![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepiej tak powiedzieć!
Ja bym na Waszym miejscu zrobił coś w stylu tutora, ponieważ np.ja nie mogę znaleźć miejsca w teamie a BARDZO bym chciał Wam pomóc... I w tedy do testów by byli teamerzy i tutorzy... Pozdro! @down: Mam już tego dojść! ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 04-02-2007 o 16:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() @Ravent
Jak uważasz =) @X-Zero tutorzy zapewne będą ale dopiero gdy i gra będzie, narazie są zbędni.
![]() |
![]() |
#423 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@marhefki Idioto, po c-huj się powtarzasz, w kółko to samo, w kółko to samo...? To się już naprawdę robi żałosne. Myślisz, że gra nie wyjdzie - sobie myśl. Ale po co piszesz to w tym temacie? Widzę każdy twój post "gra nei fyjcie mufie fam do!!!!111121131111111``~"... To jest już naprawdę idiotyczne. Widzę, że post Kulikosa nic nie dał... @eee... ktośtam, który napisał, żeby go poinformować, kiedy gra wyjdzie www.rponline.pun.pl www.remote-prophercy.com www.rp-online.prv.pl Na pierwszy rzut oka zobaczysz, czy gra wyszła czy nie ![]() @ci, którzy weszli od razu na ostatnią stronę tego tematu i piszą, że gra nie wyjdzie www.rponline.pun.pl www.remote-prophercy.com www.rp-online.prv.pl Poczytajcie, zobaczycie. Czegoś się dowiecie ![]() Albo chociaż spójżcie z 10-20 stron wcześniej, Avager pisał tam o założeniach projektu itp... I to nie jest temat dla idiotycznego ględzenia marhefeg, tylko o informowaniu społeczności tibia.pl o newsach gry... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
Ej popatrzmy na to z dystansu... Projekt niedługo będzie miał już rok, macie stos grafik, stos pomysłuw, a w żeczywistości nie wiele sie dzieje. Wszytko idzie bardzo powoli, ale według mnie to wina zachłanności i dumy Kawiora, sam sie opierdziela prawie nic nie robi, a nie chce żeby było więcej prograistów... Jak tak dalej pójdzie to ta gra na prawde nie ruszy. A w ogóle to przynajmniej ktoś z teamu widział na oczy tą gre? Czy tylko tak każdy na słowo Kawiora? ![]() Btw. Mogli by mnie już odbanować na tym swoim forum, to że nawżucałem Tarlosowi nie jest powodem do takiej zemsty nie? xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 06-02-2007 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu w logu jest Prophecy a w stronie http://www.remote-prophercy.com/
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Tarlos
No tak zwracam honor ^^ Ale czy ktoś oprócz ciebie i kawiora to jweszcze widział? ![]() Mi to tam obojętne kiedy gra wyjdzie... Byle żeby była, ale patrzcie na to jak tibia zaczynała, wy jesteście teraz o wiele lepsi od początku tibii. Uważam że Kawior powinien szybko zrobić to co najważniejsze, a jeśli jest tago dużo to przełamać sie i zobyć kogoś do pomocy, by razem (jak już mówiłem) zrobić te najważniejsze żeczy, potem w updatach poprawiać niedociągnięcia... P.s. Weź mi tam zdejmij bana wreszcie, mineło już z pół roku ^^ Chyba mi wybaczysz ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ale to nie problem, drogie to nie jest... @oFFspr1ng Niby czemu nie można rozmawiać o RP na forum Tibia.pl?? @Marchewki Przymknij się, psie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Imię: Engamonon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 77
|
![]() Uprzejmie proszę dzieci bite w domu o opuszczenie tego tematu.
Jakby kto jeszcze nie skumał to nowy adres to www.rponline.pun.pl Down: To nie było do Ciebie, chociaż może... To była proźba, nie groźba ani nie zakaz. Ostatnio edytowany przez Rebell - 20-03-2007 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Hypex wychodzi, ja wbijam. I zwracam się z pytaniami:
Po pierwsze: To będzie bardziej RPG czy expienie? Po drugie: Ile % pracy macie za sobą (mniej więcej)? Albo inaczej - co macie do zrobienia z tych dużych spraw? Z góry zaznaczam, że nie interesują mnie kwestie postronnych typu: "ten szit nie wyjdzie, nie masz co czekać". Pytam Kulikosa albo innego będącego w składzie osobnika. Jeśli ktoś uważa, że RP nie wyjdzie to po co zabiera sobie czas i zaprząta głowę siedzeniem w tym temacie? A? |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Tibia to też teoretycznie RPG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Odgrywanie postaci... Zrozumncie, może to nie będzie super evul wyczajona gra, raczej ostoja dla ludzi których nudzi ciągły exp i chcieliby się w takie cuś pobawić. Na rooku ludzie szukają książek i próbują rozwiązywać zagadki. Tutaj tak właśnie będą wyglądać questy ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 21-03-2007 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zbanowany
|
![]() To zlikwidujcie expienie na potworkach (lub je zmniejszcie) i, postawcie na PVP, questy i połączenia tych dwóch rzeczy. Proponuję jakieś eventy z udziałem GM, np. walki na specjalnych arenach.
