![]() |
#4541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy dragons
Świat: Celesta
Poziom: 124
Skille: 97/61
Poziom mag.: 21
|
![]() Total bezsens....
Po co wklejac screny jak i tak je usuniecie? linki? linki to do filmików mozna, druga tibia.de sie robi? Zamiast robic konkursow i dawac pacce za darmo kupili byscie jakis nowy server/czy tam forum nowe czy czego potrzebujecie, potem sie dziwicie ze ludzie maja pretensje Zacznijcie wklejac screny wielkosci [ ] i ludzie beda powiekszali lupą w paincie, tak bedzie jeszcze wygodniej >.> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4542 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Imię: Sir Asmon Aldoro
Profesja: Sorcerer
Gildia: Night Fighters
Poziom: 56+
Skille: 20/26
Poziom mag.: 53
|
![]() orokoshi gratz levelika moze mnieprzegonisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Imię: Krooxy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Holy Dragons
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Do M(ł)odków- może lepiej wogóle usunąć to forum?- bo po co ma być bez ss'ów "gadu-gadu-gadanek" zastanówcie się nad tym, ale moim zdaniem przegieliście i postanowiłem już nigdy nie kupić u was PACC- nie ma sensu jesli ta część pieniędzy idzie w "błoto". Było najlepszym forum(może przesadzam), a teraz stało się "Śmierdzącym gównem"
Odrazu widać jak popularność tej strony spadła, przecież kto będzie oglądał forum bez ss'ów. Sami psujecie swoje forum i reputacje. Chcecie poczuć się "górą", a spadacie na sam dół. Większość postanowiła niewklejać tu rzadnych ss'ów i dobrze. Będę tu zaglądał co jakiś czas czy coś się zmieniło czy nie. Pozdro dla nie wklejających tu ss'ów!. ![]() Cya in game. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 72
Poziom mag.: 58
|
![]() Nie przesadzacie troche? Jest tyle tematow nieuzywanych, do ktorych nikt nie zaglada, moze wystarczy je poprostu usunac a nie czepiac sie ludzi ktorzy na bierzaca wklejaja sski? To dzieki nim wogole tutaj ktos zaglada. Pomyslcie nad tym. P.S Sam nie zamierzam narazie wklejac tu nic bo moim zdaniem nie ma sensu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Cytuj:
www.żal.pl Inaczej sie tej glupoty nie da skomentować.
![]() |
![]() |
#4546 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krooxy, popieram. Przesada co do forum ....
Ostatnio edytowany przez DonMastah - 07-02-2006 o 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Jelcz-Laskowice
Stan: Niegrający
Imię: Mistrzu wojcik
Profesja: Knight
Poziom: 94
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon. Powód: delete(to temat do zdjęć a nei do gadu-gadu-gadanek)
nei?co to znaczy? kogo oni daja za moderatorow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shava Valtrix
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Most Wanted
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 83/40
Poziom mag.: 18
|
![]() Mi sie wydaje ze to jest temat "zdjecia" a nie "linki do zdjec"
a pozatym czemu nie doczepiliscie sie innego dzialu tylko celesta ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() I co zaraz pewnie usuniecie te posty? A moze wlepicie bana i bedziecie myśleć, że macie nas, użytkownikow z głowy? Otóż nie! Bo dzieki nam to forum i strona wogóle istnieje, bez nas by NIC nie było. A teraz chcecie nam zabronić wklejać zdjęcia, może niedłógo linki do filmów i zrobicie limit dlugości postów do kilku znaków? Jeżeli spojrzymy na to co wy robicie możemy się tego spodziewać. Jeżeli bedzięcie robić tak dalej i używac swoją ''wyższość'' nad nami to wieeeele stracicie bo nikt nie bedzie odwiedzał tej strony i pisał na forum. Możnaby jeszcze wiele na ten temat pisać jednak dam wam jeszcze jedna radę. Zamiast organizowac konkurs i dawać na nagrodę pacca to robicie bład. Przez 3 miechy jedna osoba sie pobawi i to wszystko, a gdybyście przeznaczyli kase na lepszy serw, forum ,powiekszenie ramu itp. to byłoby o wiele lepiej bo wszyscy by na tym skożystali! ....Nie spodziewajcie sie odemnie zdjęć.
Arro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4550 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Barlinek ROx
Imię: Yama Vard
Gildia: Nosferatu Of Celesta
Poziom: 102
Skille: n/c :P
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Rypie sie strona czesto to jeszcze forum je**** zal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
|
![]() @ Ten srednio rozgarniety co wymyslil usuwanie postow.
