![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Irlandia
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @Lucyferusek
Stary ta twoja Archaja jest super ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
|
![]() Cytuj:
hehe, tak dawno nie gralem w tibie, że nawet o TBI nie pamietalem ![]() PS: to nie jest TBI tylko mi się ta ikona TBI podobala i dalem ja do takiego programu |
|
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Takiego programu? Ten twój "taki" program nazywa się Tibia Black Ice, co widać na ss'sie, jakbyś się przypatrzał, to widać ile doświadczenia ci brakuje
![]() Fajny ten twój programik, szkoda że łudząco przypomina TBI, weź zmień szybko tego screena, bo ktoś to może zauważyć ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Avri Aran
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 36
Skille: 67/50
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Siemka... Jest naprawdę wysoki poziom w tym konkursie... Szanse na zwycięstwo są niskie... A co sądzicie o moim Sea Emperorze ? Link: http://forum.tibia.pl/showthread.php...727#post831727 Mam nadzieję, że się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jak tam moj krater??
![]() ![]() @mundek ten arabian to troche rasistowskie ![]() @rezy ej ten horse rider jest nawet fajny ![]() ![]() ![]() @suer elrus hmm.... troszkę nie tibijskie.... nałóż chociaż lekkie cienie na łapki może będzie lepjej ![]() Ostatnio edytowany przez Gazik_12 - 12-06-2006 o 00:43. |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() @up
Jakoś nie widzę tego potwora w tibi, goniąca cię dziura… i co jak cię złapie to wpadasz ? : D Przynajmniej ładnie wygląda. 0 painta gz. |
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @down to prawda wyszedl mu @Mabadok ta demonic hydra jest ee.... średnia ale czy nie trzeba zrobić czegoś więcej niż zmienić kolor?? cośdorysować czy jak... i czy bonebeast jest spokrewniony z hydrą?? ogólnie coś nie widzi mi się jej w tibi... a w tej taktyce nie ma nic o druidzie ale to szczegół... np. drut mógłby leczyć zamiast mieć 3 ton uhow by mial 2 tony ![]() Ostatnio edytowany przez Gazik_12 - 12-06-2006 o 00:52. |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Lucyferusek@
Osz ty ![]() ![]() ![]() ![]() Tobie wyszlo to miodnie,musze chyba robic swojego od nowa ![]() Konkurencja robi sie coraz bardziej trudna do przebicia ![]() Pozdr0 ![]()
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Fercarth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Royal Angles
Świat: Guardia
Poziom: 138
|
![]() Komentujcie...
![]() s.32 Gnome.
#433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Mi się bardzo podoba gryf zrobiony przez Evinio
![]() P.S. Proszę, skomentujcie mojego potworka: http://forum.tibia.pl/showthread.php...649#post839649
#434 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Bardzo ładny Gnom i niezly pomysl
![]() Plis ocencie Enotaura str.31 ![]() Ostatnio edytowany przez Zombiasty - 12-06-2006 o 14:39. |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajny gnom
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nawet fajny gnom...
a enotaur może być tylko ta kosa w ręce do bani... a czemu nikt mojego nie komentuje ![]() ![]() ![]() str.35
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Ludziska more comment plx!!!
![]() Gnome fajny ci wyszedl , pasuje do klimatu tibijskiego , masz duze szanse ![]() A moja prace jak oceniacie ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
no mowie ze fajne, are you blind?? ![]() commentujcie moj crater na 36stronie link jest pare postow wyzej ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam, jestem nowy. Proszę o komentowanie mojej pracy, General Dalton, strona 31, trochę się prac pousuwało więc może wkrótce 30. Ostatnim razem widziałem na samym początku 31. Proszę o szczególne zwracanie uwagi na szczegóły
![]() BTW, o co chodzi z tym ukolorowieniem słowa "Dalton" ? Ostatnio edytowany przez Dem0nter - 13-06-2006 o 15:56. |
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
|
![]() KOMENT moja pracka plax
moja praca plx MY MY MY Wygrałem!!! SKOMEntujcie! Bzdsf? Czemu mojej pracy nikt nie komentuje!!!!!!!!!!!1111111111oneoneonerazraz Jakby ktoś sie niedomyślił to była ironia.