Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-03-2007, 15:53   #4441
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narrow
Profesja: Knight
Gildia: Avis
Świat: Furora
Poziom: 50
Domyślny

14:54 Barles Karste [129]: AVIS JEST HUNTED

...
NarroweQ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-03-2007, 15:54   #4442
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
Domyślny

hehehe...
niezle sie bawie czytajac posty wiekszosci z was..

a juz ludzie z vision wymiataja wszystko wiedza i sa tak wypie%*&@$#ni ze RESPECT dla was chlopaki pier%*#cie jak potrzaskani wasze domysly i pomysly sa evul wyjebane w kosmosss;d
zaprzeczacie czasami sami sobie czytajcie czasem co piszecie

Pall Mall
Santosik to nie mieso armatnie.. i nie dla tego sie przylaczyl..

to tak tylko dla twej wiadomosci

pozdro dla calego vision respect w ch** dla was legendy z was niesamowite kazdy sie trzesie jak o was slyszy..

ovnujecie wszystko i wszystkich!!!!!!!!!!

R E S P E K T! ! !
dajcie Zwidkowi wiecej paczkow to jeszcze wiecej fragow zrobi ;d
bo nie dostal swojej porcji chyba ostatnio wqrwil sie ze go glodzicie i padl pewnie z wycieczenia
omagad jest offline  
stary 11-03-2007, 16:00   #4443
Mazurxx
Zbanowany

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino

Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omagad Pokaż post
hehehe...
niezle sie bawie czytajac posty wiekszosci z was..

a juz ludzie z vision wymiataja wszystko wiedza i sa tak wypie%*&@$#ni ze RESPECT dla was chlopaki pier%*#cie jak potrzaskani wasze domysly i pomysly sa evul wyjebane w kosmosss;d
zaprzeczacie czasami sami sobie czytajcie czasem co piszecie

Pall Mall
Santosik to nie mieso armatnie.. i nie dla tego sie przylaczyl..

to tak tylko dla twej wiadomosci

pozdro dla calego vision respect w ch** dla was legendy z was niesamowite kazdy sie trzesie jak o was slyszy..

ovnujecie wszystko i wszystkich!!!!!!!!!!

R E S P E K T! ! !
dajcie Zwidkowi wiecej paczkow to jeszcze wiecej fragow zrobi ;d
bo nie dostal swojej porcji chyba ostatnio wqrwil sie ze go glodzicie i padl pewnie z wycieczenia
UHAHUASAHAU prawie sie zsikalem w majty jak zobaczylem tego posta jestes taki przezabawny ze ohoho <ironia>
Co cie do kurwy maci obchodzi jego rl life ?? zal mi takich ludzi jak ty
Mazurxx jest offline  
stary 11-03-2007, 16:04   #4444
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NarroweQ Pokaż post
14:54 Barles Karste [129]: AVIS JEST HUNTED

...

ja teraz juz macie wyjeb&@ne Barles to mastah wyjebie was sam zapewne przeciez nie bedzie niepotrzebnie kolegow wolal na takie zera jak na furorce graja..

a jeszcze gorzej jak jednak sie na to zdecyduje np kupi 8pac paczkow Zwidkowi zeby was wyjebal wtedy juz nie bedzie dla was ratunku

HAHAHAHHA OWNED Barles

LOL
omagad jest offline  
stary 11-03-2007, 16:05   #4445
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

1. Tryku nie był hacked prze Vision, sam Vaxard to przyznał, a znany jest z braku sympatii do tej guild

2. Vision w tamtej bitwie uczestniczyło w openie, to że widzieliście filmik/screeny to nie znaczy że wiecie więcej od samych walczących, bo mam nadzieje Taifun nadal pamięta całą swoją guild pędzącą do PZ na statku na folde... To że potem sam wyszedł i mylił hotkeye (exori vis... i teraz powiecie że też bym pomylił? Już byłem w takiej sytuacji pare razy i nie pomyliłem ) I obejrzycie parę filmików z open battles i zobaczycie że ludzi padają głównie w trapach, a nadal to się nazywa open battle..

3. Vision ustawiło się open na Edron, większość z osób na tym forum żyje z filmików, więc o tym nie wiedzą

4. Teraz zapominacie jak Dusk się ownuje na expie bez kicków (może nie ma kickow w ostatnich dniach na serverze? to dlaczego Fenix'Gru powiedział że kicka miał? ale to ciekawe bo oglądałem filmik 3 razy i widziałem że nadal się uhał...) choćby sam Sivin na rajdzie...

