![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flaorath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brotherhood of Rookgaard
Świat: Mythera
Poziom: 44
|
![]() Kolejny 100lvl... Eh, kiedyś jak jedynie Sunrise miał 100lvl, wydawało się to takie wspaniałe, takie odległe... a teraz to w sumie nic nadzwyczajnego
![]() ![]()
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() Hehe zdobycie 100 lvlu na Rooku to nie lada wyczyn no ale taki mój kolega uważa że sunrise jest głupi bo tyle pozostał na rooku a on sam nawet na mainie takiego nie wbił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() 2 rookstayer na zanerze banned
![]() znów wracam na zanerkę jako 2gi ![]() [CHAR]Rona Koson[/CHAR] Banished: until deletion because of account sharing Ostatni raz się logował(a) 6 lutego, czyli 16 zostanie usunięty(a) ??
Ostatnio edytowany przez Tocallo - 11-02-2008 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Rookero de'Master
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() @up
"Jeszcze jeden i jeszcze raz" xD kręcimy kołem "fortuny" dalej kto nastepny ^^ Pozdrowienia
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() To teraz tak, żeby Tocallo był 1-szy ;dd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() a moj kolega mowi ze jestes debilem skad mozesz to wiedziec czy nie wbil on moze miec nawet 200 na mainie pozatym poco 2x kupowal pacc jak nic na roku nei robil tylko sie logowal albo ?
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
|
![]() I stało sie [CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR] jako 5 osoba na Rookgaardzie wbił dzisiaj 100lvl
22:30 Sir Mafjozo [100]: Ale spam ;p 22:32 Sir Mafjozo [100]: 22:09 You advanced from Level 99 to Level 100. Pozdrawiam
![]() |
#428 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Najszczersze gratulacje dla Mafjoza, zresztą podawałem już przez Robala* ![]() *kochanego Robalusia ; ** Ostatnio edytowany przez Raxev - 23-02-2008 o 00:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rdb ban
![]() ??
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() To, co wypisywała na forum, to swoją drogą. Ale ban... czyżby za jej pokazanie słabości Cipsuxu z AS'em? o0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Redaktor
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Po tym, ile razy mówiąc/pisząc/myśląc RdB miałem na myśli female outfit + userke na forum - nigdy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Scobel zawsze wie lepiej, lepiej nie wdawać się w niektóre dialogi i pozostawić je bez komentarza.
Jeśli chodzi o owy temat na forum.tibia.com, to "kolesiostwo"(trochę politycznie ![]() Pomijając już stertę pytań(typu z jakiego poradnika korzystał Ameriov Rookstayer aby zostac senior tutorem z "he don't" i "an botter") to więcej szumu wokół tego będzie niż prawdy, a to jaka ona będzie mało mnie interesuje. Btw, może korzystając z okazji przyjmowania nowych supporterów wybralibyśmy(mam tu na myśli ludzi którzy udzielają się w dziale Tajemnice Rookgaardu) jakąś jedną osobę którą poparlibyśmy na moderatora działu? Przydałaby się taka osoba =-\ #Yallah Generalnie miałem na myśli Scobla, który uznaje za normalne iż po "wyjaśnieniu"( o ile tak to można nazwać) wszyscy powinni się dostosować... #Ameriov Tu z kolei miałem na myśli awans z tutora na senior tutora...bez angielskiego który wydawało mi się powinien być na poziomie wysoko zaawansowanym #Scobel No to lipa... Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 29-02-2008 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Co do bana IMHO, uważam go za niesłuszny. GM popełnił kilka błędów, za co powinien oberwać po łapkach od władz wyższych. Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Odpowiem Ci na wszystkie twoje pytania Namelocku!
Skad mialem test? Zasady znam bardzo dobrze. Nie potrzebny mi gotowiec. Ale to fakt, moj angielski nawet nie kulejacy, czolgajacy sie... Od tego sa translatory, nie znam gramatyki ale umiem przetlumaczyc tekst "globalnie". Jesli ktos cos napisze to wszystko rozumiem, wiec test to naprawde ZADEN problem. "He don't" sam sie usmialem jak zobaczylem co ja napisalem xd Edit: Co do bana tak jak przedmowca, nie popisal sie GM... A jesli to CM to sprawa jest dosc dziwna. Edit 2: Oj namelocku nie popisales sie... Wystarczy spojrzec na takiego[CHAR]Spritekiller[/CHAR]a, jego koledzy pisali "Hi" on "Hi" "How much cost Demon Helm" "Try on game-chat" I w taki sposob po 3 miesiacach dostal ST... odpowiadal raz na tydzien na help, w dodatku nie na pytania noobkow, bo jeszcze by mogl wpasc. Wiec ja z awansem rowniez nie mialem wiekszego problemu. Ostatnio edytowany przez Ameriov - 29-02-2008 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
Przecie ja zawsze wiem lepiej więc pogrubiony txt nie przejdzie - a raczej jego pomysł ?? Skąd to wiem ?? "Scobel zawsze wie lepiej..." Editensik MasterTusk NieOdbierajmyŻyciaZbytPoważnie ... Ostatnio edytowany przez Scobel - 29-02-2008 o 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() zal debila a skad wiesz ze nie wbil "hehehe" zal
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |