![]() |
#4461 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() Korona Kielce została zdegradowana o jedną klasę rozgrywkową za udział w aferze korupcyjnej. Decyzję taką podjął Wydział Dyscypliny PZPN - informację podała telewizja nSport.
znicz Pruszków w I lidze?-,- Ostatnio edytowany przez eisscheriann - 01-07-2008 o 17:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4462 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2008
|
![]() W Nyonie odbyło się losowanie pierwszej rundy kwalifikacji Pucharu UEFA. Legia Warszawa zagra z białoruskim FK Homel, a Lech Poznań zmierzy się z Xazerem Lankaran (Azerbejdżan). Wisła Kraków zagra z Beitarem Jerozolima w drugiej rundzie eliminacji ligi mistrzów.
Zanosi się na ciężką przeprawe Wisły i raczej spacerek (teoretycznie) Lecha i Legii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4463 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4464 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() @Fintex: Zgadzam się w 100% Guardiola mówił, że będzie grał 4-3-3. Barcelona wzmocniła już defensywę: Pique, Caceres, Alves, Henrique (chociaż ten sezon prawdopodobnie spędzi na wypożyczeniu w Ajaxie), teraz czas na jakieś wzmocnienia w pomocy i w ataku. No i do końca nie wiadomo co będzie z E2 i Ronaldinho.
PS. Są jeszcze znakomici zawodnicy ze szkółki, którzy mogą zasilić pierwszą drużynę np. Gai Assulin (Jeszcze o nim usłyszymy i myślę że będzie więcej wart niż te młode angielskie talenty, o których pisał Yoh). Ostatnio edytowany przez Xendriel - 01-07-2008 o 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4466 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() 4-3-3? a pewnie bedzie tak jak teraz, tylko zaliczy messiego do ataku i bedzie gral henry ;[
czyli tak: valdes alves-puyol-militio-abidal iniesta-xavi-ronaldinho messi-eto'o-henry na rezerwie pique i marquez z obroncow, na pomocy keita i toure (ze wskazaniem na niego!) a w ataku gudjohnson szczerze watpie czy tak zagraja ;[[ zamiast ronaldinho toure, a iniesta nie bedzie gral na skrzydle, a w srodku. messi bedzie takim skrzydlowym jak ronaldo, a henry jak do tej pory, czyli tam gdzie nie lubi - lewe skrzydlo : o macie swoje 4-3-3 w porownaniu do ostatniego sezonu: zambrotta - alves henry - deco ronaldinho - toure (czuje ze z nowym sezonem jednak on bedzie gral :/) Ostatnio edytowany przez Ditto - 01-07-2008 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() UP: Milito jest kontuzjowany, a w pierwszej jedenastce na pewno będzie Caceres (gra w środku lub na lewej obronie) i może nawet wygryzie Abidala.
Czytałem, że Barcelona zamierza jeszcze kupić 3 ofensywnych piłkarzy w tym klasyczną 9, więc nie ma na razie co spekulować jeśli chodzi o pierwszą 11. Jak już pisałem nie wiadomo co z Ronaldinho i Eto'o. Alves :>> Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Xendriel - 01-07-2008 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4468 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No ale takie spekulacje nie mają sensu - pogadamy o tym za parę lat, gdy boisko ich zweryfikuje ![]()
![]() |
![]() |
#4469 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() UP: a wiesz ile było drugich zidane'ów? I co z nich wyrosło?
Poza Assulinem jest jeszcze Perez, Prieto czy młodziutki Lazaro. @Ditto: przepraszam. przeoczyłem. napisałeś o Keicie i Toure. R10 nie gra w drugiej linii.... zamiast niego w Twoim ustawieniu trzeba dać defensywnego pomocnika.. Toure lub Keite. Zresztą póki R10 nie zmieni swego trybu spędzania czasu wolnego to nie ma szans na pierwszą 11.. musi wziąc się do roboty, coś obiecywał, ale zobaczymy. Zmiennikiem Henrego może być Bojan lub R10 o ile wróći do formy. Tak jak mówił Xendriel, jeszcze Barca kupi ofensywnych piłkarzy. EDIT: Zapomniałem się wypowiedzieć do Alvesa. Brazylia słynie z wspaniale przygotowanych bocznych obrońców. Cafu, Cicinho. Słyszałem,że Cafu w jednym meczu kiedyś przebiegł 20km. Przecież reprezentacja Brazylii gra bez prawego pomocnika... Jeżeli trenerzy zajmą się takim piłkarzem za młodu to wyrośnie z niego za pewne nie przeciętny zawodnik ![]() Ostatnio edytowany przez Fintex - 01-07-2008 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4470 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I a propos długiej części: oprócz Barazita jest jeszcze Merida (bodaj z Barcelony nawet), Gibbs, czy młodziutki Wilshere. Ale jaki sens ma wymienianie nazwisk ?
![]() |
![]() |
#4471 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nie wiem czy się wypowiadał czy nie, ale ma to jakieś znaczenie? Zobaczymy za kilka lat jak będą sobie poczynać na boisku. Maradona wypowiadał się już chyba kilka razy o swoich następcach i na razie ich nie widać. Najbliżej jest Messi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4472 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmieszy mnie, to że "wielcy piłkarze" nakreślają młodych na swoich następców, bądź na wielkie gwiazdy.Każdy ma szansę wszystko zależy od niego i to jest najważniejsze.
![]() |
#4473 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4475 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ano to, że może nawet obserwować tego piłkarza na treningach. I ma więcej podstaw ku temu, żeby się wypowiadać o jego potencjale.
![]() |
#4476 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Omg, równie dobrze Maradona czy Zidane mogli widzieć na treningach swoich 'następców'. Na treningach tylko szlifujesz swoje umiejętności. Mecze są ważniejsze. Wtedy liczy się także psychika. Skąd wiesz czy taki Nacer Barazite nie wymięknie jak będzie grał przy całym Emirate Stadium? Poczekamy i zobaczymy...
Zresztą takiemu Dennisowi będzie chyba łatwiej dorównać niż Zidane'owi czy Maradonie ^^ No flame plx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4477 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @edit: wiem, hipokryta ze mnie ;p
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 02-07-2008 o 16:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4478 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
Zarówno Maradona, Bergkamp i Zidane to geniusze i Bogowie futbolu, jednak Dennis był od nich słabszy, nie miał takiego dryblingu ja Maradona, ani umiejętności rozegrania co Zidane. Poza tym nie poprowadził ani drużyny klubowej ani reprezentacyjnej do wielkich sukcesów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4479 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Mały bo nie urósł
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4480 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Bergkamp nie poprowadził swojej repry do tytuły mistrzowskiego tak jak to zrobili Zizou czy Diego...
Koniec tej dyskusji bo nikt nikogo nie przegada ;p Tak w ogóle to jesteście za tym, aby Leo został czy odszedł? Ja osobiście już sam nie wiem co bym wolał.. ale chyba dałbym szanse Leo.. jestem przede wszystkim za tym aby jeden trener pourzędował przez kilka dobrych lat.. będzie miał większą szanse na sukces np. na Euro 2012 czy już na mundialu w RPA niż jakby nowy trener przyszedł. |
![]() |
![]() |