![]() |
#4421 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Nie mam zamiaru sie z wami kłócić ale nie mogę się z Tobą zgodzić ponieważ widziałem w temacie celesty jak Karol~ i inne kozaczki wbijali mniejszym lvlom na vampy i trapowali (mniejwięcej 30-40 lvle) więc nie pierdol że tylko 150 ubijają bo to gówno prawda Ostatnio edytowany przez Maniek94 - 30-12-2007 o 11:51. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() jo,
Moze wreszcie ktos by to skonczyl, ja osobiscie nie czuje potrzeby najechania na nikogo, mam tego dosyc napisalem kilka ladnych monologow i sie powtrzymalem i nie nacisnelem "wyslij odpowiedz" Wam zaczyna brakowac argumentow, nam nie chce sie ciagle powtarzac ze kazdy lubi co innego my lubimy tak i nikomu nic do tego, wiec zakonczmy ten temat, moze byc? Nie wiem jak inni ale jezeli kogo kolwiek to tak irytuje ze zabilismy thiefa i nooba to ok myslcie co chcecie i oczywiscie mozecie o tym pisac - wiecej nie wstawie screna z jakiegokolwiek fraga (bo jak ktos napisal prawda "zalezy mi na sławie") Szczerze to moge wogole nic nie pisac jezeli to kogos uraduje to ok I tak pewnie nikt nie przeczyta tego co napisalem bo lepiej pograc niz poczytac i wreszcie sie wypowiedziec stosownie to topicu Wiecej juz nic nie powiem, udanego sylwestra mam nadzieje ze spedzicie go bardziej porzytecznie niz przed tibia pzdr i moze chociaz raz niech zapanuje pokoj miedzy paczka z deduwy a nikaia~ @Cossak napisz w grze bo mam sprawe a szkoda spammowac tutaj, chce wiedziec co tak naprawde cie boli w stosunku do mnie bo jestes jakis uprzedzony do mnie i trzymasz sie starej reguły "znany nick, ziomki z rl - Gracz cipa"
![]() |
#4423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Imię: Sir Cossack
Profesja: Knight
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
![]() |
![]() W 100% sie zgadzam z freeman_xtr (zreszta tak jak to pisalem wczesniej, troche prostrzymi slowami).
A co do sprawy z Nikaia, ogladalem wczoraj ciekawy program na Discovery Channel o ckliwym tytule "Video Games", pozwolcie ze zacytuje jedno ze zdan: "Postaciami plci zenskiej w ponad 80% graja mezczyzni" Wiec wiekszosc "dziewczyn" ktore znacie prawdopodobnie nimi nie sa. Tak wiec moze i Nikaia troche przeginal z tym udawaniem dziewczyny, ale ceni mu sie to, ze mial odwage sie przyznac. @edit Brodno, nie chodzi mi o zasade, caly czas chodzi mi tylko i wylacznie o to jak mnie potraktowales na poczatku mojej gry. Molizwe ze byles wtedy wkurzony, nie wiem, cokolwiek, ale na prawde mnie to troszeczke urazilo..