Oderwijcie się o debilnej reguły, postawcie na jakość grania a nie czas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Jestem bardziej za RPG niż za expieniem... Tibia byłaby całkiem fajn gdyby nie gracze idioci, bo świat tam jest niezły i niektóre questy też... IMO Tibia miała być RPG ale gracze skaszanili i CIPki poszli na komercję...
Trochę expienia może być, ale właśnie po RP oczekiwałbym czegoś jak RPG papierowego na ekranie kompa... (bez przesady ;p) A za rozwiniętym PvP też jestem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zbanowany
|
![]() CIPki poszły nie tylko na komercję, ale na kasę. Co do pvp to proponuję areny, i tak jak już pisałem qesty/eventy/turnieję pvp. Ale dokładniej opisując wyobrażam to sobie tak:
- Do gry loguje się GM. Idzie do miasta. Wstukuje komunikat, że za 15 minut odbędzie się Event, opisane jaki i troszkę o nagrodach. - Odblokowuje się teleport. Kto chce wziąść udział/podziwiać turbniej ten tam wchodzi (zamiast zapisów). - Po wejściu w teleport jesteśmy w dużym pomieszczeniu. Tutaj mamy 2 teleporty. Jeden to teleport dla publiczności, drugi dla zawodników. Wybieramy odpowiedni. - Jesteśmy teleportowani na arenę. Tutaj troszkę o arenie: Arena jest prawie na cały ekran gry(tutaj proszę się zastanowić, nad większą ilością, przypadającą na ekran kratek niż w tibii), w kształcie koła. Na arenie mogą(ale nie muszą) znajdować się przeszkody, płomienie potwory itp. Jeśli chodzi o widownię to jest jeden poziom wyżej. Potem są coraz mniejsze platformy 2 i 3 poziomy wyżej. Pośrodku jest mała wieża dla Game Mastera. - Walczącemu na czas eventu zmienia się EQ oraz punkty umiejętności itp. Każdy w danej profesji ma taką samą liczbę HP, MP, EQ, punktów i czego tam jeszcze RP team wymyśli. - Rozpoczyna się walka. Może to być 1v1 2v2, grupowe, wojny gildii i co tylko wymyślicie. - Trzy pierwsze miejsca dostają nagrody. Na razie tyle wymyśliłem ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ale dokładnie tak ma być! GM nie będą tylko czymś niedostępnym, jak w tibii robi się foty jak się GM widzi, bo to coś niezwykłego. U nas jeden wbiega do karczmy w stroju wieśniaka i krzyczy coś w stylu "Bracia! Do broni! Rozbójnicy plądrują wioche!" ludzie którzy chcą się pobawić biegną i biją się z 2 GM rozbójnikiem i jego małą armią bandytów. Wypada z niego cośtam, o które prosi ktoś inny
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Slawek czuje jak będe biegał na arenie i każdy będzie we mnie rzucał pomidorem.
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @OnlyShadow
Dokładnie! Ale najważniejsze: KAŻDA KLASA MUSI BYĆ WYRÓWNANA.
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() a ja jestem za tym żeby najpierw wyszła beta tej gry a nie gadacie już o jakims gównie którego niema i gry jeszcze nie ma :/ wejdzcie na ZIEMIE !!
![]() |
#440 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Komercjalizacja Pojęcie to odnosić się może jednak również do innych dziedzin ludzkiej aktywności. Np. komercjalizacja sztuki, gdzie jej dzieła stają się przedmiotem handlu, a sam proces twórczy podporządkowany jest osiągnięciu zysku, co wymaga dostosowania się do potrzeb odbiorcy (który staje się klientem), często kosztem artystycznej niezależności i jakości. Z tego powodu komercjalizacja postrzegana bywa jako zjawisko negatywne. Zamiast takich lip lepiej zrobic cos ala gladiatorzy, na dobrych zasadach.
![]() |