P.S. Ciekawe jak się czuja osoby invitiowane prze Taifuna na czas wojny, a potem wyrzucane z guild, bez żadnego zysku, ze stratami za dedy i z czystą tylko satysfakcją że nadstawiali za niego karku?

Cytuj:
Xaveloth Do'Urden sam sobie załuzył i zapytaj za co jego samego, a potem baw się we flamera

Cytuj:
Nawet Mateusz Dragon Wielki ich kocha i zapytaj na każdym serverze kto to jest Vison? Nie ważna jaka jest odpowiedz ale każdy o nich słyszał..

And Btw. omagad kultura na forum wymaga aby wyrażać się zdaniami z sensem i bez polskich znaków albo z innym kodowaniem

Ostatnio edytowany przez Grimp - 11-03-2007 o 16:18.
Grimp jest offline  
stary 11-03-2007, 16:07   #4446
nalewator
Użytkownik forum

nalewator's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007

Poziom: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazurxx Pokaż post
UHAHUASAHAU prawie sie zsikalem w majty jak zobaczylem tego posta jestes taki przezabawny ze ohoho <ironia>

A co Cie obchodzi to co on uwaza i co pisze...?
nalewator jest offline  
stary 11-03-2007, 16:10   #4447
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazurxx Pokaż post

qrde znowu mam przejebane narazilem sie sympatykowi Vision
skoro ja mam sie nie interesowac jego rl life to ty sie odpier*&l od mojego
poczucia humoru skoro go nie rozumiesz

jestes tak wyjebany jak muza ktora sluchasz

sorrrrrry juz nie bede;*
omagad jest offline  
stary 11-03-2007, 16:28   #4448
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narrow
Profesja: Knight
Gildia: Avis
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grimp Pokaż post

Xaveloth Do'Urden sam sobie załuzył i zapytaj za co jego samego, a potem baw się we flamera

15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: lal
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: czytam se
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: tibia.pl
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: Xaveloth Do'Urden sam sobie załuzył i zapytaj za co jego samego, a potem baw się we flamera
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: ;>
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: ciekawe ocb?

Hmm jak sobie zasłużył, skoro sam nie wie jak? Troszeczkę dziwne, nieprawdaż?
NarroweQ jest offline  
stary 11-03-2007, 16:50   #4449
Hasky1
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 03 2007

Imię: Haasky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Poziom: 108
Skille: 96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LesteR Pokaż post
Byłem za vision ale to co zrobili z Tryku, to już przesada, po co włączać do wojny cały serwer??? czy wojna z Dusk wam nie wystraczyła? I kto teraz pogran na Furrorze? Jedyna co chciałbym zobaczyc to Open battle, wiem że nie macie przewagi co do tego, ale jeżeli jesteście tacy wspaniali to może wypadało by spróbować???

Zal. Nikt z Vision nie hacnal Tryka. Potwierdzil to nawet Vaxard piszac posta na tibi.com
Hasky1 jest offline  
stary 11-03-2007, 16:55   #4450
Hasky1
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NarroweQ Pokaż post
Jak Duski częściej będą jeździć wspólnie na bale, Vision będzie miało więcej swobody do expienia, a że to im ostatnio słabo wychodzi to wojna skończy się szybciej niż jakby walczyli z Duskami :> Proste. Zostawić Vision swobode a sami się zrookują : )
Smieszny jestes. Mielismy pecha bo byly problemy z neostrada. Btw do rooka nam duzo brakuje ;p
Hasky1 jest offline  
stary 11-03-2007, 16:56   #4451
Hasky1
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
1. Tryku nie był hacked prze Vision, sam Vaxard to przyznał, a znany jest z braku sympatii do tej guild

2. Vision w tamtej bitwie uczestniczyło w openie, to że widzieliście filmik/screeny to nie znaczy że wiecie więcej od samych walczących, bo mam nadzieje Taifun nadal pamięta całą swoją guild pędzącą do PZ na statku na folde... To że potem sam wyszedł i mylił hotkeye (exori vis... i teraz powiecie że też bym pomylił? Już byłem w takiej sytuacji pare razy i nie pomyliłem ) I obejrzycie parę filmików z open battles i zobaczycie że ludzi padają głównie w trapach, a nadal to się nazywa open battle..

3. Vision ustawiło się open na Edron, większość z osób na tym forum żyje z filmików, więc o tym nie wiedzą

4. Teraz zapominacie jak Dusk się ownuje na expie bez kicków (może nie ma kickow w ostatnich dniach na serverze? to dlaczego Fenix'Gru powiedział że kicka miał? ale to ciekawe bo oglądałem filmik 3 razy i widziałem że nadal się uhał...) choćby sam Sivin na rajdzie...

