![]() |
#4401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() no to z mannowem stare ale dobre. nie chcial wejsc do pz, tylko poprostu go minimalnie przymrozilo i zamiast 1 skosu poszly 2. co nie zmienia faktu, ze ktos z jego chara napisal zbyt ostrego posta i jak go ujebali, to mogl sie w dupe ugryzc.
a pephy juz ze mna siedzi na syberii i meczy misie, wiec nie jest juz polakiem. @ dyszcz w zyciu czasem trzeba wiedziec, kiedy wstac, a kiedy siedziec. zią.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 14-02-2008 o 21:26. |
![]() |
|
![]() |
#4402 |
Guest
|
![]() elo ziomy
Zajebiste forum ![]() Zajebiste teksty, podoba mi sie. Przenosze sie do Was chlopaki, lubie takie klimaty Ahaha :* ![]() Sera dajcie !! |
![]() |
#4403 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Mi kilka razy wypadlo jak mnie inni zbili albo potwory, dam ci tez sworda albo mace kósz nie dam bo som drogie i sprzedaje je jak wyluce odrazu. mam tesz buty i sporo bagow bo zbieram na takie okazje i mam helmety skórkowe i takie od krasnali tarcze od krasnali selam bo som drogie tak samo jak kósze ale dam innom tarcze jak zechcesz. napisz mi na private to sie umowimy. Ciesze sie ze bende mial kolege ![]() |
|
![]() |
#4404 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No i zaczęło się! Praca wre pełną parą. Nikt sie nie obija. Dzisiaj pod Carlin depo dostałem prywatną wiadomość: "1kg serka pls". Zero obijania się, zero papraniny. Pełny profesjonalizm! wywaliłem garnek, dwie vialki, pare kości i innych składników. Klient na własne życzenie wszystko zamieszał i mmmm! PYSZNE! Oczywiscie wszystko na koszt firmy. Serek 4ever! Mamy w planie dodanie do Menu Bigosu! Ale to jeszcze wersja beta. Więcej informacji na stronie: wuwuwu.serekzpussy.cieudusi.kom.pl.br |
|
![]() |
#4405 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4406 |
Guest
|
![]() @bencio
Juz Cie lubie chlopie ! Jakbys mógl mi sprezentowac taki skórkowy secik plus skorkowy helmet to byłbym bardzo wdzięczny ![]() @pussy co do serów to preferuje śmierdziele. Ostatnio na przyklad mialem do czynienia z takim starawym, co już sie rozkładal i wydzielał gryzącą ostrą woń. Efektem spożycia były cuchnące pięrdniecia. Co ja piszę - próba cichego delikatnego pierdnięcia - ostatecznie kończyła sie zabrudzeniem gaci |
![]() |
#4407 |
Użytkownik Forum
|
![]() bencio ftw
#4408 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#4409 |
Użytkownik Forum
|
![]() hauahahahah Gader \o/\o/\o/\o/:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* moj ty kochany boterkU
![]() a tak btw wiesz jak lowic ryby w ***********? ![]() ![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
#4410 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4411 |
Użytkownik Forum
|
![]() BArdzo dziekuej Leonku:*:*:*:*:*:<3<3<3<3
![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
#4412 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4413 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale kochany daj jeszcze zeby przestal lowic jak ma full capa
![]() a normalnie cie zerzne;d
![]() |
![]() |
#4414 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ma ktoś c legi na sell lub chce sie zamienic za blue legsy? xd Ostatnio edytowany przez Piesek - 15-02-2008 o 02:46. |
|
![]() |
#4415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Imię: Sushi the Almighty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Blackzone
Świat: Empera/Shivera
Poziom: w8
Poziom mag.: w8
|
![]() Wiec Chlopaki gralem na Obsidi poteznego lvl to moze nie mialem ale cos tam bylo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4417 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: FinNOT
Profesja: Master Sorcerer
Świat: ŚfińskiLand
Poziom: 222
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
Tak katastrofa! Pephy "zmienila" narodowość! To już koniec i nic więcej nie da się zrobić bez niego. |
|
![]() |
![]() |
#4418 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4419 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tak niestety to jest prawda ![]() ![]() @Hepul Dobra piłem teraz mi nie wchodzi się kurwa czepiasz detali -.- Ostatnio edytowany przez Piesek - 15-02-2008 o 12:23. |
|
![]() |
#4420 |
Guest
|
![]() |