![]() |
#4541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Kurwa sracie o te boty a i tak połowa z was używa. Szkoda mi was -.-
I coś na żywo. ![]() coś z ostatniej chwili. Furry zen Nov 25 2007, 11:41:00 CET Killed at Level 100 by Tyth Diax @down Tylko mówie. Bo tu każdy o tego bota pierdzi i sra a połowa na postaci swojej nie grała więcej jak 10h bo all to bot... ;d
![]() Ostatnio edytowany przez Shokei - 25-11-2007 o 13:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Imię: Dzejson
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pathfinders
Poziom: 120
Skille: daremne
Poziom mag.: 7
|
![]() @Shokei
Ja sie nie sram o bota , tylko nie rozumiem dlaczego on sie stara to ukryc wycinajac w paincie albo innym gownie gorny pasek np. z expem jaki robi na godzine. I jakbyscie nie zauwazyli to napisalem "niepotrzebnie sie z tym kryjesz" wiec gdzie jest bulwers? ![]()
![]() |
#4543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deity'Maxi
Gildia: bez^^
Poziom: 110
Skille: 85/80
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Poziom: 108
Skille: 86/83
|
![]() Hm... Odnośnie tych botów... Rozumiem, że np. jak sobie śpicie, to taki bot za was expi i zbiera kasę, ale po co macie włączone, jak sami gracie? UH'a się to za was tylko..., czy jeszcze jakieś inne bajery ma?
![]()
![]() |
#4545 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg chlopaki dajciespokoj niema sie o co klucic taki bot ze widac ile expa do lvl to nic strasznego co innego gdyby ustawial sie na noc i sam expil a tak to niema o czym gadac.
btw gz ss'kow;]
22:24 Bim Palladinek: zczaj to. Na religi jak ksiadz sie spytal co zrobil jezus po 3 dniach, powiedzialem, ze sie zrespil i uwage dostalem :\ 24 XXXX [7]:Gdzie mozna kupic Paka 17:24 XXXX [62]:duzo mozliwosci, naprzyklad na allegro 17:25 XXXX [7]:aha no to jak wyjde z roka to mnie tam zaprowadzisz ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4546 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrozumiem bota na pokazywanie expa(imho,pokazywanie expa powinno byc wbudowane na stałe w klienta tibii),niewidzialnych i w skrajnych przypadkach lighthacka ale ng nigdy,jak mozna nie umiec sie uhnac czy cokolwiek, jesli dali juz nawet hotkeye? kij wie jakie jeszcze opcje maja takie boty.. auto lootowanie? jestes zbyt leniwy zeby ruszyc myszka 10cm po monitorze w 2 strony? to nie graj w tibie bo w wiekszosci ta gra na tym polega
![]()
![]() |
#4547 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Poziom: 108
Skille: 86/83
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Ja tam nie wiem do czego połowa funkcji w tych botach służy. Mój brat używa blackd proxy bo gra na non-pvp wiec mozna botować luzem.