P.S. Ciekawe jak się czuja osoby invitiowane prze Taifuna na czas wojny, a potem wyrzucane z guild, bez żadnego zysku, ze stratami za dedy i z czystą tylko satysfakcją że nadstawiali za niego karku?

Nawet Mateusz Dragon Wielki ich kocha i zapytaj na każdym serverze kto to jest Vison? Nie ważna jaka jest odpowiedz ale każdy o nich słyszał..

And Btw. omagad kultura na forum wymaga aby wyrażać się zdaniami z sensem i bez polskich znaków albo z innym kodowaniem

^^
dokladnie
Hasky1 jest offline  
stary 11-03-2007, 17:09   #4452
Atahun
Zbanowany

Atahun's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hasky1 Pokaż post
^^
dokladnie
a ty sie nie podawaj za kogo kim nie jestes
Atahun jest offline  
stary 11-03-2007, 17:20   #4453
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Domyślny

Cytuj:

jesli juz kierujesz sie takim mysleniem to wiedz iz o Duskiness tez kazdy slyszal kogo bys nie zapytal a nie powtazaja w kolko ze sa legendami itd...
Nawet Mateusz Dragon Wielki o nich wie

A Vision sa tak zadufani w sobie ze niedlugo sie tym udusza..

a to z tym miesem armatnim to wez sie nie odzywaj jak nie wiesz co sie dzieje w Duss itd...
a no sory to pewnie jak zwykle propaganda a wiec meczcie dalej to samo.. z tego was sie juz nie wyleczy..

pzdro
omagad jest offline  
stary 11-03-2007, 17:25   #4454
nalewator
Użytkownik forum

nalewator's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007

Poziom: 8
Domyślny

@santosik and mieso armatnie

gdyby miał byc miesem armatnim to raczej nie bylby vickiem :|?
nalewator jest offline  
stary 11-03-2007, 17:29   #4455
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazul Pokaż post
A co z naszą "wojenką"?
Kotqu,.. zlookaj "Guild Board",.. =/
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline  
stary 11-03-2007, 19:01   #4456
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Domyślny

btw.

JUZ ZA NIEDLUGO BEDA DOSTEPNE ZDIECIA A TAKZE FILMY KROTKOMETRAZOWE NA TIBIA.COM/FORUM Z BIBY JAKA UZADZILI SOBIE DUSKI

DZIALO SIE OJ DZIALO

PZDRO I HAVE FUN
omagad jest offline  
stary 11-03-2007, 20:11   #4457
Pall_Mall
Użytkownik Forum

Pall_Mall's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
Domyślny

Iwonka tez była ??

Jak juz sie tak przywalasz zwidka to ja moge chyba do iwonki nie??

A teraz sam sobie odpowiedz czy wyglad jest wazny?I co Cie upowaznia zebys sie smial z wygladu innych ?/

Cytuj:
Profesor Miodek na podstawie tego tematu moglby stworzyc podrecznik "interesujace i oryginalne sposoby wyzywania sie" . Przyznam ze podziwiam wasza inwencje tworcza w wyzywaniu sie, ach te epitety, metafory...
Pall_Mall jest offline  
stary 11-03-2007, 20:39   #4458
omagad
Użytkownik Forum

omagad's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pall_Mall Pokaż post
Iwonka tez była ??

A teraz sam sobie odpowiedz czy wyglad jest wazny?I co Cie upowaznia zebys sie smial z wygladu innych ?/

wszystko mnie upowaznia a co ciebie upowaznia do zwracania mi uwagi na to?!
tak mozemy w kolko;d

btw.
Iwony nie bylo;o
omagad jest offline  
stary 11-03-2007, 20:40   #4459
Nirt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pall_Mall Pokaż post
Iwonka tez była ??

Nie było jej jeśli Cie to interesuje.

@Odnosnie wygladu etc

Pamietam jak cale Vision najezdzalo na Taifuna ze nie ma rl i siedzi caly dzien przed kompem...

a sami spedzaja przed monitorem wiecej czasu niz on...
stary 11-03-2007, 20:42   #4460
Kolos from rodos
Użytkownik Forum

Kolos from rodos's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm

Imię: Mustak
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
btw.

JUZ ZA NIEDLUGO BEDA DOSTEPNE ZDIECIA A TAKZE FILMY KROTKOMETRAZOWE NA TIBIA.COM/FORUM Z BIBY JAKA UZADZILI SOBIE DUSKI

DZIALO SIE OJ DZIALO

PZDRO I HAVE FUN
tylko nie to...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania