runa)-Nie liczyłem ![]() ~~~~~~~~SPRZEDAM~~~~~~~~ Fire Sword(12K) ~~~~~~~~KUPIĘ~~~~~~~~~~~ Spike sword(1K) Jeśli chcesz coś nabyć lub sprzedać pisz na pw,w grze,na gg lub mailem |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Milówka
Stan: Zbanowany
Imię: Nie gram!!
Gildia: Nie gram!!
Świat: Nie gram!!
Skille: 00/00
![]() ![]() |
![]() to nic w porownaniu ze mna ! Ja na serwerze Celesta w Carlin bylbym mial Mastermind Shield !! lezala przedemna i patrzylem sie na nia (ok.10 sek) ( przez LOOK) i pisalo ze shield of the mastermind ale nie bralem patrze podlatuje gostek bierze tarcze i mowi mi SUCKER!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() aha.. a ja znalazłem parcela na foldzie (bez znaczka ) a tam
![]() ![]() setki plate shielduw ,sworduw,macuw i chain armoruw ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Cytuj:
koncówki -ów pisze sie przez Ó wbij to sobie do zakutego lba bo mnie szlag trafia jak takie podstawowe bledy widze~ Nie twierdze ze nigdy bykow nie wale ale bez przesady no ludzie nauczcie sie uzywac mozgu (nie "muzgu" jak gdzies dzis widzialam)
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
|
![]() Na Rooku znalazłam fishing rod i carllin sword w grocie z minotaurami...
![]() A na mainie..z 200 ryb, katane i morning star... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kiedyś wchodząc do kopalni znalazłem:
-30 scale armorów -15 battle hammer -4 axe ring -10x 100gp - 400 bolts - kilka stell helmów - 10 battle shield zrobiłem eleganckiegp lootbaga, ale się okazało że przyszedł właściciel (royal lvl 80) najmocniejszy na serwie wtedy. Oddałem mu wszytsko, a on podarował mi axe ringa xD mimo wszytsko na plus ![]() Ostatnio edytowany przez Haan - 02-05-2005 o 13:52. Powód: poprawiłem błędy |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Mój największy wróg położył na skrzynce w depot 100 platynek(10k) I zaczął chodzić do przodu i do tyłu! Nagle złapał lagi i sobie zabrałem platynki!
|
![]() |
![]() |