|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() hehehe...
niezle sie bawie czytajac posty wiekszosci z was.. ![]() a juz ludzie z vision wymiataja wszystko wiedza i sa tak wypie%*&@$#ni ze RESPECT dla was ![]() zaprzeczacie czasami sami sobie czytajcie czasem co piszecie ![]() Pall Mall Santosik to nie mieso armatnie.. i nie dla tego sie przylaczyl.. to tak tylko dla twej wiadomosci ![]() pozdro dla calego vision respect w ch** dla was legendy z was niesamowite kazdy sie trzesie jak o was slyszy.. ![]() ovnujecie wszystko i wszystkich!!!!!!!!!! R E S P E K T! ! ! dajcie Zwidkowi wiecej paczkow to jeszcze wiecej fragow zrobi ;d bo nie dostal swojej porcji chyba ostatnio wqrwil sie ze go glodzicie i padl pewnie z wycieczenia ![]() |
![]() |
![]() |
#4443 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() Cytuj:
Co cie do kurwy maci obchodzi jego rl life ?? zal mi takich ludzi jak ty |
|
![]() |
![]() |
#4444 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ja teraz juz macie wyjeb&@ne Barles to mastah wyjebie was sam zapewne przeciez nie bedzie niepotrzebnie kolegow wolal na takie zera jak na furorce graja.. a jeszcze gorzej jak jednak sie na to zdecyduje np kupi 8pac paczkow Zwidkowi zeby was wyjebal wtedy juz nie bedzie dla was ratunku ![]() HAHAHAHHA OWNED Barles ![]() LOL |
![]() |
![]() |
#4445 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() 1. Tryku nie był hacked prze Vision, sam Vaxard to przyznał, a znany jest z braku sympatii do tej guild
2. Vision w tamtej bitwie uczestniczyło w openie, to że widzieliście filmik/screeny to nie znaczy że wiecie więcej od samych walczących, bo mam nadzieje Taifun nadal pamięta całą swoją guild pędzącą do PZ na statku na folde... To że potem sam wyszedł i mylił hotkeye (exori vis... i teraz powiecie że też bym pomylił? Już byłem w takiej sytuacji pare razy i nie pomyliłem ![]() 3. Vision ustawiło się open na Edron, większość z osób na tym forum żyje z filmików, więc o tym nie wiedzą ![]() 4. Teraz zapominacie jak Dusk się ownuje na expie bez kicków ![]() P.S. Ciekawe jak się czuja osoby invitiowane prze Taifuna na czas wojny, a potem wyrzucane z guild, bez żadnego zysku, ze stratami za dedy i z czystą tylko satysfakcją że nadstawiali za niego karku? Cytuj:
Cytuj:
![]() And Btw. omagad kultura na forum wymaga aby wyrażać się zdaniami z sensem i bez polskich znaków albo z innym kodowaniem
.....jak zaczynasz grać w Tibie to określ czy chcesz byc najlepszy czy słaby innej opcji nie ma... Ostatnio edytowany przez Grimp - 11-03-2007 o 16:18. |
||
![]() |
![]() |
#4446 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Poziom: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4447 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() qrde znowu mam przejebane narazilem sie sympatykowi Vision skoro ja mam sie nie interesowac jego rl life to ty sie odpier*&l od mojego poczucia humoru skoro go nie rozumiesz ![]() jestes tak wyjebany jak muza ktora sluchasz ![]() sorrrrrry juz nie bede;* |
|
![]() |
![]() |
#4448 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: lal 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: czytam se 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: tibia.pl 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: Xaveloth Do'Urden sam sobie załuzył i zapytaj za co jego samego, a potem baw się we flamera 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: ;> 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: ciekawe ocb? Hmm jak sobie zasłużył, skoro sam nie wie jak? Troszeczkę dziwne, nieprawdaż? |
|
![]() |
![]() |
#4449 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Zal. Nikt z Vision nie hacnal Tryka. Potwierdzil to nawet Vaxard piszac posta na tibi.com |
|
![]() |
![]() |
#4450 |
Użytkownik forum
|
![]() Smieszny jestes. Mielismy pecha bo byly problemy z neostrada. Btw do rooka nam duzo brakuje ;p
|
![]() |
![]() |
#4451 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
^^ dokladnie |
|
![]() |
![]() |
#4452 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4453 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jesli juz kierujesz sie takim mysleniem to wiedz iz o Duskiness tez kazdy slyszal kogo bys nie zapytal a nie powtazaja w kolko ze sa legendami itd... Nawet Mateusz Dragon Wielki o nich wie ![]() A Vision sa tak zadufani w sobie ze niedlugo sie tym udusza.. ![]() a to z tym miesem armatnim to wez sie nie odzywaj jak nie wiesz co sie dzieje w Duss itd... a no sory to pewnie jak zwykle propaganda a wiec meczcie dalej to samo.. z tego was sie juz nie wyleczy.. ![]() pzdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4454 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Poziom: 8
|
![]() @santosik and mieso armatnie
gdyby miał byc miesem armatnim to raczej nie bylby vickiem :|? |
![]() |
![]() |
#4455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Kotqu,.. zlookaj "Guild Board",.. =/
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#4456 |
Użytkownik Forum
|
![]() btw.
JUZ ZA NIEDLUGO BEDA DOSTEPNE ZDIECIA A TAKZE FILMY KROTKOMETRAZOWE ![]() ![]() DZIALO SIE OJ DZIALO ![]() PZDRO I HAVE FUN ![]() |
![]() |
![]() |
#4457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Iwonka tez była ??
Jak juz sie tak przywalasz zwidka to ja moge chyba do iwonki nie?? A teraz sam sobie odpowiedz czy wyglad jest wazny?I co Cie upowaznia zebys sie smial z wygladu innych ?/ |
![]() |
![]() |
#4458 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wszystko mnie upowaznia a co ciebie upowaznia do zwracania mi uwagi na to?! tak mozemy w kolko;d btw. Iwony nie bylo;o |
|
![]() |
![]() |
#4459 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Cytuj:
Nie było jej jeśli Cie to interesuje. @Odnosnie wygladu etc Pamietam jak cale Vision najezdzalo na Taifuna ze nie ma rl i siedzi caly dzien przed kompem... a sami spedzaja przed monitorem wiecej czasu niz on...
![]() |
#4460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Mustak
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10