![]() |
#4401 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Btw Ale mi z ciebie legenda pierwszy raz o tobie slysze... Chociaz moze... mnie nieobchodzi byle co... Ehh niemam zamiaru się z tobą kłucic bo cza sie znizyc do twojego poziomu a w tym poscie sie juz wystarczajonco znizylem... Więc jesli niechce ci sie czytac w skrócie Won!! |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4402 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Cytuj:
TIBIA.ORG.PL ROX, HAIL TIBIA.ORG.PL, HAIL ME!!! Ostatnio edytowany przez Shinjix - 03-02-2006 o 00:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4403 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2005
![]() |
![]() bubu ładnie bił lvl i wiem że miał kilku ownerów dobrzy koledzy razem robiliśmy dwarf hell qest i crus helm, nie jestem bubu. Może przesadziłem z tym założeniem konta no ale zanim on założył postać to ja miałem z 60 lvl na pewno
a to prawda nie lvl świadczy o sile postaci ... noob jak widac od razu od demonie wyjeżdża, jego sprawa. Mając knight moża wytrenić skile to na przykład ale tego gsa mozna wysolować na 10 lvl bez problemu także się nie czepiaj... i nie ja zaczołem sie kłócić tylko zbych bo powiedziałem kolesiowi że bicie potwora góra dół to nie żadne solowanie, czytałeś bomaw thris? a ty thris nie jesteś lepszy w jednej rzeczy chcesz więcej to napisze jak solujesz wrl bo tak się cieszysz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Londyn~Gdynia~Everywhere~
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mastereczkka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Tormentors
Świat: Celesta
Poziom: 50
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up up
Po 1. Zdjęć się nie cytuje Po 2. Daj raport zobaczsz co ci odpisza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy dragons
Poziom: 124
Skille: 97/61
Poziom mag.: 21
|
![]() A pisz Sobie co chcesz mi to LOttO..
pozatym niech Cie to nie interesi jak soluje wrl, i kto co jak robi, czy sra czy drobi.. Nagram specialnie dla ciebie filmik jak soluje wrl bo widze masz kompleksy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ja wiem że tylko solujesz jednego przy schodkach i sobie mykasz up down jak gorąco jest...hehehe ciekawe z kąd wiem ;p;p także się nie wysilaj z filmem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4407 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co za syf!Dajcie spokój!
Jeśli znowu przwloką się tu jakieś ciecie (tak, ciecie bo inaczej nazwac tych ludzi sie nie da) i zaczna po was jezdzic z bog wie jakiego powodu to poprostu ich olejcie....Takich to najbardziej boli bo takim zachowaniem chcą zwrócić na siebie uwage :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#4408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy dragons
Poziom: 124
Skille: 97/61
Poziom mag.: 21
|
![]() To jak bije jest moją technika i ciebie powinno to gowno obchodzic..
pozatym nie bije up down up down... Tylko luruje wrl srodkowego respu oraz z pod wejscia na wrl quest w kąt obok schodow i stoje i leje a jak czasem mam exhoused to normalne ze zejde na dol i sie uhne, nie? Po co mam ryzykowac dedem lub 2 wrl na plecach, kiedy moge spokojnie sobie bic te warlocki bez zadnych problemów, pzoatym sam widzisz ze mi sie zwraca takie bicie z nie duzym wastem.. Nie wiem po co sie czepiasz głupot, ale prosze Cie nie wypowiadaj sie w tym temacie bo az mi Cie zal. ja juz skonczyłem z toba dyskusje Cya" a film i tak ci nagram niedowiarku |
![]() |
![]() |
![]() |
#4409 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ja wiem jak lejesz bo jest taki BOT za który się płaci... ja ci nawet moge respa bloczyć na tej demoni stojąc całkiem gdzie indziej już wiesz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4410 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Cytuj:
Plx go to hell. Zrobienie 60 lvl'a na non pvp to zadna sztuka. Ciekawe co ty myslisz ![]() @Thristen chyba sobie nie pohuntujesz warlockow ![]()
![]() |
![]() |
#4411 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Anatol Gratuluje wiedzy i twojego lvla, ale swoim zachowaniem przedstawiasz tylko to, że jesteś noobkiem (jak niewiesz co to noob to poszukaj w poradnikach lmao). A teraz ładnie pokiwaj na dobranoc i idz spać, bo po dobranocce. rotfl
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ciabar Di'Vaio
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 225
Poziom mag.: 82
|
![]() Oto moja droga do 100lvl
![]() You recognize Ciabar Di'Vaio. He was killed by a dragon lord. PoZdRo FoR AlL
![]() |
#4413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() do usuniencia...
Ostatnio edytowany przez Golempol - 02-02-2006 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4414 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
|
![]() Cytuj:
Gratz ![]() ![]() ![]() Będzie lepiej ,Hia ![]() PS.Przestancie nabijać posty na ble czym...SS dawajcie... Ostatnio edytowany przez ~ Jolik ~ - 02-02-2006 o 20:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Holy Dragons
|
![]() Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-02-2007 o 03:33. Powód: Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4416 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() doktorek będzie tracił tyle czasu ile trzeba...
nie moja wina że tylu niedoświadczonych graczy tu jest a to że mówię prawde was boli... a ty tris to nawet bubu nieznałeś dobrze także się nie udzielaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4417 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Elbląg
Imię: Sir Legend Knight
Poziom: 130
Poziom mag.: 8
|
![]() 7 lvl left
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Londyn~Gdynia~Everywhere~
Imię: Mastereczkka
Gildia: Tormentors
Poziom: 50
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Huh.. Faucoltt ;p nice loocik gratz ;P
Sir Legend~ Też gratz ;p jexzcze 7 i next 100 lvl na celescie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Imię: Krooxy
Gildia: Holy Dragons
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @ Anatol wy*******aj z tego forum-jesteś zagłupi na to.
Zachowujesz sie jak *******ony małolat, który nie umie nawet sobie dupy podetrzeć. Opanuj się i nie zaśmiecaj forum bo i tak do niczego nie dojdziesz. Chcesz się wyżyć- proszę bardzo, idz z kumplami na dyske, lodowisko itp. -może nie masz z kim pójśc bo nikt cię nie znosi?- pewnie tak bo tylko "zwierzęta" się tak zachowują i nie dziwie się że nie masz kumpli. Kto by chciał by mieć takiego kumpla/przyjaciela jak ty-nikt. Robisz "szum" po co? dlaczego? Powiem jedno. WY*******AJ!!!!!!!!!!!!!! Prosze o wyrozumienie-moje nerwy już nie wytrzymały @ Gz All. Cya And Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4420 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
----------------------------------------------------------------------------------- Żeby nie było bardzo dawny atak orków na thais (z kwietnia albo maja 2005 ![]() ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 02-02-2006 o 21:35. |
|
![]() |
![]() |