|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: SiEdLcE:]
Imię: Przemo of Candia
Profesja: Druid
Świat: Candia
![]() |
![]() @ up
Ta, guardy. Jaka kopalnia? Hmm... Moze labirynt, pomiędzy rzeczkami, i pierścień. Niektórzy mogą mówić, że za mały masz lvl na guardy, ale masz dobry dist i dosyć szybko będą padać. Co do dragów to 4fun pojedyńcze respy np. w Thais lub Kazo. 20lvl+ (20 może być troche za mały) i lecz sie exurą vitą.
|
![]() |
#4462 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kropa Knight Wielki
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 25
Skille: Skiluje
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja mam skille 62/61 na 24lvl wciaz skilluje teraz na dwarfach i rotwach w kazoo i che 71/70 teraz cyklopy jade jak psy;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4463 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Z jakim skillami palem mozna trenic na cycach spirami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @Cordex
Hmm... z dobrym eq to tak myślę, że 50 shielda i z 60 dysta.
![]() |
![]() |
#4465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Na czym expic i gdzie 28 palkiem z ~10 mlvl , skillami 65 / ~40 i z eq : crown helmet , blue robe , beho shield , plate legs , leather boots ( niedlugo boh'y ) , scarf no i ofc luk ze strzalami lub kusza z beltami , tylko nie mowcie mi o cyckach , bo mam juz ich dosc i o guardach , bo na tych kopalniach sie wogole nie orietuje . I jeszcze na czym powinienem trenic i gdzie , poza fibula , bo tam , to za duzo pk'erow ![]() Bardzo dziekuje za odp. , skierowane ofc do mnie ![]()
![]() |
#4466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Menel Marian
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() *UP
Dobij lepszy Shelding, lfl i leć skillować na Monkach. Lub jeśli to świat pvp to plać za monka i już. z Expieniem to radze tomby do 35/40 lfla a później Dragi. Jeżeli nie masz pacc to Wiwerny mogą być lub właśnie kopalnie, musisz w końcu zaczać się tam orentować bo to jedno z lepszych expowisk na facc. Pozdro
![]() |
#4467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: Warszawa
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Witam, gdzie moge expic 26 Master Sorcererem. Mam 25 mlvl.
Mam V-Shield, BoHy, B robe, Wand of Cosmic Energy.
![]() |
#4468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Imię: Adik Pedziwiatr
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() No więc:
Czy na 38 lvlu i 38/39 m lvlu będe mugł expić solo na gsach ? Może być waste(byle nie zaduże ![]() ![]()
![]() |
#4469 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Myślenice
Imię: Dead-Mikrus
Profesja: Sorcerer
Gildia: BeeRAKa
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Ja mam Palka na 10lvl skille 39/32 do tej pory expiłem na trollach i dzisiaj pierwszy raz poszedłem do ghost land`u i nie mam żadnych wast`ów. Wszystko się zwraca a ghule i scorpiony padają jak muchy. DS`a jeszcze nie miałem okazji zlać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4470 |
Użytkownik forum
|
![]() ELO skillowanie jest strasznie nudne i speary sie lamom a kamienie kruszom czy jest jakis szybszy sposub na zdobycie skilli. mam 10 lvl 40distance i33 shielding.I czy moge samemu twozyc strzaly.Na czym expic jesli juz powinienem wogule expic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4471 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Tak jest sposob! IDZ DO SZKOLY!
![]() |
![]() |
#4472 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4473 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#4474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
![]() |
![]() 27 druid 27 mlvl.
Otoz zastanawiam sie gdzie teraz expic. Do tego lvl jechalem tylko na rotkach, a teraz naprawde juz musze zmienic expowisko. Mysle nad guardami lazac z monkiem, ale nie wiem w ktorej kopalni i na jakim poziomie by bylo najlepiej. Czy moglby mi ktos o tym powiedziec? Mam jeszcze jedno pytanie - jakie inne expowiska sa dla mnie w miare dobre i oplacalne? Ostatnio edytowany przez Kuryca - 26-02-2007 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() 54 EK, skille 81/80, 5 mlvl (prawie 6)
EQ: aol, rh, dsm, g-legs, bohy/sb, mms, skull staff/war hammer Dam radę bez jakiegoś niewyobrażalnie wielkiego waste'a na OF? Ew. na którym lvl'u i skillach można już w miarę sensownie się tam zapuszczać?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4476 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Imię: Zern Elamiwyn
Gildia: ----------
Świat: Secura
Poziom: 24
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
|
![]() To ty jestes jkaims noobem jak na 64/58 2 soldiery cie bija po 4-50 ja na 57/56 zabijam po 3 naraz i mnie bija po 1-25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4477 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#4478 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam takie pytanie, nie do konca do topicu ale nie chcialem nowego tematu zakladac. Przeczytalem w poradniku dla druidow ze od 27 lvl na guardy chodzic mozna z monkiem, moglby ktos dac screena jak to ma wygladac? Czy monk ma robic za blokiera czy bic ze mna ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4479 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
![]() |
![]() Cytuj:
--- Wielkie dzieki za porade, dzisiaj juz bede testowal kopalnie ;] @edit No i testowalem, od razu pk ;]. Gdyby nie moje mfki to trzeba bylo odrabiac 27lvl. Zupelnie zniechecilem sie do kopalni. Jak tak... Czy expienie na dk to dobry pomysl dla mnie (27druid)? Ostatnio edytowany przez Kuryca - 26-02-2007 o 17:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4480 |
Użytkownik Forum
|
![]() a screena moze ktos zapoac z expienia w kopalniach?
|
![]() |
![]() |