![]() |
#421 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() To teraz tylko czekac na Beduriona jak założy gildie z Perrym i wióra na nich!
A co z Ibiza Killers? Fragują jeszcze? |
![]() |
|
![]() |
#422 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() Cytuj:
Ibiza nie robi fragow bo keno sole free account... Ale za niedlugo pewnie kupi... Arowix... Dlatego musi byc wojna innaczej arcania stanie sie jakims nudnym serwem... a juz sie zaczyna sie sprzedawanie charow to prowadzi do noob serwa
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 04-01-2007 o 20:37. |
|
![]() |
![]() |
#423 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Old Arcania
|
![]() Cytuj:
O matko ależ ty człowieku głupi, że aż nieda sie ciebie słuchać........ skończ i wyjdź.
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() notop po to sa wojjny zeby na nich walczyc;p
ale jesli naprawde masz takie lagi, to zwracam honor, bo nie ma sensu walczyc na wojnie na ktorej nie masz szans.;] |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() @ciacho ~~
expil wieczorami ( mniejsze lagi ) , a ze neta me zjebanego to wiem od dawno ( czekalismy na ani na niego , no ale widac tp sux jak nie moze zalozyc szybko neta ) |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() Robi się nieciekawię
|
![]() |
![]() |
#427 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Notopa zawsze lubilem itd.
Ma net chujowy,ale używac macro umie ![]() ![]() Prawda taka ze dobrym sorcem/drutem a nawet palem mozna na slabym necie poprostu stac blisko jakiegos miejsca ze mozna lazic w gore w dol i walic z runek na potwory,z blokerem.Pozatym nocny exp zawsze jest bardziej bezpieczny.A robienie 200k/dziennie drutem 100+ naprawde wielkim wysilkiem nie jest...Dobra kto grac umie ten wie. Co do Thorka-nie wiem po cholere on placil ale jest to dla mnie zagadka. Fakt faktem obie strony dysponuja takimi finansami (Beach i Dpft) że roznica 1,2kk wte czy we wte naprawde nie jest niczym nadzwyczajnym.A może zmylić w zamiarach drugą stronę.Więc ja osobiscie bym przyjął to z dystansem. ![]() Wojny nie ma,wiec nie ma o czym gadac.Ale itak przydalobysie abyscie mnie odhuntowali.Bosz do djabla ![]() ![]() Pozatym tam kolega co z Notopem dyskusje prowadzi-sellowanie charow na arcani jest od dawna,i duza wiekszosc osob zaczynajacych tam grac poprzestala. Ja z Arcania jestem sercem i dusza zwiazany i zawsze juz grac tam bede,bo a)mam warunki b)nie chce mi sie znowu zmieniac swiatow c)mimo wszystko wrogowie w wojnach czy tez nie,ludzie ze "starej gwardii" maja klimat i nawet jak siedze na innych charach to milo pogadac ze starymi gebami. ![]() A pozatym to tylko gra ![]() W ogole proponowalbym zrobic mala kronike Arcani z wazneijszymi wydarzeniami+pododawac filmiki ze starych wojen i malym opisem wydarzen,co i jak kiedys bylo(zdjecia rowniez mile widziane). ![]() Opowiadac jest o czym.. |
![]() |
![]() |
#428 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Da Brax najpierw mysl potem pisz bo mam racje z tym placeniem za brak neta Poll co do filmikow mam jeden ciekawy ale pewnie go duzo osob ma... jak shyan osmiesza dpft na statku^^
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 04-01-2007 o 22:39. |
|
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Dark Thork w Beach zapewne reszta typu Iragon Deon tez tam przejdzie
|
![]() |
![]() |
#430 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
