![]() |
#4381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() Ja sie bardzo ciesze ze Turcja odpadla bo to chamy ;d ale to prawda grali piekny football. Przynajmiej u mnie w Brukseli cicho w nocy bylo bo nie jezdzili swoimi gruchotami i nie trabili pod oknami z pociechy. Niemcy zasluzyli na wygrana po niepodyktowanym rzucie karnym kiedy Lahm'a sfaulowal chyba Sibra, i w drugiej polowie Niemcy grali troche lepiej, ale wiadomo, ze Turcja w kazdym meczu przegrywala, wyrownywala i wygrywala, ale nie wczoraj.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4382 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Faza grupowa:
Ukryty tekst:
1/4 finału: Ukryty tekst:
1/2 finału: Ukryty tekst:
@Legenda niebieski - Czechy (0/0) różowy - Szwajcaria (1/1) czerwony - Portugalia (1/0) czarny - Turcja (0/1) brązowy - Niemcy (4/0) zielony - Chorwacja (0/0) żółty - Austria (0/0) szary - Polska (0/0) ciemny pomarańczowy - Rumunia (0/0) ciemny fioletowy - Francja (0/0) seledynowy - Włochy (1/0) pomarańczowy - Holandia (2/0) ciemny oliwkowy - Grecja (0/0) morski - Hiszpania (1/0) jasny zielony - Szwecja (1/1) fioletowy - Rosja (0/0) (podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu) Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie względem ostatniego notowania. @@@ Zauważyłem, że z nieznanych mi powodów Mellberg, który miał miejsce w pierwszym składzie zostaje przesunięty na rezerwę, a Chiellini do pierwszego składu. Na chwilę obecną Krzynówek na miejscu 20 wśród pomocników, a Boruc 8 wśród bramkarzy. Ostatnio edytowany przez Ditto - 26-06-2008 o 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4383 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hatem Ben Arfa w Marsylii. Stracą Nasriego, ale zyskają Ben Arfę. Lyon popełnił błąd sprzedając Ben Arfę, chłopak ma potencjał. Ciekaw jestem, jak poradzi sobie w OM.
![]() |
#4384 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() A ja zylem nadzieja ze Wenger go sciagnie
![]()
Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 26-06-2008 o 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4385 |
Zbanowany
|
![]() Ben Arfa to taki napastnik jak Robinho - może grać równie dobrze na skrzydle. Jest bardzo dobry, lecz Lyon mógł sobie na to pozwolić - w ataku mają przecież Barosa, Benzeme i Freda, a na skrzydłach Govou i Kallstroma. Na tej pozycji może grać również Keita, który jest podobnym typem zawodnika. Jakby chcieć wrzucic go na ofensywnego pomocnika, to na środku jest Juninho, a tuż za nim Bodomer, więc nie wiem czy to taka wielka znowu strata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4386 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4387 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4388 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4389 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
do tego musieli dostac za niego sporo kasy, a ja wykorzystaja zeby wzmocnic obrone albo dokupic nowego srodkowego pomocnika ;[ ewentualnie zwiekszyc place, pomalowac krzeselka na stadionie xdd @up watpie jednak, czy etu zagra we francyji ;[ Ostatnio edytowany przez Ditto - 26-06-2008 o 20:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4390 |
Użytkownik Forum
|
![]() A IMO Ben Arfa ma potencjał, żeby być pięć razy lepszym niż Robben. Przyszłość pokaże.
![]() |
#4391 |
Zbanowany
|
![]() Faza grupowa:
Ukryty tekst:
1/4 finału: Ukryty tekst:
1/2 finału: Ukryty tekst:
@Legenda niebieski - Czechy (0/0) różowy - Szwajcaria (1/1) czerwony - Portugalia (1/0) czarny - Turcja (0/1) brązowy - Niemcy (4/0) zielony - Chorwacja (0/0) żółty - Austria (0/0) szary - Polska (0/0) ciemny pomarańczowy - Rumunia (0/0) ciemny fioletowy - Francja (0/0) seledynowy - Włochy (1/0) pomarańczowy - Holandia (2/0) ciemny oliwkowy - Grecja (0/0) morski - Hiszpania (1/0) jasny zielony - Szwecja (1/1) fioletowy - Rosja (0/0) (podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu) Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie względem ostatniego notowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4393 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() Cytuj:
Nawet jeśli mówi prawdę, to czemu dopiero teraz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Mafia go przetrzymywała i groziła, że mu pradziadka zabiją. Pradziadek umarł, no to po groźbach i w końcu powiedział.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4395 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#4396 |
Zbanowany
|
![]() @yoh
i tak jest murzynem ;[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4397 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
Adebayor zostaje, ale Hleba Wenger już raczej nie zatrzyma, tym bardziej że kupił Nasriego. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 27-06-2008 o 17:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4398 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.arsenal.com/article.asp?t...08/09+campaign
Cholera, ale niespodzianka. 14 miała być zamrożona...a tu taki psikus. No ale Walcott pokazał, że jest godnym tego, aby nosić na plecach nr. 14. Oby więcej takich rajdów jak ten w meczu z Liverpoolem w LM !
![]() |
#4399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Tak się jakoś ostatnio przeglądałem transfery. Były całkiem prawdopodobne, potwierdzone oraz całkowicie bzdurne. Co mnie uderza? Całkowita głupota działaczy Milanu. Głupota to może nie najlepsze sformułowanie, ale brak konkretnych ruchów. Prasa co chwilę donosi Arshavin, Quaresma, Baptista, Lampard i inni. Zapewne większość będzie plotkami, ale coś się dzieje.
Postawa Gallianiego i Berlusconiego zaczyna mnie drażnić. Podebrany Flamini i kupiony za sporą (dla mnie to za dużo) kasę Zambrotta to za mało, by walczyć o Scudetto, zwłaszcza gdy Inter się zbroi. Gdzie te wielkie sumy? Gdzie te spektakularne transfery? Ronaldinho? Wywalić na niepewnego zawodnika kupę kasy, który nie gra za dobrze w duecie z Ricardo (mowa o reprezentacji) czy drogi Eto'o, który moim zdaniem się już kończy? Parówa a.k.a Adebayor nie chce grać w Milanie (ja go też nie chcę : P ) i Carletto zbytnio rozbudza nadzieję... A może sam sobie dodaje otuchy? Potrzeba młodych i zdolnych, tak, by Milan miał silną ławkę i silny pierwszy skład. Okno transferowe jeszcze nie otwarte - to też jest prawda, ale boję się, że Rossoneri obudzą się z ręką w nocniku, i w przyszłym sezonie wylecą z europejskich pucharów, bo jak narazie wydaje się, że są najsłabsi z tej czołówki (powiedzmy Roma, Inter, Fiorentina, Milan czy nawet Sampdoria, która nie gra źle). Łysy, do roboty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4400 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to, Sven, mam złe wieści, bo ktoś od was zadeklarował, że wzmocnień w napadzie nie będzie - bo albo kupują Adebayora, albo nikogo.