Forum chyba jest od rozmow? Nie? To moze osobne tematy dla tych z Celesty co chca: -wklejac zdjecia z adv -wklejac zdjecia z lootem -wklejac zdjecia z mlvl -wklejac zdjecia z dedami -komentowac zdjecia z adv -komentowac zdjecia z lootem -komentowac zdjecia z mlvl -komentowac zdjecia z dedami -pozdrawiac mamy,tatow,babcie i ciotki -gratulowac innym 10 nowych tamatow "o Celescie" i w koncu bedzie porzadek, co nie modki?^^ Brawo dla tego łba co to wymyslil. ~Rydz
11:12 Marluk of de knight: jak ci przypierdole to zatrzymajol cie w nastempnym wojewydztwie za przekroczenieprendkosci to ci sie odechcezabijac potworki 20:13 Majesia Niszczyciel: prosze pana czy muglby mi pan sprzedac fire sworda za 2,9k oraz beholder shielda,knight axe i plate armor 20:15 Majesia Niszczyciel: zamknij pape stary lolu to ja lord ruftus frajerki |
![]() |
![]() |
![]() |
#4553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Hmm.. CZy wogle nas ktoś poslucha? Wątpie.. Pewnie zostaliśmy olani przez modkow ale i tak napisze to co mysle.
Tak jak większosc wole żeby 10 zł czy tam ile idzie z pacc zostało przeznaczone na nowe forum lub serw. Bo jak robicie te swoje ~~Konkursiki~~ to skorzysta z nich 1 osoba gora 2! Tak jak mówił arro moglibyśmy skorzystać wszyscy. Mam Nadzieje ze otworzycie oczy i zrobicie z tym cos , bo nikt was nie będzie odwiedzac i strona PRZEPADNIE!! Jak juz widzicie powoli rozpada sie dział zdjęcia , potem będa filmy , mailand az dojdzie do ostatniego działu co zwiąrze się z zamknięciem forum.. Mniej osób bedzie juz kupywac u was pacc. Może wtedy przejrzycie na oczy. Mam nadzieje że szybko zrozumiecie to co my użytkownicy chcemy wam przekazac , mimo ze jesteśmy zwykłymi użytkownikami. Wasza Kamcia ;]
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() Ostatnio edytowany przez Kora - 07-02-2006 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Wladek Slawek
Poziom: 101
Skille: xx/30
Poziom mag.: 69
|
![]() Atutaj mój awans
![]() ![]() Pozdro ALL i Gz
![]() |
#4555 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
No to kupcie do cholery nowy serw -.- A nie robicie te swoje konkursiki!
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4556 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ Tibia.pl ...one big flame! I przyłącze się do reszty, to był głupi pomysł...Raynold mówił, że łatwiej umieścić link itd. a nie pomyśleliście może, że nie każdemu chce się bawić w krojenie screenow?I powtórze się, druga tibia.de... (Thristen nie xeruj wypowiedzi ![]() Ostatnio edytowany przez Grevamba - 07-02-2006 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
|
![]() I tak powstalo powstanie
![]() ~~idiot~~ ![]()
![]() |
#4558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Płock
Imię: Avedi Bezel
Poziom: 81
Skille: 82/79
|
![]() Hehe all moje ssy wywalone....??? tHx and byE;] (who cares???)
@topic gz all advow i lootów (oby nie było ich za dużo,bo wtedy bye bye ![]()
01:00 You see yourself. You are an elite knight. You are Angel ofFight of the Riders Of Apokalypsa (Football). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4559 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Taaa a wy myslicie ze to all takie proste ? To niech ktos zrobi wlasnego fansite... A i z tego co wiem to Raynold nic nie wskóra jest only MODEM czyli na tibia.pl tylko pilnuje porzadku, jest w stanie tylko podsunac sugestie dla admina (MatKusa o ile sie nie myle) bo to admin ustawia all, wyglad strony, emotikony, regulamin, itd. Mozecie zawsze isc na tibia.org.pl nikt was nie trzyma, ja wole tibia.pl, tylko jedna rzecz wlasciwie przestroga dla cheaterow (Lady Tigerka i spółka) SS'ów tam nie dacie GM Xadam oglada forum, mimo iz wedlug was ss to zaden dowod niejeden tam juz dostal bana.
Ostatnio edytowany przez MetiuII - 07-02-2006 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Imię: Adriano La'vissa
Gildia: No Drink No live
Poziom: 67
|
![]() A tu cos ode mnie / sem nowy na forum
![]() http://i42.photobucket.com/albums/e3...z25/UO0004.jpg ..........:::::::::::Luc@s:::::::::::::........... .... ...........::::::::See you in Tibia:::::::::........... ![]() |
![]() |
![]() |