po 1 neta mialem zawsze cdi(to cos pomeidzy dsl a sdi tylko zakladany na firmy) gralem na nim od zwsze i bylo b dobry neistety bodajrze od 20 czewrwca 2006 kochana telekomunikacja likwidowala wsyztskie lacza typu cdi i w zamian dawala za free neo ,problem jednak jest taki ze ja neo niemoglem meic(przyszedl jakis dupek z woltomierzem;p i pwoiedzial ze neimozna tu podlaczyc) i tp-sa mi wyslala liscik"przepraszamy ale neimzoemy ale juz w 2008 roku bedziemy zakaldac nwoe kable prosze czekac... wiec od 20~ czerwca mam blue conect(to takie cos z komurki) ma wiele zalet i 1 wade neinadaje sie do grania w tibie bo zamaist rownomiernie wysylac i odbierac wali po 1000 pkietow na raz co 2-3 sek efekt takiz e mam co 2 sekundy laga na 2 sek (wyobraz sobie bieganie co 2 sqm wojna zaczela sie chyba w lipcu wiec neimailem neta juz wtedy wiec...jak mialem grac??? do dzis mam ten shit i neiexpie,zaczelem expic 2 tyg w grudniu ale skonczylo sie to moim dedem wqiec jaki to am sens wkurzac sie na ciagle lagi dlatego od czerwca siedze na druid wyspie i klepie uhy,wiec jak neiwiesz do konca nic to zamknij twarz,szczegolnie ze dzis mam zly dzien z powodu wykopania mnie z anni teamu wracajac do tematu wojna pewnie bedzie jakas ale mnie to grzeje,leje na nia i nikt mi niebedzie mowil ze"hunted za twarz" co do lamusa ile razy go widze na tych swiatach to zawsze tylko psize o pozyczke kasy ;p kurde skad ja mam naruchiwac zawsze ta kase wez wyj... npc z sklepow z uhami to bede mial cos jak wymysle to dopisze i ciacho zejdz zemnie jak sie neiznasz aaa i jeszcze 1 co do charow fakt o swoje chary sie zawsze martwie ale tam gdzie walczylem neiswoim nikt nigdy niemogl pwoiedziec ze mam slabe pvp czy cos..nigdy nikt tak neipwoiedzial domysl sie czemu ;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#431 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Wez mnie nie wkurzaj,za tyle razy ile Ty mnie w cos wkopales powinienes mi paymenta oplacac;p
|
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
|
![]() sua: No i good... pamietam jak napisales kiedys ze ci jest zal postaci tracic na wojnie, wiec pier**l te wojny...
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja ciebie???
![]() a co do wojen 2 ost ja niechcialem, poprostu same mniew wciagly
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() Co sie tak nim przejmujecie
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Imię: Gidekab De'Omerta
Profesja: Paladin
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() moze ktos z was wie czyj to noob char : Sa kanija
jezeli tak to prosilbym jakies info. z gory dzieki |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() huh parę sekund później i bym wrócił do tradycyjnego 150 lvl xD
http://i6.photobucket.com/albums/y23...ady/UO0068.jpg pierwszy raz widze taki błąd na tibi, a neta dalej miałem bo mi nie przerwało sciagania i ww tez się otiwraly ![]() @gidekab nie mam pojecia kogo to postac Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 05-01-2007 o 12:20. |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() Mediv nie ma co jakos ten 160 walniesz :d pasowalo by abys przykampil wrle lub dle poi :d bo wiesz ze kazdy lvl sie liczy :d
|
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Imię: Gidekab De'Omerta
Profesja: Paladin
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() ladny screen
![]() ![]() co do tego noob chara to ostatnio dostaje dziwne msg a ten to juz calkiem dzisiaj mnie zaskoczyl pewnie byla to jakas prowokacja sam nie wiem dlatego pytam no i zapisalem sobie rozmowe z nim. |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() roalaczenie tibia z netem ,gdzies czytalem o tym zadko sie zdarza bodajrze jak ilosc pakietow do i od tibi sie jebnie
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() mam pytanko
czy ktos sie zna na kompach?? no bo mam problem-jak gram w tibie lub buszuje po necie po uplywie jakichs 30min+ resetuje mi sie komputer-.- wie ktos jak temu zaradzic? |
![]() |