chęć bycia lepszym od innych (Roz'qrw :*) ~Care Topix Jak mi wychodzi? ; d ;d Ostatnio edytowany przez Roz'qrw - 30-12-2007 o 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4424 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Naprawde szukalem w moich wszystkich postach ktoregos dnia co moglem ci napisac ale nie znalazłem, moze po jakims czasie wreszcie zmienisz o mnie zdanie bo pewnie kazdy inny jest tu i w grze jou
![]() |
![]() |
#4425 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czekalem na to od kilku miesiecy
![]() @Edit To Twoj post z 21-06-2007, 09:44 ![]() mojego iestety nie ma bo bylo z acc ktore zostalo usuniete, kawalek dalej jest Twoj nastepny post "B.F.K blabla", latwo sie domyslic ze B.F.K to moje skasowane acc ![]()
chęć bycia lepszym od innych (Roz'qrw :*) ~Care Topix Jak mi wychodzi? ; d ;d Ostatnio edytowany przez Roz'qrw - 30-12-2007 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2007
Lokacja: Łódż
Stan: Początkujący
Imię: Danik of Honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: _____________
Poziom: 19
Poziom mag.: 00
![]() |
![]() Narescie nawet Sir_papi dal se spokuj i przprosil
![]()
![]() |
#4427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Liah Ardo
Gildia: Killing Team
Poziom: 110
Skille: 85/85
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() To już sie robi żałosne , możecie sie kłucić na gadu gadu lub w tibi , forum jest od wklejania zdjęć z Honery a nie do kłutni
![]() |
#4428 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fokus
Prawde mowiac nie mam nic do Ciebie i nie mialbym do twojej gildi gdyby nie fjut, dobrze wiesz ze wiekszosc Honery go nie nienawidzi i ja jendak naleze do tej wiekszosci, a gdybys mogl to dawaj te screeny bo to przynajmniej jakies odroznienie od szarej levelowej rzeczywistosci ze tak sie wyraze ;o @Fjut Czekam na Ciebie frajerze ;* A tak propo, czemu mowisz ze mnie dziewczyny nie chca? przecierz mnie nie znasz ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedz mi co za ekipa idzie mnie ubic hahah xD Na zolwie??? na malpy??? to gz ![]() ![]() ![]() Powinienes sie leczyc fjutasie ![]() @Edit Tak wiem to od ponad roku ze nie ide hahahah xDD ;*;*;* I zamknij sie wreszcie fjut bo od dawna wiadomo ze masz wodogłowie ![]() Ostatnio edytowany przez Nikaia - 30-12-2007 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Chyba Cie bija w szkole ;[ . Na poi nie idziesz to juz chyba wiesz nie ?
Pierdoli mnie co ty piszesz bo i tak dla mnie byłes, jestes i bedziesz 0. I kto tu ma 14 lat ashshahsa. Tranwestyto , w rl tez sie ubierasz za dziewczyne ? ahhsahsh Ścierwo ;o. Nikt mnie nie lubi ? ahhashsahas Wymien 5 osob pls ? Bo jak ja zaczne wymieniac twoich wrogow to mi palcow zabraknie ; ) @Edit Ze ty masz to nie znaczy ze kazdy ma ; < Dobra juz nie bijcie go w tej szkole ;[
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 30-12-2007 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Kutno
Imię: Filipus Blakus
Gildia: Bloodreign
Poziom: 47
Poziom mag.: 49
|
![]() No to nam sie zrobila Strona bez SS'ów
![]() Jak sie klucicie to dajcie chociaz po jakims 1 durnym SSie zeby ladnie bylo! Pozdrawiam, Filipus Blakus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4431 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiesz co, masz racje. Ode mnie, tak zeby bylo ladniej
![]() ![]() ![]() a tu eq bifor hack: xD ![]()
![]() |
#4432 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4433 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 30-12-2007 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4434 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#4435 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2007
Lokacja: Łódż
Stan: Początkujący
Imię: Danik of Honera
Gildia: _____________
Poziom: 19
Poziom mag.: 00
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4436 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Nicole Lady
Profesja: Elder Druid
Gildia: Poj za stoka
Poziom: 112
Poziom mag.: 71
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz :*
Imię: Royal Vwiking /< HACKED
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Alderath
Świat: Honera/Harmonia
Poziom: 79+
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() ![]() [/url] ![]() Care Topix <3 Lee <3 Zieloq <3 Xiaq <3
![]() Serce w żółci krew w błękicie to ZAWISZA ponad Życie! [WKS]!! Ostatnio edytowany przez DamianII - 30-12-2007 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2007
Lokacja: ...
Imię: Azuxir
Profesja: Paladin
Gildia: Mortal Giants