Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-07-2006, 15:22   #421
Fabolous
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Skoro Konda zostal odbanowany po tym jak sie wydalo ze to bylo zaplnowane wykorzystanie buga to dlaczego Rivenn mialby nie byc odbannowany, gdzie to tez bylo zaplanowane (tak pisal jeden z tych co zostal zabity przez Rivenna na tibia.com.)
And a hundred percent reason to remember the name!
Fabolous jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-07-2006, 16:12   #422
Fixi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: _____
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Galana
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: -
Domyślny

Kardear znowu w Dom~~
Fixi jest offline  
stary 25-07-2006, 16:31   #423
Fellcon
Użytkownik forum

Fellcon's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Gliwice

Imię: Fellcon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 84
Skille: 84/76
Poziom mag.: 6
Domyślny Jeffrey Kinta Hacked...

Jeff~ Miał Haka stracił sova i all eq, niewiadomo w jaki sposob zostal hakniety.
edit: Dzisiaj Rano Dalem mu w helmet bo mi mowil ze mial hacked, ale niewiem nie jestem pewien na 100% moze kupil mms od ciebie i po kilku godzinach mial hacka a to jest możliwe

Ostatnio edytowany przez Fellcon - 25-07-2006 o 18:12.
Fellcon jest offline  
stary 25-07-2006, 17:50   #424
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny gracz
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
Kiedyś słyszałem że Rivenn zna z rl jakiegoś Gma ale niewiem czy to prawda
Ano zna Gma ktory jest chyba najaktywniejszy na galanie =)

A co do Jeff~ to dzisiaj kupil odemnie mmsa skad mial 280k po hacku? :>
Qreew jest offline  
stary 25-07-2006, 19:47   #425
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Konda był odbannowany ponieważ HWL wyrzuciło kilka osób z domku w momencie kiedy on strzelił z bursta i to było zaplanowane.Rivenn jak i większość MS z HWL zaplanowała walnięcie UE ale nie wzieli pod uwagę tego,że kilka osób z low lvl może pójść za begger i to jest pierdolenie,że byli na jednej kratce przy schodach bo HWL złaziło z góry sorcami i walili UE.
Demiphant jest offline  
stary 25-07-2006, 22:35   #426
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

apropo Rivenna:
jego ban byl przypadkowy i nie zaplanowany, po prostu pomylka ze strony HWl, nie przewidzieli ze tak sie moze stac, noob chary piszace an forum ze to bylo zaplanowane, byly charami HWl i bylo to celowe aby byl "dowod" na to ze bann rivena powstal poprzez nadurzycie bldow gry. cipsoft po prostu padl ofiara malej manipulacji.
stary 25-07-2006, 23:16   #427
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hani2006
A kto lubi takich "polaczkow"? Ja tam wole hwl
Demiphant wozi sie bo ma konde w gildi
Lord Hybrid mysli ze sie boje jak podbil do kazo i txt domnei czy nieche wpizde
Sir Zemus gz pvp
Lady Slodziutka jak sama powiedziala sux pvp
Potempik~ help fast
Rumcio sharerze uwielbiam cie szczegulnie tego 7 ownera

PLX HUNT ME PLX
@Crown~
Nie chcę się naprzykrzać ale ostatnio ubiłeś człowieka o nicku Piela...
Gdy spytał Cię za co, odpowiedziałeś mu o ile pamiętam:
"Przecież ja pekuję, nie patrzę na nick"
I dyskutujemy tu o "Polaczkach" ?

@Jastr Zielinski: Biegałeś po Darashii krzycząc że Deviladon ma hunta za 20k, gdy ostrzegłem Cię, wyśmiałeś mnie i wyzwałeś od wieśniaków. Za jakiś czas padłeś drugi raz. Dev~ mówił mi że nie zamierza zaprzestać swoich działań wobec Ciebie. "Chłopy z mojej wioski" (tak jak to powiedziałeś) nie twierdzą że bezpodstawnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
Kiedyś słyszałem że Rivenn zna z rl jakiegoś Gma ale niewiem czy to prawda
Konda na priv do pewnego członka How We Livin:
17:13 Konda: Corrupted gm

not true...

