![]() |
#4521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]()
16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: jak sie loguje to jest napisane free account 16:27 Yogih Zamias [72]: tak 16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: na tym spisie harow 16:28 Yogih Zamias [72]: ale to na tibia.com sie sprawdza Pozdro dla moich wszystkich kumpli Roga Femir Yogih zamias Nevinis Sir Sila Ptak Honeriowy Xaton Nextion |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() aol nic ciekawego lipa jak skurczybyk
![]() |
#4523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() ![]() @Down. my nie "rąbiemy" botterów, oni są spoko, póki mają BlackD i ustawione SetVeryFriendly ![]() jak podpadną to byee ![]()
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 07-01-2008 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Wolin
Imię: Misiek'Snajper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4527 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trzy czwarte forum trzabyło by wybic łacznie ze mna i niektorymi osobami ktore blokaja innych botterow o_O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
![]() 83 na exploraniu ice islands: ![]() fest butki zloocilem i kilka noseshieldow x] btw. niezła sieka sie zrobila na brazylijskich forach honery niedlugo w hunted.pl bedzie news 'Deduwa przejmuje server, honera sie buntuje!' -.- zal ludzi Pozdro666 i jeszcze jedno 6
![]() |
![]() |
#4529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Imię: Gieroj from Dolsk
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 115
Skille: 97
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4531 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Człowieku co ty w ogóle do nich masz ?! Robią to dla zabawy i tyle a ty odrazu sie plujesz ... Wiadome, że światy non-pvp są nudne wiec trza jakoś odreagować nie ? oni traktują to jako zabawe i wychodzi im to to jest najważniejsze...Bynajmniej sa jakies ssy na forum bo malo kto daje ostatnio zdjecia a tak bynajmniej jest co oglądać ![]() ![]() @Barosa no oke ![]() ![]() Pozdrawiam oby tak dalej Deduwa_/ jedziecie dalej ^^ Ostatnio edytowany przez PoloniaBytomOle - 08-01-2008 o 04:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Felipe Mac'Wander
Gildia: Recon
Świat: Celesta
|
![]() tak se przegladam forum i patrze ze wy tez macie tu taka sama zabawe jak my na celescie
![]() ![]() Pozdro Celesta ![]() Ostatnio edytowany przez Rosan - 08-01-2008 o 08:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Ankrahmun xD
Imię: Jona Elle
Gildia: Hell Owners
Poziom: 77+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() axe fighting 93
![]() shielding 91 ![]() lvl150 ![]()
![]() |
![]() |
#4535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]()
: )P Tylko raz przejdę tą drogą. Dlatego jeśli mogę zrobić coś dobrego lub okazać uprzejmość, muszę to zrobić teraz. Nie mogę tego odkładać, lub zaniedbywać, bo już nigdy nie przejdę tą samą drogą. q( : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ : )P Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. q( : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4536 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Hmm...nic dodać nic ujać poprostu DexteroO wysztko napisał już wam "Na Każdego Przyjdzie Pora" PozDrawiaM Ostatnio edytowany przez PoloniaBytomOle - 08-01-2008 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() a ja mama pytanko do uzywania ssassin stars potrzebny full assassin outfit czy wystarczy podstawka ???? (bez miecza i kaftaniku
![]()
: )P Tylko raz przejdę tą drogą. Dlatego jeśli mogę zrobić coś dobrego lub okazać uprzejmość, muszę to zrobić teraz. Nie mogę tego odkładać, lub zaniedbywać, bo już nigdy nie przejdę tą samą drogą. q( : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ : )P Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. q( : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Imię: Felipe Mac'Wander
Gildia: Recon
Świat: Celesta
|
![]() Celesta, Celesta ... mamy troche maly problem z GM`ami ... ostatnio Elu wrobil Karoleera w luring, ale juz mi sie nie chce tlumaczyc, o co tam chodzilo, anyway nie lurowal, afczyl se poprostu, a ktos lurna mu hydre na mostek ropna i spi.....lil w tym momecie wpadl Elu i czesc Karo ...
W sumie jest jak jest zyje sie dalej. ![]() ![]() ![]() Sam osobiscie nie robie zdjec czy tam czegos, poprostu nie mam czasu, jestem zakichanym siocherem musze sie skupic na leczeniu wiec temu wklejam ss vipa~ Polecam filmik jeden z najlepszych naszych, tak przynajmniej mysle. Znajdziecie go na youtube, wystarczy wpisac "Centuss" ![]() ![]() Btw Chlopcy jaki best frag ![]() U nas 180+ ![]() Ostatnio edytowany przez Rosan - 08-01-2008 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() U mnie tak.
Koniec Deduwy, jeszcze powrócimy, już mamy plany ![]() Czyszczenie depo, 2k smieci hen daleko. Rebeh Prosi o "Fri itanz" ![]() @Zieloq zaplacilem za siebie bardzo poważnego Paymenta w postaci plate armora i 200 gp, jestem fri ! ahudhasuehuas !1one Lawl. Drako~ byłeś na mojej blackliscie, ale z dniem dzisiejszeym zostałeś z niej wyeliminowany. Have a good night.
![]() |