![]() |
#4482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() @up
Ogladales to chociaz?To nie jest dzisiejsze ob.
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
#4483 |
Zbanowany
|
![]() Fajne foty ahah, rodzyn jak zwykle rzadzi ;*****
macie szczescie ze mnie nie bylo ![]() Shejq czyzby moje slowa na Ciebie wplynely dzis chociaz troche ;p? |
![]() |
![]() |
#4484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4485 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
|
![]() Cytuj:
KURWA zostawcie juz tego czlowieka w spokoju..... eter zaraz na ciebie cos wymyslimy Malutki ale niedojebem jestes nadal
![]() |
#4486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Malutki~~
A ty jak tak bezsensu nawijasz to myslisz ze ktos to czyta? Znalazl sie obronca-frajer ![]() @ Seith On na wara idzie napem i loota zbiera ![]() Ostatnio edytowany przez Rockk-Star - 15-05-2008 o 21:07. |
![]() |
![]() |
#4487 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
czasami mam przeblyski inteligencji ![]() a tak wogole to my chyba Garax gadalismy w AB tak? Ostatnio edytowany przez MalutkiDrut - 15-05-2008 o 21:11. |
![]() |
![]() |
#4488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]()
#4489 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na temat inteligencji na twoim miejscu bym sie nie odzywal, poniewaz tylko idiota robi sam sobie posty RIP GARAX MALON etc. takze splyn ziomus ;*
|
![]() |
![]() |
#4490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() Eter no nie mamy szczescia ze ciebie nie bylo :/ Jak bys byl to bysmy mieli jednego fraga wiecej
![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#4491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() @MalutkiDrut
Postaraj sie nie pisac tyle ogolnikow.Malo do tematu wnosisz.Jest w koncu rec?Btw zapodajcie tez tego z Waade...
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
#4492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Madzinia down ahahahahahah
|
![]() |
![]() |
#4495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() HAHAHAHAHA, padam ; O Dla mamy sie pochwaliłeś ?
#4496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eter ja nie wiem po co ty wogole z dp wychodzisz jak ty wyjdziesz to odrazu padasz jestes free fragiem kiedy to wreszcie zrozumiesz ze jestes popierdółką wsród RC NPNP I SR smieja sie z ciebie nawet RC smieje sie z ciebie ze taką Ci*ą jestes ze az im słów brak ALE OSTRO WIDZE ZE JESTES VICE LEADER i przyjmujesz paymenty XD i odpierdol sie od Shejq bo w porownaniu do Ciebie on zabil wiecej ludzi niz ty monsterow.
#4498 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Bla Bla Bla
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
![]() |
![]() |
#4499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
|
![]() whisper ale ty to konkretnie wymiatasz na tym openie, cale twoje 120 mf poszlo na gran hura i utamo,
Whisperwind Shadowwalker [108]: GMP SOME1 ahhh te paralize tyle many zjadaja ![]() ogolnie to gz fragA, podsumowujac: nic nie robisz duzo gadasz, rodzi nam sie kolejny forum fighter aka Yazo Bone... |
![]() |
![]() |
#4500 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Czy gdziekolwiek napisałem że wymiatam? Paraliż poszedł na Crie i Azreala co skończyło się ich dedami. No to teraz już wiem przynajmniej komu filmików nie dawać ![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
![]() |