@Tirius: Wytrzymasz długo bez tibii? Aby napewno?

@Demiphant~ "Word trade my galana yor Morgana" ? --.^

Ostatnio edytowany przez Azenus - 25-07-2006 o 23:26.
Azenus jest offline  
stary 26-07-2006, 01:49   #428
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Jeffrey Kinta Hacked... XD nie powiem zebym ubolewal z tego powodu

nie nawidze takich ludzi jak on
sliver jest offline  
stary 26-07-2006, 15:43   #429
Dead Cerber
Użytkownik forum

Dead Cerber's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Łdz

Stan: Niegrający
Wyślij wiadomość przez ICQ do Dead Cerber Dead Cerber ma numer GG 9073770 Dead Cerber ma login Tlenu krysio666@tlen.pl
Domyślny

Hetnanoz dostał bana za to że na forum napisał:
"I have 3 owner but everyone is retired"

No nieźle, Gmowie chyba nie mają poczucia humoru .
Dead Cerber jest offline  
stary 26-07-2006, 17:46   #430
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus
@Crown~

@Jastr Zielinski: Biegałeś po Darashii krzycząc że Deviladon ma hunta za 20k, gdy ostrzegłem Cię, wyśmiałeś mnie i wyzwałeś od wieśniaków. Za jakiś czas padłeś drugi raz. Dev~ mówił mi że nie zamierza zaprzestać swoich działań wobec Ciebie. "Chłopy z mojej wioski" (tak jak to powiedziałeś) nie twierdzą że bezpodstawnie.

eee co o czym ty mowisz?? Poprzestawiało ci się coś chyba ?? Byłem na huncie na necro zpekował mnie pobiegłem do ankh przyłączył się qmpel knight i poszedliśmy po deviladona (przez cały czas pisałem z nim na priv miał czekać). Niestety zanim qpiłem mfy itd i dobiegłem pz już mu minął stałem w depo on zaczął coś tam pisać wyzywać mnie( coś w stylu fa*** polish noob itd i dał loga ja napisałem hunted nic pozatym( RAZ hunted i w depo więc przestań pier... że latałem i krzyczałem i to jeszcze w dodatku o paymencie :/).(nie wiedziałem jeszcze że ma jakieś plecy w hwl i wogóle co to za typek) za parę minut ktoś się podłącza i pisze jaki to deviladon jest straszny i żeby go nie dotykać ( to pisałeś za pewne ty) pomyślałem pewnie on lognął się na drugiego chara i próbuje mnie podejść (jak to część ludzi zabije później loguje się na inną postać pisze że tamten char ma wielkie plecy i żeby lepiej go nie dotykać nie wiedziałem kim on jest polakiem szwedem czy czechem po prostu wydało mi się to podejrzane) z tąd ta gadka o paymencie (z tobą na privie !! więc nie koloryzuj ok dodam tylko że jak tylko sprawdziłem to co mówiłeś podziękowałem ci za ostrzeżenie i tyle i nie wyzywałem cię od wieśniaków więc nie zmyślaj ok ) co do drugiego deda to raczej przykry zbieg okoliczności niż zaplanowana akcja (jak wyszedłem z depo sporo ciał leżało większość killled by wojtix) a oni we 3 pekowali na całego no i stało się :/. Ja jak na razie wbijam nie gram i czekam na obrót wydażeń. Jak hwl wygra i tak bym sobie nie pograł jak dominion wygra to wtedy się wróci do gry i tyle Deviladon chce ode mnie kasy ubzdurał sobie że jestem w nightfly a w tej gildi był bubkez a on zabił jego brata czy tam kolegę itd (po prostu zwykłe pk a teraz jeszcze pa a ja tam wbijam nie będę płacił ) Swoją drogą mówiłeś że też z nim miałeś problemy więc wiesz co to za typ gracza (noobek z plecami)
jastr jest offline  
stary 26-07-2006, 23:07   #431
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dead Cerber
Hetnanoz dostał bana za to że na forum napisał:
"I have 3 owner but everyone is retired"