![]() Ja tam tylko xray na demony i ogólnie xray sie przydaje ;p
![]() |
#4549 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to sie ta nieznam na tych wszystkich botach tylko niektore znam ale nieuzywalem, dlamnie to tez moga sobie grac jak chca jedyne co mnie denerwuje to jak ktos wlacza sobie na noc idzie spac a rano wstaje i ma lvl to troche niesprawiedliwe wobec innych graczy no ale coz zycie ;]
22:24 Bim Palladinek: zczaj to. Na religi jak ksiadz sie spytal co zrobil jezus po 3 dniach, powiedzialem, ze sie zrespil i uwage dostalem :\ 24 XXXX [7]:Gdzie mozna kupic Paka 17:24 XXXX [62]:duzo mozliwosci, naprzyklad na allegro 17:25 XXXX [7]:aha no to jak wyjde z roka to mnie tam zaprowadzisz ok? Ostatnio edytowany przez WILL-I-AM - 25-11-2007 o 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4551 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Siedlce
Stan: Na Emeryturze
Świat: Askara;Berylia
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
a co np seromontis nie uzywa bota? palkiem tez mozna na 60+ ustawic bota na odpowiednim miejscu co ma 50k/h iszaleje z lvlem ofc jak ktos umie ustawic ;] |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Lublin
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Frozelix
Ja cie nie bluzgam na bota bo sam uzywam botów i Botuje mam chyba wszystkie dostepne Uzyteczne boty [ Blackd Ng Auto ] soł Keep it ! ![]() Gorzej maja palki bo nie maja za bardzo jak botowac ale jak masz najta to juz bułka z masłem stawiasz na zolwiach tylko ustawiasz skrypta na alarm ze jak ktos dluzej niz 15 sek na screenie to alarm i looz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4553 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak botowac to jedna sprawa a druga to taka ze sfilmuje ie taki 20lvlik jak mojego kumpla z gildi da na youtube i potem wpadaja pociebie Rexis'y ;] wiec raczej sie nieoplaca botowac pozatym to oznacza ze ktos nieumie grac bo nieumie sam expic..na to wychodzi niemowie tu o kims z was mowie ogolnie, pozdro for all
22:24 Bim Palladinek: zczaj to. Na religi jak ksiadz sie spytal co zrobil jezus po 3 dniach, powiedzialem, ze sie zrespil i uwage dostalem :\ 24 XXXX [7]:Gdzie mozna kupic Paka 17:24 XXXX [62]:duzo mozliwosci, naprzyklad na allegro 17:25 XXXX [7]:aha no to jak wyjde z roka to mnie tam zaprowadzisz ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4554 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak botowac to jedna sprawa a druga to taka ze sfilmuje cie taki 20lvlik jak mojego kumpla z gildi da na youtube i potem wpadaja po ciebie Rexis'y ;] wiec raczej sie nieoplaca botowac pozatym to oznacza ze ktos nieumie grac bo nieumie sam expic..na to wychodzi niemowie tu o kims z was mowie ogolnie, pozdro for all
![]() |
![]() |
![]() |
#4555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Usunięty
Imię: Franc Posypa
Poziom: 77
Poziom mag.: 61
|
![]() No, myślałem, że logne na chwile zobaczyć kto online a tu:
![]() Poczekałem chwile i za 5minut.. ![]() Marne 464 :/ Po upd chyba wracam na expa.. ale nie wiem jak długo pociągne, gdy Bith~ po mnie wpadnie z ekipą czyb bez : d ![]() Chooj wie czy to jest aktualne bo nigdy niemoge złapać Bitha żeby pogadać, a jak łapie to mi ignora wali.. Pozdro :d
Ostatnio edytowany przez FrancU - 25-11-2007 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Askarian Osvetnik
Gildia: Rexis
Poziom: 121
Poziom mag.: 67
|
![]() Padlem na poi
![]() ![]()
19:34 Vajuka: u are a cokky boy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4557 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4558 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też padlem na poi i to zdecydowalo że konczę z tą grą.
Milo bylo poznać jak co to 9318054 i pamiętajcie EMESTO TO GEj. btw sprzedam 100 ek
![]() |
#4559 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh Igor ty brutalu
A do tych co na poi popadali, wiekszosci przynajmniej. No coz, Swift gadal po angliesku, Vuminaku po polsku a wiekszosc i tak chuja sluchala. To chyba nie ich wina ze popadaliscie bo tp pomyliliscie ^^.
![]() |
#4560 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() Witam wszystkich, postanowilem dolaczyc sie do tibijczykow z Askary i wspolnie wklejac zdjecia
![]() Jakis tam hunt Dragow ![]() ![]() 50 : ![]() Z tibi 7.8 ... 6 mlvlek przed hackiem ;< ![]() Jakies tam exori ... : ![]() No i taki sobie loot z malpek ![]() ![]() To by bylo na tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Steelbreaker - 25-11-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |