![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Naprawde ci co mówia o Orshabaalu lub o wspaniałej siódemce sa w błedzie
-.- Przeciez to od razu widac Ferumbras padł na pohu teraz chce sie zemścic i powrócić chce znowu aby na Tibii był zapadł chaos . Jednego jestem ciekaw czy Ferumbras powróci jak zwykły potwór czy jako postać Cipsfotu. Co do cipsoftu to ładna komercha xDDDDD co z tego ze jest stamina jak pacc ma duża przyjemnosc z grania zbieranie outfitów, otworzenie nowych wysp , latanie pod wodą xDDDDDD i wiele innych rzeczy Patrząc a te ss-y wydaje mi sie Cipsoft dąży do gry a'la Pokemon-Zelda dlaczego ? a no dlatego ze system walki jest podobny do gry Zelda po za tym system questów tak samo ;] Np : W tibia spotykamy teraz questy typu uzbieraj xx lub yy tego potem jakis dungeon walka , walka i nagle BOSS ![]()
"Real power can't be given it must be taken" Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 20-07-2006 o 19:38. |
![]() |
|
![]() |
#422 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() co do zagadki:
Pamietacie na prima aprylis byl taki news na tibia.com ze szukaja kogos kto by pracowal u nich. nie pamietam dokladnie na jakim stanowisku ale pamietam ze mialby byc zawsze tak samo bezwzgledny i nieprzyjemny dla graczy niezaleznie od swojego chumoru itd. Chyba chodzilo o tego femcostam ![]() Moze naprawde to chodzi o tego femcostam
#424 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Cosik mi się na dodatek wydaje, że skoro PACC płaci, to dostaje więcej :> W tym m.in. wyżej wymienione przyjemności. Mimo początkowo lekko negatywnego nastawienia do update'u, po przejrzeniu screenów, zagłębieniu się we wszelakie zapowiedzi etc. etc. stwierdziłem, że... hmmmm... będzie całkiem ciekawie... Btw. Ruthless Seven to na pewno nie Wspaniała Siódemka. Już prędzej Bezlitosna Siódemka. Wyniki tłumaczenia: Ruthless angielsko-polski ruthless (Ectaco-Poland) a, 1 bezlitosny 2 nielitościwy 3 niemiłosierny 4 bezmiłosierny 5 srogi 6 nieludzki 7 bezpardonowy 8 bezwzględny 9 drakoński Zaczerpnięte z - http://slowniki.onet.pl
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maxydem
Profesja: Knight
Gildia: Egipt Angels
Świat: Kyra
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Mówcie sobie co mówcie .. ale ja wam powiem tak ... korzystajcie z Tibi 7.7.1 puki ona jeszcze jest ... bo all to już wiedzą ... po ubdate Tibia sie zmieni .. i nie bedzie juz tak jak byloStrach będzie poruszać się po tibi ---> nowe monsters .. Stanie ona sie "dziwniejsza" nowe jak ot nazwaliście "pomoce" ---> np używanie uh's poprzez USE + jakis klawisz, walenie z runes w ludzi z okeinka battle... Oraz co najgorsze!! Jakis Pe***l który bedzie robil maskry kaj popadnie :/ i jak go uwalic :/ all mowia co bedzie robil .. jakie szkody będa .. jaki lvl w przyblizeniu . .ale nikt nie powiedział jeszcze co przypuszczalnie bedzie spadać ... ( może nawet magic long sword
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik forum
|
![]() Może i się nie znam ale wg mnie zagadka mówi o Apocalypse..Już jakiś czas temu gmowi wypróbowali go na test serverze.Zdjęcia wklejono na tibianews i wg mnie najprawdopodobniej to o nim..nowinki bedą wprowadzali pokolei..narazie może pare "nowicjuszy
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Ab'dendriel
Imię: Saojen
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
|
![]() nikt nie zauwazyl nowego skull staffa ;]
@up co to za srubki ??
![]() Ostatnio edytowany przez Gandalf of Gray - 20-07-2006 o 21:50. |
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]() Outfity: spoko, ale żeby dla facców też jakieś nowe były
![]() Zagadka: ??? ![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sujiro
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Zagadka: Ferumbras
Tylko ciekawi mnie to czy bedzie jak kiedys, ze wbija do depo i sypie UE albo czy wypadaja z niego runy po 50+ shotów xD |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: tajne przez poufne
Imię: Ivan mag
Profesja: Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 27
|
![]() ![]() CO TO MA BYĆ??????!!!!!!!serfowanie na żółwiu? P.S. A tak właściwie skoro można przemieszczać się pod wodą to można też pod nią dostac sie na rooka??(Pewnie raczej nie ale moglo by być fajnie ![]()
Good boys go to haven Bad boys go to London KMN - wizyta księdza http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2678 KMN - impreza u bogdana http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2687 Star Wars III - parodia http://www.joemonster.org/filmy/3014...od_iii_pl.html |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie można się downolnie przemiesczać. Tylko tam gdzie cipsoft zrobił podwodne lokacje.
@down lol poczekaj zawsze przed publicznym test serverem był test server tylko dla tutorów... Ostatnio edytowany przez Anth - 20-07-2006 o 22:33. |
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darkene
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
![]() |
![]() Update zapowiada naprawde ciekawy ale niestety jak zwykle Cipsoft cos zwalil i tym razem zwalil date wejscia updata -.-'
Szkoda ze test server nie jestes publiczny, mogli by chociaz na dzien udostepnic paccom test server, skoro placimy to nam sie to nalezy ;P
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() moglby ktos napisac w jaki sposob przenosi sie pod wode?
|
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Widziałeś tego żółwia? |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
|
![]() ee... no widzialem, a to z niego sie przechodzi?
|
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]() edited edited
Ostatnio edytowany przez Shark90 - 23-01-2007 o 19:08. |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, wskakujesz do wody w dowolnym miejscu, najlepiej z trampoliny. Przy wskakiwaniu wybierasz jeden z 1337 stylów. Później musisz zanurkować, przypomina to grę zręcznościową, muszisz unikać evul szatańskich bąbelków. Kiedy już to zrobisz musisz zabić 6 demonów i wtedy wreszcie znajdujesz się pod wodą! Gratulacje!
Ostatnio edytowany przez Anth - 20-07-2006 o 23:00. |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm do mnie to pisales? jezeli tak, to troche ci ten zart nie wyszedl ;>
|
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem, miał być tak samo idiotyczny jak pytania co niektórych...
|
![]() |