No nieźle, Gmowie chyba nie mają poczucia humoru .
Wiesz nie obrazajac nikogo, ale to glupota pisac takie teksty w koncu gm nie musi miec "poczucia humoru" i wg. niego moze to wygladac jak przyznanie sie do winy
Dragon86 jest offline  
stary 26-07-2006, 23:52   #432
sarm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 07 2006

Domyślny

Wiesz nie obrazajac nikogo, ale to glupota pisac takie teksty w koncu gm nie musi miec "poczucia humoru" i wg. niego moze to wygladac jak przyznanie sie do winy

Jasne, pewnie gm ma 11 lat (i jest przy okazji Twoim rowiesnikiem) i w szkole jescze nie uczyli co moze oznaczc pojecie "poczucie humoru".....

bez komentarza

ps
A moze jego poziom IQ jest "zbyt wysoki" zeby zeby zrozumiec ten nawiasem mowiac niezly zarcik

pss

A moze to poprostu "pewien znajomy gm" chyba wszyscy wiedza o kogo chodzi....
sarm jest offline  
stary 27-07-2006, 02:56   #433
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

dokladnie, to jego praca i jego p****** poczucie humoru ... ma dowody to banuje.

Niestety swoimi odzywkami pokazujesz kto jest dzieckiem i ma 11 ;at
sliver jest offline  
stary 27-07-2006, 03:52   #434
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

dobra zejdzcie dzieci z biednego GMa jako ze GM to nie mial nic z tym wspolnego. post zostal zreportowany przez senior tutora bezposrednio do Custommer Support i to oni dali bana i od tego nie ma odwolania. poza tym zasady to zasady, a w zasacdach tibii jasno jest napisane ze sharowanie kont jest przeciw regula. sam sie przyznal, i to nie brzmi jak zart, jak nie umiesz zartowac po angielsku to nie pisz gluupot, sam jest sobie winny.
stary 27-07-2006, 12:13   #435
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
i pisze jaki to deviladon jest straszny i żeby go nie dotykać ( to pisałeś za pewne ty) pomyślałem pewnie on lognął się na drugiego chara i próbuje mnie podejść (jak to część ludzi zabije później loguje się na inną postać pisze że tamten char ma wielkie plecy i żeby lepiej go nie dotykać nie wiedziałem kim on jest polakiem szwedem czy czechem po prostu wydało mi się to podejrzane) z tąd ta gadka o paymencie (z tobą na privie !! więc nie koloryzuj ok dodam tylko że jak tylko sprawdziłem to co mówiłeś podziękowałem ci za ostrzeżenie i tyle i nie wyzywałem cię od wieśniaków więc nie zmyślaj ok )

W tym momencie tych problemów nie mam, sytuacja odwrócona o 180 stopni jak to czasem bywa. I to Ty koloryzujesz.
"i pisze jaki to deviladon jest straszny i żeby go nie dotykać"
Żalosne że w ten sposób mnie cytujesz.
Z resztą bardzo możliwe że mówiłeś to tylko nad depo, bo tam mieszkałem.
W momencie gdy myślałeś że ja to Deviladon, skierowałeś do mnie rózne zwroty
I to tyle z mojej strony
Azenus jest offline  
stary 27-07-2006, 16:45   #436
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus
W tym momencie tych problemów nie mam, sytuacja odwrócona o 180 stopni jak to czasem bywa. I to Ty koloryzujesz.
"i pisze jaki to deviladon jest straszny i żeby go nie dotykać"
Żalosne że w ten sposób mnie cytujesz.
Z resztą bardzo możliwe że mówiłeś to tylko nad depo, bo tam mieszkałem.
W momencie gdy myślałeś że ja to Deviladon, skierowałeś do mnie rózne zwroty
I to tyle z mojej strony
Ok napisałeś "zabił mojego palka na afku później miałem problemy wpadło kilka typków z HWL itd" Wiem że napisałem kilka zwrotów ale raczej nie obraźliwych Sam wiesz wyglądało to dziwnie zabija mnie typek daje loga a za chwile podłącza się nieznajomy i ostrzega mnie przed załatwieniem swego oprawcy. Pomyślałem że gościu się spietrał i może się zwróci za deda (k arm bp uh bp hmm 3 bp mf mystic turban i pare innych "śmieci"
jastr jest offline  
stary 27-07-2006, 23:09   #437
sarm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 07 2006

