![]() |
#4441 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Krk~
Stan: Początkujący
Imię: Royal Azus ;]
Profesja: Paladin
Gildia: Searching ;]
Świat: Silvera
Poziom: 22
Skille: 69/56
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Ohohoho
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#4442 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: Gdów
Imię: Knight Enlightened
Profesja: Knight
Gildia: Poszukuje
Poziom: 13
Skille: duże
Poziom mag.: 3
|
![]() No ss'y zajefajne a jaki fart huuuuu też bym chciał taki miec
![]() |
![]() |
![]() |
#4443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Ma ktoś jakieś mino leathers "DO ODDANIA"?
Ps.Kacperka Rulezz ![]()
![]() |
#4444 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @yokar
Odchodzisz z Silvery? ![]() Jezeli tak to Gratz ! @Krowa Neurozenho twierdzi ze SoV kolo 1kk chodzi zas Lerick ktory ma 2 SoVy i 2 ScA bodajze w domku twierdzi ze spadly do ceny DH czyli 600-800k @Carolla Gratz |
![]() |
![]() |
#4445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() @Neo
lol? why gz dla Asena? ;X btw. po 1 lerick nie ma żadnego sca ani sova a po 2 napewno nie stoi 1kk, minimum 1.5kk ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#4446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
|
![]() Od jutra albo po jutrze ma byc pacc jak nie bedzie w te dni lub w tym tygodniu co teraz bedzie to chyba bede retired... -.-
Na faccu bardzo ch*** sie gra... Wszyscy mnie doganiaja z lvlem a mój bro Krzysiu tak mi uciekł że mała bania ![]() @Carolla.. Jeszcze dziś lootne ci te 2 kwiatki i wysle do Darashi... jak je otrzymasz to kase do thais poslij :> @Asen Czemu odchodzisz? -.- |
![]() |
![]() |
#4447 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kacperka
nie dziw sie ze cie krzysiu odjechal z lvlem jak on sharuje z ojcem xDD BAUHSAHHSHASHAS nie moge z tego... ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#4449 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj gra gra
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4451 |
Guest
|
![]() Dziękuje za odpowiedzi z cenami.
Zdecydowałem się na Swordy, ponieważ mają Ice Rapiera. Tylko że mam dużo ważniejszy problem. Nie będe miał neta na jakiś czas, ale na to nie poradze ani ja ani wy. Jakoś przeżyje, a potem szybko dokończe Uhamakera i zostanie mi tylko stworzyć Knighta, poskillować, pacc i potem to już same przyjemności z advance'ami na czele. |
![]() |
#4452 |
Użytkownik Forum
|
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 28-01-2007 o 16:18. |
![]() |
![]() |
#4453 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @Krova
Kurde ja też sobie nie pogram zabardzo :/ ,przez ta wichure mi antene pokiereszowało i dopiero jak śnieg stopnieje to będzie można ja poprawić. Teraz mam lagi , kicki , strony sie wlanczaja czasami a czasami nie :/. Widze że masz duże ambicje ![]() |
![]() |
![]() |
#4454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Krova
A jaki miales lvl na poprzednim serwerze? @Asen Czemu odchodzisz?! |
![]() |
![]() |
#4455 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: Gdów
Imię: Knight Enlightened
Profesja: Knight
Gildia: Poszukuje
Poziom: 13
Skille: duże
Poziom mag.: 3
|
![]() Holu zarąbiste ss'y oby takich więcej
![]() P.S:ale masz farta |
![]() |
![]() |
#4456 |
Guest
|
![]() @RoyalAzus
To życze Ci żeby ten śnieg stopniał bo mi on i tak do niczego nie potrzebny, tylko przeszkadza. Ambicje mam zamiar przenieś na wyniki w grze, ale czy mi sie uda ?, zobaczymy. @Adrius Na poprzednim serverze miałem 45 Druida i powiem ci, że to jest profesja do ... . Twoim głównym zadaniem w teamie jest leczenie Knighta, 0 frajdy, słaby exp, waste na wszytskim, chyba że nie pijesz manasów tylko czekasz na mane.To nie profesja dla mnie, dlatego chce teraz Knighta. W poprzednim poście troche błednie sie wysłowiłem, a chciałem sie dowiedzieć co jest droższe Sov czy Stonecutter. Wtedy już będe pewny swojego wyboru. Narazie jestem za Swordami tylko Bright Sword tak biednie wygląda ale trudno, może po Updacie zmienią wygląd. Ostatnio edytowany przez Krova - 28-01-2007 o 17:16. |
![]() |
#4457 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @Krova
Ja bym polecił tobie axe Knight Axe :1.5k-2.5k Fire Axe :10k-12k Dragon Lance:nie znam ceny ,ale jest lepsze od Giant Sworda i lżejsze. Axe mają więcej ataku a swordy więcej defa a po co ci def? jak masz tarcze. Z dwu ręcznych broni masz także Guardian Halaberde (nie wiem czy dobrze napisałem) kupisz za około 10k ma tyle samo ataku co Giant Sword. Według mnie lepiej żebyś wybrał Axe bo jest lepszy ![]() |
![]() |
![]() |
#4458 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @holu
Co do sovow i sca, to jestem pewien na 100% ze mial !! A co do asena to ciesze sie ze odchodzi, co wiecej mam nadzieje ze konczy z tibia, why? bo jest frajerem. |
![]() |
![]() |
#4459 |
Guest
|
![]() @RoyalAzus
Już mi sie wszystko pomieszało o tych Axach i Swordach. I zwątpiłem we wszytsko to o czym czytałem. I będe musiał zaryzykować wybór jak już wejde na rookgard. Axe mają fajne wyglądy lepiej wyglądają, Bright Sword wygląda jak dwie kreski albo marna imitacja krzyża. |
![]() |
#4460 |
Guest
|
![]() @Neo
Ty jestes frajerem. Pierw zabijasz mu kumpli, a potem sie dziwisz, że on zabija ciebie... Ostatnio edytowany przez Girni - 28-01-2007 o 19:40. |