Domyślny

Witam "Dorosli Gentelman'i"

1. Lat mam dokladnie tyle ile Sliver i Satan razem wzieci (jak ktos w moim wieku moze sie bawic w Tibie?)
2. Ja nikogo nie oskarzam (popatrz na styl) to tylko moje zabawne przypuszczenia, wiem pewnie to moje "starcze poczucie humoru"
3. Znam Hetnanoza wiem ze on gra sam
4. Satan gzzz za "pierw", (podaj slownik z ktorego korzystasz)
5. Pawlon gratz i thx ze rzeczowe wyjasnienie sprawy (oby wiecej ludzi na tym forum z Twoim poziomem)

"Dojrzali Panowie" -to tylko gra, zabawa, wiecej luzu - po co sie tak "pienic", wiecej "poczucia humoru"...... i bez nerwow chlopaki

PS przepraszam jesli kogos urazilem
sarm jest offline  
stary 29-07-2006, 16:13   #438
Simi
Użytkownik Forum

Simi's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2006

Świat: Hiberna
Poziom: 40+
Domyślny

W sumie to się zgadzam z Sarmem.

Btw grałem kiedyś na galanie (całkiem niedawno skończyłem) i mogę stwiedzić, że praktycznie cały serw jest zasłany złodziejami, PA, PK i innymi typkami spod ciemnej gwiazdy

Mogę to stwierdzić bo widziałem już na żywo niejedną rzeź uczyniną przez kolejnych ownerów Wojtixa, pościgi za Oenem itp. Poza tym nawet ""koledzy"" z rl jak grają to się zachowują jak szmaty a nie koledzy :// Galana zeszła na psy i tylke (jeśli ciągle taka nie była)

Pozdro dla wszystkich którzy czują się urażeni po przeczytaniu tego postu.

Ostatnio edytowany przez Simi - 29-07-2006 o 16:15.
Simi jest offline  
stary 29-07-2006, 18:23   #439
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Domyślny

Taka jest smutna prawda tak jak każda wojna tak i ta przynosi za sobą pa i pk strony wygrywającej. Gdzie nie pójdziesz pełno ciał zabitych przez członków hwl+ ich noobchary (chociażby dzisiaj w ankh pk xisso i zezhuna) nie można expić, stać pod depo wogóle nie można grać i pomyśleć co to będzie dla mid lvli kiedy oni wygrają wojnę. Podobno konda huntował sorców którzy przekroczą 70 czy tam 80 lvl oni nie pozwolą wyjść sorcom z 50 :/(wiadomo mało hp łatwo ubić i zawsze sporo run mają ) .Nic, chyba trzeba po raz kolejny (i tym razem ostatni) zerwać z galaną (a może nawet i z tibią)
jastr jest offline  
stary 29-07-2006, 19:30   #440
Simi
Użytkownik Forum

Simi's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2006

Świat: Hiberna
Poziom: 40+
Domyślny

A powiedzcie mi, czy znacie jakiegoś gracza na galanie, który po przekroczeniu 30-40 lvl nie musiał komuś płacić??

For example mój ziomek musiał musiał płacić bodajże Hetnanozowi (ale nie jestem pewien do końca [coś na h]) za to, że inny ziomek rzucił mu (tzn. koledze) na dp steel bootsy. Ten je zobaczył i od razu "pay or hunted: :O
Simi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania